canım gecmiş olsun, ben de yaptırmıştım kanal, ama geride bi kök varmış onu görmedikleri için o kalmış o ağrı yapıyodu. bi gittiğinde sorsana ondan olabilir.selam herkeseeee
bir haftadır annemler bizdeydi, koşturmaca vs derken giremedim.
o arada aşılarımızı ve kontrolümüzü oldukateşsiz kazasız belasız atlattık çok şükür
bu hafta gelmek isteyen tüm misafirleri iptal ettim, keza benim başa bela dişim yine ağrıyorkanal tedavisi yapılmış diş de nasıl ağrırsa artık!!! arkasında 20lik var galiba o itiyor, o tarafla yiyemiyorum. resmen sinir katsayım yüksek dolaşıyorum evde. elimde olsa hepsini çektircem kurtulcam.
hoşgeldin canım, gecmiş olsun. benim oğlanda var atopik dermatit, hala krem vs devam. hassas olunca öyle gidiyo malesef büyüyene kadar artık. heralde ergenlikte geçer:44:2-3 haftadır yoktum ya kızlar neler konuştunuz?önemli gelişmeler değişiklikler var mı?yeni haberler ?umarım hepsi olumludur?herkes ve bebişleri iyi mi ?bizim kızın 2 gündür dişi etin ucundan mm lik göründü.şükür ateş vb yok ateş cts günü 6 ay aşılarında.işallah olmaz da geçer gider.mustelanın atopik ciltler için kremini sipariş ettim bebekler içinmiş.iyi geliyormuş.kırmızı nokta nokta şeyler çıktı karın ve sırt kısmında bir de sırtında para gibi pul pul kepeğimsi döküntüler var.alerji uzmanı ve eski dr umuz teşhisi koydu.nemlendirmezsek azarmış cildi hassassmış.dokunsan kızarıyor.ay bu kız benden bile hassas
gecmiş olsun canım. bence söyle. darılmasınlar diye söylemeyince eşine patlıyosun daha kötü. herkes bilsin neden hoşlanmadığını ona göre hareket etsin. sonra tutturdukları gibi gidiyolar.uzun bir aradan sonra herkese selamlar
on beş tatilde kv ve görücem geldi kızımın tüm düzeni bozuldu. kv olacak kadın kızıma acılı tarhana yedirmiş yavrum benim bütün gece uyumadı. herşeyi kendileri biliyo sanıyolar. bizim zamanımızda ben çocuklarıma neler yediriyodum diyo ya. kızım ilk onları gördüğünde yabancıladı. ay kızıma nasıl kzıyo sank iğne batırıyorum diyo. ben onca çocuk büyttümde hiçbiri böyle yapmadı diyo. sinirlerim tepede tabiki. çocuğuma mama veriyorum ay ne bu hep tatlı tatlı çocuk bulanır yemek ver diyo bizim yediğimiz yemekten vermeye çalışıyo. valla sinirden eşime çatıyorum oda sakın bir şey deme darılır diyo. valla dinlemedim dedim sonuçta o benim çocuğum canım. yani anlayacağınız çok stresli günler geçirdim atıştıkta valla. allahtan uzuakta kadın yani burda olsa valla 2 günde boşatırdı beni
anaaa valla senin kızlardan biri aynı babası
butun alintilarimm gitmisss
muffincim hosgeldinn
ice_daisy cim o kollu onluklerin yerine boyundan baglamali kollardan gecmeli onlukler var onu kullaniyorum ben haaa yine tukur sacir yapabiliyorlar o ayri
iriscan wallahi sensorlulerin keyfi yerinde ha babam yeni seyler iteliyorum sonra diyorlar ki bu bebeler enerji patlamasindan uyumuyor ben de diyorum ki hee ilk 2 ay anne sutuydu yine uyumuyorlardi sonraki 4 ay anne sutu arti mamaydi yine uyumuyorlardi bari simdi besinlerini alsinlar alistik zaten uykusuzlugaa
cevre_en kv de masallah hani ben bile (ek gida olayini biraz abartiyorum bazen) tarhanayi arada sirada ve en azindan acisiz veriyorum o bile sikinti yaratabiliyor yuh demek istedim
cipskolam dun okudum da bugun anca gecmis olsun diyebiliyorumm bebeler bir afet oldu (boyle diyince hep sukrediyorum cunku hamileligimde 20. hafta detayli ultrasonda bunlar cok hareketli diyince dr eni konu azarlamisti saglikli bebek hareketlidir diye simdi sikayet edicek olsam hep aklima geliyor)
ouzii sonunda birseyi ayni anda begenmisler ya masallahhh
unuttuklarimm icinn ozurrr
15 tatil bebelere yaramadi ben onu anladim sekerler en guzeli ev istee
