Katı gıdaya geçtikten sonra yeniden gaz ilacı kullanan var mı arkadaşlar ? Gece normalde uyanmıycak ama sanırım gazdan dolayı mızıklanıyo bazen ,alıyom kucağıma pışpışlıyorum uyuyor ,bazen de erken uyumuşsa sütüm de hepten bitmesin diye emziriyorum,uyuyor...Gaz ilacı versem akşamdan sıkıntısız uyur mu acaba ?:44:
ederim ederim canım yeni girebildim ara öğünlerde günde 2 bardak içilecek.. ewet canım 2 göğüsden malesefneden iptal yara falanmı oldu canım
biz koliksu'ya hala gaz yapan şeyler vermediğimiz için gaz ilaçlarına geri dönmedik henüz. geçen gün çorbasına brokoli kattım 3 günde ancak alıştı midesibirkaç gün sonra buğday katıcam, sonra da yavaş yavaş yoğurda başlıycaz. bakalım nolcak. ama minicik bebekken aldıkları gaz ilacı şimdi bir orun yaratmaz bence ver.
Katı gıdaya geçtikten sonra yeniden gaz ilacı kullanan var mı arkadaşlar ? Gece normalde uyanmıycak ama sanırım gazdan dolayı mızıklanıyo bazen ,alıyom kucağıma pışpışlıyorum uyuyor ,bazen de erken uyumuşsa sütüm de hepten bitmesin diye emziriyorum,uyuyor...Gaz ilacı versem akşamdan sıkıntısız uyur mu acaba ?:44:
ek gidaya basladigimizda 2 - 3 hafta kadar gaz ilaclarini yeniden kullanmistik canim sonra gerek kalmadi alisti sipalar
aha bu da mı varmış insaf ya. inşallah çabuk iyileşir. ben de daha 1 şişeyi yeni bitirmiştim. sürekli unutuyordum, iyi olmuş o zaman.iyi geceler kızlar benim kızımın sol böbreğinde taş varmış günlerdir doktordayız testler falan yaptılar ilk başta devitten şüpelendiler ve kalsiyum değerlerine baktılar ve yüksek çıktı yani sağlık ocağının verdiği o damla bazı çocuklarda kalsiyumu artırıyomuş ve buda taşa neden oluyomuş . tek neden bu olmasada tetikliyomuş .
her bebek farklıdır bence ya. benimki de gülümser herkese, ama abisi şaklabanlık yapınca kahkaha atıyo sadece.resimleree bayıldımmmhepsine maşallahhh.kızlar sorum olacak yaa benim kuzenim kasım ayında dogum yaptı kızıı kıkır kıkır kahkaha atıyor sizin bebişlerde durum nedir??duru okadar nadir kahkaha atıyorkii çok sasırdım kendinden 3 ay kucuk bi bebeğin okadar guluyor olmasına.yanii sureklii gulen bir bebek onda sıkıntı yok ama o şen kahkaha yok normalmi bu acaba
cok sukur yara olmadı tatlım da ıste acemılık anne sol tarafımda cogunlukla emdırdım kolar gelıyo dıye sagtaraf o yuzden ama damla gelıyo sadeceolsun bunada sukur cnm yaa sut var tek meme ılac gıbı ıdare edıyoruz ıkı bebeyle
çorba brokoli buğday biz o ewreye geçemedik henüz sebze çorbası içmiyor ben su sekilde yapıyordum yanlış mı acaba bir fikir werseniz.. havuç ile patatesi suda iyice pişirip blenderdan geçiriyorum bir kere bezelyede ekledim bu karısıma bu kadar ama en fazla 3 kasık alıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Bende ilk başladığımda havuç patates pirinç haslayip blendirdan geçiriyordum 1 cay k.zeytinyagi ekliyordum zamanla hafta geçtikçe mesela icine bir dia sarımsak veya az soğan bazen bir dal taze nane veya maydanoz derken şimdilerde patates havuç balkabagi brokoli veya karnabahar cay k.ucuyla salça bir iki küp buzluga koyduğum et suyu az kimyon gazi alması icin bide cok az kuru nane cok guzel tat veriyor bunları hasliyorum sonra blendirla eziyorum biraz puturlu kalacak sekilde sonra 1-2 yemek kasigi irmik ekleyip bı 5 dk daha kaynatiyorum harika vitamin deposu bir çorba oluyor ve kizim bayılıyor bazen bende kaçamak yapıp ortak oluyorum :)) bu arada biz bugun 7 ayı bitirdik ve yaklaşık 2 aydır ek gıda yiyoruz bunu goz önünde bulundurmak lazımçorba brokoli buğday biz o ewreye geçemedik henüz sebze çorbası içmiyor ben su sekilde yapıyordum yanlış mı acaba bir fikir werseniz.. havuç ile patatesi suda iyice pişirip blenderdan geçiriyorum bir kere bezelyede ekledim bu karısıma bu kadar ama en fazla 3 kasık alıyor siz nasıl yapıyorsunuz
Ben o parmakları yerim yerrr maşallah sana kuzucukk
Yok artık ,hediyeler mediyelerİyice kedilerini bulunmaz hint kumaşı sansınlar,ne gerek var ,işini yapsın ,karşılığını alsın...Biz müdürden patrondan hediye mi alıyoz her ay çalışalım diye ,maaşımızı alıyoz paşa paşa yapıyoz işimizi...
Yerim ben o minyatürü , büyümüş kız annesi ,yetişti bizimkilere ,yakında sollar bile...
Geçmiş olsun canım yaaa ,duymamıştım ben bunu hiç,dikkat edelim bari.Gerçi ben pek düzenli veremedim dvit i,inşallah sıkıntı olmamıştır.
Ben de yaptırmadım ,sağlık ocağındaki hemşire çok ağır bi aşı olduğunu söyledi ,yapılsa bile 12.ayda tekrar yapılacak dedi ,doktor izin verirse yapabiliriz demişti.Ben çok fazla avmlere falan gitmiyorum,kapalı ortamlara da çok sokmuyorum o yüzden yaptırmadım...
Yerim ben o tosbağayıııı ,cin gibi maşallahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?