2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa

Son düzenleme:

canım oğlu falan varsa sünnetindede bişi takabilirsim ama ben olsam bişekilde götürmeye çalışırdım artık beklio insanlar altını isteyen bile var biliomusun ama samimi biriyseniz olabilir belki

bence karşılıgını takmaya çalış.insanlar karşılıgını bekliyolar.altın işi borçlandırıyor insanı, alması güzelde geri takarken zor maleseef.yinede aradaki samimiyete göre karar verebilirsin ne takacagına

Ağanın eli tutulmaz diye gzide bir lafımız vardır ,hediye dediğin gönlünden kopan/bütçene uyandır...Patron adam takmış tam altını ,sağolsun,sen kendi durumuna göre tak bence,hiç kasma .Karşılığını bekleyerek hediye takılır mı hiç,çüş yani... Ben hiç hediyesiz birsürü arkadaşımın düğününe gittim valla ,önemli olan samimiyet.Arkandan da konuşmaz heralde ,ben ona tam taktım o bana çeyrek taktı diye,konuşursa da o onun ayıbı....

Noldu yemek saatimi birden durdu muhabbet
Heee yedim geldim

Valla aynisini yazacamda tel artik error vermeye basladi. Mobil surume gectim. Adi ustunde patron yani tabiki tam takacak. Sende tam takda zammi unut para var bunlarda dicek. Saka bu yana ceyrek tamamdir. Sen calisansin hatta gramlik bile olr 100 tl felan

İtis dogru söylemiş Bencede kesene göre biseler almalısın sonuçta o işveren durumu iyidirki gerekeni yapmış ama sende sonuçta calisansin durumunu ve butceni bileceği icin senden aynısını beklemez bence..önemli olan dusunmektir atalarımız ne demiş cam sakızı çoban armağanı

Onu fakir olan atamiz solemis bide zengin ola var oda soyle demis. Al ye diye vermiyorum al tut zamani gelince geri alicam

hanımlar gündüzleri ayakta uyutmaktan nasıl vazgeçirebilir fikri olan varmı uyutup yatağa yatırınca yarım saat sonra uyanıyo yani 31 dakika olmuyo kafayı yicem iş yemek yapamıyorum daha bi lokma bişey yemedim

Canim oyle bi sarti yok meyveleri artik ne bulursam suda hasliyorum meyve kuru ise aksamdan islatinca guzel oluyor.sonra indirmeye yakin irmik koyuyorum bazen yulaf ezmesi bazen bugday bazen cavdar hemen eriyor zaten .azcik tarcin ekliyorum biraz daha zaman gecdin ceviz findik ezip onu da ekliyecem.hepsini ezip suzgecten geciriyorum.
Bizim favorimiz yaban mersinli olan .

Son görüşlere katılıyorum bende :) O patron takarsa tabiki tam takar, normali o. Senden ötür bir beklentisi olacagını hiç sanmam. Normal iş arkadaşların olsa neyse. Tabi kişiliğini az çok sen bilirsin.

Buda şirinmiş, ceyrek altından daha hoş gibi :)

selamlar kızlar ben eylül annesiyim kızımın baş çevresi biraz küçüktü şimdi ölçtüm 40.5 hala gerimi bilgisi olanlar varsa cevap verebilirmi bu arada kızım tam 5 aylık

benim sac zaten erkek sacindan hallice onu da kestirirsem kazitirim artik bundan sonraaa
Hadi hadi ,herkes saç baş kestirmeye

walla guzelim bence de tama gerek yok bu da cok sirin ya da masallah ya da 1 gr lik olabilir o kadar da kasma sonucta o patron
yani ben de burda isveren durumundayim bugune kadar dugunlere bebelere bir suru sey taktim benim basima gelince de en fazla bir hayirli olsun bekledim o kadar

hee benimkilere uyudu demistim ya akabinde uyandilar mamalarini yedirdim altlarini degistirdim ben yemek yedim vs vsss
Noldu yemek saatimi birden durdu muhabbet

Sorma ayni dertten benimkinin biri yeni huy edindi onceleri dizimde uyutur yatagina yatirirdim simdi huysuzlasti inmeye gelmiyor.digeri yazik ysvrum yatiyo oyle sacini oksuyom arada ona kaniyor.
Rehiniz yani anlayacan

Canım senin kızın topiğin en haylazlarından sanki Allah sabır versin sana :) Hamak salıncak türü birsey mi alsan dicemde yakında ayaklanıp durmaz mı onda da:44:

Tarçın evde kullandıgınız toz tarcından mı canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…