bu arada yurutecin boyu kisa gelmeye basladi en fazla yuksekligi olan da buydu bakalim artikin
dondurma yiyorum
2-3 haftadır yoktum ya kızlar neler konuştunuz?önemli gelişmeler değişiklikler var mı?yeni haberler ?umarım hepsi olumludur?herkes ve bebişleri iyi mi ?bizim kızın 2 gündür dişi etin ucundan mm lik göründü.şükür ateş vb yok ateş cts günü 6 ay aşılarında.işallah olmaz da geçer gider.mustelanın atopik ciltler için kremini sipariş ettim bebekler içinmiş.iyi geliyormuş.kırmızı nokta nokta şeyler çıktı karın ve sırt kısmında bir de sırtında para gibi pul pul kepeğimsi döküntüler var.alerji uzmanı ve eski dr umuz teşhisi koydu.nemlendirmezsek azarmış cildi hassassmış.dokunsan kızarıyor.ay bu kız benden bile hassas
kızlar bebişleri emekleyen varmı benimki sürünüyo odada tur atıyo artık dizlerinin üstünde ileri geri yapmayada başladı bir iki güne ellerini atar ve emekler
Bugun yaban mersinli elmsli muhallebi yaptim ilk defa ikiside sorunsuzz yedi
Eki Görüntüle 632056 Butür kollu önlüklerden kullanan var mı? Heryer batıyor ya bunlardan alsam birkac tane diyorum. Kusma bitti dedik şimdide ek gıdadan camasır bitmiyor.
Dönüyo mönüyo ama emekleme yok ,gerçi emekleyebileceği bi halı yok evde, yere serdiğimiz yoganımsı bişey var kalın ve yumuşak onda emekleyemez ,önümüzdeki ay halı alıcam bakalım belki sürünürkızlar bebişleri emekleyen varmı benimki sürünüyo odada tur atıyo artık dizlerinin üstünde ileri geri yapmayada başladı bir iki güne ellerini atar ve emekler
Burdan çıkarılacak ders ; uzun tatillerde kvye gitmiyoruz ,en fazla 2 gün ; selamünaleyküm - aleykümselam-selametleuzun bir aradan sonra herkese selamlar
on beş tatilde kv ve görücem geldi kızımın tüm düzeni bozuldu. kv olacak kadın kızıma acılı tarhana yedirmiş yavrum benim bütün gece uyumadı. herşeyi kendileri biliyo sanıyolar. bizim zamanımızda ben çocuklarıma neler yediriyodum diyo ya. kızım ilk onları gördüğünde yabancıladı. ay kızıma nasıl kzıyo sank iğne batırıyorum diyo. ben onca çocuk büyttümde hiçbiri böyle yapmadı diyo. sinirlerim tepede tabiki. çocuğuma mama veriyorum ay ne bu hep tatlı tatlı çocuk bulanır yemek ver diyo bizim yediğimiz yemekten vermeye çalışıyo. valla sinirden eşime çatıyorum oda sakın bir şey deme darılır diyo. valla dinlemedim dedim sonuçta o benim çocuğum canım. yani anlayacağınız çok stresli günler geçirdim atıştıkta valla. allahtan uzuakta kadın yani burda olsa valla 2 günde boşatırdı beni
Bilemedim ki yaa ,kıyamam ,biyeri ağrımasın ,üşütme müşütme ,karın ağrısı falan :44:kızlar öğle arası gittim kızıma ağlıyor sürekli annem sabahtan beri böyele dio çok huzursuz we mutsuzdu neyi war acaba yaa
Dönüyo mönüyo ama emekleme yok ,gerçi emekleyebileceği bi halı yok evde, yere serdiğimiz yoganımsı bişey var kalın ve yumuşak onda emekleyemez ,önümüzdeki ay halı alıcam bakalım belki sürünür
Burdan çıkarılacak ders ; uzun tatillerde kvye gitmiyoruz ,en fazla 2 gün ; selamünaleyküm - aleykümselam-selametle
Bilemedim ki yaa ,kıyamam ,biyeri ağrımasın ,üşütme müşütme ,karın ağrısı falan :44:
ayy canım bilmiyorum ki bende anlamadım annem karnı ağrıyor gibi masaj yapınca susuyor dedi.. acaba yeniden gaz sancısı dönemimi başladı ayyyy.. havada güzel ya o mu çarptı onuda bilemedimm
ayy canım bilmiyorum ki bende anlamadım annem karnı ağrıyor gibi masaj yapınca susuyor dedi.. acaba yeniden gaz sancısı dönemimi başladı ayyyy.. havada güzel ya o mu çarptı onuda bilemedimm
