2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biz dogduk dogali zeytinyagi ve badem yagi kullaniyorduk simdilerde costuk melisa adacsyi yagi filan sipa merkezi gibi hizmet veriyom daha ne yapayim

Canim dikkat et artik azdilar iyice ben korkumdan hic yalniz birakamiyorum.uyurken bile gozum ustlerinde biri surune surune yataktan cikiyor.etrafa yastik filan yigiyorum.bugun temizlik yaptim ama nasil ikide bir supurgeyi kapatip kapati p baktim.

Kız nolacak yapsın. Oda annanesı. Valla bazen kırılmayın ama cocuk bakımı cok abartılıyo.
aaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
O çilegı sekere banım yerız oglumla ikimiz
Ama olmuyo böle biz hangisini yicez. Bu kadarda guzel olunmazki

yk canım ya çok uğrasdım eklenti ekle die bişe bile çıkmıyorki
ben kk mobil sürümünü degilde klasık sitesınden yazıyorum. Mobil sürümde yok sanırım resim yukleme

Benim ki 6 numara galiba.ams sagolsun normal degil standartlarin ustundedir

Çalıştığım için gündüz sık emzirme şansım yok.Öğlende gelip emziriyorum bir de bir memeyi sağıp bırakıyorum.O da 90-100 arası bişi oluyor.sonra ek gıda tabi.akşam 5.30 gibi evde oluyorum.Yine emzirmeye devam.Yatmadan önce pirinç unu maması veriyorum.ama gece en az 4 kere emmeye uyanıyor.Mahvoldum vallaha uykusuzluktan.......

Gecenlerde ilk defa beraber gezmeye gittik. Araba koltugunun uaninda oturup kardesine goz kulak oldu abisi :)) Gezicez ins onlarla guzel guzel. Mamadan yogurt icime sinmedigi icin sute gectim. Normal yogurt kivaminda ma biraz tatmik oluyor. Yine de sutle yapilani daha iyi. Tabii tutturabilirsem :)

Diş çıkarttı mı canım? Diş istahsızlık yapıyor ama keyfi yerinde diyorsun bilmiyorum ki. Stres yapmamaya çalış ama çok zor. Ek gıda alıyor mu bu arada meme almıyor ama ek gıda yemesi güzel mi? Uyurken yad auykusu gelincede mi almıyor bilmiyorum ki ya geçici birseydir de stres yapma sütün etkilenmesin.
Çalıştıgın için zor olur hakikaten. Pışpışla yada az bi su verip uyutmayı dene istersen. Genelde gece beslenmesi bu konuda ısrarla saglanıyor.
İnşallah
Yoğurt şimdi kolayda yazın nasıl olacak bilmiyorum. Yoğurt makinesi alacagım büyük ihtimal şansa bırakmamk için durumu

Sanirim ben de alicam. Cunku bir turlu tam olmuyo bu is :)

tamamdır kuzum saol oldu
Gördüm gördüm karabiberi :) Maşallah
Tefal yogurtcum guzel ben memnunum cok, tavsiyeederim.:) bebek icin henuz yapmadim. İlk bir yil inek sutu vermeyin diyolar, siz neyle yogurt yapiyorsunuz bebislere kizlar?

Bende wewell alacagım canım.Yorumlara baktım alanlar memnun. Tefalden de herkes memnun gerçi ama wewell fiyat olarak uygun 60 lira civarı. Şimdi kolay oluyor petegin uzerinde ama yaz için alacagım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…