2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ama bana kalmıcak teyzesiölemi canım sende giydir çekte bigün görim bizede hediye gelmişti bu arada ılgının fotolarınada bayıldım yavrum kar topu gibi olmuş
TSK ederiz teyzesi merak etme az bisi bırakırız cilekcikten :))
bizim foto varda benim tlf ayarında biseler var yüklenmiyor o fotoları çaktırmadan dun esimin Tlfdan yükledim

aldım tarifi canım aksam deniycem şimdi annem yoğurt çorbası yaptı onu deniyecek umarım içer:18: ewet sarı mercimek ve avokado çok iimiş ama bende denemedim mercimek

kızlar bişi danışcam ya,
annemlerde kaldık demiştim ya 2 hafta. ordayken işte bi durum oldu annemle, çok pişman oldum ama söylmeiş bulundum. sonradan da gönlünü alıyım dedim ama, çok gücendi.

Bence fazla kafanı takma bu duruma. Sürekli yanında olmadığından ufak tefek şeyler çoçuğunun kişiliğini çok etkilemez. Ne yaparsan yap annen durumu anlamaz ve mutlaka kırılır. Arada kullanır tabi büyük sıpan o yüzvermeleri ama normalde olması gerekeni, doğruyu yanlışı oda biliyordur bence :)
İnsan sonuçtan çok o müdahaleden bunalıyor yalnız. Eminim biraz büyüsünler çoğumuzun şikayetleri bu yönde olacak. Önemli olan bizim kararlı tutumumuz ve davranışlarımız. Yalnız o sevgiyi almalarıda çok önemli çocuklarımızın, ondan varlıklarına şükredip kırmadan halletmeye çalışcaz mecburen :)

6-7 arasi benimkiiii

ayy canım Allah korumus dikkat et yalnız bırakdığın zaman güvenilir yerde bırak ben bizim yatağa bırakıyorum en güvenilir yer

ayyyyyyyyyyyy çok güzel olmuşş benim kızımında war aynısındannnn ama daha giydirmedim biraz büyük geliyor

saol canım sanırm topikteki minnoşların çoğunu varcanım denk geliomo die denedim az önce totosu açıkta kaldı oturduğundan belli olmuyo hadi giydrmişken bi resim koyaym dedimsende gydr çekte bi olduğu zaman görelim kuzumu

tamam canım koyarım biz daha hiç elbise giymedik ya çok imreniyorum ama üşür die korkuyorum.. ay ben o totosundan ısırırım zaten kıyafetlerimizin çoğu aynı topik kardeşliği

aaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maşallah benim tatlı çileğimee yaa
duyguş tosun paşa olmuş bu ya çok şeker oyuncaklarını istioruz bizim olabilirmi

canım tabiiki sizinde olabilir oyuncaklarımız elacık gelsin rüzgar onunla itinayla oynar sen merak etme teyzesi

tamam canım koyarım biz daha hiç elbise giymedik ya çok imreniyorum ama üşür die korkuyorum.. ay ben o totosundan ısırırım zaten kıyafetlerimizin çoğu aynı topik kardeşliği

bende sık giydirmiyorum zaten canım gydirdğm zamanda 2 klotlu çorap gydiriorum kalın oluyo yazın doyarız artık etekler askılı badiler rengarenk dışarı can atarlar artık çıkalım diye

ALlah korumuş hepinizi canım.

Gece sık uyanması dişten gibi geldi banada. Gercekten cogu kişi bu ayda gece beslenmesini kesiyor zaten acıkmazlarmış-mış normalde. Bizimde kesmemiz gerekli aslında ama bende nerdee öyle kararlı tutumlar :)
Ek gıdayı artırarak denemeye devam et bence. Hatırladıgım kadarı ile zaten oglunun kilosu iyiydi. Emmelerini gündüzde sıklaştırdı ise sütünle doymuyordur. Zaten artık başka şeylerde veriyoruz hepimiz.

benim kızımda bazen geceleri uyanuyır bazen deiksiz uyuyor..bende diş ya da gaz sancısı diye düşünüyorum.aman 1 yasına kadar hayırlısıyla emzirelim de sütümüz şimiden azalmasın

bende imrendim foto koyayım dedim ama telefondan beceremedim telefondan forma girdikten sonra nerden yükleniyo bilen war ise bilgilendirise sewinirm

Slm kızlar nasılsınız, ahh oğluma gece mama veriyorum ama yine uyumuyor.
Önceki gün akşam 7'den sonra uyutmadım ve gece 2'de zor uyudu, uyudu ama uzun uyusa yine iyi, saat 5'e kadar 6 defa uyandı
Sonrada saat başı uyandı, sinirden ağladım artık, şimdide yediğim çubuk krakerlere göz dikmiş durumda, zaten bi yediğimiz o var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…