Herkese selamlar kv şikayetleri artmiş ama haklısınız kesinlikle, eskiler rahat yetiştirmeye alışmış musade etmiyorlar ki biz de gonlumuzce yetiştirelim ama yine de arada torunlari olduklarını unutmayalım abartmadiklari sürece bir kaç seferden bişey olmaz ama yinede onlarla siz yasıyorsunuz nasıl davrandıklarını daha iyi bilirsiniz kimseyi kırmadan orta yol bulmak lazım ben de 15 gündür kv ileberaberim ama can kurtaran gibi sınavlarım var diye hep çocukla ilgilendi is bile yapmadım eltim yaptı genellikle cocuğun karnı acikinca hadi kızım seni özledi gönlünü yap paşanın diyor memnun oluyorum tabi ama akşamları meyve yerken herbiseyi yalatiyorlar bazen eltim müdahale ediyor biraz çok cenedir :) arada onun çok bilmisligi canımı sıkıyor ama tamam diyor geciyorum 1 yasında cocuğu var herseyi bildigini sanıyor neyse o benim icin sorun değil :) yalnız ben bı hata yaptım ki cocuğum seste uyuyabiliyor dediğim icin pek dikkat edilmiyor buna maalesef ben alıştırdım uyuyor seste hala ama bu durumdan iyice rahatsız oluyorum arada uyarıyorum herkesi. Bende hala ankaradayim esimin ayagindaki dikişler dün alındı bende raporaldim bı 15 gun daha burdayız cocuk kalabalıkta çok hareketleniyor her yere dönmeye başladı hatta yüz üstü kapaklanip popoyu dikiyor oyle oyle istediği oyuncağa ulaşıyor yarı emekliyor yani :) iyice sirinlestiler herseye gülüyor bizim oğlan maşallah :)))
Herkese selamlar kv şikayetleri artmiş ama haklısınız kesinlikle, eskiler rahat yetiştirmeye alışmış musade etmiyorlar ki biz de gonlumuzce yetiştirelim ama yine de arada torunlari olduklarını unutmayalım abartmadiklari sürece bir kaç seferden bişey olmaz ama yinede onlarla siz yasıyorsunuz nasıl davrandıklarını daha iyi bilirsiniz kimseyi kırmadan orta yol bulmak lazım ben de 15 gündür kv ileberaberim ama can kurtaran gibi sınavlarım var diye hep çocukla ilgilendi is bile yapmadım eltim yaptı genellikle cocuğun karnı acikinca hadi kızım seni özledi gönlünü yap paşanın diyor memnun oluyorum tabi ama akşamları meyve yerken herbiseyi yalatiyorlar bazen eltim müdahale ediyor biraz çok cenedir :) arada onun çok bilmisligi canımı sıkıyor ama tamam diyor geciyorum 1 yasında cocuğu var herseyi bildigini sanıyor neyse o benim icin sorun değil :) yalnız ben bı hata yaptım ki cocuğum seste uyuyabiliyor dediğim icin pek dikkat edilmiyor buna maalesef ben alıştırdım uyuyor seste hala ama bu durumdan iyice rahatsız oluyorum arada uyarıyorum herkesi. Bende hala ankaradayim esimin ayagindaki dikişler dün alındı bende raporaldim bı 15 gun daha burdayız cocuk kalabalıkta çok hareketleniyor her yere dönmeye başladı hatta yüz üstü kapaklanip popoyu dikiyor oyle oyle istediği oyuncağa ulaşıyor yarı emekliyor yani :) iyice sirinlestiler herseye gülüyor bizim oğlan maşallah :)))
Bir de kaka problemimiz halloldu hergün düzenli su veriyorum ve gun icinde ya muhallebi ya yoğurt ya da tarhana veriyorum düzenli pekmez yediriyorum cocuğun icinde bişeyler birikmeye başlayınca 5 gundur her sabah kakayla uyandık :) çok şükür
Umay da uyurken çok mızırdıyo ,kaç gecedir sabahlar uzak banaDiş yok,muhtemelen gazdan benimki de ,gaz ilacı alıcam şimdi giderken...
Umay da uyurken çok mızırdıyo ,kaç gecedir sabahlar uzak banaDiş yok,muhtemelen gazdan benimki de ,gaz ilacı alıcam şimdi giderken...
Meraba biz geldik 3 uykusuna yattik ya bu cocuklar yogurt yemiyor zebze ve meyveyi hadi iteliyorumda yogurt itelenmiyorda.
Surekli biseyle karistirmak zorunda kaliyorum oylede yedigi zaten 4 kasik nasi sevdircem yogurdu
wavybaby cim gecmis olsun cok bir dr a git be guzelim
cnm oncelıkle cok ısrarcı olma bı kac gun verme sonra tekrar dene ben bazen ıcıne kayısı puresı vee muz katııyorum oynatarak yıdırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?