alfasilin antibiyotik mi canım? bi de bunları kullanınca geçti mi?
ben yıllardır direniyorum bu dişe, illa çıkacak diye diye %80 i çıktı 20 si içeride. ama o da öndeki dişlere baskı yaptıkça sağ tarafım iptal duruma geldi. işin kötüsü önde kanal tedavili diş var onu da yicek. Allah'ın vardır bi bildiği bu dişleri yaratırken, ben ileride yanları çürürse diye köprü yapılır bu dişten faydalanırım diye çektirmedim. eğer ilaç tedavisiyle 2-3 ay daha ertelenebilecek birşeyse belki çektirmem, çünkü çekilince bebeğe faydam olmayabilir 1 hafta. aksi gibi tam da annem gittiği gün başladı ağrı, o burda olsaydı çektirir yatar kurtulurdum, ama kadıncağıza tekrar dön o kadar yolu diyemem.
demem o ki, zammbakçım, ilaç kullanınca o belirtilerin azaldı mı? idare edilebilecek bi hal aldı mı? :18:
Valla cnm ben herobaby 8 tahlili peyniri pekmezli aldım yakındaki marketlerde tahıl bulamadım ama bulduğum ilk fırsatta almayı düşünüyorum simdilik bununla idare ediyoruz sabahları yumurtanın yanında biraz yediriyorumBizimkinede yoğurt ve banyo uyku falan yapmıyor
Acı bir gerçek var ki bölgesel zayıflamanın en iyi metodu egzersiz
Kaç gündür onu soracaktım. Yulafı nasıl tüketiyorsunuz. Ben bu yulaf konusuna yabancıyımda biraz:26: Yulaf unu olarak mı?
Wavybabycim geçmiş olsun.
Allah yardımcın olsun cnm gecmis olsun bende iki tane yirmilik çektirecem ama esimizde çekilecek korkuyor onunla gidip ona cesaret vermem lazım bügünde isleri cok yogun yarında Adana'ya anneme gitmeyi düşünüyorum sanırım haftaya kalacak ama bende dayanamıyorum doğumdan sonra aniden çürüdüler ağırisi bazen tavan yapıyor oturup ağlıyorum
annem diyomki bı bebek bir dis demekmiş hamileliktenmis dis kayıpları aslında mantiklida bebek bizim kalsiyum kaynaklarımızı erittialdigimiz kalsiyumlar bazen yetersiz geliyor demekki minnoslara
napalim canları sagolsun feda olsun bir dis ama ağrısı dayanılacak gibi değil bende çektirip kurtulmak istiyorum senin gibi
Korjacak bise yok sasdece igne sinek ısırıgı derlerya o kadar. Yemegide diğer tarafla hallediyorsun. Pipete gerk yok
Bizimkinede yoğurt ve banyo uyku falan yapmıyor
Acı bir gerçek var ki bölgesel zayıflamanın en iyi metodu egzersiz
Kaç gündür onu soracaktım. Yulafı nasıl tüketiyorsunuz. Ben bu yulaf konusuna yabancıyımda biraz:26: Yulaf unu olarak mı?
Wavybabycim geçmiş olsun.
Valla bence kaş bıyık daga acı verıcı. 2 20ligimi ameliyatla diğer ıkisinide cektırdım. Hiç pipet kullanmadım canım. Yemegimide cektırmedigim yerle yedim. aten de 2 saat yeme diysağol canım sen de tez zamanda kurtulursun inşallah. ben çıkan 20liklerimden bi tanesini 2 ay önce çektirdim, ama o üstte ve çürümüştü. nispeten kolay oldu ama bu yarı gömülü, dikiş atılacak büyük ihtimalle.
