Kiz pepik senin bu ufaklik acayip bisi oldu çıktı ha...Allah yardımcın olsun valla..uyumayın yetmeyen ağlayan bebeler en kısa zamanda düzelir insallah..wavbaby benim eşimde ayniydi iki gündür bugun dişçisine gitmiş 20 lik dis kanal tedavisi old dişe baskı yapıyormuş çekilecek ama benimki korkmuş :)) benimde doğumdan sonra iki 20 lik çürüdü dedim birlikt gidelim ben cesaret veririm sana önce ben sonra sen oturrusun koltuğa :))Didemcim cok gecmis olsun İnsgazdir ve gecer giderde yavrum daha fazla ağlamazYa kizlar benim bebe istedigini yaptirana kadar ciyak ciyak agliyor goz yasiyla hemde. Kac gundur yok yaa bukadar da degildir diyorum gozlemliyorum ewetttt ciyak ciyak istedigi olana kadar. Bende saf saf diyorum ki ay gazi var ay disi agriyor yok anam yok. Ne ara bukadar buyudu de bu oyunu oynuyor bana? Zaten inat bisiydi simdi aglsmayida ogrendi tam oldu.
yok yok ben bıktım kısırdan dun misafir vardı patates salatası yaptım. içim dışım kısır olucaktı yakında.
kızlar bebeklerinize zeytini nasıl veriyorsunuz..hazır zeytin ezmesi kullanmak istemiyorum diğer türlüde ezilmiyo
Bugun Ben kısır yapmadım komsuyada gitmedim ama başka komsudan 1 tabak kısır suan itibariyle eve girdi. Artık onu yemek farz oldu.Kiz cik gel mezitliye dogru birlikte yapalım patates salatasına bayılırım hem bebelerde oynanırlar..
canım bendekı kıtapta zeytın tuzlu oldugu ıcın ılk 1yıl vermeyın diyor:44::44:
Kiz pepik senin bu ufaklik acayip bisi oldu çıktı ha...Allah yardımcın olsun valla..uyumayın yetmeyen ağlayan bebeler en kısa zamanda düzelir insallah..wavbaby benim eşimde ayniydi iki gündür bugun dişçisine gitmiş 20 lik dis kanal tedavisi old dişe baskı yapıyormuş çekilecek ama benimki korkmuş :)) benimde doğumdan sonra iki 20 lik çürüdü dedim birlikt gidelim ben cesaret veririm sana önce ben sonra sen oturrusun koltuğa :))Didemcim cok gecmis olsun İnsgazdir ve gecer giderde yavrum daha fazla ağlamaz
Eki Görüntüle 632276 Canlı canlı mutlu banyo
Biz allah bızmasın ailecek böleyiz. Çıcuk bayılıyo banyoyada cıplaklıgada hep bacaklarını mıncuklıyomasallah yaa ne kadar ıcten gulmus annesıne cekmıs herhal en guzelı aksam yıka mutlu uyuama aynı benım kız gıbı gulmus yawru
canım ben bigün yoğurt verdim o gün çok kustu acaba yoğurttan mı bi dahada denemedim ama yoğurt vermeyi
aman uzak olsun benimki de uzak aynen .ama benim 2 .kaynanam annem.çocuğun ufak suluğunda 2 günlük su vardı.kafayı taktı bu çocuğa su vermiyor musun diye.veriyorum diyorum ısrarla su ver diyo.annemi trenden atasım geldi.bir kez de mama hazırlıyorum aldı suluğu çocuğun ağzına dayadı içinde 2 günlük su var.kendi başına hareket ediyor.annem de olsa sinir oldum.çocuğu keselemeye takmış kafayı.sanki sanayide çalışıyor kızım.temizlik müptelası bir annem var hiç geçinemem.bir de kızıma büff demeyi öğretti boğacaktım kadını.şimdi mamayı vb püskürtüyor.öğrendi ya.kadını uyarınca da hemen trip atıp savunmaya geçiyor.en iyisi kendi evim ohhh mis gibiuzun bir aradan sonra herkese selamlar
on beş tatilde kv ve görücem geldi kızımın tüm düzeni bozuldu. kv olacak kadın kızıma acılı tarhana yedirmiş yavrum benim bütün gece uyumadı. herşeyi kendileri biliyo sanıyolar. bizim zamanımızda ben çocuklarıma neler yediriyodum diyo ya. kızım ilk onları gördüğünde yabancıladı. ay kızıma nasıl kzıyo sank iğne batırıyorum diyo. ben onca çocuk büyttümde hiçbiri böyle yapmadı diyo. sinirlerim tepede tabiki. çocuğuma mama veriyorum ay ne bu hep tatlı tatlı çocuk bulanır yemek ver diyo bizim yediğimiz yemekten vermeye çalışıyo. valla sinirden eşime çatıyorum oda sakın bir şey deme darılır diyo. valla dinlemedim dedim sonuçta o benim çocuğum canım. yani anlayacağınız çok stresli günler geçirdim atıştıkta valla. allahtan uzuakta kadın yani burda olsa valla 2 günde boşatırdı beni
aaa ne salgını canım?su çiçeği-kızamık-ateş(kusma-ishalli) gibi salgınları duydum bunlardan hangisini yaşadı kızımın arkadaşları?ayyy allahım uzak olsun mikroplar yavrucaklardan.diş bizim de patladı.bakıcıyı kim arıyor bulamadı mı kızlar?mamadan yoğurt yap sevdi benimki.içine 1 çay kaşığı artırarak hazır yoğurt ekliyorum anlamıyor(dün 3 kaşık attım ağladı anladı yemedi)Bu ara hasta bebek coktu yine canım. Salgından çogu bebek nasibini aldı ama şimdi hemen hemen hepsi iyi çok şükür. Ondan sonra aşı huysuzlukları var. Diş çıkaranlar oldu :) Ev taşıyacak arkadaşlar var. Bakıcı arayanlar var...
