d
ya sabah sabah tartıştık ya. çok afedersiniz şeyettiğimin şeyi. 14 şubatlardan nefret ediyoruummm. Kahve makinesi almamıştın geçen sana ondan alıyım dedi dün. Boşver dedim, nerden bulcam sürekli onun kapsüllerini.
Ne istiyosun dedi, 3 taş dedim, 5 te olabilir. Bunu da annem soktu kafama. Tamam alalım diyo ama sürekli sallıyo. Bende de heves kalmadı. Nerde takcan sen bunu diyo, satsan satılmaz diyo, beni de soğuttu.
Gerçi hiç kokoş diilim. Ama bişi de alsın ya bu kadar da kütük olunmaz ki ama. Bi şeyi düşün al be. Sormadan etmeden. Amaaan. Gerçi benim bu takıntım heralde onda da heves iştah bırakmadı.
çorba gibi oldu dimi.
Keşke bu sevgililer günü hiç olmasa.
çiçek alsın bana çiçekkkk
tarım bakanlığının org ürünlerini nerden satın alabiliriz canım
Canım senin kızın topiğin en haylazlarından sanki Allah sabır versin sana :) Hamak salıncak türü birsey mi alsan dicemde yakında ayaklanıp durmaz mı onda da:44:
Tarçın evde kullandıgınız toz tarcından mı canım?
uyku saatlerini düzene sok canım.ben tracy hodd ablama uydum 7 de besliyorum 9 da uyku-11 de besle 13 de uyku.her öğünden 2 saat sonra uyku var.o 2 saate kadar sindirim ve aktivite yapıyoruz.sadece akşam en son öğün 23 te uyanmadan veriyorum sabah 7 ye kadar başka bişey yok.hergün aynı saatte salla.uyuyana kadar.alışacak bak.ama saati saatine yapman lazım.bebekler düzeni severler.bizde işe yaradı.eskiden (emdiği yüzyıllarda) her beslemeden sonra hemen yatırırdım uyanınca da 1 saat sonra yine.çocuk az uyur hemen uyanırdı şimdi düzenliyiz alarm gibi.hoş arada cozutup yarım saat geç uyuyor ama saatleri aşmamaya çalışıyorum uyumasa da sallıyorum
merhaba canım trog hogg un kitabını bende cok duydum ama emerken uyuyan bebeklere olmaz bu dedigin degilmi sen kasık mamasımı veriyosun tok tutuyo demekki bizimki resmen kendi düzenini kendi olusturdu.
Bnde tam tersi sagip veriyorum ne iciyo goreyim diye. Bide emerkwn bise duysa gorse dikkati dagiliyo birakiyo. Bu seferde surekli istiyoAman gene emmiyor bu cocuk ya sut sagmaktan nefret ediyorum
Ya ben emzirilmez diye biliyorum. Ama dr un emzir demisti sana degilmi?Slm kızlar nasılsınız, geçmişe çok fazla bakamadım, oğluşum uyudu inş. sabaha kadar uyur.
Ya bişey sorucam, ben şimdi oğlumu emzirmiyorum, günde bir kere falan ama onuda bırakmayı düşünüyorum. Normalde sütüm çok azdı, emse bile bi işe yaramıyodu zaten, ama bugün ne olduysa sol göğsüm süt dolmuş :) Acaba oğlumu emzirsemmi, yoksa sağıp döksemmi?
Ya ben emzirilmez diye biliyorum. Ama dr un emzir demisti sana degilmi?
işte son durum
dün gece kırılıp bacagıma saplanan bardak sonucu dikiş atılan bacagım
Eki Görüntüle 632945
Neden emzirilmez acaba merak ettim. Iyice arastirmak lazim.Karı koca bunlar, karısı emzirme diyo, kocası emzir diyo :)
Bende bıraktırdım.
Çöpe atmakta içimi acıtacak, o nedenle sorayım dedim...
Neden emzirilmez acaba merak ettim. Iyice arastirmak lazim.
Evet tamda tahmin ettigim gibi. Halsizlik zayif dusme sorunu. Demekki is sende bitiyo buna sen karar vereceksin.Canım karındaki bebek anneden almaya başlayınca süt kalitesini kaybedermiş, şimdi kandan beslendiği için sorun yok aslında.
Annenin dikkat etmesi gerek demişti doktor ama bende kendime hiç bakamıyorum bulantıdan, üstüne bide zayıfladım, halsiz kalıyorum...
Zaten karnindaki alacagini depodan sliyo. Digeride 6 ay emdi dimi. Simdi emzireceksin diye daha beter halsiz dusup cocuga hic bakamicaksin. Sana enerjide lazim. Allah yardim etsin sana. Olanida ver ama dokme
Ay hadi hayirlisi. Varsa hamilelik rabbim istediyse onune kimse gecemez.Bu arada herkese merhaba, çok şükür biz de 6 aylık olduk bugün. Zaman çok çabuk geçiyor.
Ben ikinci sezaryende tüplerimi bağlattım. Yaş 36, kilo var, doktorum önerdi, bir doğum daha iyi değil dedi. Korunmanıza gerek yok dedi eh biz de dinledik. Çünkü %99.9 luk bir çözüm okuduğum kadarıyla. Ama ben 15 gün geciktimTest almaya korkuyorum ama sanırım almam gerekecek. Oğlum iki aylıkken regl oldum ve en fazla 4-5 gün gecikti bundan önce. Hakkımda hayırlısı, nasıl olur bilemedim, ha bu kadar şeyin üzerine gelen bebeğe kapımız açık tabii buyursun gelsin ama üçüncü sezaryen nasıl olur bilmem. Sadece kafama takılan o, yoksa kilo vs çok da ilgilendirmiyor beni. Bebe de bir şekilde bakılır, bu konuda da çok netim. Zambaktan sonra ikinci surpriz benden gelebilir yani :) Ve işin kötü tarafı şu dün okulda süt izni konusunda çok tatsız bir olay yaşadım, sinirlerim bozuldu, kolay ağlayan bir insan değilim ama kendimi tutamadım çok ağladım. Duygusallık hat safhada yani :) Ayyy ne diyeyim, olmasa daha iyi tabii ama varsa da üç çocuklu bir Ağustos annesi geliyor açılıııınnn :)
işte son durum
dün gece kırılıp bacagıma saplanan bardak sonucu dikiş atılan bacagım
Eki Görüntüle 632945
Cnm cok gecmis olsun. Varmi yaninda biri simdi ruzgarla ilgilenebiliyormusinwalla canım anlamadımki karanlıktı gece bebişi uyuttum ortalığı toparlıyodum sehpayı kaldırdım yerine koycaktım al rafında bardak varmıs görmedim yerine koymamla bardağın kırılma sesini duydum sora karanlıkta baktımyerde koyu renk bişey var ısıgı bi açtıkki bacagım kana bulanmıs nasıl bu kdr kan aktıgına inanamadım sanki bacagım koptukanı durduramıyınca gece gece hastane yollarına düştük..kılcal damarı parçalamış cam nasıl becerdiyse..neyse rabbim beterinden saklasın olan bebeğime oldu bırakcak kımse yok uykusundan uyanıp bizle hastaneye geldi yavrum mecbur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?