o daha çok dünya kadınlar gününde oluyordu ama
bende ondan korkuyorum yoksa cook acımasız bı dıyet yapmak ıstıyorumDiyet yapınca sut azalıyo. Ben kızımı 2 Ay emzirmşştim bunu emzirmek istiyorum napcamu sasırdım. Acaba bendw diyetısyenemı gitsem. Boyda yok top lahanası gibiyim
ben bu tarıfı ayrıntılarıyla ıstıyorum ouzicimCanim bende muhsllebi vermiyorum onun yerine kusluk vakti meyveli yulafli pirincli muhallebi asure arasi bisey yapiyorum baya yiyorlar
Cocuklar anneleri ne severse onu yiyor
oda guzelmıs.bız protesto edıyoruz ayaklarına yatıp kutlamıyoruz hedıye medıye yok 2gun sonra tanısma yıldonumumuz zatiii.hedıyemı aldım sımdıdenEsim git kendine benden hediye al dedi. Limitli ama ben cash olmazmı dedim olmaz dedi.Napsam ne alsam bilemedim.
evet havalar cok guzel yuruyus yapmak ıstıyorum ama oğlusa kım bakcak bıraz daha buyusun babişe satcam artıkBizimkinede yoğurt ve banyo uyku falan yapmıyor
Acı bir gerçek var ki bölgesel zayıflamanın en iyi metodu egzersiz
Kaç gündür onu soracaktım. Yulafı nasıl tüketiyorsunuz. Ben bu yulaf konusuna yabancıyımda biraz:26: Yulaf unu olarak mı?
Wavybabycim geçmiş olsun.
Biraz artırılabilir heralde büyüdüler artık...
Sıcak su torbasını dün gece denedik ,sabaha kadar uyudu valla ,üşütmüş demek ki yavrum.Ben de hep gazı mı var diye düşünüyodum ama yine de vericem gaz ilacını ...
Çorbasına koymak hiç aklıma gelmemişti,onu da yapayım
şehriyeli ,arpalı,buğdaylı mı ???? arpa ve buğday ne ki ,aşureye katılan mı?
Isırırım senin totoşunu bennnn....
O lastikten bende de var maalesef ,diyetle olacak gibi de değil,spor şart...
Mavi renkli küçük halka var ya canım,onu önce biberona tak ondan sonra emziği tak...
Canımmm ,geçmiş olsun,kıyamam yaa.Üşütmüş kesin ,bu ara herkes öyle demek ki ,Umay da sıcak su torbasıyla uyudu dün gece...günaydın kızlar kabus gibi bir gece geçirdim kızım hiç yapöadığını yaptı bu gece bana... saat 3 de yattık 6 da kalktım işe gemek için.. çok ağladı ne yaptıysam durmadı sonra 1 sularında kendi ve benim üstüme bastan aşağı kusdu sonra rahatladı garibim ikiye doğru uyudu tabi ben kusmuklu işe gelmemek için dusa girdim saat 3 oldu ayy resmen ayakta uyuyorum su an ne oldu bu kıza böyle yaa..
Bana da yolla kız listeyi
canım bugün benmde diyetisyen kontrolüm war 10 günde 2 kilo wermişim bakalım ne diyecek diyetisyen istersen ben sana listeyi göndereyim bosa gidip para werme.. bir arkadasım war farklı diyetisyene gitti onada aynı listeyi werdi yani emziren her anneye aynı liste
Bizim özel gün merasimimiz hiç yoktur ,rahatız ikimiz dekızlaar sevgililer gününüz kutlu olsun bakalım kimlerin kocası hünerlerini göstercek
Korkma canım o kadar yaaa , ben hamilelikten önce implant yaptırdım o dediğin bildiğin ameliyattan yani ,çok kolay oldu,sabahına yedim içtim ,hiç de sıkıntılı olmadı...Narkoz alacağın için süt veremiycen ama ,sağıp dökersin bişey olmaz....günaydın kızlar,
zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...
artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...
aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyorneymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.
2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...
Canımmm ,geçmiş olsun,kıyamam yaa.Üşütmüş kesin ,bu ara herkes öyle demek ki ,Umay da sıcak su torbasıyla uyudu dün gece...
Bana da yolla kız listeyi
Bizim özel gün merasimimiz hiç yoktur ,rahatız ikimiz de
Korkma canım o kadar yaaa , ben hamilelikten önce implant yaptırdım o dediğin bildiğin ameliyattan yani ,çok kolay oldu,sabahına yedim içtim ,hiç de sıkıntılı olmadı...Narkoz alacağın için süt veremiycen ama ,sağıp dökersin bişey olmaz....
kızlar şimdi faceden görüyorumda millet kocasına süper kahvaltılar hazırlamış bugün hiç aklıma gelmemişti adam benmkini ktlamadı ble seninde sevgililer gnün kutlu olsun dedm biz sevgilimyz dio akşam senden ii bi performans bekliorum dedim hediye konusun da
biraz gec oldu ama biz geldik teyzoslar
fotograflarim hepsine koccaman masallah minik sevgilililer sizii
wavybaby cim korkma o kadar guzelim benim de gomuluydu ama mutlusu dogru soylemis isinin ehli olunca o kadar da kabus olmuyor
didem cim gecmis olsun canim aklinda olsun oyle bir durumda nane limon da verebilirsin hemen rahatlatiyor
iriscann umaycik rahat uyumus sevindim
svgptrg aysecim siz onden gidin sonra butun kk kuafore gidelimmm
bu performans isini isine geldigi gibi anlar esin ben simdiden diimmm
hoşgeldin kuzum napıo minikler uyuttunmu biz başlattık hemen gelin arkamızdan aynı şehirde yaşasak grup halinde giderdik bide grup indirimi alırdık
güldürdün beni kız ölemi dersin hediyemi alsın gelsin ya ben hediye istiorum sevnmeye ihtiyacım var değişik anlamaştr inşallah
aman uyusunlar canım benimde öğleden sonra misafirim var takıldım kaldım ya dimi ama doğüru söylüyosunsimcik uyudular tatlim ben de calisacagima kk ya geldimmwalla ne guzel olur o kuaforu hem ihya ederdik hem de ilallah dedirtirdik
elacik napiyor istahi yerinde mi ?
