Yavrumun teyzeleriiiii günaydınlarrr ,keyfiniz yerindedir inşallahhhh ...
Benim bu haftam da çok yoğunnn , Umay da geceleri sık uyanmaya başladı sanırım gazdan ,dün ilaç da alamadım bugün alıcam ...
Allah korumuş canım ,ne kadar dikkat etsek de bu kazalar olucak gibi...
Maalesef herkeste aynı problem var ,benim annem de çok inat her konuda ama çocuk konusunda sağolsun hep bana sorar ... Yine de taviz vermemek lazım ,her ne kadar bu zamanlarını hatırlamıyor olsalar da nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum...
Ben yerim o çileği
Benim herife de nazar değmesin , her zaman 8 - dışarda yiyelim değil de,dışardan söyleyelim modundadır
İnşallah başarabiliriz bu işi ,peşinden koşturmak kadar sinir bozucu bi durum yoktur heralde...
Tosbağammm ,maşallah sana
Sorma hemşom yaa ,geçen haftadan beri bir yoğunluk ,darlandım haaa
Minik kuşummmm ,yerim yerim ,maşallah sana...
senin yakışıklıyı da alıntılamıştım ama çıkmamış ,
seninki benimkinden yakışıklı ayol
Ne yapıcaz bu kelaynakları biz
Boyle bi cocuk olamaz uyurken gece de dahil aciyor gozlerini bi sagina bakiyo bi soluna yaninda biri varsa agziyla nam nam yapip geri yatiyor kimse yoksa bas
Kızlar kızlarıma tavu suyuna tel sehrıye ve arpa sehrıye corbası yaptım oglene tereyag nane ve kımyonda koyucam ekmekte dogruycam bakalım yıyceklermı oglene ya muhallebılerını kecı sutunden yapsak olurmu acabaa??
hangısı cnm genelde esmanuru benzetıyolar
selam herkeseeee
bir haftadır annemler bizdeydi, koşturmaca vs derken giremedim.
o arada aşılarımızı ve kontrolümüzü oldukateşsiz kazasız belasız atlattık çok şükür
bu hafta gelmek isteyen tüm misafirleri iptal ettim, keza benim başa bela dişim yine ağrıyorkanal tedavisi yapılmış diş de nasıl ağrırsa artık!!! arkasında 20lik var galiba o itiyor, o tarafla yiyemiyorum. resmen sinir katsayım yüksek dolaşıyorum evde. elimde olsa hepsini çektircem kurtulcam.
ayy ben hamile iken yasadık o 20lik diş sendromunu tedawide edemediler oldüm resmen.. çok geçmiş olsun hep derim Allah diş ağrısını düşmanıma bile wermesin yani bence hayattaki dayanılması güç acılardan biri.. çok geçmiş olsun canım pamuğa rakı döküp ağrıyan dişin üzerine koy
bende deviti sürekli unutuyorumveya elim gitmiyo vermesek daha iyi o zmn..
zaten bu kdr zaman kullandı yeter heralde he ne dersiniz??vermeyen varmı??
Tefal yogurtcum guzel ben memnunum cok, tavsiyeederim.:) bebek icin henuz yapmadim. İlk bir yil inek sutu vermeyin diyolar, siz neyle yogurt yapiyorsunuz bebislere kizlar?
Evet pepik dogru söylemiş kızlar kullandığınız maya hazır yoğurtsa eğer mutlaka süner sanırım içindeki katkı maddelerinden unideki beslenme hocamızda demişti ama b.m markette satılan d.st marka yoğurtla mayalarına şahane kalıp gibi yoğurt oluyor ben mayam olmadığında onunla mayalarım birde mayaladiktan sonra yogurdunuzdan maya ayırın bir dahakini onunla yapın 3. Mayalanmadan sonra yogurttaki bakteriler tamamen %100e ulaşıyor o zaman saf yoğurt oluşuyormuş sanırım oyle biseydi hocamızın dediği
bu arada benim güvendiğim sütcum var alıp kendim pişirip yaparım yıllardır hazır yoğurtlara ve kutu sütleri evime sokmuyorum takıntılarım var ikisine zaten kutu sutede alerjim var...hem ben artık günlük mayalamiyorum bize yaptığımdan yiyor hemde hergun bir cay bardağı kadar sade sekilde...
Diş yok ama ya hiç kabarıklık falan ,ben anlamıyorum belki de ...Bu hafta ihaleler falan çok yoğun yaa,takılamıyorum fazla...Haftaya daha boşummmm...canım gece huzursuzluğu baslarsa birdenbire dr bize diş çıkarma ewresine girmişdir demişdi belki de gaz değil dişdir.. ama sen yinede ver gaz ilacı.. bu aralar seninde işler yoğun heralde seni az görür olduk buralardatesekkür ederiz teyzesi bu arada
İyiyiz hunilim ,sen nasılsın sensörlüler ne alemdegunaydin hatunlar ve kankiler nasilsinizzz
Heee aynı bizzzz ,ben bi de pembe de sevmiyorum ,hepten erkekimsi...Arada babası falan alıyo da pembe kıyafetlerimiz var .valla ben saç bandı takmaya çalışıyorum ama kafasında iz çıkıyor yavrumundün akşam da şu küçük çıtçıtlı tokalardan taktım uçtaki tellere :78: ama saç yok ki tutsun, kayıp düşüyor kelaynağımdan. evde eşortman falan da giydirince tam oğluşum durumu yani
selam herkeseeee
bir haftadır annemler bizdeydi, koşturmaca vs derken giremedim.
o arada aşılarımızı ve kontrolümüzü oldukateşsiz kazasız belasız atlattık çok şükür
bu hafta gelmek isteyen tüm misafirleri iptal ettim, keza benim başa bela dişim yine ağrıyorkanal tedavisi yapılmış diş de nasıl ağrırsa artık!!! arkasında 20lik var galiba o itiyor, o tarafla yiyemiyorum. resmen sinir katsayım yüksek dolaşıyorum evde. elimde olsa hepsini çektircem kurtulcam.
Anamm, geçmişler olsun canım ,diş ağrısı beter bir ağrıdır ,geçer inşallah biran önce.
hosgeldin canım çok geçmiş olsun ii çok şükür alerjisi olmamasına sevindim..
hoş geldin muffincim, sevindim ciddi bişey çıkmamasına. biz de 9. ayda alerji testleri yaptırıcaz, hala inek sütü bazlı mama vermiyoruz.. umarım bizde de bişey çıkmaz da ömür boyu diyet yapmak zorunda kalmaz
Peki sakız gibi uzamıyor mu yoğurt. Dün ben mayaladım beceremedim, bugün annem yaptı bakalım onunki nasıl olucak. Yoksa haftasonu bir yoğurt makinesi alınacak :) Weewell 59 lira filandı Kipada sanırım ben de onu alıcam. Tefal 200 lira nerdeyse...
uzun zaman oldu hepinizi inanın çokkkkk özledim.bu arada nerde miydim ank.da.kızımı aleji dr na götürdük şükür süt alerjisi yok sadece yumurta akı hafif düzeyde şimdilik.ama cildinde döküntüler vardı.ATOPİK DERMATİTMİŞ.detayları yazıcam kızım uyandı siz neler yaptınız bana yazdığınız bişeyler varsa tekrar yazar mısınız geçmişi okuyamadımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?