bu arada bizim ev AOÇ mandırası gibidir. galiba ihmal ve erteleme bunlara yol açtı. şuan ağrıda son noktadayım
20likten mi bahsediyosun canım, kaş bıyık aldırmaktan mı
kızlar hızınıza yetişemedim valla, ben okudukça siz yazdınız son sayfaya zor geldim
pepikcim benim kız da aynı. dün akşam karnı tok, altı temiz ve uykudan uyanmışken sallanan koltuğuna bıraktım sofrayı hazırlıyorum, her mutfağa gidişimde bir çığlık kıyamet, ne o yalnız kalmayacakmış hanımefendi. ben de inat ettim almadım naz yapıyor diye, başladı ağlamaya, ama nasıl iç çeke çeke, kızara kızara, en son gözlerinden yaşları da getirtti. dayanamadım aldım. alır almaz gülücükler falan... napıcaz biz bu numaracılarla
benim annem de kızıma aynısını öğretti malesefayrıca 3 haftadır da annem bakıyor, neyseki şimdiye kadar korktuğum olmadı, idare edince geçinip gidiyoruz
ben bebişe gaz yapar diye süt içmiyordum. inek sütünden olan hiçbirşey tüketmiyordum aslında ama şimdi yoğurt, peynir falan tüketiyorum yavaş yavaş.. bu arada sırttan alerji testini de söyliyim canım doktora sağol..
bu arada bakıcı arayıp da bulamayan benim. sen ankaraya gitmeden önce de arıyordum hatırlarsan
katı gıdaya geçince kakalar sertleşti merak etme.. zamanla bu düzene de alışırlar ama, ben kabız gibi olduğunda armut veriyorum biraz, iyi geliyor.
didemcim geçmiş olsun. biz de bu gece benzer bir durum yaşadık, 3:30da uyandı kızım, 4:30a kadar denemedik şey kalmadı uyusun diye, gözler faltaşı gibiydi hepsonra emzirdim tekrar sallamaya başladım 5te uyudu yatağa bıraktığım an ağlıyordu. 7ye kadar ayağımda salladım, sonra da çıktım işe geldim çok fena bir durumdayım seni çok iyi anlıyorum..
bu arada diyet listesini benimle de paylaşırsan sevinirim, sütü azaltmadan dengeli bir beslenme planı istiyorum.
Saf yulaf ezmesi canim irmik meyveler ve yulsf ezmesi pisiriyorum bazen corbayada koyuyorum cavdar ezmesi ve bugdayda tavsiye ederim
Bu diyetlerdede ne sucuklu yumurta, ne cikolatalı ekmek nede tahinpekmez var. Bu diyet işi beni bozar. 2 kofte goktugu doyurmaz benı doyursun
Markette var nesfıtlerın yanında oluyo. Gecen aldım sute karıstırdım yemez olaydım. Hayatımda yedigim en kotu yiyecek.Sen organik pazardan alıyorsun galiba değil mi? Biz nerden bulabiliriz bunları, büyük marketlerde var mı hiç dikkatimi cekmedi
Sen organik pazardan alıyorsun galiba değil mi? Biz nerden bulabiliriz bunları, büyük marketlerde var mı hiç dikkatimi cekmedi
Iyi yaptin uzun sac kullanamayiz uzatiriz. Kendimize kulfet. Benimde uzun rofleli sor bi kere fon cektirdinmi makyaj yaptirdinmi? Ama gunu geldimi hop dip biya dip rofle kuafore para bayilmaya.ayy kızlar buaradaa dün gittim o iğrencc sekildee uzayan uzuuun saclarımıı omzumda kestirdimm dokulmesindendee toplamasındandaa bıkmıştım nasıl rahatladım anlatamam yaa
Çok teşekkürler canım. Kutuda kalmış o halka, şimdi taktım akıtmadı. Seviyorum kk'yı:)Canim yuvarlak halka takman lazim ucuna akitmamasi icin.biberon uzerine halka sonra emzik kismi takilmali
Ben de deneyeyim bakalım bu yulaf, tahıl vb.yi.Canim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor
Çok geçmiş olsun, inşallah düzelir bugün.günaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..
