2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Allah düşmanıma vermesin diş ağrısını , karanfil bas, yada karanfil yağını pamuğa sür onu bas iyi gelicektir ağrına , geçmiş olsunnn yeniden

hoşgeldin, size de geçmiişolsunn ,

sağol canım.aynen yarıyıl bizim düzeni altüst etti

aynen canım babası muzun sivri kısmını hop ağzına soktu kız da nohut kadar kopardı parmağımla hoooooop çıkardım.ben yandan yalatıyorum koparamıyor.aynen annem hamamda çalışsa mutlu olur bence.ayyy koç burcu ben de başak.zıt kutuplarız.kaynanam gibi resmen.

kızlar havuç-patates çorbasına kereviz veya kabak eklediniz mi?kereviz ekleyeceğim de nasıl olacak bilen var mı?patates ve havucu soyup doğradım buhar sepetinde diri şekilde pişirdim.azcık su ekleyip blenderdan pütürlü çekip biraz kaynattım.yarısını yedi.artanı mama kavanozuna koydum bugün yarın vereceğim.kereviz de eklemek istedim nasıl olcak?hiç pişirmediğim bişey de.

aa geçmiş olsun.belirtileri neydi?alerji tahlili mi yaptırdın mı nasıl anladın?

sen neden süt içmiyordun canım bebişte gaz oluyor diye mi?

bu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm

canım nasıl yaptın bende denemek ıstıyorummmm...ama elımden kayar dıye korkyorum:26:

Taburede kucağıma oturttum ve kovaya da su doldurdum bir taraftan da su açıktı, kovada su hiç bitmedi. Hiç kaymadı kucağımdan, rahat rahat yıkadım oğlum da ilk başta çok şaşkındı ama sevdi, tasla ve fıskiye ile oynadı durdu. Tabi annem de yardımcı oldu. Yıkadıktan sonra da havlusuna sarıp aldı benden. Ben de zaten önceden banyomu yaptığım için hemen duş alıp çıktım. Ohh misler gibi olduk ikimiz de..

tamm canım deneyeyım bakalım esımle bırlıkte
aay yaz gelsede denıze havuza gotursek sıpacıkları

bu cocuk uyuyacak dıye odu kopuyor ....salla salla....
popomla kanepe arasında kıvılcım cıkacak bırazdan
yogurt hanı uyku yaapardı yaaa

bu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm
Ya bende bıktım o lastıkten. Beklyorum ki spor yapma azmi gelsin. Ama o azim gec kaldı benım mide kendi cumhuriyetıni ilan ettı. Artık o bana hukmediyo. Biraz once potibörlerın arasına cokokremi syrdümde sürdüm. :18:Yarın tartı 71 i gosterir.

Diyet yapınca sut azalıyo. Ben kızımı 2 Ay emzirmşştim bunu emzirmek istiyorum napcamu sasırdım. Acaba bendw diyetısyenemı gitsem. Boyda yok top lahanası gibiyim

ohh sihhatler olsun:))bende akşamı bekliyorum.senin eşin bıdıga bakamıyomuki öyle dedin
Bakıyor sayılır :) Genelde ben uyutmaya çalışıyorum banyoya girmeden. Kafam daha rahat oluyor öyle yoksa 5dakikada kapı çalınır -oğlun durmuyor annesi, acıktı seni istiyor denilir
Canim neden minnet gibi dusunuyorsun sonucta senin cocuguna bakmiyorki kendi cocuguna bakiyor.
Canım eşim ya erken işe gidiyor yada çok geç geliyor. Ben duşa gireceğim zaman işimi halletmeden uyuyakalıyor sinir oluyorum ama hakta veriyorum bir taraftan :) Sonuçta ona bağlı bir durum olduğundan bunaltıcı geliyor.

Balgamlı kusmalı ateşli grip türü şeyler yaşandı canım. Çok şükür diger salgınlardan yoktu. Kızamık aşısı tartışılmakta birde bazılarının doktoru öneriyor bazılarının önermiyor :44:
Bende onu yazacaktım, bugün meyve püresinide yoğurduda sıcak suda bekletip verdim canım. Sanki daha iyi tepki verdi yoğurda buruşmadı önceki kadar. Oda sıcaklıgında bekletiyordum ama yine pek yemiyordu. Yoğurt veren yediremeyen arkadaşlar birde böyle deneyin bakalım. 4 tatlı kaşığı anca yedi ama rekor bu bizde

aynı benimki de öyle şimdiden tutturuk. kumanda görünce bi başlıyo bağırmaya. vermiyorum ben, ağzına götürüyo. vermeyince kıyamet kopuyo. ama vermicem. alışsın. ondan sonra yok olmazdan anlamıyo. bknz büyük oğlum
onların hepsini biliyorum canım ya. benim oğlanı nişastalı suya bi soksam bi daa çıkmaz her yer mama olur, kocaman oldu
nelere alerjisi olduunu az çok biliyorum, test yaptırdım 2 kez, birinde hafif- orta alerjik çıktı 1-2 şeye diğerinde hiçbişi çıkmadı. nasıl bişey anlamadık. ama alerji doktoru ciddi bi durum yok diyor. fazla yıkamıyorum kremliyorum vs. daha iyi oluyo. ergenliğe girip cildi yağlanınca azalır heralde. azalmasa da kremini kendi sürebilir artık

muffincim bi de senin annene çok güldüm ya. keselenir mi o kadarcık çocuk. pis gezsin daha ii

