selamlar kızlar ben eylül annesiyim kızımın baş çevresi biraz küçüktü şimdi ölçtüm 40.5 hala gerimi bilgisi olanlar varsa cevap verebilirmi bu arada kızım tam 5 aylık
selamlar kızlar ben eylül annesiyim kızımın baş çevresi biraz küçüktü şimdi ölçtüm 40.5 hala gerimi bilgisi olanlar varsa cevap verebilirmi bu arada kızım tam 5 aylık
Canim oyle bi sarti yok meyveleri artik ne bulursam suda hasliyorum meyve kuru ise aksamdan islatinca guzel oluyor.sonra indirmeye yakin irmik koyuyorum bazen yulaf ezmesi bazen bugday bazen cavdar hemen eriyor zaten .azcik tarcin ekliyorum biraz daha zaman gecdin ceviz findik ezip onu da ekliyecem.hepsini ezip suzgecten geciriyorum.
Bizim favorimiz yaban mersinli olan .
Biri bizden mi bahsettihanımlar gündüzleri ayakta uyutmaktan nasıl vazgeçirebilir fikri olan varmı uyutup yatağa yatırınca yarım saat sonra uyanıyo yani 31 dakika olmuyo kafayı yicem iş yemek yapamıyorum daha bi lokma bişey yemedim
Tam değerleri hatırlayamıyorum ,doktora sordun mu canım? Doğduğunda 38 miydi 39 muydu galiba ,ama doğum ölçüsüü de önemlidir heralde . Endişe ediyosan hemen bir doktora git derim.selamlar kızlar ben eylül annesiyim kızımın baş çevresi biraz küçüktü şimdi ölçtüm 40.5 hala gerimi bilgisi olanlar varsa cevap verebilirmi bu arada kızım tam 5 aylık
Bütçeme göre davranırım arkadaş ,fransız da olabilirimBizim atalar fransizmi ne geri vermeye geldimi fransiz kaliyoruz :)
en son saglik ocagina gittigimizde 1 yasina kadar asi yok 9. ayda kontrol var demisti
acaba 8 bitince mi gotursem 9 bitince mi ??
ayy herks yazmış ben yazana kadar. özetle paton büyüktür çalışan, tam büyüktür çeyrek diyorumayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa
Eki Görüntüle 632784
hanımlar gündüzleri ayakta uyutmaktan nasıl vazgeçirebilir fikri olan varmı uyutup yatağa yatırınca yarım saat sonra uyanıyo yani 31 dakika olmuyo kafayı yicem iş yemek yapamıyorum daha bi lokma bişey yemedim
ayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa
Eki Görüntüle 632784
ay cok sagol canım canım cektı valla gozumde canlandırdım deneyeyım ılerleyen zamanlarda
kızlar brokolıyı ılkkez verecegım nasıl vereyım??????
haslama sepetım yok alacagım en kısa zamanda:26::26:
ay öğle arası çıkdım ne çok muabbet dönmüş.. bende öğle aramda diyetisyene gittim kontrolüm wardı mutlu oldum geldim
Valla ben o altın emzıgı. Bir ebru gundeste bide sende duydum teyzene Selamanammm altın emzik pahalıymıs yeni baktım fiyatına teyzem takmısdı ama çokmus fiyatı vazgeçdim sen çeyrek tak en iyisi
aynı benimki de öyle şimdiden tutturuk. kumanda görünce bi başlıyo bağırmaya. vermiyorum ben, ağzına götürüyo. vermeyince kıyamet kopuyo. ama vermicem. alışsın. ondan sonra yok olmazdan anlamıyo. bknz büyük oğlum
onların hepsini biliyorum canım ya. benim oğlanı nişastalı suya bi soksam bi daa çıkmaz her yer mama olur, kocaman oldu
nelere alerjisi olduunu az çok biliyorum, test yaptırdım 2 kez, birinde hafif- orta alerjik çıktı 1-2 şeye diğerinde hiçbişi çıkmadı. nasıl bişey anlamadık. ama alerji doktoru ciddi bi durum yok diyor. fazla yıkamıyorum kremliyorum vs. daha iyi oluyo. ergenliğe girip cildi yağlanınca azalır heralde. azalmasa da kremini kendi sürebilir artık
Ben sebze püresine bir tane kuru kayısı ekliyorum, iyi oluyor.
Bakıyor sayılır :)
Balgamlı kusmalı ateşli grip türü şeyler yaşandı canım. Çok şükür diger salgınlardan yoktu. Kızamık aşısı tartışılmakta birde bazılarının doktoru öneriyor bazılarının önermiyor :44:
Bende onu yazacaktım, bugün meyve püresinide yoğurduda sıcak suda bekletip verdim canım. Sanki daha iyi tepki verdi yoğurda buruşmadı önceki kadar. Oda sıcaklıgında bekletiyordum ama yine pek yemiyordu. Yoğurt veren yediremeyen arkadaşlar birde böyle deneyin bakalım. 4 tatlı kaşığı anca yedi ama rekor bu bizde
kızlar brokolıyı ılkkez verecegım nasıl vereyım??????
haslama sepetım yok alacagım en kısa zamanda:26::26:
senaysen, kızamık aşısı yaptırmış mıydın sen bebelere?