Teşekkürler canım. Biz karar aldık sevgililer günününde hediye almıyoruz. Eskiden yemek yerdik başbaşa ama bu sene o da mümkün değil. Zaten bugün eşim geç geliyor, akşamcı hastalar yüzünden... Bir hüner göstermez yani benimki..kızlaar sevgililer gününüz kutlu olsun bakalım kimlerin kocası hünerlerini göstercek
Geçmiş olsun öncelikle. 20'lik çektirmek o kadar da zor değil, korkma o kadar. Ben de çektirdim, sadece bir gün katı şeyler yiyemedim pek, çorba yedim sadece. Benimkini eşim çekmişti gerçi:) İyi bir doktora gitmen önemli bence, mümkünse cerraha yaptır, ya da cerrahi çekim tecrübesi olana. Tecrübesiz olanlar mahvediyorlar dişi, sonra da herkes her 20 lik öyle zor oluyor sanıyor. Halbuki doğru düzgün çekilirse o kadar korkunç birşey değil.günaydın kızlar,
zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...
artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...
aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyorneymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.
2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...
Teşekkür ederiz:)
ayy kızlar buaradaa dün gittim o iğrencc sekildee uzayan uzuuun saclarımıı omzumda kestirdimm dokulmesindendee toplamasındandaa bıkmıştım nasıl rahatladım anlatamam yaa
ayy kızlar buaradaa dün gittim o iğrencc sekildee uzayan uzuuun saclarımıı omzumda kestirdimm dokulmesindendee toplamasındandaa bıkmıştım nasıl rahatladım anlatamam yaa
Biraz artırılabilir heralde büyüdüler artık...bizim war ewde aksam bede vereyim olmadı zınco weriyorduk aynı ölçekmi wericez peki:18:
Sıcak su torbasını dün gece denedik ,sabaha kadar uyudu valla ,üşütmüş demek ki yavrum.Ben de hep gazı mı var diye düşünüyodum ama yine de vericem gaz ilacını ...wavybaby cim gecmis olsun cok bir dr a git be guzelim
msyrc canim esinin dikislerine sevindim kv konusunda haklisin benimki 3 hafta oldu ortada yok cok mutluyum coook
didem cim zincoyu biraz arttir bence ya da soyle diim ben arttirmistim normalde 3 damlaysa 6 damla vermistim anca ise yaramisti bir de evde ufak termofor varsa sicak su koyup ayaklarinin altina koyabilirsin bir de az biraz karninda gezdir gazi varsa pirt pirt ativerir prenses
Çorbasına koymak hiç aklıma gelmemişti,onu da yapayımçorbasına kimyon koyabilirsin biraz. gazsa rahatlatır. ben koyuyorum. zaten ilk başlarda da kimyon demleyip veriyordum birkaç çay kaşığı.
şehriyeli ,arpalı,buğdaylı mı ???? arpa ve buğday ne ki ,aşureye katılan mı?Sanada afıyeet olsun ama dıkkat et acı yıyınce sut azalıyr bebeklerım sehrıyelı arpalı bugdaylı nane tereyaglı + kımyonlu+ bebek ekmegı Tavuk suyu corbasını cookk sevdılerroleyy valla cok mutlu oldum masallah kızlarıma dıyeyım yarınada kaldı:/
Isırırım senin totoşunu bennnn....Eki Görüntüle 632276 Canlı canlı mutlu banyo
O lastikten bende de var maalesef ,diyetle olacak gibi de değil,spor şart...bu arada canım acayıp dıyyet yapmak ıstıyor
kk dakı zayıflama topıklerıne takılıcam
bel cevremdekı kamyon lastıgınden kurtulmak ıstıyoruuuummm
Mavi renkli küçük halka var ya canım,onu önce biberona tak ondan sonra emziği tak...Bir de aklıma gelmişken sorayım size, bende avent pompa var, onun içînden biberon başlığı da çıkıyor ya, pompanın alt kısmına takılınca küçük biberon oluyor. Ben hiç kullanmamıştım onu, dün denedim akıttı ağız kısmından. Benimki bozuk mu, yoksa bir püf noktası var da ben mi yapamadım??
bizim daire başkanı çok ince adam yabütün kattaki bayanlara çiçek göndermiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?