2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çalıştığın için aklın ondadır şimdi canım allah kolaylık versn inşallah düzelir sende rahatlarsın

ewet canm ya şimdi daire baskanına ilçe belediyesine gideyim öğleden sonra iş için dedim ilçe belediyeside ewime çok yakın kaçamak yapacam yani inş yapabilirsem öğleden sonra

canm seninle aynı fikirdeyim arkadas çok ağır yazmıs ben kırılmasın die bişe demedim ama senaysenin uzun zamandır ek gıdalarla hasır neşir hem ben buna çok inanmıyoru biz küçükken bilmeden bütün hepimizin ailesi yedirmiş sekerde tuzda balda bu yüzden hangimiz seker hastası yada obez olduk.. yani ille olacak die bişe yok sadece risk olusduruyor

Slm kızlar nasılsınız, normalde bu saatte uyanan bir ana oğul değiliz ama oğlum dün akşam 10'da yattı, Talha'ya bir alkış.
Tabi gün içinde hiç uyumamıştı onunda etkisi var.
Talha uyudu ama benim gecem berbattı, hem kabuslarla irkilerek uyandım, hemde bulantıdan uyuyamadım, anne olmak çoook zoorr

Noldy gerıatrı kavgamı çıktı Valla Bize bulaşmasın kimse cok çirkef bi topiğiz. Saka saka hepimiz ayrı ayrı hanımefendiyiz
ayyyy sabah sabah gözüm açıldı yerim ben seni yaaa
Tabî gordun yakışıklıyı Acıldı gözün ama sen nene gelirsim ogluma
Düşün artık o mide kusmuk onu ne halw getırmıştır. Kustu rahatladı yavru
Gonder valla cok uzgunum guldur yuzumu dido
kızlaar sevgililer gününüz kutlu olsun bakalım kimlerin kocası hünerlerini göstercek

talhaya kocaman alkıs didem teyzesinden ayy canm ya Allah yardımcın olsun bulantı ilacı falan kullan gavisgon mu içerdik aynı unutmusum bile

canım bende gece gördüm sinir oldum yazdım bilio gibi karışmış dokunmuyoki anneler veriyo ii bişi vermiyelim büydümü hç bişi yemesn öle alışsın bilmeden yorumlar yapıolar bide arkadaş baya dolmuş bize dayanamadm artık demiş

Evet burda kimse kimsenin isine bebegine nadil baktigina karismaz ancak sorulursa tavsiyede bulunulur tadimiz kacmasin canlar

Ya cnm arkadas bı yorum yapmış ne yazdığının farkındami bilmem artik

Saglikci olan neyin ne oldugunu iyi bilir bende saglik okumuş biri olarak sayet kizim premature olmasaydı kırkı çıktıktan sonra parmağımla alerji yapmayan besinlerden tattirmayi düşünüyordum olmadı ama 4 ayı bitirince düzeltilmiş 2,5 aylıkken tatirmaya 5. Aydan sonrada ek gıdaya geçiş yaptım su anda alerine etki yapacak sut bal yumurta aki domates dısında herseyi yiyor ve anne sutu alıyor iyimi yaptın derseniz cokta iyi yaptım kizim hicbir ek gidayi reddetmiyor gayetde duzenli kilo aliyor yani ne obez nede baska hastaligi var cok sukur Dr umuzda cok beğeniyor kizim 6 aylıkken ishal olmuştu bende ayniydim süt emmedi 4 gun ve sutum kesilecekti nerdeyse ve Dr a mama verenimi siye danıştığımda ne dedi biliyormusun bebegin ek gıdaya alıştıysa pirinç lapasi ver ilaçlarını kullan ishali geçince emmeye baslar geri dedi ve dediği çıktı ya simdi ben ek gıdaya alıştırmasaydım nasil yedirirdim lapayi veya baska yemeği ne yapardım mecbur mama baslar sürüne sürüne savaşlar vererek bu zamana kadar emzirdigim kızımı anne sütünden mahrum ederdim simdi burda yazan arkadaslar var mama ile besliyorlar bazen üzüntülerini dile getiriyorlar ben burda o kadar üzülüyorum kahroluyorumki yorum bile yapamıyorum cok iyi anlıyorum çünkü bende 4 ay hem emzirdim hem sagdim 1 ay silikon ucla emzirdim daha 2 aydır emmeyi öğrendi ama benden giden gözyaşları sel oldu
eminim en cahil anne bile cok bilinçli annelik içgüdüsü diye birşey var ve her durumda bize dogru yolu gösteriyor baskasına yanlis gelişede aslında anne en doğrusunu biliyor...

geçmiş olsn canım geçer mide bulantısı üzülme talhaya kocaman alkış yaptm hep böle olsun inşallah

talhaya kocaman alkıs didem teyzesinden ayy canm ya Allah yardımcın olsun bulantı ilacı falan kullan gavisgon mu içerdik aynı unutmusum bile

Bulantı hapı fayda etmedi, bizim ufaklık pek bir istikrarlı her konuda direniyor.
Hee tek faydası zayıflamak oldu, önceki kiloma ramak kaldı :)

Hayırdır yaa, bşeymi oldu, ben biraz Fransız kaldım olaya?

Bulantı hapı fayda etmedi, bizim ufaklık pek bir istikrarlı her konuda direniyor.
Hee tek faydası zayıflamak oldu, önceki kiloma ramak kaldı :)

Hayırdır yaa, bşeymi oldu, ben biraz Fransız kaldım olaya?

canım biri verdğmz ek gıdalara şok oluomuş çocukları şeker hastası obez yapcakmışız nasıl böle yapabiliomuşuz dayanamamış artık yaptklarmza yazmış neyse tatlışkomun dediği gibi hanfendiyiz bz kavga etmiyelim

çok güzel konuştun kız sabah sabah

O kahrolan annelerden biride benim, zaten sütüm azdı şimdi hiç kalmadı dolayısıyla kesmek zorunda kaldım.
Doğumdan bu yana hep takviyelerle ancak sütüm oldu, takviye yoksa sütte yoktu, şimdide gebelik var diye hiçbişey yemeyince iyice gitti.
Allah'tan oğlum ek gıdaya alışmış, tabi devam sütü yine vermek zorunda kalıyorum ama çok şükür yoğurt falan yiyorda sadece mamaya dayanmıyoruz.

Dimi ya dogru söylüyorsun kiz hanimefendiligimi bı yere kadar korudum dayanadım arkadaslarıma laf söyletmem :))Neyse geri hanımefendi olayım :))Benim kizce geri uymuşken ben dışa gireyim fırsat bu firsat

Dimi ya dogru söylüyorsun kiz hanimefendiligimi bı yere kadar korudum dayanadım arkadaslarıma laf söyletmem :))Neyse geri hanımefendi olayım :))Benim kizce geri uymuşken ben dışa gireyim fırsat bu firsat

ay biz her zaman hanfendiyiz canımtamam canım hadi gir sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…