Bir de aklıma gelmişken sorayım size, bende avent pompa var, onun içînden biberon başlığı da çıkıyor ya, pompanın alt kısmına takılınca küçük biberon oluyor. Ben hiç kullanmamıştım onu, dün denedim akıttı ağız kısmından. Benimki bozuk mu, yoksa bir püf noktası var da ben mi yapamadım??
multitabs kullanıyorum canımcım.tadını seviyor.
kızlar havuç-patates püresi verdim kabız yaptı.1 küçük patates-1 orta havuç z.yağ ve su ile yaptım ama kaka yapamıyor .2 güne bir yapıyor ve sert.sizde de oldu mu?
aynen canım babası muzun sivri kısmını hop ağzına soktu kız da nohut kadar kopardı parmağımla hoooooop çıkardım.ben yandan yalatıyorum koparamıyor.aynen annem hamamda çalışsa mutlu olur bence.ayyy koç burcu ben de başak.zıt kutuplarız.kaynanam gibi resmen.
kızlar havuç-patates çorbasına kereviz veya kabak eklediniz mi?kereviz ekleyeceğim de nasıl olacak bilen var mı?patates ve havucu soyup doğradım buhar sepetinde diri şekilde pişirdim.azcık su ekleyip blenderdan pütürlü çekip biraz kaynattım.yarısını yedi.artanı mama kavanozuna koydum bugün yarın vereceğim.kereviz de eklemek istedim nasıl olcak?hiç pişirmediğim bişey de.
Kızlar selam. Yoğunluktan gündüz giremiyorum hîç. Evden çalışıyorum ama çok zor oluyor. İşlerîm iyice yoğunlaştı.Ela'ya annem baktığı için onlara gidiyoruz hergün onlarda da teyzem ve 3 ve 12 yaşındaki çocukları var misafir. Evdeki curcunayı düşünün. Gürültüden konsantre olup çalışamıyorum. İşler bitmiyor, işler bitmediği için Ela ile ilgilenemiyorum. Bugün sadece emzirirken bakabildim, işlerim de bitmedi, çok da yoruldum. Eve geldim bir güzel ağladım stresten..
Neyseki yarın teyzemler gidiyor.. Yarı yıl tatili bana da iyi gelmedi yani.
Tatilden dönen herkese geçmiş olsun:)
Muffincim hoş geldin. Ela da patates havuç çorbasından sonra kabız oldu. Zeytin yağı, armut, masaj denemelerimden sonra 4. Gün yaptı. Dün çorba vermiştim 2 gündür yine kaka yok. Bugün vermedim çorba.
Ben ek gıdayı çok az veriyorum, burda herkes maşallah bayağı ilerledi. 1 martta işe bailayacağım o zamana kadar emebildiği kafar emsin diyorum. Ben yokken mecbur ek gıda yiyecek zaten. Ben kuşluk da meyve, öğlen çorba veriyorum. Haftaya kahvaltıya geçeceğîm. Akşam konusunda ise kararsızım biraz. Kilomuz iyi şimdilik, o yüzden muhallebi vermek istemiyorum pek. Şişko olmasın kızım:) ama ne vermeli bilmiyorum, gördüğüm listelerde hep muhallebi var. Siz akşam ne veriyorsunuz?
Herkesi ve bebişleri öperim, iyi geceler, tatlı rüyalar..
günaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..
Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor
Bebegim benim ya cok üzüldüm valla..İns gecmistirde devam etmez cok gecmis olsun canimgünaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..
canım cook uzuldum bebegınede sanada Allah kolaylık versın sana uyukusu calısıyosun bebegı acaba mıdesınımı usuttu benımklrde usuyunce hemen ıshal oluyolar yedıgı herseyı ılık tuketmesını saglıyın cnm ıns duzeler arada dut pekmezıde verın sıfa olur yawrunagünaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..
canım bugün benmde diyetisyen kontrolüm war 10 günde 2 kilo wermişim bakalım ne diyecek diyetisyen istersen ben sana listeyi göndereyim bosa gidip para werme.. bir arkadasım war farklı diyetisyene gitti onada aynı listeyi werdi yani emziren her anneye aynı liste
canım çok üzüldüm yayavrum var bi sıkıntısı belli dişmi başka biyerimi ağrıoki kustuğuda ii olmuş rahatlamıştır
Bebegim benim ya cok üzüldüm valla..İns gecmistirde devam etmez cok gecmis olsun canim
OY CANIM ya Allah yardımcın olsun cok zor cok iyi anlıyoruz seni İns annen iyi haberlerini verirde icin rahatlar birazçok saol canım inş yaa walla bgn nasıl çalışıcam bilmiyorum
bende anlamıyorum ki annem baktı dişi kabarmamış dedi ewet rahatladı galiba kuzum
Bu nasil bir yorumdur böyle yazmazsam çatlarım vallaAmanın bu ne yoğurt dışında herşey var bunda eti cicibebemi hemde 5 tane çok yanlış bir beslenme hem kivi hem muz hem elma şok oldum valla alerji obezite riski ayrıca çocuk yaşta şeker riski !! annesi hergün 100 gr yoğurt içine sadece bir meyve muz için erken kivi için çooook erken; elma yada armut meyvalar zaten şekerli 2 yaşına kadar şeker tuz yok yapmayın!!! onların midelerine bünyelerine ; şişman çocuk sağlıklı değildir sadece ısırmak zevklidir burda bazı okuduğum yemek listelerine şok oluyorum dayanamadım artık(
OY CANIM ya Allah yardımcın olsun cok zor cok iyi anlıyoruz seni İns annen iyi haberlerini verirde icin rahatlar biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?