Allah düşmanıma vermesin diş ağrısını , karanfil bas, yada karanfil yağını pamuğa sür onu bas iyi gelicektir ağrına , geçmiş olsunnn yeniden
hoşgeldin, size de geçmiişolsunn ,
ayyy kımse memnun kalmamıs tatılden.anneler kayınvalıdeler ortalıgı yıkmıs gecırmıs...allah hepımızın yardımcısı olsun.muffın yazdıklarına guldum bayagı ama tarajkomık gercekten.annnen bayagı abartmıs bıraksan hamama goturecek yavru kuşu...
bızde tatılde ıkıkez bogulma tehlıkesı gecırdık.mıllet yalasın nolcak dıyo yalarken koparıyo meyve parcalarını anlamıyolar laftan.ıkısındede parmagımı sokarak cıkardım bebeğim cok kotu oldu.bende tabı...yaz tatılınde napcaz bakalım
Kızlar bu akşam oğlumu banyoda kucağımda yıkadım tabi annem de yardım etti, çok zevkliydi ve oğlum da çok sevdi.Banyodan sonra da çok çabuk uyudu.
benim oğluşun da alerjisi vardı.doktorumuz yoğurt denemesi yapalım dedi.1.gün 3 kaşık2.gün 3 kaşık verdim bişi olmadı.döküntü,kusma,ishal vb.3.gün yarım çay bardağı verdim.bişi olmayınca artık ben de bıraktım süt ürünleri diyetini.cumartesi gününden beri.bakalım kurtulduk sanırım...
biz de iki hafta sonra başlıycaz yoğurda ama keçi sütünden mayala dedi:44: aslında ben de denemek istiyorum yavaş yavaş ama doktorumuz çocuk huzur buldu keçi sütlü mamayla boşuna huzurunu kaçırmayalım 9 aya kadar böyle gitsin diyor..bu arada ben de hala süt içmiyorum yoğurt ve peyniri de keçi tüketiyorum.
canım nasıl yaptın bende denemek ıstıyorummmm...ama elımden kayar dıye korkyorum:26:
Taburede kucağıma oturttum ve kovaya da su doldurdum bir taraftan da su açıktı, kovada su hiç bitmedi. Hiç kaymadı kucağımdan, rahat rahat yıkadım oğlum da ilk başta çok şaşkındı ama sevdi, tasla ve fıskiye ile oynadı durdu.Tabi annem de yardımcı oldu. Yıkadıktan sonra da havlusuna sarıp aldı benden. Ben de zaten önceden banyomu yaptığım için hemen duş alıp çıktım. Ohh misler gibi olduk ikimiz de..
bu cocuk uyuyacak dıye odu kopuyor ....salla salla....
popomla kanepe arasında kıvılcım cıkacak bırazdan
yogurt hanı uyku yaapardı yaaa
Ya bende bıktım o lastıkten. Beklyorum ki spor yapma azmi gelsin. Ama o azim gec kaldı benım mide kendi cumhuriyetıni ilan ettı. Artık o bana hukmediyo. Biraz once potibörlerın arasına cokokremi syrdümde sürdüm. :18:Yarın tartı 71 i gosterir.bu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm
Bakıyor sayılır :) Genelde ben uyutmaya çalışıyorum banyoya girmeden. Kafam daha rahat oluyor öyle yoksa 5dakikada kapı çalınır -oğlun durmuyor annesi, acıktı seni istiyor denilirohh sihhatler olsun:))bende akşamı bekliyorum.senin eşin bıdıga bakamıyomuki öyle dedin
Canım eşim ya erken işe gidiyor yada çok geç geliyor. Ben duşa gireceğim zaman işimi halletmeden uyuyakalıyor sinir oluyorum ama hakta veriyorum bir taraftan :) Sonuçta ona bağlı bir durum olduğundan bunaltıcı geliyor.Canim neden minnet gibi dusunuyorsun sonucta senin cocuguna bakmiyorki kendi cocuguna bakiyor.
