ay evet onları da almayınca ne kalıyo di mi? bi de zaten bişi almıyo ki hiç zaten. doğumgünümde de almıyo. ben de eskiden alırdım artık kızdım almıyorum. böle de çok kazma oluyo ama ya. arada bi hoşluk güzel olurdu.
ne biliim ya hep bu özenme özendirme işleri. ne işim var 3 taşla 5 taşla aslında. laboratuvarda mı takacam :44:
ama işte çabuk gaza geliyom bi de fenası takıyom
anaaa çiçek de alamaz şimdiiii. salak ben arabayı bırak dedim öğlen arasında bıraktı. gidip de alamaz şimdi. eve de göndertmesin bi kere çiçek sepetinden gönderdi saçma sapan bişeydi bu muymuş dedi gelince. bakalım nolcak.
belkide hiç bişi almıcaktı ondan bıraktı ben de burda senaryo yazıyom saf saf
walla canım anlamadımki karanlıktı gece bebişi uyuttum ortalığı toparlıyodum sehpayı kaldırdım yerine koycaktım al rafında bardak varmıs görmedim yerine koymamla bardağın kırılma sesini duydum sora karanlıkta baktımyerde koyu renk bişey var ısıgı bi açtıkki bacagım kana bulanmıs nasıl bu kdr kan aktıgına inanamadım sanki bacagım koptukanı durduramıyınca gece gece hastane yollarına düştük..kılcal damarı parçalamış cam nasıl becerdiyse..neyse rabbim beterinden saklasın olan bebeğime oldu bırakcak kımse yok uykusundan uyanıp bizle hastaneye geldi yavrum mecbur
işte son durum
Dün gece kırılıp bacagıma saplanan bardak sonucu dikiş atılan bacagım
Eki Görüntüle 632945
Eki Görüntüle 632953 Eki Görüntüle 632954 Kk ya daldim cocugu bu halde buldum
Geçmiş olsun.
Hiç sevmem butür özel günleri, takıları hatta çiçek alma merasimlerini. Bizde de eşim sever.
çiçeği falan boşver solup gidiyor zatn de bi spa masajı falan en iyi hediye olmaz mı şu halimizle?
İşte ben sevip, sevinmedigimden küsüyor alınıyor. Artık oda mecburen eskisi gibi değil :)işte en ideali sen istemesen de alan biri
En güzeli 2tarafında aynı fikirde olması :)Bizimde tarzimiz degildir
walla canım anlamadımki karanlıktı gece bebişi uyuttum ortalığı toparlıyodum sehpayı kaldırdım yerine koycaktım al rafında bardak varmıs görmedim yerine koymamla bardağın kırılma sesini duydum sora karanlıkta baktımyerde koyu renk bişey var ısıgı bi açtıkki bacagım kana bulanmıs nasıl bu kdr kan aktıgına inanamadım sanki bacagım koptukanı durduramıyınca gece gece hastane yollarına düştük..kılcal damarı parçalamış cam nasıl becerdiyse..neyse rabbim beterinden saklasın olan bebeğime oldu bırakcak kımse yok uykusundan uyanıp bizle hastaneye geldi yavrum mecbur
işte son durum
dün gece kırılıp bacagıma saplanan bardak sonucu dikiş atılan bacagım
Eki Görüntüle 632945
günaydın kızlar,
zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...
artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...
aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyorneymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.
2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...
benim annem de kızıma aynısını öğretti malesefayrıca 3 haftadır da annem bakıyor, neyseki şimdiye kadar korktuğum olmadı, idare edince geçinip gidiyoruz
ben bebişe gaz yapar diye süt içmiyordum. inek sütünden olan hiçbirşey tüketmiyordum aslında ama şimdi yoğurt, peynir falan tüketiyorum yavaş yavaş.. bu arada sırttan alerji testini de söyliyim canım doktora sağol..
bu arada bakıcı arayıp da bulamayan benim. sen ankaraya gitmeden önce de arıyordum hatırlarsan
katı gıdaya geçince kakalar sertleşti merak etme.. zamanla bu düzene de alışırlar ama, ben kabız gibi olduğunda armut veriyorum biraz, iyi geliyor.
.
