2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Katı gıdaya geçtikten sonra yeniden gaz ilacı kullanan var mı arkadaşlar ? Gece normalde uyanmıycak ama sanırım gazdan dolayı mızıklanıyo bazen ,alıyom kucağıma pışpışlıyorum uyuyor ,bazen de erken uyumuşsa sütüm de hepten bitmesin diye emziriyorum,uyuyor...Gaz ilacı versem akşamdan sıkıntısız uyur mu acaba ?:44:

biz koliksu'ya hala gaz yapan şeyler vermediğimiz için gaz ilaçlarına geri dönmedik henüz. geçen gün çorbasına brokoli kattım 3 günde ancak alıştı midesi birkaç gün sonra buğday katıcam, sonra da yavaş yavaş yoğurda başlıycaz. bakalım nolcak. ama minicik bebekken aldıkları gaz ilacı şimdi bir orun yaratmaz bence ver.

ederim ederim canım yeni girebildim ara öğünlerde günde 2 bardak içilecek.. ewet canım 2 göğüsden malesef neden iptal yara falanmı oldu canım

cok sukur yara olmadı tatlım da ıste acemılık anne sol tarafımda cogunlukla emdırdım kolar gelıyo dıye sagtaraf o yuzden ama damla gelıyo sadece olsun bunada sukur cnm yaa sut var tek meme ılac gıbı ıdare edıyoruz ıkı bebeyle

Değil mi yaa ,vereyim gitsin ,sıkıntısız uyur belki yavrum ( kendim için bişey istiyosam namerdim )

ek gidaya basladigimizda 2 - 3 hafta kadar gaz ilaclarini yeniden kullanmistik canim sonra gerek kalmadi alisti sipalar

Kızlar sımdı ender saracta ızlıyorum bebe yagında lıkıtrarafını yazanı kullanmayın ıncerınde petro yag ve kımya varmıs hemen attım nasıl surmusus ole yaa asla kullanmıcam bıde EGZMA yazpıyormus bebeklerde bundan sonra SAF ZEYTINYA GUZEL KOKMASI ICIN ICINE 5 DAMLA LAVANTA KOYUCAKMISIZ

çorba brokoli buğday biz o ewreye geçemedik henüz sebze çorbası içmiyor ben su sekilde yapıyordum yanlış mı acaba bir fikir werseniz.. havuç ile patatesi suda iyice pişirip blenderdan geçiriyorum bir kere bezelyede ekledim bu karısıma bu kadar ama en fazla 3 kasık alıyor siz nasıl yapıyorsunuz

günaydın annelerrr,
bebişler muhteşemmmmm, koklayasım geldi ya. pek tatlılar maşallah.

aha bu da mı varmış insaf ya. inşallah çabuk iyileşir. ben de daha 1 şişeyi yeni bitirmiştim. sürekli unutuyordum, iyi olmuş o zaman.

her bebek farklıdır bence ya. benimki de gülümser herkese, ama abisi şaklabanlık yapınca kahkaha atıyo sadece.
"o bir küçük hanfendiii" olcak demekki

canım o bendede war sağ taraftan daha çok geliyor soldan damla damla ama yinede pes yok damla damlada olsa sağıyorum tabi şükür canım 2 tanesine yetiyorsa problem yok ama yinede diğerini de wer bence arada

bende deviti sürekli unutuyorumveya elim gitmiyo vermesek daha iyi o zmn..
zaten bu kdr zaman kullandı yeter heralde he ne dersiniz??vermeyen varmı??

ben ilk başladığımda patates havuç, bir çay kaşığı esmer pirinç haşlıyordum, sonra 1 çay kaşığı irmik ve 1 tatlı kaşığı z.yağ koyup 5 dk daha kaynatıyordum, sonra da blenderdan değil süzgeçten geçirip az pütürlü veriyordum seviyor o halde de şimdi brokoli ve bal kabağı da katıyorum daha da çok seviyor. sonra buğday ve maydanoza geçicem aslında sarı mercimek çok faydalıymış bebeklere ama ben kolisu'ya veremiyorum bir ay sonra da ıspanağa geçicem..

Bende ilk başladığımda havuç patates pirinç haslayip blendirdan geçiriyordum 1 cay k.zeytinyagi ekliyordum zamanla hafta geçtikçe mesela icine bir dia sarımsak veya az soğan bazen bir dal taze nane veya maydanoz derken şimdilerde patates havuç balkabagi brokoli veya karnabahar cay k.ucuyla salça bir iki küp buzluga koyduğum et suyu az kimyon gazi alması icin bide cok az kuru nane cok guzel tat veriyor bunları hasliyorum sonra blendirla eziyorum biraz puturlu kalacak sekilde sonra 1-2 yemek kasigi irmik ekleyip bı 5 dk daha kaynatiyorum harika vitamin deposu bir çorba oluyor ve kizim bayılıyor bazen bende kaçamak yapıp ortak oluyorum :)) bu arada biz bugun 7 ayı bitirdik ve yaklaşık 2 aydır ek gıda yiyoruz bunu goz önünde bulundurmak lazım

Kızlar bebeklerıme kahvatı hazırlydum bırı yurutecteydı guluyo ma nasıl merak ettım geldım ne goreyım otekı kızım done done cekyattan yurutecın ustune dusmus valla sevval kıstırmıs resmen pat dıye dusmesın dıye aglıyımm svıneyımmı bılemedım cok sukur bıseyı yok alnı kızarık cok az

Vet cnm ya büyüdü sipam
benim kiz cok istikrarlı gidiyor doğduğundan beri sadece 2. Ayda 1300 gr aldı sonrasında hic şaşmadı 600-750 gr arası hep
halda oyle 700 civarı alıyor ilk aylar icin az bı rakamı ama şimdiki aylar icin cok iyi gidiyor insallah böyle giderde açığı kapatır iyice
bugun 7 ayligiz 7500 civarı ve 68 cmiz :)) düzeltilmiş 5,5 ayligiz :))

bizde bi baba var susmuyor tv izleyemiyorum kızıyla konuşuur oynaar anneannede oyle ama kahkahada problemimiz var hep guluyor ama kıkırdamıyor belkii4 kere duymuşumdur daha :44: dr a soyleyimde biraz keyif versin kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…