Bu çorbayı çeşitlendirebilirsin farklı sebzelerle bir gün bir yeni sebze olacak biçimde. Baktın dokunmuyor başka sebzeye geçersin. Biraz daha büyüyünce mercimek ve kıyma da eklersin :) Afiyet olsuuun :)

Kızlar selam. Yoğunluktan gündüz giremiyorum hîç. Evden çalışıyorum ama çok zor oluyor. İşlerîm iyice yoğunlaştı.Ela'ya annem baktığı için onlara gidiyoruz hergün onlarda da teyzem ve 3 ve 12 yaşındaki çocukları var misafir. Evdeki curcunayı düşünün. Gürültüden konsantre olup çalışamıyorum. İşler bitmiyor, işler bitmediği için Ela ile ilgilenemiyorum. Bugün sadece emzirirken bakabildim, işlerim de bitmedi, çok da yoruldum. Eve geldim bir güzel ağladım stresten..
Neyseki yarın teyzemler gidiyor.. Yarı yıl tatili bana da iyi gelmedi yani.
Tatilden dönen herkese geçmiş olsun:)
Muffincim hoş geldin. Ela da patates havuç çorbasından sonra kabız oldu. Zeytin yağı, armut, masaj denemelerimden sonra 4. Gün yaptı. Dün çorba vermiştim 2 gündür yine kaka yok. Bugün vermedim çorba.
Ben ek gıdayı çok az veriyorum, burda herkes maşallah bayağı ilerledi. 1 martta işe bailayacağım o zamana kadar emebildiği kafar emsin diyorum. Ben yokken mecbur ek gıda yiyecek zaten. Ben kuşluk da meyve, öğlen çorba veriyorum. Haftaya kahvaltıya geçeceğîm. Akşam konusunda ise kararsızım biraz. Kilomuz iyi şimdilik, o yüzden muhallebi vermek istemiyorum pek. Şişko olmasın kızım:) ama ne vermeli bilmiyorum, gördüğüm listelerde hep muhallebi var. Siz akşam ne veriyorsunuz?
Herkesi ve bebişleri öperim, iyi geceler, tatlı rüyalar..

Bir de aklıma gelmişken sorayım size, bende avent pompa var, onun içînden biberon başlığı da çıkıyor ya, pompanın alt kısmına takılınca küçük biberon oluyor. Ben hiç kullanmamıştım onu, dün denedim akıttı ağız kısmından. Benimki bozuk mu, yoksa bir püf noktası var da ben mi yapamadım??

ay kiyamam yaa tuhh:2:

insallah duzelir canim ya cok gecmis olsunn

ouzi cim bizim hergunki favori yogurdumuz
1 kivi - 1 muz (yerli) - 1 elma (amasya) - 5 - 6 eti cici bebe - 2 kasik yogurt

Amanın bu ne yoğurt dışında herşey var bunda eti cicibebemi hemde 5 tane çok yanlış bir beslenme hem kivi hem muz hem elma şok oldum valla alerji obezite riski ayrıca çocuk yaşta şeker riski !! annesi hergün 100 gr yoğurt içine sadece bir meyve muz için erken kivi için çooook erken; elma yada armut meyvalar zaten şekerli 2 yaşına kadar şeker tuz yok yapmayın!!! onların midelerine bünyelerine ; şişman çocuk sağlıklı değildir sadece ısırmak zevklidir burda bazı okuduğum yemek listelerine şok oluyorum dayanamadım artık(

oyyyyn çok tatlı kıyamam ya maşallah ısırmalık kilosu güzelmiş bence
suyu seviyo belli kuzu ya

dokunmuyo demekki veriyo annesi alışsın çocuklar sonra bişi yemezler dokunsa vermezler zaten sen merak etme cnm

Misler gibi uyuyan bebegim bu gece canıma okudu ilk kez, uyutuyorum yerine koyunca ağlıyor emziriyorum tekrar uyutuyorum yerine koyunca dakikasına uyanıyor pispisliyorum gaz çıkıyor tamam bu sefer diyorum yine uyanıyor kv geldi altına baktın mı kızım dedi uyuturken yeni değiştirmiştim bişey yoktur dedim yine de baktım tabi manzara korkunç sırtına kadar kaka çıkmış sok oldum huysuzlugu ondanmis tüm kıyafetlerini değiştirdik şimdi yarım saat oldu uyanmadı yatar artık sabaha kadar, cocuğun kaka yapmasına alışkın değilim ki burnumdaoyle cok koku almazbilemedim iste neyse kırız çözüldü bu da tecrübe oldu :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…