Canım sana hemen moral wereyim bizimki salı günü gitti bizde 5.5 aylığız salı günü 5.800 geldi 64 cmyani kiloya takma bizimkide çok çok zayıf
benimkide zayıf canım ya ama sağlıklı diye hiç üzülmüyorum zaten işimede gelir bütün gün kucakta
kuzum nerelerdesn ya izn falan almıştın sandım ben meğer diilmiş özledim seniboyları aynı canım yüzüne bakınca tombul benimki vücudu zayıf zaten beni asıl üzen iştahsız olması napalm canım be sağlıklı olsunlarda napıo bebişin iyimi
sorma canım izin aldım 1 güncükde diğer zamanda engelliydimii canım çok şükür seninkisi nasıl.. ii olsunlarda boswer zayıf olsunlar ben takmıyorum artık ama sewerek yediği birkaç yemek buldumn onları dayıyorum kıza tavsiye ederim yoğurdun içine hipp bebek büs. aldım ondan atıyorum birtane kaşığı parçalıyor daha wer diye bide wazgeçilmezi armut havuç suyu içine de 1 çay kaşığı pekmez sonra yarım büs. yine çok sewiyor walla dene derim
Bugün herşeye diş dedim ama bu da diş olabilr mi? Bizim dişler çıkmadan önce her saat başı uyanıp emdi, yani süt azaldığı için değil de ya acıktığı için ya da kaşımak içindi sanırım. Artık o kadar çok uyanmıyor.Yaa benim süt azaldı sanırım.Geçen gece benim oğlan 5 kere uyandı emmek için.Geberdim uykusuzluktan tabi ertesi gün bende.Napsamki? Bugüne kadar mama takviyesiz anne sütüyle geldik.Ek gıdalar hariç 1 aydır ek gıda veriyorum.ama gece sadece anne sütü veriyorum.Benimkinde bir de laktoz alerjisi vardı.3 gündür deneme yapıyorumyoğurt mayaladım.3-4 çay kaşığı veriyorum.Kötü bir etkisi olmadı.Kusma veya ishal gibi.ben de 4 aydır süt ve süt ürünleri tüketmiyordum.1-2 gündür aza aza yoğurt ve peynir yedim.Bakalım ne olacak? amabenim süt azaldı mı yoksa sıpa büyüdüğü için süt yetmiyor mu bilmiyorum.Napsam bana bir akıl verin...
Goktugun o zaman ilk köpek dişlerımı cıkacak. Onların ikiside sanki patlamıs gibi. Olabilirmiki? Ben once alt cıkacak diye beklıyırum.
Benım için bi sorarmısın ilk köpek dişlerı cıkarmu diye
birde kızlar sizde kuzuların köoek dişlerıne bakında sizinkilerde ele geliyormu?
Eee ıyıde sallamadan ben baska odayA orda mayalandıktan sonrada yıne sallamadan buzdolabına koyamıyorum. 18 dk sogumaya dikkat edicem
oku oku bitmiyor sayfalarrrrrortadan dalıyım en iyisi sayfa bitireceğim derken gün bitiyor sonra
biz cuma aşıları olduğumuzda ve bugün doktor kontorlünde de kızamık aşısı olunması gerektiğinden bahsettiler :26: sağlık ocağı eğer kızamık olmaz isek 9.ayda diğer kızamık kızamıkçık birşey daha vardı o aşıyı olucakmışız öyle dedi ,bu son aşıyı zaten olucakmışız da kızamık aşısı olmayabilirmişiz :26: ama doktor olun dedi :26:
karışıkmı anlattım
ay kızamık aşısı olan yada olacak olan var mı ?
oku oku bitmiyor sayfalarrrrrortadan dalıyım en iyisi sayfa bitireceğim derken gün bitiyor sonra
biz cuma aşıları olduğumuzda ve bugün doktor kontorlünde de kızamık aşısı olunması gerektiğinden bahsettiler :26: sağlık ocağı eğer kızamık olmaz isek 9.ayda diğer kızamık kızamıkçık birşey daha vardı o aşıyı olucakmışız öyle dedi ,bu son aşıyı zaten olucakmışız da kızamık aşısı olmayabilirmişiz :26: ama doktor olun dedi :26:
karışıkmı anlattım
ay kızamık aşısı olan yada olacak olan var mı ?
Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....
Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....
Anamm esmer bomba kuzucuk masallahEki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
Hem emzirip hemde püre, corba veren arkadaşlar. Ben birsey hazırlıyorum mesela açsa sinirleniyor kaşığı emiyor. Ağlıyor yemiyor. Arada vereyim diyorum öylede gönlü olmuyor.
EN iyi zaman ne zaman yani bunları vermek için tam açken kızıyor, acıkmadıgında da hiç oralı olmuyor. Ne zaman yiyecek vakit olarak bu velet en iyi. Birde şu var emiyor ama hemen bırakmıyor çok uzun süre memede kalıyor. Memeden alayım onla devam edeyim deyincede memeyi bıraktı diye kızıyor. Ne yapacam tam olarak bu veletle?
iyi geceler kızlar benim kızımın sol böbreğinde taş varmış günlerdir doktordayız testler falan yaptılar ilk başta devitten şüpelendiler ve kalsiyum değerlerine baktılar ve yüksek çıktı yani sağlık ocağının verdiği o damla bazı çocuklarda kalsiyumu artırıyomuş ve buda taşa neden oluyomuş . tek neden bu olmasada tetikliyomuş .
Bende ozellikle mama alan cocuklarda ek d vitamini ve demire gerek yok diye duymustum bende vermihorum bize dokunuyo zaten tahlil yaptirip ole vermek lazim
cnm sen emzırmeye uyanmıssın bende mama verdım sımdı ben bılmıyordum yenı duydum sımdı acaba bende vermesemmı yaa cok sukur bı rahatsızlıkları yok ama? Beım kıler ı 8 de yıkadımn 9 da uyudular 4 te kalkılarrr ılk defa tam 7 saat uyudular kızlar bebıslernızı aksamm yıkayın tavsıye ederımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?