Slm kızlar nasılsınız, ahh oğluma gece mama veriyorum ama yine uyumuyor.
Önceki gün akşam 7'den sonra uyutmadım ve gece 2'de zor uyudu, uyudu ama uzun uyusa yine iyi, saat 5'e kadar 6 defa uyandı
Sonrada saat başı uyandı, sinirden ağladım artık, şimdide yediğim çubuk krakerlere göz dikmiş durumda, zaten bi yediğimiz o var...
cnm benimkide ne gorse atlar durumda oldusürekli oyun ilgi istiyor ben artık uyumayınca kalkıyorum oynatıyorum biraz direk yatıyor neyse ki gece uyanması yok kafayı yerdim heralde Allah yardımcın olsun cnm bu arada belkide verdigin mama rahatsız ediyordur cnm yatmaan önce kimyonlu su ver ben veriyorum çok rahat yatıyo minik kuşm[/QUOTE
Gece maması veriyorum acaba içine kimyonda atsam olurmu?
Her şeyde var bir hayır.. :) Geçmiş olsun.Ayy canım yaa, iyiki bu videoyu paylaşmışsın, ocağa süt koymuştum kaynasın diye ve unutmuşum, oda taşıp ocağı kapatmış.
Videoyu gördüğüm gibi mutfağa koştum, sana belkide bir hayat borçluyuz...
Eee ıyıde sallamadan ben baska odayA orda mayalandıktan sonrada yıne sallamadan buzdolabına koyamıyorum. 18 dk sogumaya dikkat edicem
Geçmiş olsun. Allah tez zamanda şifa versin kızına.iyi geceler kızlar benim kızımın sol böbreğinde taş varmış günlerdir doktordayız testler falan yaptılar ilk başta devitten şüpelendiler ve kalsiyum değerlerine baktılar ve yüksek çıktı yani sağlık ocağının verdiği o damla bazı çocuklarda kalsiyumu artırıyomuş ve buda taşa neden oluyomuş . tek neden bu olmasada tetikliyomuş .
Geçmiş olsun, acil şifalargünaydın kızlar nasılsınız,diş çıkaran anneler belirtileri nelerdi benim minnoşda bugün ateş 39 çıktı gecede hiç uyumadı huzursuzdu şimdi arara takip ediyorum üzgünüm çok
Biz de çok güleryüzlüyüz ama kahkaha çok yok.resimleree bayıldımmmhepsine maşallahhh.kızlar sorum olacak yaa benim kuzenim kasım ayında dogum yaptı kızıı kıkır kıkır kahkaha atıyor sizin bebişlerde durum nedir??duru okadar nadir kahkaha atıyorkii çok sasırdım kendinden 3 ay kucuk bi bebeğin okadar guluyor olmasına.yanii sureklii gulen bir bebek onda sıkıntı yok ama o şen kahkaha yok normalmi bu acaba
Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.Kızlar bebeklerıme kahvatı hazırlydum bırı yurutecteydı guluyo ma nasıl merak ettım geldım ne goreyım otekı kızım done done cekyattan yurutecın ustune dusmus valla sevval kıstırmıs resmen pat dıye dusmesın dıye aglıyımm svıneyımmı bılemedım cok sukur bıseyı yok alnı kızarık cok az
Benim telefonda da olmuyor.bende imrendim foto koyayım dedim ama telefondan beceremedim telefondan forma girdikten sonra nerden yükleniyo bilen war ise bilgilendirise sewinirm
Eki Görüntüle 631232 bu da benim kızımın son hali teyzeleri
oyy maşallah sana yerim ben o tombiş yanaklarııı, tokalara da bak
bu arada duvarınızı da çok beğendim
cnm benimkide ne gorse atlar durumda oldusürekli oyun ilgi istiyor ben artık uyumayınca kalkıyorum oynatıyorum biraz direk yatıyor neyse ki gece uyanması yok kafayı yerdim heralde Allah yardımcın olsun cnm bu arada belkide verdigin mama rahatsız ediyordur cnm yatmaan önce kimyonlu su ver ben veriyorum çok rahat yatıyo minik kuşm[/QUOTE
Gece maması veriyorum acaba içine kimyonda atsam olurmu?
bu gün öyle dene bakalım umarım yararını görurusun cnm ..ben az önce 1 2 kaşık verdim kimyonlu su şimdi mışıl mışıl yatıo
kızlar bişi danışcam ya,
annemlerde kaldık demiştim ya 2 hafta. ordayken işte bi durum oldu annemle, çok pişman oldum ama söylmeiş bulundum. sonradan da gönlünü alıyım dedim ama, çok gücendi.
