2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canım sana hemen moral wereyim bizimki salı günü gitti bizde 5.5 aylığız salı günü 5.800 geldi 64 cm yani kiloya takma bizimkide çok çok zayıf

kuzum nerelerdesn ya izn falan almıştın sandım ben meğer diilmiş özledim seniboyları aynı canım yüzüne bakınca tombul benimki vücudu zayıf zaten beni asıl üzen iştahsız olması napalm canım be sağlıklı olsunlarda napıo bebişin iyimi

sorma canım izin aldım 1 güncükde diğer zamanda engelliydim ii canım çok şükür seninkisi nasıl.. ii olsunlarda boswer zayıf olsunlar ben takmıyorum artık ama sewerek yediği birkaç yemek buldumn onları dayıyorum kıza tavsiye ederim yoğurdun içine hipp bebek büs. aldım ondan atıyorum birtane kaşığı parçalıyor daha wer diye bide wazgeçilmezi armut havuç suyu içine de 1 çay kaşığı pekmez sonra yarım büs. yine çok sewiyor walla dene derim

hoşgeldin o zaman canım ii valla oyuncaklarla boğuşuyo şuan iyyiz öle canım ya napalım yoğurdu seviyoda senin gibi yapmadım hiç hemen denemen lazım inşallah sever kıyamam kuzuma sevndim ek gıdalarla aranız kötü değil o zaman ne güzel afyet olsun et olsun inşallah

Bugün herşeye diş dedim ama bu da diş olabilr mi? Bizim dişler çıkmadan önce her saat başı uyanıp emdi, yani süt azaldığı için değil de ya acıktığı için ya da kaşımak içindi sanırım. Artık o kadar çok uyanmıyor.

Canım ben de ilk önce köpek dişi çıkacak sandım, çünkü orada bir beyazlık vardı gibi. Sonra eşim baktı, kabartı yok sana öyle gelmiş, orada diş eti hafif beyaz görünüyor olabilir dedi. İlk olarak köpek dişi çıkma ihtimali çok azmış ama çıkadabilirmiş. Yani dişlerde yüzde yüz şöyle olacak diye birşey yokmuş. Önce alt orta iki diş, sonra üst orta iki diş diye devam edermiş ortalama olarak. Dişler hep simetrik çıkarmış bir de, mesela sağ köpekle sol köpek beraber çıkarmış. Köpek dişiniz çıksa da sorun değil ama ihtimal az olduğu için belki de senin gördüğün de benimki gibi birşeydir. Bizim köpek dişleri çıkmadı tabi, ön alt iki dişi çıktı.

oku oku bitmiyor sayfalarrrrr ortadan dalıyım en iyisi sayfa bitireceğim derken gün bitiyor sonra
biz cuma aşıları olduğumuzda ve bugün doktor kontorlünde de kızamık aşısı olunması gerektiğinden bahsettiler :26: sağlık ocağı eğer kızamık olmaz isek 9.ayda diğer kızamık kızamıkçık birşey daha vardı o aşıyı olucakmışız öyle dedi ,bu son aşıyı zaten olucakmışız da kızamık aşısı olmayabilirmişiz :26: ama doktor olun dedi :26:
karışıkmı anlattım
ay kızamık aşısı olan yada olacak olan var mı ?

Sağlık ocağında bize kızamık aşısı kampanyası var, istersenîz şimdi yapalım ama şimdi zaten 4 aşı var, ağır gelebilir doktorunuza sorun isterseniz 7. Ayda yaparız dediler. O aslında normalde 1 yaşında yapılacakmış sanırım. Erken yaptırılması ebeveynlerin takdirindeymiş. Biz henüz kendi doktorumuza sormadık ama ben 7. Ayda yaptırmayı düşünüyorum doktor onaylarsa tabi. Okuduğum kadarıyla gerçekten kızamık vakaları artmış..

bizim doktorumuz kızamık aşısını yaptırmayın mayıs ayına kadar kızmaık salgını falan kalmaz zamanında yaptıralım iki kez yapılınca etkinliği azalıyor dedi...

Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....

maşallahh kuzuya çok tatlı :):)

iyi geceler kızlar benim kızımın sol böbreğinde taş varmış günlerdir doktordayız testler falan yaptılar ilk başta devitten şüpelendiler ve kalsiyum değerlerine baktılar ve yüksek çıktı yani sağlık ocağının verdiği o damla bazı çocuklarda kalsiyumu artırıyomuş ve buda taşa neden oluyomuş . tek neden bu olmasada tetikliyomuş .

İki haftalık ek besin tattırma girişimlerimize dayanarak söylüyorum :) yani biz de yeni başladık ama tavsiyem şu olabilir: bebeğin tokken ek besin ilgisini çekmez, açken de sinirlenir yemek istemez. O yüzden mesela bebeğini 3 saatte bir mi emziriyorsun, emdiği saatten 2 - 2 buçuk saat sonra vermeyi dene. Biz öyle yapıyoruz, daha az gerilimli oluyor :)

Bir de benim başlangıçtaki yedirme şeklim şaklabanlık yaparak güldürüp kaşığı ağzına tıkma şeklindeydi, ama artık kaşığı görünce ağzını açıyor. Zamanla alışıyorlar.

Bende ozellikle mama alan cocuklarda ek d vitamini ve demire gerek yok diye duymustum bende vermihorum bize dokunuyo zaten tahlil yaptirip ole vermek lazim

Bende ozellikle mama alan cocuklarda ek d vitamini ve demire gerek yok diye duymustum bende vermihorum bize dokunuyo zaten tahlil yaptirip ole vermek lazim

cnm sen emzırmeye uyanmıssın bende mama verdım sımdı ben bılmıyordum yenı duydum sımdı acaba bende vermesemmı yaa cok sukur bı rahatsızlıkları yok ama? Beım kıler ı 8 de yıkadımn 9 da uyudular 4 te kalkılarrr ılk defa tam 7 saat uyudular kızlar bebıslernızı aksamm yıkayın tavsıye ederımm

Gunaydiiiiin
Valla guzelim bilmiyorum ki versem bi turlu vermesen bi.bende anlamadim.
Bizde cogunlukla aksam yikariz bazen basina su dokmeyiz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…