2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

hemen bişe paylaşayım diyetisyenim hergün ara öğünde günde 1 kere kefir içmemi söyledi hem sütün kalitesini artırıyor dedi gerçekten de içmeye başladıktan 5 gün sonra sütüm sağdığımda 30 ml çıkıyordu şimdi 45 civarı çıkıyor yani birazz arttı

gunaydın dıdemcım sen haber ett senı takıpteyız cnm bende kefırı duydum dur bakımm bende alıyım kızlar uyusun alıyım cokta faydalıymıs ne kadar ıcılmelı gunde pekı? Sen ıkı gogsunu sagıncamı okadar cıktı benım tek gogus ıptal

Evet cnm ya sorma bende dun aynı senin gibi eski fotolarına baktım kuvoz fotolarını görünce ağladım nerden nereye hic büyümeyecek sanıyordum ama ele avuca gelir oldu hatta elde avuçta durmaz oldu kuzum..Allah hepimize evlâtlarımızı bağışlasin acısını göstermesin insallah
bu arada biz ek gıdada başarılı olanlardaniz şükür gelen hafta emmeyi bırakacak gibiydi yani gun icinde cok az emiyordu simdi emmesini bekliyorum 1 saat sonrada ek gıda veriyorum 1-2 saat icinde uykusu geliyor bir posta daha emıyor yarım saat bir saat arası uyuyor uyaninca hemen emmiyor yine 1 saat kadar sonra emıyor böyle böyle gunde 3-4 öğünümüz oluyor
sabahlari bazen yumurta sarisi peynir meyve puresi bazen tahilli kasik mamasi
öğlen corba
ikindi meyve veya yogurt
aksam onun icin yaptıgım sutlac veya kasik mamasi
beslenmemiz bı sekilde aralarda anne sutu
kizim yemeyi emmekten daha cok seviyor benim derdimde emmesini sağlamak saka maka 7 aylik olduk bugun ve hala emziriyorum

Bu arada hastalık misafir derken bayagidr giremedim ama ara ara takip ettim
hasta olan anne ve kuzucuklarina acil şifalar dilerim
fotosu koyulan bidiklarida tek tek koklamak isterdim hepsi birbirinden ballı maşallah...

öncelikle günaydınlar
dün akşam kızım ilk emekleme denemelerine başladı. ama geri geri gidiyor veya olduğu yerde 360 derece dönüyor sonra yorulup kafasını yere koyup dinleniyor

ya kızlar bir de 6. ay aşılarından bacakta kızarıklık ve sertlik oluşan oldu mu? kızımın bir bacağında aşı yeri kızardı ve hafif sertleşti. geçer dimi?

kızamık aısı için bizim doktorumuz da 6 ay muayenesinde diğer aşılarla birlikte yapmayalım haftaya gelin yapalım dedi. haftaya gitmeyi düşünüyordum ama bir arkadaş da iki kez yapılırsa etkinliği azalmış demiş.neden iki kez yapılıyor ki? salgın ciddi dedi doktor, askeriyede falan da çıkmış. o yüzden ben yine de yaptırıcam sanırım :26:bir de o aşı bir hafta sonra ateş yapıyormuş zaten şu 6. ay aşılarını 3 günde ancak atlattık, şimdi bir de bu çıkacak :18:

Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....

oyy maşallah annesi neresi minyatür bunun bakışlarını sevsinler

ben de arada eski fotoğraflarına bakıyorum kızımın, ayy diyorum biz buna ne kadar güzel bebek diyorduk neresi güzelmiş bunun, minicik şekilsiz bişeymiş acaba ilerde de şimdiki fotoğraflarına bakıp aynı şeyi mi söyliycez? şu anda da çok güzel geliyor bana kızım