aaa ne salgını canım?su çiçeği-kızamık-ateş(kusma-ishalli) gibi salgınları duydum bunlardan hangisini yaşadı kızımın arkadaşları?ayyy allahım uzak olsun mikroplar yavrucaklardan.diş bizim de patladı.bakıcıyı kim arıyor bulamadı mı kızlar?mamadan yoğurt yap sevdi benimki.içine 1 çay kaşığı artırarak hazır yoğurt ekliyorum anlamıyor(dün 3 kaşık attım ağladı anladı yemedi)
ben ılıtıp vermeme rağmen rahatsız edip kusturdu(sıcak suya oturtuyorum bardaktaki yoğurdu)
multitabs kullanıyorum canımcım.tadını seviyor.
kızlar havuç-patates püresi verdim kabız yaptı.1 küçük patates-1 orta havuç z.yağ ve su ile yaptım ama kaka yapamıyor .2 güne bir yapıyor ve sert.sizde de oldu mu?
aynı benimki de öyle şimdiden tutturuk. kumanda görünce bi başlıyo bağırmaya. vermiyorum ben, ağzına götürüyo. vermeyince kıyamet kopuyo. ama vermicem. alışsın. ondan sonra yok olmazdan anlamıyo. bknz büyük oğlumYa kizlar benim bebe istedigini yaptirana kadar ciyak ciyak agliyor goz yasiyla hemde. Kac gundur yok yaa bukadar da degildir diyorum gozlemliyorum ewetttt ciyak ciyak istedigi olana kadar. Bende saf saf diyorum ki ay gazi var ay disi agriyor yok anam yok. Ne ara bukadar buyudu de bu oyunu oynuyor bana? Zaten inat bisiydi simdi aglsmayida ogrendi tam oldu.
onların hepsini biliyorum canım ya. benim oğlanı nişastalı suya bi soksam bi daa çıkmaz her yer mama olur, kocaman olducanım malesef geçmiyormuş.önlem alınınca hafifliyormuş.cildi kuru tutunca azıyormuş(tabi alerjik şeylerle muhatap olunca-strese girince vb) bizim alerji prof 2 sayfa kağıt verdi.bir kere deterjanın emvayisinden uzak duracak.hergün ılık su banyosu(10-15 dk)kese şampuan vb yasak.haftada 1 kez şampuanlı banyo.duştan çıkınca kurumadan 3 dk içinde nemlendirici sürülecek. vb vb.orhan baransu diye bir profesörün mısır nişastalı banyo tedavisi işe yarıyormuş bazılarında.ılık su dolu küvetine mısır nişastası atıp 10 dk civarı o suda bekletilecek bebek(bizimki bugün bayıldı valla üstümüzü ıslattı şap şup el ayak durmadı.)mustela stelatopia krem ve bioderma atopikler için krem en çok duyduklarımdan.sen neler yapıyorsun egzema için?teşhis ne zaman kondu?alerji testi yaptır canım sırttan.en azından alerjik maddeden uzak durursunuz
kızlar rüzgar daha ek gıdalara yeni yeni baslıyo muhallebi meyve püreleri ve havuç patates pirinç çorbasını içiyoruz ama baska ne çorbası verebilirim? kendi yaptıgımız tarhanadan falan içebilirmi yoksa ağırmı gelir?
ay kiyamam yaa tuhh:2:
insallah duzelir canim ya cok gecmis olsunn
ouzi cim bizim hergunki favori yogurdumuz
1 kivi - 1 muz (yerli) - 1 elma (amasya) - 5 - 6 eti cici bebe - 2 kasik yogurt
oyyyyn çok tatlı kıyamam ya maşallah ısırmalık kilosu güzelmiş bence
suyu seviyo belli kuzu yaEki Görüntüle 632276 Canlı canlı mutlu banyo
Amanın bu ne yoğurt dışında herşey var bunda eti cicibebemi hemde 5 tane çok yanlış bir beslenme hem kivi hem muz hem elma şok oldum valla alerji obezite riski ayrıca çocuk yaşta şeker riski !! annesi hergün 100 gr yoğurt içine sadece bir meyve muz için erken kivi için çooook erken; elma yada armut meyvalar zaten şekerli 2 yaşına kadar şeker tuz yok yapmayın!!! onların midelerine bünyelerine ; şişman çocuk sağlıklı değildir sadece ısırmak zevklidir burda bazı okuduğum yemek listelerine şok oluyorum dayanamadım artık(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?