brokoli denemediysen brokoli koy canım. karnıbahardan daha az gaz yapar. bizde de aynı durum var, korkuyorum yeni sebzeler denemekten :18:
aysrecim sen de koysan oğluşun fotoğrafını da görsek
ben daha hiç yapmadım ama keçi sütünden yapıcam benim kızın maması bile keçi sütünden gaz sıkıntısı yüzünden. mayayı da keçi yoğurdundan yapmayı düşünüyorum, doktorumuz keçi yoğurdundan maya iyi tutmaz ama yine de deneyin demişti bakalım nasıl olacak...
yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanırım pepkicim. bende her zaman işe yarayan kısır dün akşam 2 tabak yememe rağmen fazla etki etmedi
evet 4. mayalamada tamamen ev yoğurdu oluyormuş .. maşallah minik kuşa ne güzel sevmiş yoğurdu, darısı başımıza
kız didem o kirpikler ne öyle maşallah kuzuma
brokoli denemediysen brokoli koy canım. karnıbahardan daha az gaz yapar. bizde de aynı durum var, korkuyorum yeni sebzeler denemekten :18:
aysrecim sen de koysan oğluşun fotoğrafını da görsek
ben daha hiç yapmadım ama keçi sütünden yapıcam benim kızın maması bile keçi sütünden gaz sıkıntısı yüzünden. mayayı da keçi yoğurdundan yapmayı düşünüyorum, doktorumuz keçi yoğurdundan maya iyi tutmaz ama yine de deneyin demişti bakalım nasıl olacak...
yavaş yavaş sona yaklaşıyoruz sanırım pepkicim. bende her zaman işe yarayan kısır dün akşam 2 tabak yememe rağmen fazla etki etmedi
evet 4. mayalamada tamamen ev yoğurdu oluyormuş .. maşallah minik kuşa ne güzel sevmiş yoğurdu, darısı başımıza
kız didem o kirpikler ne öyle maşallah kuzuma
Gunaydiiin
Biz altida kalktik benimkinin biri hic uyanmiyor da digeri pislik yapiyor.buyuyunce butun copleri ona dokturecez.
Canim resmi bi deniyim demistim oldu da cocuklarida deneyim bir
Biz tekrar uyuduk. Birazdan kahvalti savasi var.bize mama onlugu yetmiyor astronot kiyafeti lazim.pek bi ellesken bunlar siz nasil yediriyonuz elini daldiriyol a r herseye her ogunde bi kiyafet gidiyo.
ccooook seker yaa benım kızım gıbı uzun kırpıklı masallah...
kızlar bişey sorucam bebeklerinizin ayaklarını birleştirdiğinizde bacaklarıda birleşiyo mu yoksa ayrık mı duruyo annem bu çocuğun bacakları yamuk deyip duruyo kafayı yicem valla
Nasil yani canim keci sutumu veriyon biraz buyusunler 8 9 aylik olunca sulandirip bende vermeyi dusunuyorum bu sanayi mamalardan gina geldi
kızlar bişey sorucam bebeklerinizin ayaklarını birleştirdiğinizde bacaklarıda birleşiyo mu yoksa ayrık mı duruyo annem bu çocuğun bacakları yamuk deyip duruyo kafayı yicem valla
Masallah yanlis mi hatirlyom kilosu az demistin kilosu yerinde masallah
Delircem ya oglumun biri uyuyor guya dizimden yere koyar koymaz cigligi basiyo.
Anlamadim obur oglum dis cikardi huysuzlugunu bu yapiyo
cnm guldurdun benıbende buyusunler bırı yemek bırıde ev ıslerı yaptırınam yan gelıp yatcam.. Uyuyan bısey ıcmıyomu Dene bakım yaramazları gorelım
ben hafıf yatar sekeılde ydrıyorum tek elıme oyuncak alp sebeklık yapıp ydryorum sımdı uyudular bende bı kafve ıceyım
ccooook seker yaa benım kızım gıbı uzun kırpıklı masallah...
Allah kolaylık versin canım yatağına koyup sallasan yavas yavas sallamu azaltsan sonra bıraksan belki etkisi olur
keçi sütü bazlı bir mama var golden goat diye, onu veriyorum yaklaşık 3,5 aydır. çok iyi geldi, rahatladı, gazı azaldı. henüz süt için erken dediğin gibi. benimki de sanayi mama yani malesef
canım bacaklarda boğum kısmı oluyor ya, iki bacağı yan yana getirdiğinde o boğumlar simetrikse bacakları düzgün olacak derlermiş ben de yeni duydumbence minicik bebenin bacağından bişey anlaşılmaz daha. önemli olan doğru zamanda ayaklarının üzerine bastırmak, doğru ayakkabı seçmek ve bol bol güneş görmesini sağlamak, gerisi de genetik zaten
Hayir yetistirme tarzi diyecem oburunude ben alistirdim .o yatiyor garibim.
