2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

benimde öyle canım bana çeken nadir şeylerinden biri rimele gerek kalmayacak

Nasil yani canim keci sutumu veriyon biraz buyusunler 8 9 aylik olunca sulandirip bende vermeyi dusunuyorum bu sanayi mamalardan gina geldi

Gunaydiiin
Biz altida kalktik benimkinin biri hic uyanmiyor da digeri pislik yapiyor.buyuyunce butun copleri ona dokturecez.
Canim resmi bi deniyim demistim oldu da cocuklarida deneyim bir

cnm guldurdun benı bende buyusunler bırı yemek bırıde ev ıslerı yaptırınam yan gelıp yatcam.. Uyuyan bısey ıcmıyomu Dene bakım yaramazları gorelım
Biz tekrar uyuduk. Birazdan kahvalti savasi var.bize mama onlugu yetmiyor astronot kiyafeti lazim.pek bi ellesken bunlar siz nasil yediriyonuz elini daldiriyol a r herseye her ogunde bi kiyafet gidiyo.

ben hafıf yatar sekeılde ydrıyorum tek elıme oyuncak alp sebeklık yapıp ydryorum sımdı uyudular bende bı kafve ıceyım
ccooook seker yaa benım kızım gıbı uzun kırpıklı masallah...

kızlar bişey sorucam bebeklerinizin ayaklarını birleştirdiğinizde bacaklarıda birleşiyo mu yoksa ayrık mı duruyo annem bu çocuğun bacakları yamuk deyip duruyo kafayı yicem valla

kızlar bişey sorucam bebeklerinizin ayaklarını birleştirdiğinizde bacaklarıda birleşiyo mu yoksa ayrık mı duruyo annem bu çocuğun bacakları yamuk deyip duruyo kafayı yicem valla

Canim ben de duymustum oyle bisey ama sisman olaniki birlesiyo oburu birlesmiyor gibi anlamadim.
Aman bise olsa doktor solerdi herhal

Nasil yani canim keci sutumu veriyon biraz buyusunler 8 9 aylik olunca sulandirip bende vermeyi dusunuyorum bu sanayi mamalardan gina geldi

keçi sütü bazlı bir mama var golden goat diye, onu veriyorum yaklaşık 3,5 aydır. çok iyi geldi, rahatladı, gazı azaldı. henüz süt için erken dediğin gibi. benimki de sanayi mama yani malesef

canım bacaklarda boğum kısmı oluyor ya, iki bacağı yan yana getirdiğinde o boğumlar simetrikse bacakları düzgün olacak derlermiş ben de yeni duydum bence minicik bebenin bacağından bişey anlaşılmaz daha. önemli olan doğru zamanda ayaklarının üzerine bastırmak, doğru ayakkabı seçmek ve bol bol güneş görmesini sağlamak, gerisi de genetik zaten

Delircem ya oglumun biri uyuyor guya dizimden yere koyar koymaz cigligi basiyo.
Anlamadim obur oglum dis cikardi huysuzlugunu bu yapiyo

Delircem ya oglumun biri uyuyor guya dizimden yere koyar koymaz cigligi basiyo.
Anlamadim obur oglum dis cikardi huysuzlugunu bu yapiyo

Allah kolaylık versin canım yatağına koyup sallasan yavas yavas sallamu azaltsan sonra bıraksan belki etkisi olur

Uyuyan agzina bisey verince agliyor zaten su veriyom artik.
Sebeklik ne kelime dansoz oldum mutlu olsunlar diye yok.
Hala dizimde buna cop dokturmekle kalmaycam karsisinda hamburger yicez o bakacak

Allah kolaylık versin canım yatağına koyup sallasan yavas yavas sallamu azaltsan sonra bıraksan belki etkisi olur

Boyle bi cocuk olamaz uyurken gece de dahil aciyor gozlerini bi sagina bakiyo bi soluna yaninda biri varsa agziyla nam nam yapip geri yatiyor kimse yoksa bas

Hayir yetistirme tarzi diyecem oburunude ben alistirdim .o yatiyor garibim.
Yok yok bu bana cekmis oburu esime

canım orası düzgün benim dedğim yer dizden aşağısı ama benim kızda zayıf belki ondandır

uzun zaman oldu hepinizi inanın çokkkkk özledim.bu arada nerde miydim ank.da.kızımı aleji dr na götürdük şükür süt alerjisi yok sadece yumurta akı hafif düzeyde şimdilik.ama cildinde döküntüler vardı.ATOPİK DERMATİTMİŞ.detayları yazıcam kızım uyandı siz neler yaptınız bana yazdığınız bişeyler varsa tekrar yazar mısınız geçmişi okuyamadımmm

hosgeldin canım çok geçmiş olsun ii çok şükür alerjisi olmamasına sevindim..

Yavrumun teyzeleriiiii günaydınlarrr ,keyfiniz yerindedir inşallahhhh ...
Benim bu haftam da çok yoğunnn , Umay da geceleri sık uyanmaya başladı sanırım gazdan ,dün ilaç da alamadım bugün alıcam ...

Allah korumuş canım ,ne kadar dikkat etsek de bu kazalar olucak gibi...

Maalesef herkeste aynı problem var ,benim annem de çok inat her konuda ama çocuk konusunda sağolsun hep bana sorar ... Yine de taviz vermemek lazım ,her ne kadar bu zamanlarını hatırlamıyor olsalar da nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum...

aaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
Ben yerim o çileği

Benim herife de nazar değmesin , her zaman 8 - dışarda yiyelim değil de,dışardan söyleyelim modundadır

İnşallah başarabiliriz bu işi ,peşinden koşturmak kadar sinir bozucu bi durum yoktur heralde...

Eki Görüntüle 631232 bu da benim kızımın son hali teyzeleri
Tosbağammm ,maşallah sana

Topıge nazar degdı cene performansımız bence yerlerde. Daha cok cene calmalıyız
Sorma hemşom yaa ,geçen haftadan beri bir yoğunluk ,darlandım haaa

Minik kuşummmm ,yerim yerim ,maşallah sana...

senin yakışıklıyı da alıntılamıştım ama çıkmamış ,
seninki benimkinden yakışıklı ayol
Ne yapıcaz bu kelaynakları biz

hoş geldin muffincim, sevindim ciddi bişey çıkmamasına. biz de 9. ayda alerji testleri yaptırıcaz, hala inek sütü bazlı mama vermiyoruz.. umarım bizde de bişey çıkmaz da ömür boyu diyet yapmak zorunda kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…