Sanada gunaydin cnm
Dimi ya eskilere bakınca neresini sevmisiz cok cirkinmis diyesin geliyor ama bana dunyanın en guzel varlığı gibi geliyordu :))
bide benimkini görseydin erken doğduğu icin cok sekilsiz biseydi hatta kurbağa yavrusu gibiydi :)) elimizden kayıyordu annem kardesim bezlemeye yıkamaya hatta kucağına almaya korkuyorlardı bir yerine birşey olacak diye ne cesaretliymisim dedim dun esime tek basıma yıkadım akladim pakladim bir sekilde gul gibi büyüttüm gul guzlumu cok şükür

günaydın kızlar nasılsınız,diş çıkaran anneler belirtileri nelerdi benim minnoşda bugün ateş 39 çıktı gecede hiç uyumadı huzursuzdu şimdi arara takip ediyorum üzgünüm çok

resimleree bayıldımmmhepsine maşallahhh.kızlar sorum olacak yaa benim kuzenim kasım ayında dogum yaptı kızıı kıkır kıkır kahkaha atıyor sizin bebişlerde durum nedir??duru okadar nadir kahkaha atıyorkii çok sasırdım kendinden 3 ay kucuk bi bebeğin okadar guluyor olmasına.yanii sureklii gulen bir bebek onda sıkıntı yok ama o şen kahkaha yok normalmi bu acaba

gunaydın cnm beım kızımda 3 aylıkken guluyordu sımdı ıse kocaa ınsanlar gıbı kahkaha atıyor her sohbetımızde bız cook oynuyoruz seoeklık cok yapıyoruz 4 aylıktan berı kahkaha atıyouz belkı cook oynattıgımızdandır sende degısık fıgurlar dene

Cnm benim kızda 3,5-4 aylıktan bu yana hep gülüyor kahkahada cok hosuna giden şey olursa atıyor yani yuzu hep siritik sssittt desen onada güler ama kahkaha nadir her bebegin yapısı farkli mesela benim kiz cok hareketli sadece uyuduğunda ayakları duruyor dusun o kadar yani ama daha 2 gun önce dönmeyi başardı :)) ayakta tutunup saydirmaya bayılıyor

Son düzenleme:
gunaydin tatli hatunlar

ayni seyi ben de duydum canim o yuzden vermiyorum ben de
hem dr da dedi d vit. fazlasi eksikliginden daha kotu toksik etkisi var diye
Bende ozellikle mama alan cocuklarda ek d vitamini ve demire gerek yok diye duymustum bende vermihorum bize dokunuyo zaten tahlil yaptirip ole vermek lazim

masallah prensese 6. ay asilarinda olabiliyor canim bir iki gune gecer
ya cidden ilk fotograflarda cok sekilsizlermis ama o zaman bile cook tatli gorunuyorlardi

ates yapiyor bol miktarda huysuzluk yapiyor
sonracima arada kakayi yumusatiyor
elinle kasidiginda rahatliyorsa distendir canim
günaydın kızlar nasılsınız,diş çıkaran anneler belirtileri nelerdi benim minnoşda bugün ateş 39 çıktı gecede hiç uyumadı huzursuzdu şimdi arara takip ediyorum üzgünüm çok

bizimkilerde de kahkaha bol ama durmadan birileri muhabbet ediyor cocuklarla alistilar galibaa

bir de geriatri ve duyguss masallah sipalara sabah sabah gozum gonlum acildi

Gecmis olsun cnm insallah bir an önce çıkarda bebede sende rahatlarsınız..benim kızda tık yok daha beklemedeyiz...

ederim ederim canım yeni girebildim ara öğünlerde günde 2 bardak içilecek.. ewet canım 2 göğüsden malesef neden iptal yara falanmı oldu canım

Yok artık ,hediyeler mediyeler İyice kedilerini bulunmaz hint kumaşı sansınlar,ne gerek var ,işini yapsın ,karşılığını alsın...Biz müdürden patrondan hediye mi alıyoz her ay çalışalım diye ,maaşımızı alıyoz paşa paşa yapıyoz işimizi...

Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....
Yerim ben o minyatürü , büyümüş kız annesi ,yetişti bizimkilere ,yakında sollar bile...

Geçmiş olsun canım yaaa ,duymamıştım ben bunu hiç,dikkat edelim bari.Gerçi ben pek düzenli veremedim dvit i,inşallah sıkıntı olmamıştır.

Ben de yaptırmadım ,sağlık ocağındaki hemşire çok ağır bi aşı olduğunu söyledi ,yapılsa bile 12.ayda tekrar yapılacak dedi ,doktor izin verirse yapabiliriz demişti.Ben çok fazla avmlere falan gitmiyorum,kapalı ortamlara da çok sokmuyorum o yüzden yaptırmadım...

Yerim ben o tosbağayıııı ,cin gibi maşallahhhh

Günaydınlar bu arada yaaa,
direk dalmışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…