2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya kizlar benim bebe istedigini yaptirana kadar ciyak ciyak agliyor goz yasiyla hemde. Kac gundur yok yaa bukadar da degildir diyorum gozlemliyorum ewetttt ciyak ciyak istedigi olana kadar. Bende saf saf diyorum ki ay gazi var ay disi agriyor yok anam yok. Ne ara bukadar buyudu de bu oyunu oynuyor bana? Zaten inat bisiydi simdi aglsmayida ogrendi tam oldu.

Kiz pepik senin bu ufaklik acayip bisi oldu çıktı ha...Allah yardımcın olsun valla..uyumayın yetmeyen ağlayan bebeler en kısa zamanda düzelir insallah..wavbaby benim eşimde ayniydi iki gündür bugun dişçisine gitmiş 20 lik dis kanal tedavisi old dişe baskı yapıyormuş çekilecek ama benimki korkmuş :)) benimde doğumdan sonra iki 20 lik çürüdü dedim birlikt gidelim ben cesaret veririm sana önce ben sonra sen oturrusun koltuğa :))Didemcim cok gecmis olsun İnsgazdir ve gecer giderde yavrum daha fazla ağlamaz

Sanada afıyeet olsun ama dıkkat et acı yıyınce sut azalıyr bebeklerım sehrıyelı arpalı bugdaylı nane tereyaglı + kımyonlu+ bebek ekmegı Tavuk suyu corbasını cookk sevdılerr oleyy valla cok mutlu oldum masallah kızlarıma dıyeyım yarınada kaldı:/

kızlar bebeklerinize zeytini nasıl veriyorsunuz..hazır zeytin ezmesi kullanmak istemiyorum diğer türlüde ezilmiyo

kızlar rüzgar daha ek gıdalara yeni yeni baslıyo muhallebi meyve püreleri ve havuç patates pirinç çorbasını içiyoruz ama baska ne çorbası verebilirim? kendi yaptıgımız tarhanadan falan içebilirmi yoksa ağırmı gelir?

Bukadar cabuk akillanacaklarini tahmin etmedim. Annen her istedigini yapma diyor bakalim nasil olcak. Benimki gunduz uyumuyor ama yogun cabalarla gece uykusunu erkene cekmeye calisiyoruz buna da sukur

canım ben bigün yoğurt verdim o gün çok kustu acaba yoğurttan mı bi dahada denemedim ama yoğurt vermeyi

ben de süt..ş marka verdim 2 kez kustu ve sevmedi.ama inek sütü alerjisi çıkmadı testte.dr katkı maddesinden olabilir dedi mamadan yoğurt yap canım.hatta benim dr(prof) kendim mayalayabilir miyim güvenilir bir sütçümüz var dedim olur dedi.ilk kez buna izin veren bir prof la karşılaştım

aman uzak olsun benimki de uzak aynen .ama benim 2 .kaynanam annem.çocuğun ufak suluğunda 2 günlük su vardı.kafayı taktı bu çocuğa su vermiyor musun diye.veriyorum diyorum ısrarla su ver diyo.annemi trenden atasım geldi.bir kez de mama hazırlıyorum aldı suluğu çocuğun ağzına dayadı içinde 2 günlük su var.kendi başına hareket ediyor.annem de olsa sinir oldum.çocuğu keselemeye takmış kafayı.sanki sanayide çalışıyor kızım.temizlik müptelası bir annem var hiç geçinemem.bir de kızıma büff demeyi öğretti boğacaktım kadını.şimdi mamayı vb püskürtüyor.öğrendi ya.kadını uyarınca da hemen trip atıp savunmaya geçiyor.en iyisi kendi evim ohhh mis gibi
aaa ne salgını canım?su çiçeği-kızamık-ateş(kusma-ishalli) gibi salgınları duydum bunlardan hangisini yaşadı kızımın arkadaşları?ayyy allahım uzak olsun mikroplar yavrucaklardan.diş bizim de patladı.bakıcıyı kim arıyor bulamadı mı kızlar?mamadan yoğurt yap sevdi benimki.içine 1 çay kaşığı artırarak hazır yoğurt ekliyorum anlamıyor(dün 3 kaşık attım ağladı anladı yemedi)

