Yok cnm viransehirin oralar soliye dogru yürüyüş yaparız bazen hava guzel olunca minnosuda tanıştırdık denizleAnamm esmer bomba kuzucuk masallahgerıatri galatasaray meydanı mi Ora
hemen bişe paylaşayım diyetisyenim hergün ara öğünde günde 1 kere kefir içmemi söyledi hem sütün kalitesini artırıyor dedi gerçekten de içmeye başladıktan 5 gün sonra sütüm sağdığımda 30 ml çıkıyordu şimdi 45 civarı çıkıyor yani birazz arttı
Evet cnm ya sorma bende dun aynı senin gibi eski fotolarına baktım kuvoz fotolarını görünce ağladım nerden nereye hic büyümeyecek sanıyordum ama ele avuca gelir oldu hatta elde avuçta durmaz oldu kuzum..Allah hepimize evlâtlarımızı bağışlasin acısını göstermesin insallahMaşallah tosbaya
İlk gördüğünde hiç bu halini hayal edebliyor muydun tosbanın :) Ben geçen gün ilk resimlerine baktım bizimkinin hayret ettim ne minikmiş öyle :)
Bu resminizi çıkarttırıp cercevelettirin bence çok hoş :)
oku oku bitmiyor sayfalarrrrrortadan dalıyım en iyisi sayfa bitireceğim derken gün bitiyor sonra
biz cuma aşıları olduğumuzda ve bugün doktor kontorlünde de kızamık aşısı olunması gerektiğinden bahsettiler :26: sağlık ocağı eğer kızamık olmaz isek 9.ayda diğer kızamık kızamıkçık birşey daha vardı o aşıyı olucakmışız öyle dedi ,bu son aşıyı zaten olucakmışız da kızamık aşısı olmayabilirmişiz :26: ama doktor olun dedi :26:
karışıkmı anlattım
ay kızamık aşısı olan yada olacak olan var mı ?
Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....
Maşallah tosbaya
İlk gördüğünde hiç bu halini hayal edebliyor muydun tosbanın :) Ben geçen gün ilk resimlerine baktım bizimkinin hayret ettim ne minikmiş öyle :)
Bu resminizi çıkarttırıp cercevelettirin bence çok hoş :)
Sanada gunaydin cnmöncelikle günaydınlar
dün akşam kızım ilk emekleme denemelerine başladı. ama geri geri gidiyor veya olduğu yerde 360 derece dönüyorsonra yorulup kafasını yere koyup dinleniyor
ya kızlar bir de 6. ay aşılarından bacakta kızarıklık ve sertlik oluşan oldu mu? kızımın bir bacağında aşı yeri kızardı ve hafif sertleşti. geçer dimi?
kızamık aısı için bizim doktorumuz da 6 ay muayenesinde diğer aşılarla birlikte yapmayalım haftaya gelin yapalım dedi. haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bir arkadaş da iki kez yapılırsa etkinliği azalmış demiş.neden iki kez yapılıyor ki? salgın ciddi dedi doktor, askeriyede falan da çıkmış. o yüzden ben yine de yaptırıcam sanırım :26:bir de o aşı bir hafta sonra ateş yapıyormuş zaten şu 6. ay aşılarını 3 günde ancak atlattık, şimdi bir de bu çıkacak :18:
oyy maşallah annesi neresi minyatür bunun bakışlarını sevsinler
ben de arada eski fotoğraflarına bakıyorum kızımın, ayy diyorum biz buna ne kadar güzel bebek diyorduk neresi güzelmiş bunun, minicik şekilsiz bişeymişacaba ilerde de şimdiki fotoğraflarına bakıp aynı şeyi mi söyliycez? şu anda da çok güzel geliyor bana kızım
günaydınlarrr
işte buda yaramazlıklarıyla rüzgar ali paşa
Eki Görüntüle 630899
Eki Görüntüle 630898
Eki Görüntüle 630897
Eki Görüntüle 630896
Eki Görüntüle 630900
resimleree bayıldımmmhepsine maşallahhh.kızlar sorum olacak yaa benim kuzenim kasım ayında dogum yaptı kızıı kıkır kıkır kahkaha atıyor sizin bebişlerde durum nedir??duru okadar nadir kahkaha atıyorkii çok sasırdım kendinden 3 ay kucuk bi bebeğin okadar guluyor olmasına.yanii sureklii gulen bir bebek onda sıkıntı yok ama o şen kahkaha yok normalmi bu acaba
Son resme bittim ya yerim o totoyu ben maşallah sanagünaydınlarrr
Eki Görüntüle 630899
Eki Görüntüle 630898
Eki Görüntüle 630897
Eki Görüntüle 630896
Eki Görüntüle 630900
Cnm benim kızda 3,5-4 aylıktan bu yana hep gülüyor kahkahada cok hosuna giden şey olursa atıyor yani yuzu hep siritik sssittt desen onada güler ama kahkaha nadir her bebegin yapısı farkli mesela benim kiz cok hareketli sadece uyuduğunda ayakları duruyor dusun o kadar yani ama daha 2 gun önce dönmeyi başardı :)) ayakta tutunup saydirmaya bayılıyorresimleree bayıldımmmhepsine maşallahhh.kızlar sorum olacak yaa benim kuzenim kasım ayında dogum yaptı kızıı kıkır kıkır kahkaha atıyor sizin bebişlerde durum nedir??duru okadar nadir kahkaha atıyorkii çok sasırdım kendinden 3 ay kucuk bi bebeğin okadar guluyor olmasına.yanii sureklii gulen bir bebek onda sıkıntı yok ama o şen kahkaha yok normalmi bu acaba
Bende ozellikle mama alan cocuklarda ek d vitamini ve demire gerek yok diye duymustum bende vermihorum bize dokunuyo zaten tahlil yaptirip ole vermek lazim
öncelikle günaydınlar
dün akşam kızım ilk emekleme denemelerine başladı. ama geri geri gidiyor veya olduğu yerde 360 derece dönüyorsonra yorulup kafasını yere koyup dinleniyor
ya kızlar bir de 6. ay aşılarından bacakta kızarıklık ve sertlik oluşan oldu mu? kızımın bir bacağında aşı yeri kızardı ve hafif sertleşti. geçer dimi?
