ayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa
Eki Görüntüle 632784
Noldu yemek saatimi birden durdu muhabbet
Ay zahmet olacak sanada balkon yikamak zor ise çalışanlar eve gtti yemek yicekler bebişlerine bakıp sevp gelcekler biz aylakcılar konuşalım gerçi bende çıkcam birazdan bi balkon yıkıcam
ayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa
Eki Görüntüle 632784
Ağanın eli tutulmaz diye gzide bir lafımız vardır ,hediye dediğin gönlünden kopan/bütçene uyandır...Patron adam takmış tam altını ,sağolsun,sen kendi durumuna göre tak bence,hiç kasma .Karşılığını bekleyerek hediye takılır mı hiç,çüş yani... Ben hiç hediyesiz birsürü arkadaşımın düğününe gittim valla ,önemli olan samimiyet.Arkandan da konuşmaz heralde ,ben ona tam taktım o bana çeyrek taktı diye,konuşursa da o onun ayıbı....ayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa
Eki Görüntüle 632784
Heee yedim geldimNoldu yemek saatimi birden durdu muhabbet
Ağanın eli tutulmaz diye gzide bir lafımız vardır ,hediye dediğin gönlünden kopan/bütçene uyandır...Patron adam takmış tam altını ,sağolsun,sen kendi durumuna göre tak bence,hiç kasma .Karşılığını bekleyerek hediye takılır mı hiç,çüş yani... Ben hiç hediyesiz birsürü arkadaşımın düğününe gittim valla ,önemli olan samimiyet.Arkandan da konuşmaz heralde ,ben ona tam taktım o bana çeyrek taktı diye,konuşursa da o onun ayıbı....
Heee yedim geldim
İtis dogru söylemiş Bencede kesene göre biseler almalısın sonuçta o işveren durumu iyidirki gerekeni yapmış ama sende sonuçta calisansin durumunu ve butceni bileceği icin senden aynısını beklemez bence..önemli olan dusunmektir atalarımız ne demiş cam sakızı çoban armağanıAğanın eli tutulmaz diye gzide bir lafımız vardır ,hediye dediğin gönlünden kopan/bütçene uyandır...Patron adam takmış tam altını ,sağolsun,sen kendi durumuna göre tak bence,hiç kasma .Karşılığını bekleyerek hediye takılır mı hiç,çüş yani... Ben hiç hediyesiz birsürü arkadaşımın düğününe gittim valla ,önemli olan samimiyet.Arkandan da konuşmaz heralde ,ben ona tam taktım o bana çeyrek taktı diye,konuşursa da o onun ayıbı....
Heee yedim geldim
İtis dogru söylemiş Bencede kesene göre biseler almalısın sonuçta o işveren durumu iyidirki gerekeni yapmış ama sende sonuçta calisansin durumunu ve butceni bileceği icin senden aynısını beklemez bence..önemli olan dusunmektir atalarımız ne demiş cam sakızı çoban armağanı
Anam ben daha önce Duymamıştım ama dogru demiş atalar cok yerinde bı tesbit olmusOnu fakir olan atamiz solemis bide zengin ola var oda soyle demis. Al ye diye vermiyorum al tut zamani gelince geri alicam
Onu fakir olan atamiz solemis bide zengin ola var oda soyle demis. Al ye diye vermiyorum al tut zamani gelince geri alicam
bende ondan korkuyorum yoksa cook acımasız bı dıyet yapmak ıstıyorum
ben bu tarıfı ayrıntılarıyla ıstıyorum ouzicim
oda guzelmıs.bız protesto edıyoruz ayaklarına yatıp kutlamıyoruz hedıye medıye yok 2gun sonra tanısma yıldonumumuz zatiii.hedıyemı aldım sımdıden
evet havalar cok guzel yuruyus yapmak ıstıyorum ama oğlusa kım bakcak bıraz daha buyusun babişe satcam artık
evet sporsuz olmaz.beledıyelerın actıgı aerobık kursuna gıtmıstım okadar zevklı kılo verdıgımı hatırlamıyorum.haftada bır gun fıtness bı gun oryantal yapıoduk cok keyıflıydı
yalabina yalla yalla yalla
ya habıbı yalla yalla yalla
Eki Görüntüle 632784
Bizim atalar fransizmi ne geri vermeye geldimi fransiz kaliyoruz :)Ben fakir ataların torunuyum :124::124::124:
Hadi hadi ,herkes saç baş kestirmeye
Eki Görüntüle 632784
Noldu yemek saatimi birden durdu muhabbet
hanımlar gündüzleri ayakta uyutmaktan nasıl vazgeçirebilir fikri olan varmı uyutup yatağa yatırınca yarım saat sonra uyanıyo yani 31 dakika olmuyo kafayı yicem iş yemek yapamıyorum daha bi lokma bişey yemedim
Canım senin kızın topiğin en haylazlarından sanki Allah sabır versin sana :) Hamak salıncak türü birsey mi alsan dicemde yakında ayaklanıp durmaz mı onda da:44:hanımlar gündüzleri ayakta uyutmaktan nasıl vazgeçirebilir fikri olan varmı uyutup yatağa yatırınca yarım saat sonra uyanıyo yani 31 dakika olmuyo kafayı yicem iş yemek yapamıyorum daha bi lokma bişey yemedim
Canim oyle bi sarti yok meyveleri artik ne bulursam suda hasliyorum meyve kuru ise aksamdan islatinca guzel oluyor.sonra indirmeye yakin irmik koyuyorum bazen yulaf ezmesi bazen bugday bazen cavdar hemen eriyor zaten .azcik tarcin ekliyorum biraz daha zaman gecdin ceviz findik ezip onu da ekliyecem.hepsini ezip suzgecten geciriyorum.
Bizim favorimiz yaban mersinli olan .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?