2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun canım üşüttü mü ki bebeişin?listeyi burda paylaşırsan seviniriz.

Evet canim.kabuk tarcinda veriyom kemirsinler diye hem dise iyi geliyomus hemde gaz sokturucu

10günde 2 kilo gitti canım çok şükür ve göbekteki yağdan gitmiş direkten bir alete vsokuyor ordan görüyorsun

bravo sana çok iyi 2 kilo.banada gönderebilirmisin listeni bi göz atsam.benin iştahın maşallahı var.nasıl durdurcagımı bilmiyorum.canım sıkkın bu kilo konusunda

ayy oda ne biri içmek mi dedi eşimle en büyük zewkimizdi hava güzel olduğunda hafta sonu yazlığa gider birer tane b..ra alır iskelede saatlerce sohbet ederdik ama artık hepsiii hayall

Ooofff offf ,deşme kız yaramı...İnşallah uzuun uzuuunnn süt veririm ama biter bitmez ilk işim kafayı bulmak

ayy oda ne biri içmek mi dedi eşimle en büyük zewkimizdi hava güzel olduğunda hafta sonu yazlığa gider birer tane b..ra alır iskelede saatlerce sohbet ederdik ama artık hepsiii hayall
Senin neyıne. B..ra vur kefırin dibine. Iris sende al rezene çayını tokusturun durun

Yok canim kavanoz vermiyom kayisida kuru yaban mersinide ama aksamdan islatinca sabaha kadar taze gibi oluyor

Bu arada herkese merhaba, çok şükür biz de 6 aylık olduk bugün. Zaman çok çabuk geçiyor.

Ben ikinci sezaryende tüplerimi bağlattım. Yaş 36, kilo var, doktorum önerdi, bir doğum daha iyi değil dedi. Korunmanıza gerek yok dedi eh biz de dinledik. Çünkü %99.9 luk bir çözüm okuduğum kadarıyla. Ama ben 15 gün geciktim Test almaya korkuyorum ama sanırım almam gerekecek. Oğlum iki aylıkken regl oldum ve en fazla 4-5 gün gecikti bundan önce. Hakkımda hayırlısı, nasıl olur bilemedim, ha bu kadar şeyin üzerine gelen bebeğe kapımız açık tabii buyursun gelsin ama üçüncü sezaryen nasıl olur bilmem. Sadece kafama takılan o, yoksa kilo vs çok da ilgilendirmiyor beni. Bebe de bir şekilde bakılır, bu konuda da çok netim. Zambaktan sonra ikinci surpriz benden gelebilir yani :) Ve işin kötü tarafı şu dün okulda süt izni konusunda çok tatsız bir olay yaşadım, sinirlerim bozuldu, kolay ağlayan bir insan değilim ama kendimi tutamadım çok ağladım. Duygusallık hat safhada yani :) Ayyy ne diyeyim, olmasa daha iyi tabii ama varsa da üç çocuklu bir Ağustos annesi geliyor açılıııınnn :)

canım gel gaza gel 10 günde 2 kilo olursa ayda 6 kilo demek kız uçarım walla:)
bu azimle verirsin sen, gördüm sende o potansiyeli ben

Senin neyıne. B..ra vur kefırin dibine. Iris sende al rezene çayını tokusturun durun
Rezene içe içe sarhoş olucam zaten rakı gibi de kokuyo Bira süt yapmıyo mu lannn ,hani arpa suyu hesabı

walla bende bilmiyorum ki sürekli üstünü açıyor gece belki de üşüttü tamam canım paylasırımm
UYkku tulumu al canım ,Umay da yorgan düşmanı ,yangınayşe ...Aldım uyku tulumu ,rahatım

Anam elendilll ne diyon sen Bu kadar kısa sürede sezeryan oluyo mu yaa ? Hayırlısı inşallah :44:

Hatırlatma 1- 2 ; yarın ayın 15-i mothercare indirim günü.....UNUTMAYALIM

Anam elendilll ne diyon sen Bu kadar kısa sürede sezeryan oluyo mu yaa ? Hayırlısı inşallah :44:

15 ay ediyor ikisinin arası. Alsen diye bir arkadaş vardı sanırım onunda böyle az aralı sezaryendi doğumları, sorucam ona bir ö.mesaj atıp, çok girmiyor sanırım bugünlerde. Valla ne diyeyim bu yapılan işlemden sonra oluyorsa sanırım doktoru bir ziyaret ederiz eşimle :)

ay bir arkadasım war oda temmuz da doğum yaptı bizden sütten kesince ki en büyük hayalimiz ama da sonra bebelere kim bakar onu bilemem

Sarhoştan farkımız mı var ayol ; uykusuz ,pasaklı ,kafa bi dünya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…