Çok uzun süre haslamamak gerekiyor vitamini gıdermıs ama tabi iyice erıtcez ya uzun tutuyoruz aaba kısa sürede düdüklü kullansak nasıl olur. Suyu ketılda kaynatıp dudukluye atsakbiz 1 aydir falan yiyoruz brokoli
haslama sepetine bence hic gerek yok canim
ben koyacagim butun sebze irmik vs yi az suyla tencereye koyuyorum en az 30 - 40 dk hasliyorum (azaldikca su ilave ederek)
sonraa tel suzgecten gecirip veriyorum sipalara
yok canim bizim saglik ocagi hicbirsey demedi
zaten biz avm ye falan alerjigiz ondan ben de sormadim
Kaç kilo gitmiş kız dido
canım yaban mersinini nerden buluyorsun kurusu var da tazesi de mi var?kayısıyı hazır kavanoz püresi olarak mı veriyorsunGunaydin
Canim ben hergun mutlaka kabizligi onleyici bisey veriyorum ve gayet duzenli ikiside hergun donusumlu olarak kayisi armut yaban mersini veriyorum bide tam tahilda cok duzenliyor
elmayı dr lar söylüyor canım.meyve püresi diye yazmış listeye.hatta çok iyi bir çocuk proftan aldım listeyi.cicibebe ben de vermiyorum içinde abuk subuk katkılar var.kivi yasak alerjik diye.ama elma armut serbest.muz da mı alerjikmiş?Amanın bu ne yoğurt dışında herşey var bunda eti cicibebemi hemde 5 tane çok yanlış bir beslenme hem kivi hem muz hem elma şok oldum valla alerji obezite riski ayrıca çocuk yaşta şeker riski !! annesi hergün 100 gr yoğurt içine sadece bir meyve muz için erken kivi için çooook erken; elma yada armut meyvalar zaten şekerli 2 yaşına kadar şeker tuz yok yapmayın!!! onların midelerine bünyelerine ; şişman çocuk sağlıklı değildir sadece ısırmak zevklidir burda bazı okuduğum yemek listelerine şok oluyorum dayanamadım artık(
Muffincim hoş geldin. Ela da patates havuç çorbasından sonra kabız oldu. Zeytin yağı, armut, masaj denemelerimden sonra 4. Gün yaptı. Dün çorba vermiştim 2 gündür yine kaka yok. Bugün vermedim çorba.
Ben ek gıdayı çok az veriyorum, burda herkes maşallah bayağı ilerledi. 1 martta işe bailayacağım o zamana kadar emebildiği kafar emsin diyorum. Ben yokken mecbur ek gıda yiyecek zaten. Ben kuşluk da meyve, öğlen çorba veriyorum. Haftaya kahvaltıya geçeceğîm. Akşam konusunda ise kararsızım biraz. Kilomuz iyi şimdilik, o yüzden muhallebi vermek istemiyorum pek. Şişko olmasın kızım:) ama ne vermeli bilmiyorum, gördüğüm listelerde hep muhallebi var. Siz akşam ne veriyorsunuz?
Herkesi ve bebişleri öperim, iyi geceler, tatlı rüyalar..
biz 1 aydir falan yiyoruz brokoli
haslama sepetine bence hic gerek yok canim
ben koyacagim butun sebze irmik vs yi az suyla tencereye koyuyorum en az 30 - 40 dk hasliyorum (azaldikca su ilave ederek)
sonraa tel suzgecten gecirip veriyorum sipalara
yok canim bizim saglik ocagi hicbirsey demedi
zaten biz avm ye falan alerjigiz ondan ben de sormadim
Ahmet Kaya - Hadi Bize Gidelim - YouTube
Tam da bunu dinliyodum yaaa ,boşverin altını maltını ...
İçesim geldi benim yaaa
Bir de aklıma gelmişken sorayım size, bende avent pompa var, onun içînden biberon başlığı da çıkıyor ya, pompanın alt kısmına takılınca küçük biberon oluyor. Ben hiç kullanmamıştım onu, dün denedim akıttı ağız kısmından. Benimki bozuk mu, yoksa bir püf noktası var da ben mi yapamadım??
canm seninle aynı fikirdeyim arkadas çok ağır yazmıs ben kırılmasın die bişe demedim ama senaysenin uzun zamandır ek gıdalarla hasır neşir hem ben buna çok inanmıyoru biz küçükken bilmeden bütün hepimizin ailesi yedirmiş sekerde tuzda balda bu yüzden hangimiz seker hastası yada obez olduk.. yani ille olacak die bişe yok sadece risk olusduruyor
ayy iriss ne guldum yaaaarkadaslar bişe sormam lazımm yabancı değilsiniz bana akıl verin yaaa:44: benim patronum kızıma tum altın taktıı şimdii doğumu yakıın ben napacam acaba tum altın beklermi benden :44: yani maaşım asgari ucretten biraz fazla altın fiyatı belli ben napacam ?? yani siz olsanız napardınız 2 secenek var ya ceyrek goturup yanında hediye kıyafet falan alacam yada resimdekini alacamkii kendisi altın olup 180 tlcik kızıma bile almadım napayim acabaa
Eki Görüntüle 632784
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?