2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah korumuş valla
cnm cekyata neden koyuyorsun cok hareketliler artık bana sorarsan yere bir minder battaniye yada yorgan at üstünde dönüp dursunlar ben 2 aydır koltuğa koymuyorum mazallah bir anlık arkamızı dönmemizle kaza oluverir Allah beterinden korusun kuzulari

Kardesi daha simdiden korumus yaa. Gezdırseydı barı yurytecıyle tur attırsaydı bacısına. Alkah korusun ama düşe kalka buyucekler.

ay geçmiş olsun, Allah korumuş canım ya

kızlar bişi danışcam ya,
annemlerde kaldık demiştim ya 2 hafta. ordayken işte bi durum oldu annemle, çok pişman oldum ama söylmeiş bulundum. sonradan da gönlünü alıyım dedim ama, çok gücendi.
her işe karıştı sürekli bi arada olunca. bi gün abisi mamanın tadına bakmak istedi, bana da ver kardeşim bitiremiyo hepsini dimi dedi. bende tamam oğlum dedim. annem direk annen sana da yapar oğlum dedi, bende hayır dedim, kardeşine yapınca yer, ona ayrıca yapmama gerek yok. tabi oğlum bunu duyunca tutturdu, hadi yap anne diye. dedim kardeşine yapınca sana da yaparım bol tutup. bi görseniz kaş göz oynatıyo çok sinirlendi annem. çocuk sevilmediğini sanır yap ona da diyo. oğlum hiç bozulmadı ama zaten tamam anne dedi geçti. kimse yokken de dedim anne neden benim dediğimin üzerine yorum yapıyosun, yanlış bile yapsam düzeltme beni oğlanın yanında. çocuk sonra otorite olarak beni görmüyo seni görüyo. başladı işte ben sizin iyiliğinizi istiyorum da kötülüğünüzü istemiyorum da vs. dedim ben öyle mi dedim. bak bana kızınca seni arıyo annem bana bunu bnunu dedi diye şikayet ediyo yapma böle dedim. çok üzüldü. ama napıyım ya. ben de istemiyorum ama o da biraz dikkat etsin. anlamıyo hiç. annen şunu şunu yapar oğlum deyip çıkıyo. istemiyorum ben gerek yok diyorum, yok olmaz diyip ısrarla karışıyo. e ben çocuğuma ne yapıcama kendim karar veririm di mi.
sadece kv değil anneler de çok müdahaleci olabiliyormuş yeni farkediyorum.

oldun canım cok tesekkur ederım bugun pure vereyım havuc puresı yapım bakalım begenecekmı
Eki Görüntüle 630694 Eki Görüntüle 630695 Eki Görüntüle 630696 Eki Görüntüle 630697
İste benim minyatürüm küçük tosbam ılgınım ve annesi yani ben huzurlarinizdayiz....
ayyy masallah sana nasıl da buyumus guzellesmıs fıstıklasmıs boyle...bebişi gorunce senı unuttuk valla.seninde maasallahın var canım cok tatlı cıkmıssınız
gecmıs olsun allahşifa versın canım
pek yakışıklı valla senın cicilerini sevsinler
gercekten allah koruyor.canım benım nasılda kurtarmıs kardesını ayyy tatlışlar sizi.
gecmıs olsun

Bende birkaç gün önce burdaki albüme bir fotoğrafını koydum buraya eklemedim çoook çirkin. Maymun yavrusu gibi :) Halbuki gözümüze ne güzel gelmiştin yazmıştım
Ben önce emzirme düzeni belirlemeliyim ozaman. Düzen koyamamda ben bir süre takip edip saatleri yazayım. Bakayım ne sıklıkla emiyor bu sıralar.
bizde bi baba var susmuyor tv izleyemiyorum kızıyla konuşuur oynaar anneannede oyle ama kahkahada problemimiz var hep guluyor ama kıkırdamıyor belkii4 kere duymuşumdur daha :44: dr a soyleyimde biraz keyif versin kızıma