kızamık aısı için bizim doktorumuz da 6 ay muayenesinde diğer aşılarla birlikte yapmayalım haftaya gelin yapalım dedi. haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bir arkadaş da iki kez yapılırsa etkinliği azalmış demiş.neden iki kez yapılıyor ki? salgın ciddi dedi doktor, askeriyede falan da çıkmış. o yüzden ben yine de yaptırıcam sanırım :26:bir de o aşı bir hafta sonra ateş yapıyormuş zaten şu 6. ay aşılarını 3 günde ancak atlattık, şimdi bir de bu çıkacak :18:
ben de arada eski fotoğraflarına bakıyorum kızımın, ayy diyorum biz buna ne kadar güzel bebek diyorduk neresi güzelmiş bunun, minicik şekilsiz bişeymişacaba ilerde de şimdiki fotoğraflarına bakıp aynı şeyi mi söyliycez? şu anda da çok güzel geliyor bana kızım
günaydın kızlar nasılsınız,diş çıkaran anneler belirtileri nelerdi benim minnoşda bugün ateş 39 çıktı gecede hiç uyumadı huzursuzdu şimdi arara takip ediyorum üzgünüm çok
resimleree bayıldımmmhepsine maşallahhh.kızlar sorum olacak yaa benim kuzenim kasım ayında dogum yaptı kızıı kıkır kıkır kahkaha atıyor sizin bebişlerde durum nedir??duru okadar nadir kahkaha atıyorkii çok sasırdım kendinden 3 ay kucuk bi bebeğin okadar guluyor olmasına.yanii sureklii gulen bir bebek onda sıkıntı yok ama o şen kahkaha yok normalmi bu acaba
Gecmis olsun cnm insallah bir an önce çıkarda bebede sende rahatlarsınız..benim kızda tık yok daha beklemedeyiz...günaydın kızlar nasılsınız,diş çıkaran anneler belirtileri nelerdi benim minnoşda bugün ateş 39 çıktı gecede hiç uyumadı huzursuzdu şimdi arara takip ediyorum üzgünüm çok
gunaydın dıdemcım sen haber ett senı takıpteyızcnm bende kefırı duydum dur bakımm bende alıyım kızlar uyusun alıyım cokta faydalıymıs ne kadar ıcılmelı gunde pekı? Sen ıkı gogsunu sagıncamı okadar cıktı benım tek gogus ıptal
Yok artık ,hediyeler mediyelerben de çorbayı iki gün veriyorum, yeşil sebze koymadan..
bakıcı konusunda ben de aynı şeyi düşünüyorum. tamam en değerli varlığımızı emanet ediyoruz ama şımartıp şımartıp da karşılığında densizlik de görmek var. bu konuda benim kv çok abartıyor, iyi davran ücretini bol ver, hediyeler ver falan gibi. arada kendileri de harçlık vermek istiyorlardı ben engel oluyordum. ayrılınca dedim harçlık verseydiniz nolcaktı yine gidecekti.
ama hala bulursanız birini ücretinden kısmayın diyorben de dedim ki ben o kadar da taviz veremem kimseye kusura bakmasınlar
Yerim ben o minyatürü , büyümüş kız annesi ,yetişti bizimkilere ,yakında sollar bile...Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....
Geçmiş olsun canım yaaa ,duymamıştım ben bunu hiç,dikkat edelim bari.Gerçi ben pek düzenli veremedim dvit i,inşallah sıkıntı olmamıştır.iyi geceler kızlar benim kızımın sol böbreğinde taş varmış günlerdir doktordayız testler falan yaptılar ilk başta devitten şüpelendiler ve kalsiyum değerlerine baktılar ve yüksek çıktı yani sağlık ocağının verdiği o damla bazı çocuklarda kalsiyumu artırıyomuş ve buda taşa neden oluyomuş . tek neden bu olmasada tetikliyomuş .
Ben de yaptırmadım ,sağlık ocağındaki hemşire çok ağır bi aşı olduğunu söyledi ,yapılsa bile 12.ayda tekrar yapılacak dedi ,doktor izin verirse yapabiliriz demişti.Ben çok fazla avmlere falan gitmiyorum,kapalı ortamlara da çok sokmuyorum o yüzden yaptırmadım...öncelikle günaydınlar
oyy maşallah annesi neresi minyatür bunun bakışlarını sevsinler
Yerim ben o tosbağayıııı ,cin gibi maşallahhhhgünaydınlarrr
Eki Görüntüle 630899
Eki Görüntüle 630898
Eki Görüntüle 630897
Eki Görüntüle 630896
Eki Görüntüle 630900
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?