Ya valla gecen haftadan beri kv ye cok dolluyum herseye karıştı burdada yazdılar hep kv anne mevzularını tas olsa catlar yani sınır okuyorum baskasının cocuğuna ve yetiştirme tarzına karışanlaraçok güzel konuştun kız sabah sabah
Esim git kendine benden hediye al dedi. Limitli ama ben cash olmazmı dedim olmaz dedi.Napsam ne alsam bilemedim.
Ya valla gecen haftadan beri kv ye cok dolluyum herseye karıştı burdada yazdılar hep kv anne mevzularını tas olsa catlar yani sınır okuyorum baskasının cocuğuna ve yetiştirme tarzına karışanlara
canli ornekte karşıma gelince olan oldu
gerci ben kv minde ağzının payını verdim sustu kaldı hic dayanamam haksızlığa böyle karışanlara felan
oo oda güzelmiş biz 14 şubat olduğunu bile bilmiyorduk işe gelince öğrendimayy git al kafana göre şöyle seni mutlu edecek bişeler al hmm mesela ayakkabı
Benimde 1 hafta sonra doğum günüm, bizimki ikisini bir kutlayıp sevgililer gününü es geçiyor :)
Kıyafetı napıcam zayıflıyım sonra gardrobu sil bastan yapcamaaaaa oda iyiymiş valla bak değerlendir hemen ne ihtiyacın varsa onu al canım kıyafate falan ihtiyacn farsa gt giyin kuşan gel bi
Alsa tabiki iyi oludu ama mama yiyende buyuyo yzulme artık. Zaten ek gıda vaktı gelmiştiO kahrolan annelerden biride benim, zaten sütüm azdı şimdi hiç kalmadı dolayısıyla kesmek zorunda kaldım.
Doğumdan bu yana hep takviyelerle ancak sütüm oldu, takviye yoksa sütte yoktu, şimdide gebelik var diye hiçbişey yemeyince iyice gitti.
Allah'tan oğlum ek gıdaya alışmış, tabi devam sütü yine vermek zorunda kalıyorum ama çok şükür yoğurt falan yiyorda sadece mamaya dayanmıyoruz.
canım biri verdğmz ek gıdalara şok oluomuş çocukları şeker hastası obez yapcakmışız nasıl böle yapabiliomuşuz dayanamamış artık yaptklarmza yazmış neyse tatlışkomun dediği gibi hanfendiyiz bz kavga etmiyelim
oo oda güzelmiş biz 14 şubat olduğunu bile bilmiyorduk işe gelince öğrendimayy git al kafana göre şöyle seni mutlu edecek bişeler al hmm mesela ayakkabı
Ya kizlar benim bebe istedigini yaptirana kadar ciyak ciyak agliyor goz yasiyla hemde. Kac gundur yok yaa bukadar da degildir diyorum gozlemliyorum ewetttt ciyak ciyak istedigi olana kadar. Bende saf saf diyorum ki ay gazi var ay disi agriyor yok anam yok. Ne ara bukadar buyudu de bu oyunu oynuyor bana? Zaten inat bisiydi simdi aglsmayida ogrendi tam oldu.
aman uzak olsun benimki de uzak aynen .ama benim 2 .kaynanam annem.çocuğun ufak suluğunda 2 günlük su vardı.kafayı taktı bu çocuğa su vermiyor musun diye.veriyorum diyorum ısrarla su ver diyo.annemi trenden atasım geldi.bir kez de mama hazırlıyorum aldı suluğu çocuğun ağzına dayadı içinde 2 günlük su var.kendi başına hareket ediyor.annem de olsa sinir oldum.çocuğu keselemeye takmış kafayı.sanki sanayide çalışıyor kızım.temizlik müptelası bir annem var hiç geçinemem.bir de kızıma büff demeyi öğretti boğacaktım kadını.şimdi mamayı vb püskürtüyor.öğrendi ya.kadını uyarınca da hemen trip atıp savunmaya geçiyor.en iyisi kendi evim ohhh mis gibi
aaa ne salgını canım?su çiçeği-kızamık-ateş(kusma-ishalli) gibi salgınları duydum bunlardan hangisini yaşadı kızımın arkadaşları?ayyy allahım uzak olsun mikroplar yavrucaklardan.diş bizim de patladı.bakıcıyı kim arıyor bulamadı mı kızlar?mamadan yoğurt yap sevdi benimki.içine 1 çay kaşığı artırarak hazır yoğurt ekliyorum anlamıyor(dün 3 kaşık attım ağladı anladı yemedi)
canım deri testi yaptır sırttan o zaman da anlaşılıyor.kandaki yanıltıcı olabilrmiş
günaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..
günaydın kızlar,
zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...
artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...
aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyorneymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.
2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...
günaydın kızlar,
zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...
artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...
aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyorneymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.
2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...
Size laf yetiştircem diye cocuga bi kahvaltı yı 1 saatte hazırladım ne vardı sabah sabah toplandınız. Dahada kalabalık oluyo 1 saattede yediririmBu arada telefonda benım kadar hızlı degil beyş karustı yavas işlem yapıyo. Kk bana tel borclu
Allah yardımcın olsun cnm gecmis olsun bende iki tane yirmilik çektirecem ama esimizde çekilecek korkuyor onunla gidip ona cesaret vermem lazım bügünde isleri cok yogun yarında Adana'ya anneme gitmeyi düşünüyorum sanırım haftaya kalacak ama bende dayanamıyorum doğumdan sonra aniden çürüdüler ağırisi bazen tavan yapıyor oturup ağlıyorumgünaydın kızlar,
Öncelikle Allah yardımcın olsun canım, ben daha geçen hafta gittim, 20'lik dişim çenemi kırıyordu resmen, doktor bu dişe kanal tedavisi zor olur dedi, 20'lik dişi genelde çekmekten yana oluyorlar. Tabi gebelik nedeniyle bişey yapamadı, sadece minoset ve alfasilin verdi. Dişten çektiğimi bir Allah birde ben bilirim...
Oy gülüşüne kurban senin sanada günaydın sevgi kelebegi
Bizimkinede yoğurt ve banyo uyku falan yapmıyorbu cocuk uyuyacak dıye odu kopuyor ....salla salla....
popomla kanepe arasında kıvılcım cıkacak bırazdan
yogurt hanı uyku yaapardı yaaa
Acı bir gerçek var ki bölgesel zayıflamanın en iyi metodu egzersizbu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm
Kaç gündür onu soracaktım. Yulafı nasıl tüketiyorsunuz. Ben bu yulaf konusuna yabancıyımda biraz:26: Yulaf unu olarak mı?Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?