Kızın kibarcacık gülümsüyormuş işte :) Karnından ,yanlarından öpünce feci kahkaha atıyor çünkü gıdıklanıyor :) Onun dışında kahkaha atması tamamen keyfine bağlı. Bazen konuşmalarımıza bazen kafasına göre... Haşlanmış yumurtaya bakıp deli gibi kahkaha atmışlığı bile var

aaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın

Eklentiler

• $CIMG2172 (Medium) (2).webp
    59,3 KB · Görüntüleme: 33
  • $CIMG2173 (Medium).webp
    72,1 KB · Görüntüleme: 27
  • $CIMG2176 (Medium).webp
    67,1 KB · Görüntüleme: 31
benim yakışıklı kızım
anammmmmm güzelliğe bak maşallah annesi

Eki Görüntüle 631063 Eki Görüntüle 631064

canım geçmş olsun allah korumuş kardeş dayanışması şimdiden başlamış ne güzel allah bidaha göstermesin

duyguş tosun paşa olmuş bu ya çok şeker oyuncaklarını istioruz bizim olabilirmi

canım haşlanmış yumurta olayına çok güldümmbaktım geçen gün albüme ne küçükmüş ya çok büyümüş değişmiş eskiler bakınca daha ii anlıo insan öle deme çok tatlıymış minik sıpa

canim dun gece seni (yani senmissin) ruyamda gordum esinle tartismissin canin sıkkındı hayırlara cıkar insallah muhabbetiniz artar
Hayirdir insallah cnm. Aramiz pek bi iyi bu aralar masallah. Sadece benim ruyalarimda bozuk kiskancliktan oda.)
Masallah sana ne keyifli ruzgarrrrr
Masallahhhh oturarak yiyorrrrr
Allah korumus cnm gecmis olsun

Anaaaaaaaammmm elaa yaaa baaaaaaakkkk. Masallah kizzz sanaaa

teşekkür ederiz teyzesi öptük seni

Canım çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın, ömür boyu böyle destek olsunlar birbirlerine inşallah

benim annem de bazen fazla müdahaleci ve ısrarcı olabiliyor. eğer iki çocuğum omuş olsaydı anlattığın gibi bir durumu biz de yaşardık büyük ihtimalle. ama yapacak birşey yok o da onların yapısı. aynı evde kalıyor olsaydınız otorite konusunda sıkıntı yaşanırdı ama bu durum biraz oğlunun anneannesine şımarmak istemesiyle kalır ki o kadarını da yapsın minik abi düşünüp düşünüp sıkma canını, bakalım biz nasıl anneanneler babanneler olucaz

ayy çok güldüm yumurta olayına

benim en sevdiğim meyve çilek yanlız eloş, gelirsem oraya totişinden başlarım yemeye

hemen gel şekerim üstünede kahve yaparım ben sana buyur gel sen kızı mama yerken oturtmaya başlamışsın canım çok beğendm göze çok güzel görünüyo

ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Koc&#945
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Koc&#945
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Koc&#945
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Koc&#945
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Koc&#945
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Koc&#945
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Koc&#945
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..

Yok Böyle Kocα :) kızlar sizin kocalar nasıl koca

hemen gel şekerim üstünede kahve yaparım ben sana buyur gel sen kızı mama yerken oturtmaya başlamışsın canım çok beğendm göze çok güzel görünüyo

evet canım birkaç gündür oturtuyorum. artık doktorumuz da mama sandalyesinde yesin, ona oturduğunda yemek yeneceğini anlasın dedi bir de yese de yemese de 30 dk sonra tabak önünden çekilecek ve ağzı sadece en son yemeği bitince silinecek dedi. sanırım bunlar arkasından yemekle koşturan nazlı bir bebek olmaması için

Haydi herkes biryerinden yemeye başlasın bu çilek kızın :)) maşallah sana çilek kix

Bu arada bayramda anneannemizde Ilgına aynısının pembesini almıştı bizimde var çilek kizcemiz :))

ama bana kalmıcak teyzesiölemi canım sende giydir çekte bigün görim bizede hediye gelmişti bu arada ılgının fotolarınada bayıldım yavrum kar topu gibi olmuş

e hayırlı olsun o zaman canım doktorunuz ne güzel anlatmış valla çok mantıklı dediği görüyorumda bazı çocuklar geze geze yiyo inşallah öle olmazlar tedbirimzi alalımda bizde uyguluyalm dr dediğini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…