2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok güzel konuştun kız sabah sabah
Ya valla gecen haftadan beri kv ye cok dolluyum herseye karıştı burdada yazdılar hep kv anne mevzularını tas olsa catlar yani sınır okuyorum baskasının cocuğuna ve yetiştirme tarzına karışanlara
canli ornekte karşıma gelince olan oldu
gerci ben kv minde ağzının payını verdim sustu kaldı hic dayanamam haksızlığa böyle karışanlara felan

Esim git kendine benden hediye al dedi. Limitli ama ben cash olmazmı dedim olmaz dedi. Napsam ne alsam bilemedim.

oo oda güzelmiş biz 14 şubat olduğunu bile bilmiyorduk işe gelince öğrendim ayy git al kafana göre şöyle seni mutlu edecek bişeler al hmm mesela ayakkabı

aynen canım benim kvde ilk başlarda karışcak gibi oldu fırsat vermedm bende sinir oluorum bi bebeğe annesinden ii kim bakcak dimi ama

oo oda güzelmiş biz 14 şubat olduğunu bile bilmiyorduk işe gelince öğrendim ayy git al kafana göre şöyle seni mutlu edecek bişeler al hmm mesela ayakkabı

Benimde 1 hafta sonra doğum günüm, bizimki ikisini bir kutlayıp sevgililer gününü es geçiyor :)

aaaaa oda iyiymiş valla bak değerlendir hemen ne ihtiyacın varsa onu al canım kıyafate falan ihtiyacn farsa gt giyin kuşan gel bi
Kıyafetı napıcam zayıflıyım sonra gardrobu sil bastan yapcam
Alsa tabiki iyi oludu ama mama yiyende buyuyo yzulme artık. Zaten ek gıda vaktı gelmişti

günaydın kızlar,

zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...

artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...

aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyor neymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.

2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...

Allah Allah, annemde bizi böyle beslemiş ama obez falan değil, aksine fit bir aileyiz, çok şükür sağlığımızda yerinde.
Nasıl besleyecekmişizki, aç bırakalım o zaman.

Bende şimdi farkettim vay anasını bugün 14 şubatmış :)

Geçen yıl, eşimin müdürü erkenden çıkarmıştı, gidin eşlerinize çiçek alıp kutlayın demiş, oda almıştı.
Tüh bu yıl müdürleri erkek, tüm kalaslar bir arada...

kızlar hızınıza yetişemedim valla, ben okudukça siz yazdınız son sayfaya zor geldim

pepikcim benim kız da aynı. dün akşam karnı tok, altı temiz ve uykudan uyanmışken sallanan koltuğuna bıraktım sofrayı hazırlıyorum, her mutfağa gidişimde bir çığlık kıyamet, ne o yalnız kalmayacakmış hanımefendi. ben de inat ettim almadım naz yapıyor diye, başladı ağlamaya, ama nasıl iç çeke çeke, kızara kızara, en son gözlerinden yaşları da getirtti. dayanamadım aldım. alır almaz gülücükler falan... napıcaz biz bu numaracılarla

benim annem de kızıma aynısını öğretti malesef ayrıca 3 haftadır da annem bakıyor, neyseki şimdiye kadar korktuğum olmadı, idare edince geçinip gidiyoruz

ben bebişe gaz yapar diye süt içmiyordum. inek sütünden olan hiçbirşey tüketmiyordum aslında ama şimdi yoğurt, peynir falan tüketiyorum yavaş yavaş.. bu arada sırttan alerji testini de söyliyim canım doktora sağol..
bu arada bakıcı arayıp da bulamayan benim. sen ankaraya gitmeden önce de arıyordum hatırlarsan

katı gıdaya geçince kakalar sertleşti merak etme.. zamanla bu düzene de alışırlar ama, ben kabız gibi olduğunda armut veriyorum biraz, iyi geliyor.

didemcim geçmiş olsun. biz de bu gece benzer bir durum yaşadık, 3:30da uyandı kızım, 4:30a kadar denemedik şey kalmadı uyusun diye, gözler faltaşı gibiydi hep sonra emzirdim tekrar sallamaya başladım 5te uyudu yatağa bıraktığım an ağlıyordu. 7ye kadar ayağımda salladım, sonra da çıktım işe geldim çok fena bir durumdayım seni çok iyi anlıyorum..

bu arada diyet listesini benimle de paylaşırsan sevinirim, sütü azaltmadan dengeli bir beslenme planı istiyorum.