anacim adamlara en buyuk hediye o oldugundan bizi de oyle saniyorlarrr
bence sen de ki sen hediyemi getirirsen sana buyuk suprizim var bari hediyeyi garantiye al
olmadi ben sana bir hediye yollayiveriyimmm
Senin amacınız kurtları dokmekmıs zayıflık bahanebende ondan korkuyorum yoksa cook acımasız bı dıyet yapmak ıstıyorum
ben bu tarıfı ayrıntılarıyla ıstıyorum ouzicim
oda guzelmıs.bız protesto edıyoruz ayaklarına yatıp kutlamıyoruz hedıye medıye yok 2gun sonra tanısma yıldonumumuz zatiii.hedıyemı aldım sımdıden
evet havalar cok guzel yuruyus yapmak ıstıyorum ama oğlusa kım bakcak bıraz daha buyusun babişe satcam artık
evet sporsuz olmaz.beledıyelerın actıgı aerobık kursuna gıtmıstım okadar zevklı kılo verdıgımı hatırlamıyorum.haftada bır gun fıtness bı gun oryantal yapıoduk cok keyıflıydı
yalabina yalla yalla yalla
ya habıbı yalla yalla yalla
Bende o hatayı yaptım 5 sene önce aldım yakamdan dusmedıler sürekli olarak o kitap çıktı bu kitap diye diye benim bunalttılar. En son 2.gün önce aradılar.
en son saglik ocagina gittigimizde 1 yasina kadar asi yok 9. ayda kontrol var demisti
acaba 8 bitince mi gotursem 9 bitince mi ??
Anammmm çin prensesimiz gelmiş,yerimmmmmm
Yaa sorma ,hem bakamıyoz hem de uzatıyoz ,hele ben ,zaten ince telli zayıf ,bi de uzatıyom ,yakışmıyo da uzun saç,püskül püskül geziyom.Kestireyim gitsin offfff....ayy kızlar buaradaa dün gittim o iğrencc sekildee uzayan uzuuun saclarımıı omzumda kestirdimm dokulmesindendee toplamasındandaa bıkmıştım nasıl rahatladım anlatamam yaa
Sevdim sizin dayre başkanını benbizim daire başkanı çok ince adam yabütün kattaki bayanlara çiçek göndermiş
Ben de yüzüyodum hamilelikten önce ,şimdi de istiyorum ama nasılllll :44::44::44:bende ondan korkuyorum yoksa cook acımasız bı dıyet yapmak ıstıyorum
ben bu tarıfı ayrıntılarıyla ıstıyorum ouzicim
oda guzelmıs.bız protesto edıyoruz ayaklarına yatıp kutlamıyoruz hedıye medıye yok 2gun sonra tanısma yıldonumumuz zatiii.hedıyemı aldım sımdıden
evet havalar cok guzel yuruyus yapmak ıstıyorum ama oğlusa kım bakcak bıraz daha buyusun babişe satcam artık
evet sporsuz olmaz.beledıyelerın actıgı aerobık kursuna gıtmıstım okadar zevklı kılo verdıgımı hatırlamıyorum.haftada bır gun fıtness bı gun oryantal yapıoduk cok keyıflıydı
yalabina yalla yalla yalla
ya habıbı yalla yalla yalla
Dene canım ,üşütmüşse iyi geliyo.İnşallah biz de bugece yine uyuruz....bende deniycektm sıcak su çorbasını ama unutmusum sen deyince aklıma geldi havalar dengesiz ya acaba o mu çarptı bebişlerimizi umaya da geçmiş olsun umarım 1 gecelik bişedir
Bebekler geldi ya ,napıcaz bu kitabı
Hadi hadi ,herkes saç baş kestirmeyebiraz gec oldu ama biz geldik teyzoslar
fotograflarim hepsine koccaman masallah minik sevgilililer sizii
wavybaby cim korkma o kadar guzelim benim de gomuluydu ama mutlusu dogru soylemis isinin ehli olunca o kadar da kabus olmuyor
didem cim gecmis olsun canim aklinda olsun oyle bir durumda nane limon da verebilirsin hemen rahatlatiyor
iriscann umaycik rahat uyumus sevindim
svgptrg aysecim siz onden gidin sonra butun kk kuafore gidelimmm
Hiç uğraşamam ,zaten iyi davranıyorum ,durduk yere çıtayı yükseltmeyelim değil migünaydın kızlar.gerçi öglen olduda:))herkesin sevgililer günü kutlu olsun.hadi bugün degişiklik yapalım kocalarımıza daha bi romantik yaklaşalım.ben bebek dogdugundan beri iyice ihmal ettim kocamı.zırt pırt azarlayıp duruyorum bebek yüzünden .bugün şaşırtayım adamcagızı moral olsun ona.gerçi benim artık yeni sevgilim minik prensesim
9 bitince git bence ,bilemedim ama :44:en son saglik ocagina gittigimizde 1 yasina kadar asi yok 9. ayda kontrol var demisti
acaba 8 bitince mi gotursem 9 bitince mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?