2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar öğle arası gittim kızıma ağlıyor sürekli annem sabahtan beri böyele dio çok huzursuz we mutsuzdu neyi war acaba yaa

canım gecmiş olsun, ben de yaptırmıştım kanal, ama geride bi kök varmış onu görmedikleri için o kalmış o ağrı yapıyodu. bi gittiğinde sorsana ondan olabilir.

hoşgeldin canım, gecmiş olsun. benim oğlanda var atopik dermatit, hala krem vs devam. hassas olunca öyle gidiyo malesef büyüyene kadar artık. heralde ergenlikte geçer:44:
gecmiş olsun canım. bence söyle. darılmasınlar diye söylemeyince eşine patlıyosun daha kötü. herkes bilsin neden hoşlanmadığını ona göre hareket etsin. sonra tutturdukları gibi gidiyolar.

anaaa valla senin kızlardan biri aynı babası

saol cnm ıkncı dususumuz oldu 1 1 gıdıyolar cok sukur bısy olmadı Allaha sukur benımde hamılelgımde cok hareketlıydıler dr cınsıyetını gorememıstı sureklı yer degıstırmekten bırının kolları dıgerını ayakları durmadan calısıyoo ama sevval hala donmemekte ısrarcı yurutecte yengec gıbı yanyan gıdıyo guluyoruz:) evet nereye kadar yuksetceksek artık

dondurma yiyorum

Allah düşmanıma vermesin diş ağrısını , karanfil bas, yada karanfil yağını pamuğa sür onu bas iyi gelicektir ağrına , geçmiş olsunnn yeniden

hoşgeldin, size de geçmiişolsunn ,

kızlar bebişleri emekleyen varmı benimki sürünüyo odada tur atıyo artık dizlerinin üstünde ileri geri yapmayada başladı bir iki güne ellerini atar ve emekler

maşallah maşallah size

Bugun yaban mersinli elmsli muhallebi yaptim ilk defa ikiside sorunsuzz yedi

ben bebeğe bunları yaptığımda kesin bende yarısını yerim biz yeni geçtik te ek gıda ya

Eki Görüntüle 632056 Butür kollu önlüklerden kullanan var mı? Heryer batıyor ya bunlardan alsam birkac tane diyorum. Kusma bitti dedik şimdide ek gıdadan camasır bitmiyor.

Güzel bir önlüğe benziyor ama önlüğü zor takıyorum bunu takmak daha büyük işkence. Kollu olmasa sadece kafadan geçse daha pratik olurdu..[/QUOTE]

Kullan At Önlük böyle bir şey buldum ben ama fiyat göremedim ,kullan at önlük daha pratik olur gibi sanki.:44:

cipskolam kızların harbii bira sana biri baba ya benziyor bence, adaletli bir dağılım olmuş :)

iriscan asistanın olımm..

o acılı tarhana veren babaanneye gıcık oldum ayrıca bu ne hakkaten yarıyıl tatili herkesin düzenini bozmuş, oturun evinizde olmadı kimse de gelmesin ,

paşa uyudu kahve zamanı

kızlar bebişleri emekleyen varmı benimki sürünüyo odada tur atıyo artık dizlerinin üstünde ileri geri yapmayada başladı bir iki güne ellerini atar ve emekler
Dönüyo mönüyo ama emekleme yok ,gerçi emekleyebileceği bi halı yok evde, yere serdiğimiz yoganımsı bişey var kalın ve yumuşak onda emekleyemez ,önümüzdeki ay halı alıcam bakalım belki sürünür

Burdan çıkarılacak ders ; uzun tatillerde kvye gitmiyoruz ,en fazla 2 gün ; selamünaleyküm - aleykümselam-selametle
kızlar öğle arası gittim kızıma ağlıyor sürekli annem sabahtan beri böyele dio çok huzursuz we mutsuzdu neyi war acaba yaa
Bilemedim ki yaa ,kıyamam ,biyeri ağrımasın ,üşütme müşütme ,karın ağrısı falan :44:

