wavybaby cim gecmis olsun cok bir dr a git be guzelim
msyrc canim esinin dikislerine sevindim kv konusunda haklisin benimki 3 hafta oldu ortada yok cok mutluyum coook
didem cim zincoyu biraz arttir bence ya da soyle diim ben arttirmistim normalde 3 damlaysa 6 damla vermistim anca ise yaramisti bir de evde ufak termofor varsa sicak su koyup ayaklarinin altina koyabilirsin bir de az biraz karninda gezdir gazi varsa pirt pirt ativerir prenses
aynı benim kızda 1 haftadır özellikle geceleri bagırsakları gurul gurul hiç durmuyo.bende üşütüyomuyum cocugun diye düşünüyodum.demek sizinkilerdede oluşmuş.büyük adam gibi gaz çıkarıyo.nerden hortladıki tekrar bu gaz olayı.acaba dişten dolayımı oluyo((
Meraba biz geldik 3 uykusuna yattik ya bu cocuklar yogurt yemiyor zebze ve meyveyi hadi iteliyorumda yogurt itelenmiyorda.
Surekli biseyle karistirmak zorunda kaliyorum oylede yedigi zaten 4 kasik nasi sevdircem yogurdu
ay ay hiç bitiyormu sorunları bilmem belki dişdendir yada ek gıdalara alısma sürecinde bağırsaklar zorlanıyordur şu dişleri çıkarsakda rahatlasak
canım gittiğim doktor zaten (biraz da mecburen, çünkü randevu bulamıyorum acil bişey olduğunda) özel ve çok iyi bi klinik. ama nedir bu anlamadım. çenemi koparıp atcam o derece canım sıkkın artık.
war canım war yapayım bakim aksama inş düzelir.. hmm bnde artırayım ozamn hos problemi gazmı onuda bilmiyorum ya hayırlısı
ayy canim kisir cekti
hoş geldin muffincim, sevindim ciddi bişey çıkmamasına. Biz de 9. Ayda alerji testleri yaptırıcaz, hala inek sütü bazlı mama vermiyoruz.. Umarım bizde de bişey çıkmaz da ömür boyu diyet yapmak zorunda kalmaz
benim oğluşun da alerjisi vardı.doktorumuz yoğurt denemesi yapalım dedi.1.gün 3 kaşık2.gün 3 kaşık verdim bişi olmadı.döküntü,kusma,ishal vb.3.gün yarım çay bardağı verdim.bişi olmayınca artık ben de bıraktım süt ürünleri diyetini.cumartesi gününden beri.bakalım kurtulduk sanırım...
ohhh afiyet olsunn kaldiysa bugun de benim icin ye canimmm
benimkide benim yaptıgım yogurdu sevmiyor.zorla yiyo ama market yogurdunu dahabi gönüllü yiyo.oda zararlı diye veremiyorum. pek alışamıyacak gibi yogurda
ay kiyamam yaa tuhh:2:
insallah duzelir canim ya cok gecmis olsunn
ouzi cim bizim hergunki favori yogurdumuz
1 kivi - 1 muz (yerli) - 1 elma (amasya) - 5 - 6 eti cici bebe - 2 kasik yogurt
yok yok ben bıktım kısırdan dun misafir vardı patates salatası yaptım. içim dışım kısır olucaktı yakında.
Eşim gelmeden, ona minnet etmeden oğlum uyurken duşa girdim. 6 aydır 2.ci bu
10 dakika ama ne güzel bir 10 dakika oldu. Oğlumda uyanmadı çok şükür. ( gelip kontrol ettim ama 2defa)
Tamam eşim varken giriyorum o bakıyor ama duş için bile ona endeksli olunca hayatım bunalıyorum :)
Eşim gelmeden, ona minnet etmeden oğlum uyurken duşa girdim. 6 aydır 2.ci bu
10 dakika ama ne güzel bir 10 dakika oldu. Oğlumda uyanmadı çok şükür. ( gelip kontrol ettim ama 2defa)
Tamam eşim varken giriyorum o bakıyor ama duş için bile ona endeksli olunca hayatım bunalıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?