uwwwww amma konuşulmuş bugün ya okuya okuya geldim banyo yaptırdm elaya uyuttum çorbasını yaptm uyanınca yer artık bugün tam 5,5aylığız biz daha 7 kiloyoz sağlık ocağna gttik kilosu normal ama çok az kilo alıyo diyo ayda 200 gram almış napcam bilmiorum
sagol canımmm.valla bozuluyo ya ne uyku saatı kaldı ne emme saatı.Cok gecmis olsun Bende kzimin xuzeni bozulmasin die aksam gezmelrine bile gidemiyom
hosbuldum tatlım.sagol.evet bızede dedı doktor bronsıt salgını var dıye.aman allah korusun yavrularımızı cok zor gunler gecrdık.hele atesı dusuremedık 2kez dus aldırdık yok banamısın demedı solugu acılde aldık gece 3 tu sanırım.allah sifalar versın tum bebişlerehoşgeldin canım, geçmiş olsun.. bu ara bronşiyolit salgını varmış doktor söyledi. 2 ayın altındaki bütün çocuklar hastalanmışdomuz gribi vakaları da varmış. bu hafta daha da artacak okullar açılınca dedi. kalabalık yerlere götürmeyin, hatta kontrol için hastaneye geldiğinizde de çocuk katında beklemeyin sıranızı dedi
ooohh bu seni epey idare eder canım, ne güzel. gece şartlanıp uyanmadın mı peki
sagol canım evım yatagım banyom tuvaletımı bıle ozledımHoşgeldinizGeçmiş olsun.İnsanın evi gibisi yok neresi olursa olsun...
Sizde hoşgeldinizSizede geçmiş olsun.
Sanırım çocuk konusunda en nefret ettiğim şeyler arasındadır bu. Bir çocuk varken diğerini sevmek-özellikle abartılı şekilde ve sesli- Kaç yaşında olursa olsun diğerini kenara itmek.
bizim doktor 6. ay muayenesinde kız bebeklerin olması gereken ortalama kg ve boyu söyledi: 7400 gr ve 64 cm dedi. erkek bebekleri bilmiyorum ne yazık ki..
ela da yeni hastalık atlattı sonuçta, ve iştahsızdı o ara. fazla kilo almaması normal. arayı kapatır 15 günde merak etme.
canim dun gece seni (yani senmissin) ruyamda gordum esinle tartismissin canin sıkkındı hayırlara cıkar insallah muhabbetiniz artar
Sevval hala emmıyo ne gusel adına sevındım boylelekl sutun cogalır ve ıns mama vermezsın 1 sene emzırsek keske dımı sagmaktan nefret ettım yaayurutecte gıdıyolarmı benımkı zıplıyo mutfaga yanıma glıyo herseyı cekıyoo ne corbası yaptın? Ben karnıbahar,patates,balkabagı,,sogan,havuc ve arpa hasladım tereyag ve nane eklıycem sunum yapıcam ekmekte dogruyorum bazen ben
benımde sutum yetmıyor cok sık emıyor yutkunma sesı gelmıyo sınırlenıyo.mama aldım bıberondan ememıyo 2numara bıberon enzıgı sıkıntı yaratmıyordur degıl mı?kasıkla verıyorum.ek gıdaya hızlı bı gecıs yaptım.cok okudum arastrdım ama bılene danısmadan olmuyoomus.elma suyu verdım dun yarım cay bardagı ıctı.havuc suyu denedım.bugun de yogurt verıcem.hanı yavas yavas alıstırın dıyolar ya bızımkı ıstıyo zararı olurmu cay bardagı mıktarının??1gun ıcınde hem yogut hem meyve suyu verılırmı??purelere nezaman geceyım doydugunu nasıl anlarım off bu kadar zorlancagımı bılemıodum cok soru sordum:26::26:
Hem emzirip hemde püre, corba veren arkadaşlar. Ben birsey hazırlıyorum mesela açsa sinirleniyor kaşığı emiyor. Ağlıyor yemiyor. Arada vereyim diyorum öylede gönlü olmuyor.
EN iyi zaman ne zaman yani bunları vermek için tam açken kızıyor, acıkmadıgında da hiç oralı olmuyor. Ne zaman yiyecek vakit olarak bu velet en iyi. Birde şu var emiyor ama hemen bırakmıyor çok uzun süre memede kalıyor. Memeden alayım onla devam edeyim deyincede memeyi bıraktı diye kızıyor. Ne yapacam tam olarak bu veletle?
Yaa benim süt azaldı sanırım.Geçen gece benim oğlan 5 kere uyandı emmek için.Geberdim uykusuzluktan tabi ertesi gün bende.Napsamki? Bugüne kadar mama takviyesiz anne sütüyle geldik.Ek gıdalar hariç 1 aydır ek gıda veriyorum.ama gece sadece anne sütü veriyorum.Benimkinde bir de laktoz alerjisi vardı.3 gündür deneme yapıyorumyoğurt mayaladım.3-4 çay kaşığı veriyorum.Kötü bir etkisi olmadı.Kusma veya ishal gibi.ben de 4 aydır süt ve süt ürünleri tüketmiyordum.1-2 gündür aza aza yoğurt ve peynir yedim.Bakalım ne olacak? amabenim süt azaldı mı yoksa sıpa büyüdüğü için süt yetmiyor mu bilmiyorum.Napsam bana bir akıl verin...
Canim ben keyifli iken veriyorum yoksa agizlar kilitli
uwwwww amma konuşulmuş bugün ya okuya okuya geldim banyo yaptırdm elaya uyuttum çorbasını yaptm uyanınca yer artık bugün tam 5,5aylığız biz daha 7 kiloyoz sağlık ocağna gttik kilosu normal ama çok az kilo alıyo diyo ayda 200 gram almış napcam bilmiorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?