Yok yok bu bana cekmis oburu esime
uzun zaman oldu hepinizi inanın çokkkkk özledim.bu arada nerde miydim ank.da.kızımı aleji dr na götürdük şükür süt alerjisi yok sadece yumurta akı hafif düzeyde şimdilik.ama cildinde döküntüler vardı.ATOPİK DERMATİTMİŞ.detayları yazıcam kızım uyandı siz neler yaptınız bana yazdığınız bişeyler varsa tekrar yazar mısınız geçmişi okuyamadımmm
Allah korumuş canım ,ne kadar dikkat etsek de bu kazalar olucak gibi...Kızlar bebeklerıme kahvatı hazırlydum bırı yurutecteydı guluyo ma nasıl merak ettım geldım ne goreyım otekı kızım done done cekyattan yurutecın ustune dusmus valla sevval kıstırmıs resmen pat dıye dusmesın dıye aglıyımm svıneyımmı bılemedım cok sukur bıseyı yok alnı kızarık cok az
Maalesef herkeste aynı problem var ,benim annem de çok inat her konuda ama çocuk konusunda sağolsun hep bana sorar ... Yine de taviz vermemek lazım ,her ne kadar bu zamanlarını hatırlamıyor olsalar da nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum...kızlar bişi danışcam ya,
annemlerde kaldık demiştim ya 2 hafta. ordayken işte bi durum oldu annemle, çok pişman oldum ama söylmeiş bulundum. sonradan da gönlünü alıyım dedim ama, çok gücendi.
her işe karıştı sürekli bi arada olunca. bi gün abisi mamanın tadına bakmak istedi, bana da ver kardeşim bitiremiyo hepsini dimi dedi. bende tamam oğlum dedim. annem direk annen sana da yapar oğlum dedi, bende hayır dedim, kardeşine yapınca yer, ona ayrıca yapmama gerek yok. tabi oğlum bunu duyunca tutturdu, hadi yap anne diye. dedim kardeşine yapınca sana da yaparım bol tutup. bi görseniz kaş göz oynatıyo çok sinirlendi annem. çocuk sevilmediğini sanır yap ona da diyo. oğlum hiç bozulmadı ama zaten tamam anne dedi geçti. kimse yokken de dedim anne neden benim dediğimin üzerine yorum yapıyosun, yanlış bile yapsam düzeltme beni oğlanın yanında. çocuk sonra otorite olarak beni görmüyo seni görüyo. başladı işte ben sizin iyiliğinizi istiyorum da kötülüğünüzü istemiyorum da vs. dedim ben öyle mi dedim. bak bana kızınca seni arıyo annem bana bunu bnunu dedi diye şikayet ediyo yapma böle dedim. çok üzüldü. ama napıyım ya. ben de istemiyorum ama o da biraz dikkat etsin. anlamıyo hiç. annen şunu şunu yapar oğlum deyip çıkıyo. istemiyorum ben gerek yok diyorum, yok olmaz diyip ısrarla karışıyo. e ben çocuğuma ne yapıcama kendim karar veririm di mi.
sadece kv değil anneler de çok müdahaleci olabiliyormuş yeni farkediyorum.
Ben yerim o çileğiaaaaaa ela çilek kız olmuş teyzeleri bakın
Benim herife de nazar değmesin , her zaman 8 - dışarda yiyelim değil de,dışardan söyleyelim modundadırERKEK FARKI
Kαdın αkşαm işten çıkαr, ıspαnαk αlır eve gider. Sofrαyı hαzırlαr αmα yoğurt αlmαyı unutmuştur. Hemen kocαsını αrαr. Kocαdαn kocαyα değişen cevαplαr;
1- Ben geç geleceğim yoğurtsuz yiyin (Lαckαlαşmış Kocα
2- Arαdığınız noyα şuαn ulαşıαmıyor (Aldαtαn Kocα
3- Ispαnαğı αldın dα yoğurdu neden αlmαdın (Kαzmα Tipi Kocα
4- Yine mi ıspαnαk otlαyα otlαyα sığır olduk (Kαlαs Tipi Kocα
5-Tαmαm αlırım (Monotonlαşmış Kocα
6- Tαmαm. Bαşkα birşey lαzım mı (Normαl Kocα
7- Tαmαm hαyαtım αlırım bαşkα bi isteğin vαr mı (İdeαl Kocα
8- Amααnn cαnımm ıspαnαklα mı uğrαştın, yαpmαdıysαn bırαk dışαrı dα yiyelim..
Yok Böyle Kocα :) kızlar sizin kocalar nasıl koca
İnşallah başarabiliriz bu işi ,peşinden koşturmak kadar sinir bozucu bi durum yoktur heralde...evet canım birkaç gündür oturtuyorum. artık doktorumuz da mama sandalyesinde yesin, ona oturduğunda yemek yeneceğini anlasın dedibir de yese de yemese de 30 dk sonra tabak önünden çekilecek ve ağzı sadece en son yemeği bitince silinecek dedi. sanırım bunlar arkasından yemekle koşturan nazlı bir bebek olmaması için
Tosbağammm ,maşallah sanaEki Görüntüle 631232 bu da benim kızımın son hali teyzeleri
Sorma hemşom yaa ,geçen haftadan beri bir yoğunluk ,darlandım haaaTopıge nazar degdı cene performansımız bence yerlerde. Daha cok cene calmalıyız
Minik kuşummmm ,yerim yerim ,maşallah sana...
uzun zaman oldu hepinizi inanın çokkkkk özledim.bu arada nerde miydim ank.da.kızımı aleji dr na götürdük şükür süt alerjisi yok sadece yumurta akı hafif düzeyde şimdilik.ama cildinde döküntüler vardı.ATOPİK DERMATİTMİŞ.detayları yazıcam kızım uyandı siz neler yaptınız bana yazdığınız bişeyler varsa tekrar yazar mısınız geçmişi okuyamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?