Kızlar sımdı ender saracta ızlıyorum bebe yagında lıkıtrarafını yazanı kullanmayın ıncerınde petro yag ve kımya varmıs hemen attım nasıl surmusus ole yaa asla kullanmıcam bıde EGZMA yazpıyormus bebeklerde bundan sonra SAF ZEYTINYA GUZEL KOKMASI ICIN ICINE 5 DAMLA LAVANTA KOYUCAKMISIZ
canım hava güzel gtcek heralde hafta sonu bol bol gezin
Kızlar bebeklerıme kahvatı hazırlydum bırı yurutecteydı guluyo ma nasıl merak ettım geldım ne goreyım otekı kızım done done cekyattan yurutecın ustune dusmus valla sevval kıstırmıs resmen pat dıye dusmesın dıye aglıyımm svıneyımmı bılemedım cok sukur bıseyı yok alnı kızarık cok az
Kız nolacak yapsın. Oda annanesı. Valla bazen kırılmayın ama cocuk bakımı cok abartılıyo.kızlar bişi danışcam ya,
annemlerde kaldık demiştim ya 2 hafta. ordayken işte bi durum oldu annemle, çok pişman oldum ama söylmeiş bulundum. sonradan da gönlünü alıyım dedim ama, çok gücendi.
her işe karıştı sürekli bi arada olunca. bi gün abisi mamanın tadına bakmak istedi, bana da ver kardeşim bitiremiyo hepsini dimi dedi. bende tamam oğlum dedim. annem direk annen sana da yapar oğlum dedi, bende hayır dedim, kardeşine yapınca yer, ona ayrıca yapmama gerek yok. tabi oğlum bunu duyunca tutturdu, hadi yap anne diye. dedim kardeşine yapınca sana da yaparım bol tutup. bi görseniz kaş göz oynatıyo çok sinirlendi annem. çocuk sevilmediğini sanır yap ona da diyo. oğlum hiç bozulmadı ama zaten tamam anne dedi geçti. kimse yokken de dedim anne neden benim dediğimin üzerine yorum yapıyosun, yanlış bile yapsam düzeltme beni oğlanın yanında. çocuk sonra otorite olarak beni görmüyo seni görüyo. başladı işte ben sizin iyiliğinizi istiyorum da kötülüğünüzü istemiyorum da vs. dedim ben öyle mi dedim. bak bana kızınca seni arıyo annem bana bunu bnunu dedi diye şikayet ediyo yapma böle dedim. çok üzüldü. ama napıyım ya. ben de istemiyorum ama o da biraz dikkat etsin. anlamıyo hiç. annen şunu şunu yapar oğlum deyip çıkıyo. istemiyorum ben gerek yok diyorum, yok olmaz diyip ısrarla karışıyo. e ben çocuğuma ne yapıcama kendim karar veririm di mi.
sadece kv değil anneler de çok müdahaleci olabiliyormuş yeni farkediyorum.
O çilegı sekere banım yerız oglumla ikimizaaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
Ama olmuyo böle biz hangisini yicez. Bu kadarda guzel olunmazki
ben kk mobil sürümünü degilde klasık sitesınden yazıyorum. Mobil sürümde yok sanırım resim yuklemeyk canım ya çok uğrasdım eklenti ekle die bişe bile çıkmıyorki
ERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα :) kızlar sizin kocalar nasıl koca
ALlah korumuş hepinizi canım.
Gece sık uyanması dişten gibi geldi banada. Gercekten cogu kişi bu ayda gece beslenmesini kesiyor zaten acıkmazlarmış-mış normalde. Bizimde kesmemiz gerekli aslında ama bende nerdee öyle kararlı tutumlar :)
Ek gıdayı artırarak denemeye devam et bence. Hatırladıgım kadarı ile zaten oglunun kilosu iyiydi. Emmelerini gündüzde sıklaştırdı ise sütünle doymuyordur. Zaten artık başka şeylerde veriyoruz hepimiz.
bu gün öyle dene bakalım umarım yararını görurusun cnm ..ben az önce 1 2 kaşık verdim kimyonlu su şimdi mışıl mışıl yatıo
Canim kimyonlu suyu nasil hazirliyonuz
Çok zor günler atlatmışsınız ama en azından şimdi rahatsın çok şükür. Hala o sıkıntı saatlerde çalışıyor olabilirdin. Ama ben annenin demek istediğini tam anlayamadım.- Senin isteğin dışında olup, çok üzülmen dışında-
Büyük oğlunla bu zamanlar oynasaydında hatırlıyor olmayacaktı ki. Şuanda da okadarken onunla oynayıp oynamadıgını hatırlamıyor tabi önunden bu konuşmalar yapılırsa öyle düşünür. Onunla ilgilenemedin diye elinde fırsatın varken bununlia ilgilenmeyecekmisin şimdi. Ayrıca biraz daha büyüsün ne güzel 3nüz oynarsınız
Birde bu mamayla yoğurt mayalama işi tuhafıma gidiyor sen mutlaka araştırmışsındır. Gerçekten normal yoğurt özelliği alıyor mu içeriği öyle yapınca?