Öncelikle Allah yardımcın olsun canım, ben daha geçen hafta gittim, 20'lik dişim çenemi kırıyordu resmen, doktor bu dişe kanal tedavisi zor olur dedi, 20'lik dişi genelde çekmekten yana oluyorlar. Tabi gebelik nedeniyle bişey yapamadı, sadece minoset ve alfasilin verdi. Dişten çektiğimi bir Allah birde ben bilirim...

Size laf yetiştircem diye cocuga bi kahvaltı yı 1 saatte hazırladım ne vardı sabah sabah toplandınız. Dahada kalabalık oluyo 1 saattede yediririm Bu arada telefonda benım kadar hızlı degil beyş karustı yavas işlem yapıyo. Kk bana tel borclu

canım benimde çekilcek korkumdan arteliyorum valla üzülme hissetmezsin ya uyuştururlar geçmiş olsun sağ salim gt gel

sorma ya benim bide misafir gelcek öle oturuyorum allahtan dün dip köşe temizlik yapmıştım işim yok annemle kvde sen çocukla yapmazsın die ikramlar halledio ama bi kaksam ii olcak muhabbet tatlı geldi

Allah yardımcın olsun cnm gecmis olsun bende iki tane yirmilik çektirecem ama esimizde çekilecek korkuyor onunla gidip ona cesaret vermem lazım bügünde isleri cok yogun yarında Adana'ya anneme gitmeyi düşünüyorum sanırım haftaya kalacak ama bende dayanamıyorum doğumdan sonra aniden çürüdüler ağırisi bazen tavan yapıyor oturup ağlıyorum
annem diyomki bı bebek bir dis demekmiş hamileliktenmis dis kayıpları aslında mantiklida bebek bizim kalsiyum kaynaklarımızı erittialdigimiz kalsiyumlar bazen yetersiz geliyor demekki minnoslara
napalim canları sagolsun feda olsun bir dis ama ağrısı dayanılacak gibi değil bende çektirip kurtulmak istiyorum senin gibi

Günaydın arkadaşlar ,
MANİTALAR GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN
Gene yoğun bir gün ,gene de bakıcam ama ne konuşmuşsunuz ,merak ediyorum ama yaa

alfasilin antibiyotik mi canım? bi de bunları kullanınca geçti mi?

ben yıllardır direniyorum bu dişe, illa çıkacak diye diye %80 i çıktı 20 si içeride. ama o da öndeki dişlere baskı yaptıkça sağ tarafım iptal duruma geldi. işin kötüsü önde kanal tedavili diş var onu da yicek. Allah'ın vardır bi bildiği bu dişleri yaratırken, ben ileride yanları çürürse diye köprü yapılır bu dişten faydalanırım diye çektirmedim. eğer ilaç tedavisiyle 2-3 ay daha ertelenebilecek birşeyse belki çektirmem, çünkü çekilince bebeğe faydam olmayabilir 1 hafta. aksi gibi tam da annem gittiği gün başladı ağrı, o burda olsaydı çektirir yatar kurtulurdum, ama kadıncağıza tekrar dön o kadar yolu diyemem.

demem o ki, zammbakçım, ilaç kullanınca o belirtilerin azaldı mı? idare edilebilecek bi hal aldı mı? :18:

Korjacak bise yok sasdece igne sinek ısırıgı derlerya o kadar. Yemegide diğer tarafla hallediyorsun. Pipete gerk yok

bu cocuk uyuyacak dıye odu kopuyor ....salla salla....
popomla kanepe arasında kıvılcım cıkacak bırazdan
yogurt hanı uyku yaapardı yaaa
Bizimkinede yoğurt ve banyo uyku falan yapmıyor
bu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm
Acı bir gerçek var ki bölgesel zayıflamanın en iyi metodu egzersiz
Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor
Kaç gündür onu soracaktım. Yulafı nasıl tüketiyorsunuz. Ben bu yulaf konusuna yabancıyımda biraz:26: Yulaf unu olarak mı?

Wavybabycim geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…