2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım gece huzursuzluğu baslarsa birdenbire dr bize diş çıkarma ewresine girmişdir demişdi belki de gaz değil dişdir.. ama sen yinede ver gaz ilacı.. bu aralar seninde işler yoğun heralde seni az görür olduk buralarda tesekkür ederiz teyzesi bu arada

senin yakışıklıyı da alıntılamıştım ama çıkmamış ,
seninki benimkinden yakışıklı ayol
Ne yapıcaz bu kelaynakları biz

valla ben saç bandı takmaya çalışıyorum ama kafasında iz çıkıyor yavrumun dün akşam da şu küçük çıtçıtlı tokalardan taktım uçtaki tellere :78: ama saç yok ki tutsun, kayıp düşüyor kelaynağımdan. evde eşortman falan da giydirince tam oğluşum durumu yani

Boyle bi cocuk olamaz uyurken gece de dahil aciyor gozlerini bi sagina bakiyo bi soluna yaninda biri varsa agziyla nam nam yapip geri yatiyor kimse yoksa bas

ayy oldurucen kız benı ahh bu bebeler dansozde yaptı ya anneyı bravo yanı benımkıler uyudu ıslerım bıttııı kahve ıcıyom yemegımde tımam yakın olsaydık valla sanda yardım ederdım kızz bızde daha dıs yok esmanur da uykusunda ıcmıyo o yuzden kılosu gerıden gelıyo ıns cok acılmz ben gıdıcem 7.ayında kg ogrenmeye

Kızlar kızlarıma tavu suyuna tel sehrıye ve arpa sehrıye corbası yaptım oglene tereyag nane ve kımyonda koyucam ekmekte dogruycam bakalım yıyceklermı oglene ya muhallebılerını kecı sutunden yapsak olurmu acabaa??

anaaa valla senin kızlardan biri aynı babası

kızlaaar hepinize günaydın.topigi cok özlemişim.uzun süre ayrı kaldım topikten.umarım bebişleriniz ve siz iyisinizdir.okulların tatili sebebiyle ankaraya k.validenin yanına gittik torun sevsinler diye.ama gitmez olaydım olan bana oldu.benim kız hava degişikligi yaşadı okadar huysuzduki gece gündüz sürekli aglama modunda keşke gitmeseymişim dedim.dogdugundan beri ilk defa bukadar huysuzluk yaşadık.neyseki geldi geçti artık şimdi tekrar evinde yatagında mutlu eski haline dönmeye başladı.

selam herkeseeee

bir haftadır annemler bizdeydi, koşturmaca vs derken giremedim.

o arada aşılarımızı ve kontrolümüzü olduk ateşsiz kazasız belasız atlattık çok şükür

bu hafta gelmek isteyen tüm misafirleri iptal ettim, keza benim başa bela dişim yine ağrıyor kanal tedavisi yapılmış diş de nasıl ağrırsa artık!!! arkasında 20lik var galiba o itiyor, o tarafla yiyemiyorum. resmen sinir katsayım yüksek dolaşıyorum evde. elimde olsa hepsini çektircem kurtulcam.

ayy ben hamile iken yasadık o 20lik diş sendromunu tedawide edemediler oldüm resmen.. çok geçmiş olsun hep derim Allah diş ağrısını düşmanıma bile wermesin yani bence hayattaki dayanılması güç acılardan biri.. çok geçmiş olsun canım pamuğa rakı döküp ağrıyan dişin üzerine koy

dondurma yiyorum

bende deviti sürekli unutuyorumveya elim gitmiyo vermesek daha iyi o zmn..
zaten bu kdr zaman kullandı yeter heralde he ne dersiniz??vermeyen varmı??

Doktorumuz d vitaminini kesti onun yerine supravit diye bir vitamin verdi ama onun içinde de d vitamini var. Ben 1 aydır düzenli olarak kullanıyorum bir sıkıntımız yok çok şükür. Bakalım kontrole gideceğiz devam mı edeceğiz belli değil.