her işe karıştı sürekli bi arada olunca. bi gün abisi mamanın tadına bakmak istedi, bana da ver kardeşim bitiremiyo hepsini dimi dedi. bende tamam oğlum dedim. annem direk annen sana da yapar oğlum dedi, bende hayır dedim, kardeşine yapınca yer, ona ayrıca yapmama gerek yok. tabi oğlum bunu duyunca tutturdu, hadi yap anne diye. dedim kardeşine yapınca sana da yaparım bol tutup. bi görseniz kaş göz oynatıyo çok sinirlendi annem. çocuk sevilmediğini sanır yap ona da diyo. oğlum hiç bozulmadı ama zaten tamam anne dedi geçti. kimse yokken de dedim anne neden benim dediğimin üzerine yorum yapıyosun, yanlış bile yapsam düzeltme beni oğlanın yanında. çocuk sonra otorite olarak beni görmüyo seni görüyo. başladı işte ben sizin iyiliğinizi istiyorum da kötülüğünüzü istemiyorum da vs. dedim ben öyle mi dedim. bak bana kızınca seni arıyo annem bana bunu bnunu dedi diye şikayet ediyo yapma böle dedim. çok üzüldü. ama napıyım ya. ben de istemiyorum ama o da biraz dikkat etsin. anlamıyo hiç. annen şunu şunu yapar oğlum deyip çıkıyo. istemiyorum ben gerek yok diyorum, yok olmaz diyip ısrarla karışıyo. e ben çocuğuma ne yapıcama kendim karar veririm di mi.
sadece kv değil anneler de çok müdahaleci olabiliyormuş yeni farkediyorum.
Konuya cevap verden gırıyorum. Altatta eklentı ekleden oluyıdu
saol cnm benim 3 boyutlu duvar kagıdı ile kapladık duvarı :=) gerçek taş gibi duruyor
İçimde kaldı bazı şeyler, ilk anlarını görememek, hep başkalarının şahit olması. Bir anne için ne demek en iyi sizler anlarsınız. Şimdi artık öğretmenim, yarım gün çalışıyorum ve vaktim çok :) Neyse bu oğluma kitap okuyorum, oyun oynuyoruz, yapamadığım her şeyi yapmaya çalışıyorum. Annem de geçen gün, büyük oğlana haksızlık olmayacak mı sen böyle ilgileniyorsun küçükle, ilerde oyun oynayınca büyüğü sana kırılmayacak mı dedi. Nasıl üzüldüm anlatamam. Sanki ben isteyerek uzak kaldım oğlumdan. Ben de ağladım, sanki ben istedim öyle olsun, ancak uyumasına yetişiyordum 3 yaşına kadar.
Ya onlar da işte bildiklerini yapıyorlar, bazen de maksatlarını aşıyorlar. Ama anne işte yapacak bir şey yok :)
Yanaklara bak masallah.Eki Görüntüle 631232 bu da benim kızımın son hali teyzeleri
Slm kızlar nasılsınız, ahh oğluma gece mama veriyorum ama yine uyumuyor.
Önceki gün akşam 7'den sonra uyutmadım ve gece 2'de zor uyudu, uyudu ama uzun uyusa yine iyi, saat 5'e kadar 6 defa uyandı
Sonrada saat başı uyandı, sinirden ağladım artık, şimdide yediğim çubuk krakerlere göz dikmiş durumda, zaten bi yediğimiz o var...
bı anlık oldu dusmesı Allahtan yurutec korumus amın bıdaha omaz ıns yaa cook korktum vallaAllah korumuş valla
cnm cekyata neden koyuyorsun cok hareketliler artık bana sorarsan yere bir minder battaniye yada yorgan at üstünde dönüp dursunlar ben 2 aydır koltuğa koymuyorum mazallah bir anlık arkamızı dönmemizle kaza oluverir Allah beterinden korusun kuzulari
evet gercekten Rabbım korudu...Kardesi daha simdiden korumus yaa. Gezdırseydı barı yurytecıyle tur attırsaydı bacısına. Alkah korusun ama düşe kalka buyucekler.
saol canım yaa Allahtan aglamıyordu...ay geçmiş olsun, Allah korumuş canım ya
Nerlerdenız kızz hava cook gusel kesın gezmeye gıtmıssındır:)
bencede ya hava çok güzel keske ewde olsam da kızımı alsam şöyle bir dolassam ahh nerddeeee
ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα :) kızlar sizin kocalar nasıl koca
Nerlerdenız kızz hava cook gusel kesın gezmeye gıtmıssındır:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?