Diş çıkarttı mı canım? Diş istahsızlık yapıyor ama keyfi yerinde diyorsun bilmiyorum ki. Stres yapmamaya çalış ama çok zor. Ek gıda alıyor mu bu arada meme almıyor ama ek gıda yemesi güzel mi? Uyurken yad auykusu gelincede mi almıyor bilmiyorum ki ya geçici birseydir de stres yapma sütün etkilenmesin.Kızlar benim oğlan kendini memeden kesti! 3 gündür meme almıyor, ben de inatla ek gıda vermiyorum, ki biberon da almadı çok uğraşmama rağmen. Dün gece 4ten bu saate yemedi içmedi emmedi. Son bi şans tekrar biberon deneyeyim dedim,sadece 5 ölçü içti! 6 buçuk aylık bebek! 12 saat içinde sadece 5 ölçü süt inanamıyorum AĞLAMAK ÜZEREYİM! Sinirlerim bozuldu ama sakin olmaya çalışıyorum. Keyfi yerinde ateşi hastalığı yok. Napıcam ben....... benim durumumda olan var mı? Yardım lütfen.....
Çalıştıgın için zor olur hakikaten. Pışpışla yada az bi su verip uyutmayı dene istersen. Genelde gece beslenmesi bu konuda ısrarla saglanıyor.Çalıştığım için gündüz sık emzirme şansım yok.Öğlende gelip emziriyorum bir de bir memeyi sağıp bırakıyorum.O da 90-100 arası bişi oluyor.sonra ek gıda tabi.akşam 5.30 gibi evde oluyorum.Yine emzirmeye devam.Yatmadan önce pirinç unu maması veriyorum.ama gece en az 4 kere emmeye uyanıyor.Mahvoldum vallaha uykusuzluktan.......
İnşallahGecenlerde ilk defa beraber gezmeye gittik. Araba koltugunun uaninda oturup kardesine goz kulak oldu abisi :)) Gezicez ins onlarla guzel guzel. Mamadan yogurt icime sinmedigi icin sute gectim. Normal yogurt kivaminda ma biraz tatmik oluyor. Yine de sutle yapilani daha iyi. Tabii tutturabilirsem :)
kızlar ben bialbüm yapmak istedim ama yapamadm ya bilenlere duyrulur
Sol tarafta arkadaşlar listenin altında var hemen albüm oluşturma
canım oraya tıklıorum ondan sonrası olmuo sonrasını anlatırmısın rica etsem
Ben geri dönene kadar albüm oluşturmuşsun sen zaten :) Albümü secersen resim yükle diye görürsün resim eklemeyide
Jok Jok Banyo Emniyeti Beyaz-Mavi
bundan kullanan varmı alıcamda
Diş çıkarttı mı canım? Diş istahsızlık yapıyor ama keyfi yerinde diyorsun bilmiyorum ki. Stres yapmamaya çalış ama çok zor. Ek gıda alıyor mu bu arada meme almıyor ama ek gıda yemesi güzel mi? Uyurken yad auykusu gelincede mi almıyor bilmiyorum ki ya geçici birseydir de stres yapma sütün etkilenmesin.
Çalıştıgın için zor olur hakikaten. Pışpışla yada az bi su verip uyutmayı dene istersen. Genelde gece beslenmesi bu konuda ısrarla saglanıyor.
İnşallah
Yoğurt şimdi kolayda yazın nasıl olacak bilmiyorum. Yoğurt makinesi alacagım büyük ihtimal şansa bırakmamk için durumu
Sanirim ben de alicam. Cunku bir turlu tam olmuyo bu is :)
Gördüm gördüm karabiberi :) Maşallahtamamdır kuzum saol oldu
Tefal yogurtcum guzel ben memnunum cok, tavsiyeederim.:) bebek icin henuz yapmadim. İlk bir yil inek sutu vermeyin diyolar, siz neyle yogurt yapiyorsunuz bebislere kizlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?