Tefal yogurtcum guzel ben memnunum cok, tavsiyeederim.:) bebek icin henuz yapmadim. İlk bir yil inek sutu vermeyin diyolar, siz neyle yogurt yapiyorsunuz bebislere kizlar?

Ben doktorumun önerisi ile hep inek sütü ile mayalıyorum, hiç bir sıkıntı olmadı.

Benim de süt aldığım yer var. Hiç günlük mayalamadım zaten kendimiz de yediğimiz için en fazla 3 günde bitiyor. Yoğurdumdan mayalık ayırıyorum artık yoğurdum daha da güzel oluyor. Oğlum da bayılıyor yoğurda içine de senin gibi bir şey katmadan sade veriyorum. Ayrıca aldığınız süt kaymaklı ise iyi sütmüş, benim aldığım da bol kaymaklı maşallah...

Diş yok ama ya hiç kabarıklık falan ,ben anlamıyorum belki de ...Bu hafta ihaleler falan çok yoğun yaa,takılamıyorum fazla...Haftaya daha boşummmm...

gunaydin hatunlar ve kankiler nasilsinizzz
İyiyiz hunilim ,sen nasılsın sensörlüler ne alemde

Heee aynı bizzzz ,ben bi de pembe de sevmiyorum ,hepten erkekimsi...Arada babası falan alıyo da pembe kıyafetlerimiz var .

Anamm, geçmişler olsun canım ,diş ağrısı beter bir ağrıdır ,geçer inşallah biran önce.

hosgeldin canım çok geçmiş olsun ii çok şükür alerjisi olmamasına sevindim..

sağol canım ben de sevindim.

hoşbulduk şekerler.canım biz deri testi yaptırdık sırttan gıda maddelerine bakıldı yumurta akı sınırda çıktı.1 yaşında geriye kalanları yaptırcaz.dr hırpalamayalım dedi.sizin şikayetler kaka ile ilgili mi?sen neden yaptırcaksın testi

2-3 haftadır yoktum ya kızlar neler konuştunuz?önemli gelişmeler değişiklikler var mı?yeni haberler ?umarım hepsi olumludur?herkes ve bebişleri iyi mi ?bizim kızın 2 gündür dişi etin ucundan mm lik göründü.şükür ateş vb yok ateş cts günü 6 ay aşılarında.işallah olmaz da geçer gider.mustelanın atopik ciltler için kremini sipariş ettim bebekler içinmiş.iyi geliyormuş.kırmızı nokta nokta şeyler çıktı karın ve sırt kısmında bir de sırtında para gibi pul pul kepeğimsi döküntüler var.alerji uzmanı ve eski dr umuz teşhisi koydu.nemlendirmezsek azarmış cildi hassassmış.dokunsan kızarıyor.ay bu kız benden bile hassas

Yok canım hiç öyle uzamadı.Zaten ilkini hazır yoğurttan yaptım diğerlerini bir öncekinden mayaladım. Bir kavanoz yapıyorum oğlum dökesaça 3tatlı kaşığını yiyor gerisi kalıyor mayalamada kullanabiliyorum rahatca :)
Birde ben alırken yoğurtlara baktım üretim tarihi yakın olsun uzun olmasın diye. Nedense sadece sütaşta buldum üretim tarihi yazan. Diğerlerine sadece tüketimi basıp geçmişler :44:
Tefalinkinde süzme yoğurt yapma özelliği varmış ek olarak. Seviyorsan düşün yinede :)

Wavybaby geçmiş olsun.Diş ağrısı hiç çekmedim ama çok çeken gördüm. Diş ağrısı denildiğinde dişlerim sızlar direkt :)
Muffin hoşgeldin
Amann hep unuttum yazacaklarımı alıntı yapmayım demiştim..
Huzursuz bebeklerin annelerine sabır bebeklere huzur dolu günler diliyorum :)

kızlar bebişleri emekleyen varmı benimki sürünüyo odada tur atıyo artık dizlerinin üstünde ileri geri yapmayada başladı bir iki güne ellerini atar ve emekler

Hosgeldin canim gecmis olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…