Herkese selamlar kv şikayetleri artmiş ama haklısınız kesinlikle, eskiler rahat yetiştirmeye alışmış musade etmiyorlar ki biz de gonlumuzce yetiştirelim ama yine de arada torunlari olduklarını unutmayalım abartmadiklari sürece bir kaç seferden bişey olmaz ama yinede onlarla siz yasıyorsunuz nasıl davrandıklarını daha iyi bilirsiniz kimseyi kırmadan orta yol bulmak lazım ben de 15 gündür kv ileberaberim ama can kurtaran gibi sınavlarım var diye hep çocukla ilgilendi is bile yapmadım eltim yaptı genellikle cocuğun karnı acikinca hadi kızım seni özledi gönlünü yap paşanın diyor memnun oluyorum tabi ama akşamları meyve yerken herbiseyi yalatiyorlar bazen eltim müdahale ediyor biraz çok cenedir :) arada onun çok bilmisligi canımı sıkıyor ama tamam diyor geciyorum 1 yasında cocuğu var herseyi bildigini sanıyor neyse o benim icin sorun değil :) yalnız ben bı hata yaptım ki cocuğum seste uyuyabiliyor dediğim icin pek dikkat edilmiyor buna maalesef ben alıştırdım uyuyor seste hala ama bu durumdan iyice rahatsız oluyorum arada uyarıyorum herkesi. Bende hala ankaradayim esimin ayagindaki dikişler dün alındı bende raporaldim bı 15 gun daha burdayız cocuk kalabalıkta çok hareketleniyor her yere dönmeye başladı hatta yüz üstü kapaklanip popoyu dikiyor oyle oyle istediği oyuncağa ulaşıyor yarı emekliyor yani :) iyice sirinlestiler herseye gülüyor bizim oğlan maşallah :)))

Son düzenleme:

ayy canım bilmiyorum ki bende anlamadım annem karnı ağrıyor gibi masaj yapınca susuyor dedi.. acaba yeniden gaz sancısı dönemimi başladı ayyyy.. havada güzel ya o mu çarptı onuda bilemedimm

ayy canım bilmiyorum ki bende anlamadım annem karnı ağrıyor gibi masaj yapınca susuyor dedi.. acaba yeniden gaz sancısı dönemimi başladı ayyyy.. havada güzel ya o mu çarptı onuda bilemedimm

Umay da uyurken çok mızırdıyo ,kaç gecedir sabahlar uzak bana Diş yok,muhtemelen gazdan benimki de ,gaz ilacı alıcam şimdi giderken...

Bir de kaka problemimiz halloldu hergün düzenli su veriyorum ve gun icinde ya muhallebi ya yoğurt ya da tarhana veriyorum düzenli pekmez yediriyorum cocuğun icinde bişeyler birikmeye başlayınca 5 gundur her sabah kakayla uyandık :) çok şükür

burun akıntısı öksürük yoksa soğuk carpmamıştır canım, bence dediğin gibi gaz eğer karnından hoşlanıyorsa...

aşı oldunuz mu? onun etkisi 3-4 gün sürebilir belki ondandır, ya da en son aklıma (diş değilse) ek gıdada dokunan birşey olabilir diye geliyor bu bebişkolar bi dillense de rahatlasak

Ayağı kırık eş durumunu iyi bilirim canım ,sen en azından birilerinin yanındasın ,ben tek başıma baktım ,bi de düğün hazırlığı yaptım ,düğünü de yaptım hatta topal topal

Keyfinizin yerinde olmasina sevindim cnm. Bazen kalabalik iyi geliyor cocuklara biraz duzenleri kacsada. Kati gida gercekten bebelerin bagirsaklarini duzene soktu

wavybaby cim gecmis olsun cok bir dr a git be guzelim
msyrc canim esinin dikislerine sevindim kv konusunda haklisin benimki 3 hafta oldu ortada yok cok mutluyum coook
didem cim zincoyu biraz arttir bence ya da soyle diim ben arttirmistim normalde 3 damlaysa 6 damla vermistim anca ise yaramisti bir de evde ufak termofor varsa sicak su koyup ayaklarinin altina koyabilirsin bir de az biraz karninda gezdir gazi varsa pirt pirt ativerir prenses

Meraba biz geldik 3 uykusuna yattik ya bu cocuklar yogurt yemiyor zebze ve meyveyi hadi iteliyorumda yogurt itelenmiyorda.
Surekli biseyle karistirmak zorunda kaliyorum oylede yedigi zaten 4 kasik nasi sevdircem yogurdu

Umay da uyurken çok mızırdıyo ,kaç gecedir sabahlar uzak bana Diş yok,muhtemelen gazdan benimki de ,gaz ilacı alıcam şimdi giderken...

aynı benim kızda 1 haftadır özellikle geceleri bagırsakları gurul gurul hiç durmuyo.bende üşütüyomuyum cocugun diye düşünüyodum.demek sizinkilerdede oluşmuş.büyük adam gibi gaz çıkarıyo.nerden hortladıki tekrar bu gaz olayı.acaba dişten dolayımı oluyo((

Meraba biz geldik 3 uykusuna yattik ya bu cocuklar yogurt yemiyor zebze ve meyveyi hadi iteliyorumda yogurt itelenmiyorda.
Surekli biseyle karistirmak zorunda kaliyorum oylede yedigi zaten 4 kasik nasi sevdircem yogurdu

cnm oncelıkle cok ısrarcı olma bı kac gun verme sonra tekrar dene ben bazen ıcıne kayısı puresı vee muz katııyorum oynatarak yıdırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…