2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tefal yogurtcum guzel ben memnunum cok, tavsiyeederim.:) bebek icin henuz yapmadim. İlk bir yil inek sutu vermeyin diyolar, siz neyle yogurt yapiyorsunuz bebislere kizlar?

Süt mayalandığında form değiştiriyor canım aynı özellikte kalmıyor. Hazır sütle mayalıyorum ben. Bulabilirsem cam şişeyi tercih ediyorum.

Süt mayalandığında form değiştiriyor canım aynı özellikte kalmıyor. Hazır sütle mayalıyorum ben. Bulabilirsem cam şişeyi tercih ediyorum.

Peki sakız gibi uzamıyor mu yoğurt. Dün ben mayaladım beceremedim, bugün annem yaptı bakalım onunki nasıl olucak. Yoksa haftasonu bir yoğurt makinesi alınacak :) Weewell 59 lira filandı Kipada sanırım ben de onu alıcam. Tefal 200 lira nerdeyse...

Ben de jokerde görüp beğendim ama kararsızım. Benim kızım banyodan nefret ediyor, küvetten kaçıyor resmen, kaçmak için yürümeyi öğrenecek. Nasıl böyle oldu bilmîyorum. İlk başlarda da sevmezdi ama artık küveti görünce ağlıyor. Bu bari kaçmasını önler belki. Yarın bir de banyoya ben de girip kucağımda yıkayacağım öyle alışır belkî suya..

Bugun ilk defa emirin corbasina karnibahar koydum yavrum uyanip ciyak ciyak agliyor. Ama hic pirt yapmadida. Gaz yapar diye hep sinirli sebzeleri yiyor degisiklik olsun hemde alussin dedim ama pek iyi yapmadim sanirim

ohh ne güzeelkimseler yok burada, iii herkes uyusun bende kaçıcam zaten ,

cipskolam ,zambak ,Allah korumuş geçmişşşşş olsun

janet dilerim ateşli durumu atlatmışsınızdır

bebeği yemeyen arkadaşa önerim yok ne yazık ki :26::26: Allah yardımcın olsun ve sabır versin ne diim ,bir an önce yemeye başlar umarım

hasta bebek yok tur umarım başka ,

o fotoları olan tüm bebekleri tek tek öpüyorum sonra bir daha sonra bir daha bir daha ...............

ben yatıp uyuyayım en iyisi,midemden acıkma belirtileri gelmeye başladı , mutfağa dalmadan uykuya dalıyım ben ...

Gunaydin kizlar ve kuzular
Nasilsiniz? Biz 6 da kalktik oglan uyudu ama ayakta uyicakmis yatirinca agliyor.) anasi uyumasin. Benim sut iki gecedir sifirlandi noldu yine anlamadim. Hafta sonu emmedi onun etkisimi 4 gun sonra regli onun erkisimi anlamadim gecici olsun nolur. Hepu topu 40 cc bisi var oda gidince uzuluyor insan

Gunaydınlarr Bızde sımdı uyandık ouzı resım koymusuun bebelerı koyyds gorek yahu bız bu gece 2 kez uyandık cok sukur uykumu aldım pepılcım karnıbahar cook gaz yapar dıkkatlı ol tavsıyem kucagına sol koluna yuz ustu yatırkarnına dogru hafıf bastırınca pırrtt yapıyo hemen ben yogurdumu sutac kutu sutunden yapıyorum aksamdam yogurduda ole valla tas gıbı tutuyo muz koyuyorum arada kayısı gusel oluyo yıyıolar

Kizlar yogurdun uzamasi mayadan kaynaklaniyor ne maya koydunuz?
Evet pepik dogru söylemiş kızlar kullandığınız maya hazır yoğurtsa eğer mutlaka süner sanırım içindeki katkı maddelerinden unideki beslenme hocamızda demişti ama b.m markette satılan d.st marka yoğurtla mayalarına şahane kalıp gibi yoğurt oluyor ben mayam olmadığında onunla mayalarım birde mayaladiktan sonra yogurdunuzdan maya ayırın bir dahakini onunla yapın 3. Mayalanmadan sonra yogurttaki bakteriler tamamen %100e ulaşıyor o zaman saf yoğurt oluşuyormuş sanırım oyle biseydi hocamızın dediği
bu arada benim güvendiğim sütcum var alıp kendim pişirip yaparım yıllardır hazır yoğurtlara ve kutu sütleri evime sokmuyorum takıntılarım var ikisine zaten kutu sutede alerjim var...hem ben artık günlük mayalamiyorum bize yaptığımdan yiyor hemde hergun bir cay bardağı kadar sade sekilde...

Gunaydiiin
Biz altida kalktik benimkinin biri hic uyanmiyor da digeri pislik yapiyor.buyuyunce butun copleri ona dokturecez.
Canim resmi bi deniyim demistim oldu da cocuklarida deneyim bir

Biz tekrar uyuduk. Birazdan kahvalti savasi var.bize mama onlugu yetmiyor astronot kiyafeti lazim.pek bi ellesken bunlar siz nasil yediriyonuz elini daldiriyol a r herseye her ogunde bi kiyafet gidiyo.

Biz tekrar uyuduk. Birazdan kahvalti savasi var.bize mama onlugu yetmiyor astronot kiyafeti lazim.pek bi ellesken bunlar siz nasil yediriyonuz elini daldiriyol a r herseye her ogunde bi kiyafet gidiyo.

oh afiyet olsun canım aynen kasığa elini sokar kaşığa vurur etrafa saçılır bizde her öğünden sonra kıyafet değişiyoruz lekeleri de çıkmıyor sinir oluyorum 3 günde sepeti doluyor hanım efendinin.. bazen kızın eline kasık weriyorum öğle yediriyorum az da olsa etkisi oluyor

Bugun ilk defa emirin corbasina karnibahar koydum yavrum uyanip ciyak ciyak agliyor. Ama hic pirt yapmadida. Gaz yapar diye hep sinirli sebzeleri yiyor degisiklik olsun hemde alussin dedim ama pek iyi yapmadim sanirim

brokoli denemediysen brokoli koy canım. karnıbahardan daha az gaz yapar. bizde de aynı durum var, korkuyorum yeni sebzeler denemekten :18:

aysrecim sen de koysan oğluşun fotoğrafını da görsek

Canim ben keci sutunden yapiyorum yogurdu benimki hep uzuyor

ben daha hiç yapmadım ama keçi sütünden yapıcam benim kızın maması bile keçi sütünden gaz sıkıntısı yüzünden. mayayı da keçi yoğurdundan yapmayı düşünüyorum, doktorumuz keçi yoğurdundan maya iyi tutmaz ama yine de deneyin demişti bakalım nasıl olacak...

yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanırım pepkicim. bende her zaman işe yarayan kısır dün akşam 2 tabak yememe rağmen fazla etki etmedi

evet 4. mayalamada tamamen ev yoğurdu oluyormuş .. maşallah minik kuşa ne güzel sevmiş yoğurdu, darısı başımıza

kız didem o kirpikler ne öyle maşallah kuzuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…