2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çiçeği falan boşver solup gidiyor zatn de bi spa masajı falan en iyi hediye olmaz mı şu halimizle?

ayy yavrum benim.. şaşkın şaşkın bakınmıştır etrafına hastaneye gidince
neyse canım bununla geçmiş olsun, çabucak iyileşir umarım..

işte en ideali sen istemesen de alan biri
İşte ben sevip, sevinmedigimden küsüyor alınıyor. Artık oda mecburen eskisi gibi değil :)
Bizimde tarzimiz degildir
En güzeli 2tarafında aynı fikirde olması :)

Çok geçmiş olsun. Hani derler ya akacak kan damarda durmazmış. Eline koluna olsa yavrunu kucagına bile alamazdın canım herseyin iyi tarafını düşünmek gerek. Rabbim beterinden korusun. Evin sana darılmış yalnız bıraktın onca zaman diye :)

kızlar eczanemizde.comdan dün kızımın atopik dermatiti için mustela sipariş ettim az önce geldi.o kadar hızlılar yani.çok memnun kaldım bu siteden hem kargo hızlı hem müşteri hizmetleri.az önce kutuyu açar açmaz çok hoş bişey gördüm kremden önce.jestlerini sizinle paylaşmak istedim.çok hoşuma gitti.sevgililer günü jesti.

işallah şapadanak geçer gider.süt artırmak için dut kaynat iç canım pipetle.

sırta bişey batırıp(acımıyor ama bebeler ağlıyor) kalemle nokta koyup o maddeleri damlatıyorlar ve 15 dk bekliyorlar.bizim babası tuttu.sırta ellememiz yasak kımıldamadı şükür.direnmedi.giderken ilgi çekici oyuncak vb götür ilgisini dağıt canım kolay oluyo.

Canim ankarada oturuyorum ben tarim bakanliginin organik urunleri var ordan aliyor esim bide carrefour dan aliyom baska bilmiyorum ankarada organik pazar var mi bilmiyorum

tarım bakanlığının org ürünlerini nerden satın alabiliriz canım

aynen sülük gibi yapışıolar.benim gibi yapın yoldayım vb deyin akşam arayın deyin açmayın
bebekler geldi ya ,napıcaz bu kitabı

Hadi hadi ,herkes saç baş kestirmeye

:

2. Ler için o kitap umay a kardeş gelcek ya.simay

uyku saatlerini düzene sok canım.ben tracy hodd ablama uydum 7 de besliyorum 9 da uyku-11 de besle 13 de uyku.her öğünden 2 saat sonra uyku var.o 2 saate kadar sindirim ve aktivite yapıyoruz.sadece akşam en son öğün 23 te uyanmadan veriyorum sabah 7 ye kadar başka bişey yok.hergün aynı saatte salla.uyuyana kadar.alışacak bak.ama saati saatine yapman lazım.bebekler düzeni severler.bizde işe yaradı.eskiden (emdiği yüzyıllarda) her beslemeden sonra hemen yatırırdım uyanınca da 1 saat sonra yine.çocuk az uyur hemen uyanırdı şimdi düzenliyiz alarm gibi.hoş arada cozutup yarım saat geç uyuyor ama saatleri aşmamaya çalışıyorum uyumasa da sallıyorum

walla bende bilmiyorum ki sürekli üstünü açıyor gece belki de üşüttü tamam canım paylasırımm

uyku tulumu al canım bende var ama boynu dermatit oldu kullanamıyorum kaşınıyor.
yok canim kavanoz vermiyom kayisida kuru yaban mersinide ama aksamdan islatinca sabaha kadar taze gibi oluyor

oyy ne güzel.valla kıza kavanoz maması alıyorum meyveli milupanın muz-elma armutu hippin de muzlusu güzel.ben yiyorum dayanamıyorum tadı süperrrrrr

zambak kesin hamile değil mi uzun zaman girmeyince okuyamadım.test vb yaptı değil mi canım?süt izni sınıf öğr ne yok.branşcılara var değil mi?müdür mü o problemi yaşatan deyyus ???

elyaflı mı canım tulumun?bizim bir tanesi elyaflı aynen su gibi terliyordu.diğerini unnadodan aldım ısı mını diye iyi bir ürün dışı havlu- içi penye.fermuarı gizli boynuna batmıyor.

eşim de öğretmendi idareci oldu.yönetmelik gayet açık diyor.mahkemeye gitse kazanabilirler diyor.

o kibrit kutuları bende ayakkabı kutusu oluyo nedense.sağol paylaşımın için canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…