2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Valla dayanamayıp apranax atmıştım, o gün bugündür (aman nazar değmesin) ağırmıyor.
Antibiyotiğe gerek kalmadı şimdilik, ağrı yaparsa kullan dedi ama geçici bir tedavi tabi bu.
Bende önceki dişim olmadığı için çektirmek istemiyorum, köprü olarak kullanılır diye düşünüyorum.

Valla cnm ben herobaby 8 tahlili peyniri pekmezli aldım yakındaki marketlerde tahıl bulamadım ama bulduğum ilk fırsatta almayı düşünüyorum simdilik bununla idare ediyoruz sabahları yumurtanın yanında biraz yediriyorum
sanirim un seklinde oluyorlar bütün tahıllar onuda muhallebi seklinde kullanabilirsin benxe

sağol canım sen de tez zamanda kurtulursun inşallah. ben çıkan 20liklerimden bi tanesini 2 ay önce çektirdim, ama o üstte ve çürümüştü. nispeten kolay oldu ama bu yarı gömülü, dikiş atılacak büyük ihtimalle.

bu arada bizim ev AOÇ mandırası gibidir. galiba ihmal ve erteleme bunlara yol açtı. şuan ağrıda son noktadayım

Korjacak bise yok sasdece igne sinek ısırıgı derlerya o kadar. Yemegide diğer tarafla hallediyorsun. Pipete gerk yok

20likten mi bahsediyosun canım, kaş bıyık aldırmaktan mı

Bu diyetlerdede ne sucuklu yumurta, ne cikolatalı ekmek nede tahinpekmez var. Bu diyet işi beni bozar. 2 kofte goktugu doyurmaz benı doyursun

Saf yulaf ezmesi canim irmik meyveler ve yulsf ezmesi pisiriyorum bazen corbayada koyuyorum cavdar ezmesi ve bugdayda tavsiye ederim

Valla bence kaş bıyık daga acı verıcı. 2 20ligimi ameliyatla diğer ıkisinide cektırdım. Hiç pipet kullanmadım canım. Yemegimide cektırmedigim yerle yedim. aten de 2 saat yeme diy

ay canım Allah kolayık ve sabır wersin bugün bize ne oluyor bu cadılara yine yaa eski günleremi döndük.. tamam canm atıyorum özelden

Sen organik pazardan alıyorsun galiba değil mi? Biz nerden bulabiliriz bunları, büyük marketlerde var mı hiç dikkatimi cekmedi

Canim ankarada oturuyorum ben tarim bakanliginin organik urunleri var ordan aliyor esim bide carrefour dan aliyom baska bilmiyorum ankarada organik pazar var mi bilmiyorum

ayy kızlar buaradaa dün gittim o iğrencc sekildee uzayan uzuuun saclarımıı omzumda kestirdimm dokulmesindendee toplamasındandaa bıkmıştım nasıl rahatladım anlatamam yaa

ayy kızlar buaradaa dün gittim o iğrencc sekildee uzayan uzuuun saclarımıı omzumda kestirdimm dokulmesindendee toplamasındandaa bıkmıştım nasıl rahatladım anlatamam yaa
Iyi yaptin uzun sac kullanamayiz uzatiriz. Kendimize kulfet. Benimde uzun rofleli sor bi kere fon cektirdinmi makyaj yaptirdinmi? Ama gunu geldimi hop dip biya dip rofle kuafore para bayilmaya.

Kızlar günaydın,
İşlere başlamadan bakayım dedim de, ne çok konuşmuşsunuz. Dün akşam saat 10 civarı Ela uydu, eşim de hadi bir kahve içelim dedi. Normalde hiç içmiyorum ama hadi dedim bir kaçamak olsun. Demez olsaydım, uykum bir kaçtı, saat 4'e kadar uyuyamadım. Arada Ela uyandıkça onu pışpışladım, emzirdim. Hazır uyumamışken biraz da iş yaptım. Bugün yeni işler gelmezsa biraz rahatlayacağım. Teyzemler de gitti, bugün annem gelecek, kendi evimizdeyim yani.. Umarım güzel bir gün olur herkes için.. Sevgililer gününüz de kutlu olsun bu arada:)

Canim yuvarlak halka takman lazim ucuna akitmamasi icin.biberon uzerine halka sonra emzik kismi takilmali
Çok teşekkürler canım. Kutuda kalmış o halka, şimdi taktım akıtmadı. Seviyorum kk'yı:)
Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor
Ben de deneyeyim bakalım bu yulaf, tahıl vb.yi.
Çok geçmiş olsun, inşallah düzelir bugün.
kızlaar sevgililer gününüz kutlu olsun bakalım kimlerin kocası hünerlerini göstercek
Teşekkürler canım. Biz karar aldık sevgililer günününde hediye almıyoruz. Eskiden yemek yerdik başbaşa ama bu sene o da mümkün değil. Zaten bugün eşim geç geliyor, akşamcı hastalar yüzünden... Bir hüner göstermez yani benimki..
Geçmiş olsun öncelikle. 20'lik çektirmek o kadar da zor değil, korkma o kadar. Ben de çektirdim, sadece bir gün katı şeyler yiyemedim pek, çorba yedim sadece. Benimkini eşim çekmişti gerçi:) İyi bir doktora gitmen önemli bence, mümkünse cerraha yaptır, ya da cerrahi çekim tecrübesi olana. Tecrübesiz olanlar mahvediyorlar dişi, sonra da herkes her 20 lik öyle zor oluyor sanıyor. Halbuki doğru düzgün çekilirse o kadar korkunç birşey değil.
Günayyyydıınnnnnnnnn teyzişllerrrr sevgililer gününüzz kutlu olsuunn

Eki Görüntüle 632591
Teşekkür ederiz:)

Hayırlı olsun.. Ben de bir kuaföre uğrayacağım, kaşlar orman oldu yine. 1 Marta işe başlayacağım, işe başladaman önce gidip komple bakım yaptırım artık..

oh ii yapmışsın güle güle kullan yenisaçını bende orman olmuş kaş bıyğmı aldırdm elim yüzüm açıldı valla

bizim war ewde aksam bede vereyim olmadı zınco weriyorduk aynı ölçekmi wericez peki:18:
Biraz artırılabilir heralde büyüdüler artık...

Sıcak su torbasını dün gece denedik ,sabaha kadar uyudu valla ,üşütmüş demek ki yavrum.Ben de hep gazı mı var diye düşünüyodum ama yine de vericem gaz ilacını ...

çorbasına kimyon koyabilirsin biraz. gazsa rahatlatır. ben koyuyorum. zaten ilk başlarda da kimyon demleyip veriyordum birkaç çay kaşığı.
Çorbasına koymak hiç aklıma gelmemişti,onu da yapayım

şehriyeli ,arpalı,buğdaylı mı ???? arpa ve buğday ne ki ,aşureye katılan mı?
Isırırım senin totoşunu bennnn....

bu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm
O lastikten bende de var maalesef ,diyetle olacak gibi de değil,spor şart...

Mavi renkli küçük halka var ya canım,onu önce biberona tak ondan sonra emziği tak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…