Canim ankarada oturuyorum ben tarim bakanliginin organik urunleri var ordan aliyor esim bide carrefour dan aliyom baska bilmiyorum ankarada organik pazar var mi bilmiyorum
senin amacınız kurtları dokmekmıs zayıflık bahane
bende o hatayı yaptım 5 sene önce aldım yakamdan dusmedıler sürekli olarak o kitap çıktı bu kitap diye diye benim bunalttılar. En son 2.gün önce aradılar.
bebekler geldi ya ,napıcaz bu kitabı
Hadi hadi ,herkes saç baş kestirmeye
:
hanımlar gündüzleri ayakta uyutmaktan nasıl vazgeçirebilir fikri olan varmı uyutup yatağa yatırınca yarım saat sonra uyanıyo yani 31 dakika olmuyo kafayı yicem iş yemek yapamıyorum daha bi lokma bişey yemedim
walla bende bilmiyorum ki sürekli üstünü açıyor gece belki de üşüttü tamam canım paylasırımm
yok canim kavanoz vermiyom kayisida kuru yaban mersinide ama aksamdan islatinca sabaha kadar taze gibi oluyor
bu arada herkese merhaba, çok şükür biz de 6 aylık olduk bugün. Zaman çok çabuk geçiyor.
Ben ikinci sezaryende tüplerimi bağlattım. Yaş 36, kilo var, doktorum önerdi, bir doğum daha iyi değil dedi. Korunmanıza gerek yok dedi eh biz de dinledik. çünkü %99.9 luk bir çözüm okuduğum kadarıyla. Ama ben 15 gün geciktimtest almaya korkuyorum ama sanırım almam gerekecek. Oğlum iki aylıkken regl oldum ve en fazla 4-5 gün gecikti bundan önce. Hakkımda hayırlısı, nasıl olur bilemedim, ha bu kadar şeyin üzerine gelen bebeğe kapımız açık tabii buyursun gelsin ama üçüncü sezaryen nasıl olur bilmem. Sadece kafama takılan o, yoksa kilo vs çok da ilgilendirmiyor beni. Bebe de bir şekilde bakılır, bu konuda da çok netim. Zambaktan sonra ikinci surpriz benden gelebilir yani :) ve işin kötü tarafı şu dün okulda süt izni konusunda çok tatsız bir olay yaşadım, sinirlerim bozuldu, kolay ağlayan bir insan değilim ama kendimi tutamadım çok ağladım. Duygusallık hat safhada yani :) ayyy ne diyeyim, olmasa daha iyi tabii ama varsa da üç çocuklu bir ağustos annesi geliyor açılıııınnn :)
sarhoştan farkımız mı var ayol ; uykusuz ,pasaklı ,kafa bi dünya zaten
inşallah canım ewet azimliyim bişe yiyeceğim zaman hemen aklıma o kadar para werdin çöpe atma diyerekten yemiyorum
Uyku tulumu işi bizim çözemediğimiz olay.. şimdi şöyle odamız gece 21 22 derece arası uyku tulumunu giydiriyorum üzerini örtüyorum 1 saat sonra su gibi oluyor sırtı yani ben o tulumu giydirince üzerine yognanını örtmüyecekmiyim örtmüyeceksem ne örtücem ayy destan oldu
yok yok benim süt iznim konusunda, müdür yardımcısının saygısızca programı değiştirip süt izni kullandığım bütün saatleri yemesi konusunda yaşandı. Adamla mahkemelik oluyorduk neredeyse. En sonunda değiştirdi programımı ama ben de çok yıprandım. Bazı insanların sadece insan siluetinde olduğunu düşünüyorum. Ki hayvanlara da haksızlık etmek istemiyorum. O kadar yazayım :)
canım ilk 10 gün uygulacağın diyetimiz ama uyacaksın bakkk gidecek bu göbüşler
sabah aç karnına 2 adet kuru kayısı ve 2 su bardağı ılık su
kahvaltı 09-09,30 arası
2 ince dilim tam buğday ekmeği 2 kibrit kutusu yarım yağlı beyaz peynir haftada 5 gün haşlanmıs yumurta domates salatalık 1 su bardağı taze meyve suyu
1.ara 10,00-11,00
1 mevve üzerine bir bardak su
öğle 12.00-13,00
bol salata yağsız yaklasık 3 köfte kadar ızgara veya haslama veya fırında tavuk veya balık veya hidi haftada 1 defa yağsız et 1 kase yoğurt 2 ince dilim tam buğday ekmeği
2.ara 16.00-16.30 2 adet hacı hurması üzerine su 1 su bardağı yarım yağlı süt veya kefir
3. Ara 18.00-19,00 1 adet meyve üzerine su 1 su bardağı yarım yağlı süt veya kefir
aksam 8,00-9,00 bol salata yağsız, yaklaşık 2 köfte kadar et tavuk veya balık 6 yemek kaşığı dolusu sebze yemeği 1 kase yoğurt 1 ince dilim ekmek yada 1 kase çorba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?