2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim yuvarlak halka takman lazim ucuna akitmamasi icin.biberon uzerine halka sonra emzik kismi takilmali

Gunaydin
Canim ben hergun mutlaka kabizligi onleyici bisey veriyorum ve gayet duzenli ikiside hergun donusumlu olarak kayisi armut yaban mersini veriyorum bide tam tahilda cok duzenliyor

Kerevizde verdim kabakta canim bi fark gormedik benimkiler sebzeci zaten yogurdu sevmedik biz

Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor

günaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..

canım bugün benmde diyetisyen kontrolüm war 10 günde 2 kilo wermişim bakalım ne diyecek diyetisyen istersen ben sana listeyi göndereyim bosa gidip para werme.. bir arkadasım war farklı diyetisyene gitti onada aynı listeyi werdi yani emziren her anneye aynı liste

canım çok üzüldüm ya yavrum var bi sıkıntısı belli dişmi başka biyerimi ağrıoki kustuğuda ii olmuş rahatlamıştır

Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor

ay bu dediğin dpoğru canım benimkide öle ben tadını sevmezsem asla yemiyo ya

Bebegim benim ya cok üzüldüm valla..İns gecmistirde devam etmez cok gecmis olsun canim

canım cook uzuldum bebegınede sanada Allah kolaylık versın sana uyukusu calısıyosun bebegı acaba mıdesınımı usuttu benımklrde usuyunce hemen ıshal oluyolar yedıgı herseyı ılık tuketmesını saglıyın cnm ıns duzeler arada dut pekmezıde verın sıfa olur yawruna

CAnim bende iki haftada 4 kilo verdim sadece ekmegi hayatımdan çıkardım cok az yiyorum bide öğündeki yemek miktarini azalttım ogun sayısını çoğaltım ise yarıyor ben bu gazla evlenmeden önceki kiloma donerim :)) o zamanda fazla zayiftim 73 ten 69 a düştüm hedefim 56-57 hamileliğe 61 le başlayıp 72 ile bitirmiştim doğumdan bir hafta sonra sadece 2 kilom kalmıştı ama ne olduysa sut olsun diye oldu ( ne yapım kizim emsinde kilolar gitmeye başlıyor sukur

Bu nasil bir yorumdur böyle yazmazsam çatlarım valla
sekerim sen senaysenin bebelerini gordunmu şişman old merden biliyorsun kac aylıklar ve kac aydır ek goda yiyorlar biliyormusun alerjileri varmı verilen gıdalara ve severek yiyorlarmı biliyormusun
bence hic birini bilmiyorsun öle konuşuyorsun iste
hem bir cocuğa en iyi annesi bakar onun isteklerini annesi bilir buna beslenme uyku temizliği herseyi dahil o yüzden yorum yaparken kelimelerimizi dikkatli secelim kimseyi kırmanın incitmenin alemi yok sonuçta burda herkes anne ve bebekleri soz konusu olunca hassalar buna bende dahilimki onlarda benim canlarım artık asla laf söyletmem...
hem drlar ek gıdaya ilk me ile başlıyorlar bilmiyorsun sanırım elma armut seftali suyu ve puresi ile baslatirlae çünkü hazmedilmesi en kolay besinde ve gaz yapma oranı en düşük meyvedir yani seker yapar obez yapar diye düşünürsen omur boyu anne sutuyle yada mamayla besleyelim 7 ayı bitirmiş bebeleri sonra bağışıklık sistemi gelişmesin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…