2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm benimkide ne gorse atlar durumda oldu sürekli oyun ilgi istiyor ben artık uyumayınca kalkıyorum oynatıyorum biraz direk yatıyor neyse ki gece uyanması yok kafayı yerdim heralde Allah yardımcın olsun cnm bu arada belkide verdigin mama rahatsız ediyordur cnm yatmaan önce kimyonlu su ver ben veriyorum çok rahat yatıyo minik kuşm

Her şeyde var bir hayır.. :) Geçmiş olsun.

Eee ıyıde sallamadan ben baska odayA orda mayalandıktan sonrada yıne sallamadan buzdolabına koyamıyorum. 18 dk sogumaya dikkat edicem

Off ya akşam bu tarifi görünce gittim marketten organik süt ve bebe yoğurdu aldım. (Ben mamayla mayalıyordum yoğurdu) Kaynattım, 18 dakikaya saati kurdum, mayaladım, gece de oğlana uyanınca kaldırdım dolaba koydum. Demin baktım. Taş gibi evet ama uzuyor yoğurt maraş dondurması gibi :) Verilir herhalde yine de...

Geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin kızına.

günaydın kızlar nasılsınız,diş çıkaran anneler belirtileri nelerdi benim minnoşda bugün ateş 39 çıktı gecede hiç uyumadı huzursuzdu şimdi arara takip ediyorum üzgünüm çok
Geçmiş olsun, acil şifalar

Biz de çok güleryüzlüyüz ama kahkaha çok yok.

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

bende imrendim foto koyayım dedim ama telefondan beceremedim telefondan forma girdikten sonra nerden yükleniyo bilen war ise bilgilendirise sewinirm
Benim telefonda da olmuyor.

Bizde de aynı durum sözkonusu. Annem bizimle yaşıyor ve ilk oğluma çok ama çok düşkün. Ha bunu da çok seviyor ve güzel bakıyor Allah razı olsun. Ama yine de ilkine bir başka tabii. Sonuçta ilk torunu. Şımartır, bizden gizli istediklerini alır, fazladan harçlık verir. Ben bunu kabullendim artık. Ne desem olmuyor. Annemi eşim de çok sever tabii ki benim de canım ve en büyük destekçimiz, ama bu konuda yanlış yaptığını bir türlü anlatamıyoruz. Zaten artık da anlatmıyoruz, kırılıyor.

Ama geçenlerde bir laf etti yüreğim acıdı, ağladım. O da üzüldü. Ben ilk oğlumda araştırma görevlisiydim ve çok uzun çalışma saatlerim vardı. Sabah bir gidiyordum, ikinci öğretim dersleri bitince geliyordum neredeyse 8 de. Oğlumu annem büyüttü, ben doğru dürüst göremeden büyüdü yavrum. Nasip böyleymiş tabii o dönemde öyle oldu, yapacak bir şeyim yoktu. Hem y.lisansımı bitirmeye çalışıyordum hem de okulun ve hocaların bitmez tükenmez işlerini. Dolayısıyla ikinci yavruyla tabii ki daha çok ilgilenebiliyorum. İçimde kaldı bazı şeyler, ilk anlarını görememek, hep başkalarının şahit olması. Bir anne için ne demek en iyi sizler anlarsınız. Şimdi artık öğretmenim, yarım gün çalışıyorum ve vaktim çok :) Neyse bu oğluma kitap okuyorum, oyun oynuyoruz, yapamadığım her şeyi yapmaya çalışıyorum. Annem de geçen gün, büyük oğlana haksızlık olmayacak mı sen böyle ilgileniyorsun küçükle, ilerde oyun oynayınca büyüğü sana kırılmayacak mı dedi. Nasıl üzüldüm anlatamam. Sanki ben isteyerek uzak kaldım oğlumdan. Ben de ağladım, sanki ben istedim öyle olsun, ancak uyumasına yetişiyordum 3 yaşına kadar.

Ya onlar da işte bildiklerini yapıyorlar, bazen de maksatlarını aşıyorlar. Ama anne işte yapacak bir şey yok :)

Son düzenleme:

Çok zor günler atlatmışsınız ama en azından şimdi rahatsın çok şükür. Hala o sıkıntı saatlerde çalışıyor olabilirdin. Ama ben annenin demek istediğini tam anlayamadım.- Senin isteğin dışında olup, çok üzülmen dışında-
Büyük oğlunla bu zamanlar oynasaydında hatırlıyor olmayacaktı ki. Şuanda da okadarken onunla oynayıp oynamadıgını hatırlamıyor tabi önunden bu konuşmalar yapılırsa öyle düşünür. Onunla ilgilenemedin diye elinde fırsatın varken bununla ilgilenmeyecekmisin şimdi. Ayrıca biraz daha büyüsün ne güzel 3nüz oynarsınız

Birde bu mamayla yoğurt mayalama işi tuhafıma gidiyor sen mutlaka araştırmışsındır. Gerçekten normal yoğurt özelliği alıyor mu içeriği öyle yapınca?

Eki Görüntüle 631232 bu da benim kızımın son hali teyzeleri
Yanaklara bak masallah.

Cnm allah kolaylik versin. Ben en fazla 4 saat uyutmamazlik yapiyorum iyice yoruyorum ve gece uyanmalari azaldi. Uykusuzluk uykusuzluk getiriyor nasil dayaniyorlar bilmiyorum

bı anlık oldu dusmesı Allahtan yurutec korumus amın bıdaha omaz ıns yaa cook korktum valla
Kardesi daha simdiden korumus yaa. Gezdırseydı barı yurytecıyle tur attırsaydı bacısına. Alkah korusun ama düşe kalka buyucekler.
evet gercekten Rabbım korudu...
ay geçmiş olsun, Allah korumuş canım ya
saol canım yaa Allahtan aglamıyordu...

kızlaaaar bizde hava çok güzel diye parka gdip geldik zaten evin karşısında sevndi yoruldu uyudu kaldı

benim ki 7. :)

yavrularınız maaşallah çok tatlı hepsi ballı bunların ...

Kızlar benim oğlan kendini memeden kesti! 3 gündür meme almıyor, ben de inatla ek gıda vermiyorum, ki biberon da almadı çok uğraşmama rağmen. Dün gece 4ten bu saate yemedi içmedi emmedi. Son bi şans tekrar biberon deneyeyim dedim,sadece 5 ölçü içti! 6 buçuk aylık bebek! 12 saat içinde sadece 5 ölçü süt inanamıyorum AĞLAMAK ÜZEREYİM! Sinirlerim bozuldu ama sakin olmaya çalışıyorum. Keyfi yerinde ateşi hastalığı yok. Napıcam ben....... benim durumumda olan var mı? Yardım lütfen.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…