2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya birde çıkıp hala 3 çocuk diye açıklamalar olmuyor mu bu ülkede deli oluyorum... Gerekli koşulları sağlayın bizde doğuralım, bebek sevmeyen bir toplum değiliz ki.

3 çocuk doğurun ,6 ay anne sütü verin,sevin,koklayın ama süt izniniz 18 hafta bla bla bla...........

didemcim bana da atar mısın listeyi. ben de zayıflamalıyım, ama sütü azaltıyor mu, sen farkettin mi değişiklik.

ya geniz akıntısı olunca kusuyorlar. akıntı çok olunca mideleri bulanıyor, kusup rahatylıyorlar. bi daha olmadıysa önemli diildir, rahat ol.
Bulantı hapı fayda etmedi, bizim ufaklık pek bir istikrarlı her konuda direniyor.
Hee tek faydası zayıflamak oldu, önceki kiloma ramak kaldı :)
Hayırdır yaa, bşeymi oldu, ben biraz Fransız kaldım olaya?
zencefilli sakız satılıyo eczanlerde o biraz işe yarıyor. ama pahalı diye ben daha sonra b.m markette satılan zencefilli şekerlerden almıştım onlar da baya azatıyo bulantıyı. bi denesene.
bir de apranax çok tehlikeli diyolar ya bebişler için benim migrenim var, o nedenle şu taktiği uyguluyorum, 2 parol alıyorum aynı anda. biraz sersemletiyo ağrıyı. apranax kadar etkili diil malesef ama en azından daha zararsız. diye düşünüyorum. kendimce. 1 tanesi okeyse 2 si de o kadar zarar vermez diye umut ediyorum.

kızlaar sevgililer gününüz kutlu olsun bakalım kimlerin kocası hünerlerini göstercek
Esim git kendine benden hediye al dedi. Limitli ama ben cash olmazmı dedim olmaz dedi. Napsam ne alsam bilemedim.
o daha çok dünya kadınlar gününde oluyordu ama
ya sabah sabah tartıştık ya. çok afedersiniz şeyettiğimin şeyi. 14 şubatlardan nefret ediyoruummm. kahve makinesi almamıştın geçen sana ondan alıyım dedi dün. boşver dedim, nerden bulcam sürekli onun kapsüllerini.
ne istiyosun dedi, 3 taş dedim, 5 te olabilir. bunu da annem soktu kafama. tamam alalım diyo ama sürekli sallıyo. bende de heves kalmadı. nerde takcan sen bunu diyo, satsan satılmaz diyo, beni de soğuttu.
gerçi hiç kokoş diilim. ama bişi de alsın ya bu kadar da kütük olunmaz ki ama. bi şeyi düşün al be. sormadan etmeden. amaaan. gerçi benim bu takıntım heralde onda da heves iştah bırakmadı.
çorba gibi oldu dimi.
keşke bu sevgililer günü hiç olmasa.
çiçek alsın bana çiçekkkk

benim de migrenim var ben de minoset ve parolle deniyorum ama tek alıyorum geçmezse ve çok şiddetliyse advil alıyorum hem kadın doğum hem çocuk dokoruna sordum içinde ibobrufen varmış parasetemolden sonra en zararsız olan oyuş.migren ağrıma iyi geliyor o yüzden paylaşmak istedim aklında olsun..

sevgililer günüyle ilgili de söyleyebileceğim ev eşyası almasın. anneler gününde de almasın ev eşyası.. insana kendini özel hissttirmez ki.. ha takmayacağın şeyi de alma bence ama tabi o zaman da adamcağız ne düşünüp de alacak dimi bi de romantik olunmuyor romantik doğuluyor şekerim o yüzden fazla zorlama benim yorum da çorba oldu bu arada

buarada cevaplar için teşekkur ederim rahatladım biraz..butce neyse ona gore hediye napabilirimm benimde bebişim var ondan kısıptaa zora giremem ya

ay evet onları da almayınca ne kalıyo di mi? bi de zaten bişi almıyo ki hiç zaten. doğumgünümde de almıyo. ben de eskiden alırdım artık kızdım almıyorum. böle de çok kazma oluyo ama ya. arada bi hoşluk güzel olurdu.
ne biliim ya hep bu özenme özendirme işleri. ne işim var 3 taşla 5 taşla aslında. laboratuvarda mı takacam :44:
ama işte çabuk gaza geliyom bi de fenası takıyom
anaaa çiçek de alamaz şimdiiii. salak ben arabayı bırak dedim öğlen arasında bıraktı. gidip de alamaz şimdi. eve de göndertmesin bi kere çiçek sepetinden gönderdi saçma sapan bişeydi bu muymuş dedi gelince. bakalım nolcak.
belkide hiç bişi almıcaktı ondan bıraktı ben de burda senaryo yazıyom saf saf

ayy kan yapacak şeyler ye iç o zaman canım, bol bol da dinlen. nasıl oldu peki bacağının üzerine mi düştü bardak?

walla canım anlamadımki karanlıktı gece bebişi uyuttum ortalığı toparlıyodum sehpayı kaldırdım yerine koycaktım al rafında bardak varmıs görmedim yerine koymamla bardağın kırılma sesini duydum sora karanlıkta baktımyerde koyu renk bişey var ısıgı bi açtıkki bacagım kana bulanmıs nasıl bu kdr kan aktıgına inanamadım sanki bacagım koptu kanı durduramıyınca gece gece hastane yollarına düştük..kılcal damarı parçalamış cam nasıl becerdiyse..neyse rabbim beterinden saklasın olan bebeğime oldu bırakcak kımse yok uykusundan uyanıp bizle hastaneye geldi yavrum mecbur

Ya birde çıkıp hala 3 çocuk diye açıklamalar olmuyor mu bu ülkede deli oluyorum... Gerekli koşulları sağlayın bizde doğuralım, bebek sevmeyen bir toplum değiliz ki.

Adamın halini görmeliydiniz yaa hatırlamak bile istemiyorum. En sonunda bağırdım çağırdım tabii bu arada gözümden yaşlar fışkırarak çok özür dilerim çocuk doğurup sizi zora soktuğum için zaten verdiğiniz süt izni işe yaramayacak sütüm kesilecek sayenizde dedim. Şikayet edecektim müdür bey rica etti yapmayın hocahanım germeyin ortamı iyice diye. Çok ılımlı ve iyi bir müdürümüz var Allahtan. Ben ne dersem o olur istediğiniz gibi yapmak zorunda programı filan dedi. O da üzülmüştür filan dedi. Neyse vazgeçtim dilekçe vermekten.

işte son durum
dün gece kırılıp bacagıma saplanan bardak sonucu dikiş atılan bacagım
Eki Görüntüle 632945
Çoook geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…