Yoğurttandır ama soğuk diye. Ben dolaptan çıkarınca bayagı bekletiyorum ılıması için. Az bi soguk olsa kusarlar.Ilık beslenmeye alışkın bünyeleri
ben ılıtıp vermeme rağmen rahatsız edip kusturdu(sıcak suya oturtuyorum bardaktaki yoğurdu)

canım sakın ihmal etme.atopik dermatit önlem alınması gereken bişey alınmazsa azıyor kaşıntıdan uyumuyor bebekler .kaşıdıkça mikrop kapıp kötüleşme riski var.hafifletici tedaviler var sık ılık banyo(şampuan ve sabun olmayacak) hemen ardından kurulamadan 3 dk içinde nemlendirmek rahatlatıp azaltıyor.aksi halde kortizonlu krem kullanmak zorunda kalınıyor.bebişin uyku sorunu veya huzursuzluk yaşıyor mu kaşıntısı var mı??

canım deri testi yaptır sırttan o zaman da anlaşılıyor.kandaki yanıltıcı olabilrmiş

hoşgeldin canım, gecmiş olsun. benim oğlanda var atopik dermatit, hala krem vs devam. hassas olunca öyle gidiyo malesef büyüyene kadar artık. heralde ergenlikte geçer:44:
.

canım malesef geçmiyormuş.önlem alınınca hafifliyormuş.cildi kuru tutunca azıyormuş(tabi alerjik şeylerle muhatap olunca-strese girince vb) bizim alerji prof 2 sayfa kağıt verdi.bir kere deterjanın emvayisinden uzak duracak.hergün ılık su banyosu(10-15 dk)kese şampuan vb yasak.haftada 1 kez şampuanlı banyo.duştan çıkınca kurumadan 3 dk içinde nemlendirici sürülecek. vb vb.orhan baransu diye bir profesörün mısır nişastalı banyo tedavisi işe yarıyormuş bazılarında.ılık su dolu küvetine mısır nişastası atıp 10 dk civarı o suda bekletilecek bebek(bizimki bugün bayıldı valla üstümüzü ıslattı şap şup el ayak durmadı.)mustela stelatopia krem ve bioderma atopikler için krem en çok duyduklarımdan.sen neler yapıyorsun egzema için?teşhis ne zaman kondu?alerji testi yaptır canım sırttan.en azından alerjik maddeden uzak durursunuz

Son düzenleme:
bu cocuk uyuyacak dıye odu kopuyor ....salla salla....
popomla kanepe arasında kıvılcım cıkacak bırazdan
yogurt hanı uyku yaapardı yaaa

ayyy kımse memnun kalmamıs tatılden.anneler kayınvalıdeler ortalıgı yıkmıs gecırmıs...allah hepımızın yardımcısı olsun.muffın yazdıklarına guldum bayagı ama tarajkomık gercekten.annnen bayagı abartmıs bıraksan hamama goturecek yavru kuşu...
bızde tatılde ıkıkez bogulma tehlıkesı gecırdık.mıllet yalasın nolcak dıyo yalarken koparıyo meyve parcalarını anlamıyolar laftan.ıkısındede parmagımı sokarak cıkardım bebeğim cok kotu oldu.bende tabı...yaz tatılınde napcaz bakalım

Kızlar bu akşam oğlumu banyoda kucağımda yıkadım tabi annem de yardım etti, çok zevkliydi ve oğlum da çok sevdi. Banyodan sonra da çok çabuk uyudu.

canım tekrar hoşgeldin,

yard. profum, sen bu demir damlası d3 damlası işini ne yaptın? son kararın ne oldu? :44:

multitabs kullanıyorum canımcım.tadını seviyor.

kızlar havuç-patates püresi verdim kabız yaptı.1 küçük patates-1 orta havuç z.yağ ve su ile yaptım ama kaka yapamıyor .2 güne bir yapıyor ve sert.sizde de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…