TSK ederiz teyzesi merak etme az bisi bırakırız cilekcikten :))ama bana kalmıcak teyzesiölemi canım sende giydir çekte bigün görim bizede hediye gelmişti bu arada ılgının fotolarınada bayıldım yavrum kar topu gibi olmuş
ben ilk başladığımda patates havuç, bir çay kaşığı esmer pirinç haşlıyordum, sonra 1 çay kaşığı irmik ve 1 tatlı kaşığı z.yağ koyup 5 dk daha kaynatıyordum, sonra da blenderdan değil süzgeçten geçirip az pütürlü veriyordum seviyor o halde de şimdi brokoli ve bal kabağı da katıyorum daha da çok seviyor. sonra buğday ve maydanoza geçicem aslında sarı mercimek çok faydalıymış bebeklere ama ben kolisu'ya veremiyorumbir ay sonra da ıspanağa geçicem..
kızlar bişi danışcam ya,
annemlerde kaldık demiştim ya 2 hafta. ordayken işte bi durum oldu annemle, çok pişman oldum ama söylmeiş bulundum. sonradan da gönlünü alıyım dedim ama, çok gücendi.
ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα :) kızlar sizin kocalar nasıl koca
6-7 arasi benimkiiii
Kızlar bebeklerıme kahvatı hazırlydum bırı yurutecteydı guluyo ma nasıl merak ettım geldım ne goreyım otekı kızım done done cekyattan yurutecın ustune dusmus valla sevval kıstırmıs resmen pat dıye dusmesın dıye aglıyımm svıneyımmı bılemedım cok sukur bıseyı yok alnı kızarık cok az
aaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
ayyyyyyyyyyyy çok güzel olmuşş benim kızımında war aynısındannnnama daha giydirmedim biraz büyük geliyor
saol canım sanırm topikteki minnoşların çoğunu varcanım denk geliomo die denedim az önce totosu açıkta kaldı oturduğundan belli olmuyo hadi giydrmişken bi resim koyaym dedim sende gydr çekte bi olduğu zaman görelim kuzumu
yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmaaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
duyguş tosun paşa olmuş bu ya çok şeker oyuncaklarını istioruz bizim olabilirmi
tamam canım koyarım biz daha hiç elbise giymedik ya çok imreniyorum ama üşür die korkuyorum.. ay ben o totosundan ısırırım zaten kıyafetlerimizin çoğu aynı topik kardeşliği
ALlah korumuş hepinizi canım.Ayy canım yaa, iyiki bu videoyu paylaşmışsın, ocağa süt koymuştum kaynasın diye ve unutmuşum, oda taşıp ocağı kapatmış.
Videoyu gördüğüm gibi mutfağa koştum, sana belkide bir hayat borçluyuz...
Yaa benim süt azaldı sanırım.Geçen gece benim oğlan 5 kere uyandı emmek için.Geberdim uykusuzluktan tabi ertesi gün bende.Napsamki? Bugüne kadar mama takviyesiz anne sütüyle geldik.Ek gıdalar hariç 1 aydır ek gıda veriyorum.ama gece sadece anne sütü veriyorum.Benimkinde bir de laktoz alerjisi vardı.3 gündür deneme yapıyorumyoğurt mayaladım.3-4 çay kaşığı veriyorum.Kötü bir etkisi olmadı.Kusma veya ishal gibi.ben de 4 aydır süt ve süt ürünleri tüketmiyordum.1-2 gündür aza aza yoğurt ve peynir yedim.Bakalım ne olacak? amabenim süt azaldı mı yoksa sıpa büyüdüğü için süt yetmiyor mu bilmiyorum.Napsam bana bir akıl verin...
Yaa benim süt azaldı sanırım.Geçen gece benim oğlan 5 kere uyandı emmek için.Geberdim uykusuzluktan tabi ertesi gün bende.Napsamki? Bugüne kadar mama takviyesiz anne sütüyle geldik.Ek gıdalar hariç 1 aydır ek gıda veriyorum.ama gece sadece anne sütü veriyorum.Benimkinde bir de laktoz alerjisi vardı.3 gündür deneme yapıyorumyoğurt mayaladım.3-4 çay kaşığı veriyorum.Kötü bir etkisi olmadı.Kusma veya ishal gibi.ben de 4 aydır süt ve süt ürünleri tüketmiyordum.1-2 gündür aza aza yoğurt ve peynir yedim.Bakalım ne olacak? amabenim süt azaldı mı yoksa sıpa büyüdüğü için süt yetmiyor mu bilmiyorum.Napsam bana bir akıl verin...
Konuya cevap verden gırıyorum. Altatta eklentı ekleden oluyıdubende imrendim foto koyayım dedim ama telefondan beceremedim telefondan forma girdikten sonra nerden yükleniyo bilen war ise bilgilendirise sewinirm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?