Genel olarak ek gıda konusu var gündemde. Benim oglumda severek yemiyor yogurt alışırlar zamanla umarım. Bende az pekmez katıyorum tatlansın diye.
ben ılıtıp vermeme rağmen rahatsız edip kusturdu(sıcak suya oturtuyorum bardaktaki yoğurdu)Yoğurttandır ama soğuk diye. Ben dolaptan çıkarınca bayagı bekletiyorum ılıması için. Az bi soguk olsa kusarlar.Ilık beslenmeye alışkın bünyeleri
Hosgeldiniz cnm. Gecmis olsun tekrar.
Hosgeldin cnm. Artik cok fazla yabanciliyorlar. Bizde iki gunlugune gittik cok agladi yavrum
Benim oglanda da cikiyor kizariklik yuzunde vucudunda alerji testi falanlik degil tabi. Dr sutunden de gecen seyler olabilir dedi.
Oyyyyy masallahhhh sizeeeeeee. Benimki donmuyor bileeee
yok canım bizde kaka problemi yok çok şükür ama 5. ayına kadar ciddi gaz problemi oldu, ultrasonda iç organları gözükmüyordu gazdan o derece. o sırada inek sütü alerjisi olabilir diye doktoru keçi sütlü mama verdi ve rahat ettik, o yüzden alerjik bir bünyesi olabilir dedi doktor. incelenecek bakalım
hoşgeldin canım, gecmiş olsun. benim oğlanda var atopik dermatit, hala krem vs devam. hassas olunca öyle gidiyo malesef büyüyene kadar artık. heralde ergenlikte geçer:44:
.
aman uzak olsun benimki de uzak aynen .ama benim 2 .kaynanam annem.çocuğun ufak suluğunda 2 günlük su vardı.kafayı taktı bu çocuğa su vermiyor musun diye.veriyorum diyorum ısrarla su ver diyo.annemi trenden atasım geldi.bir kez de mama hazırlıyorum aldı suluğu çocuğun ağzına dayadı içinde 2 günlük su var.kendi başına hareket ediyor.annem de olsa sinir oldum.çocuğu keselemeye takmış kafayı.sanki sanayide çalışıyor kızım.temizlik müptelası bir annem var hiç geçinemem.bir de kızıma büff demeyi öğretti boğacaktım kadını.şimdi mamayı vb püskürtüyor.öğrendi ya.kadını uyarınca da hemen trip atıp savunmaya geçiyor.en iyisi kendi evim ohhh mis gibi
aaa ne salgını canım?su çiçeği-kızamık-ateş(kusma-ishalli) gibi salgınları duydum bunlardan hangisini yaşadı kızımın arkadaşları?ayyy allahım uzak olsun mikroplar yavrucaklardan.diş bizim de patladı.bakıcıyı kim arıyor bulamadı mı kızlar?mamadan yoğurt yap sevdi benimki.içine 1 çay kaşığı artırarak hazır yoğurt ekliyorum anlamıyor(dün 3 kaşık attım ağladı anladı yemedi)
ben ılıtıp vermeme rağmen rahatsız edip kusturdu(sıcak suya oturtuyorum bardaktaki yoğurdu)
canım sakın ihmal etme.atopik dermatit önlem alınması gereken bişey alınmazsa azıyor kaşıntıdan uyumuyor bebekler .kaşıdıkça mikrop kapıp kötüleşme riski var.hafifletici tedaviler var sık ılık banyo(şampuan ve sabun olmayacak) hemen ardından kurulamadan 3 dk içinde nemlendirmek rahatlatıp azaltıyor.aksi halde kortizonlu krem kullanmak zorunda kalınıyor.bebişin uyku sorunu veya huzursuzluk yaşıyor mu kaşıntısı var mı??
canım deri testi yaptır sırttan o zaman da anlaşılıyor.kandaki yanıltıcı olabilrmiş
canım tekrar hoşgeldin,
yard. profum, sen bu demir damlası d3 damlası işini ne yaptın? son kararın ne oldu? :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?