2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

çok sevdiğim bir laf var.**her kadın hayatının bir döneminde budisttir.çünkü mutlaka bir öküze tapmışlığı vardır** diye.bütün kocalara gelsin

aynen öyle canım ya 6 ayda canıma okudu şimdi sürünüyo emeklemek üzere her yere yetişiyo

Merhaba canım trog hogg un kitabını bende cok duydum ama emerken uyuyan bebeklere olmaz bu dedigin degilmi sen kasık mamasımı veriyosun tok tutuyo demekki bizimki resmen kendi düzenini kendi olusturdu.

merhaba canım trog hogg un kitabını bende cok duydum ama emerken uyuyan bebeklere olmaz bu dedigin degilmi sen kasık mamasımı veriyosun tok tutuyo demekki bizimki resmen kendi düzenini kendi olusturdu.

yok canım aptamil 1 bebek sütü veriyorum.biberonla.ama içine tahıllı mama ekliycem yakında

Slm kızlar nasılsınız, geçmişe çok fazla bakamadım, oğluşum uyudu inş. sabaha kadar uyur.

Ya bişey sorucam, ben şimdi oğlumu emzirmiyorum, günde bir kere falan ama onuda bırakmayı düşünüyorum. Normalde sütüm çok azdı, emse bile bi işe yaramıyodu zaten, ama bugün ne olduysa sol göğsüm süt dolmuş :) Acaba oğlumu emzirsemmi, yoksa sağıp döksemmi?

Ya ben emzirilmez diye biliyorum. Ama dr un emzir demisti sana degilmi?

Bende bikac bise okudum. Ben olsam emzirirdim. Dokmek aklima bile gelmezdi. Vucut kendini ayarlarmis. Kesilmesi gerekirse kesilirmus diye okudum.

Neden emzirilmez acaba merak ettim. Iyice arastirmak lazim.

Canım karındaki bebek anneden almaya başlayınca süt kalitesini kaybedermiş, şimdi kandan beslendiği için sorun yok aslında.
Annenin dikkat etmesi gerek demişti doktor ama bende kendime hiç bakamıyorum bulantıdan, üstüne bide zayıfladım, halsiz kalıyorum...

Evet tamda tahmin ettigim gibi. Halsizlik zayif dusme sorunu. Demekki is sende bitiyo buna sen karar vereceksin.

Zaten karnindaki alacagini depodan sliyo. Digeride 6 ay emdi dimi. Simdi emzireceksin diye daha beter halsiz dusup cocuga hic bakamicaksin. Sana enerjide lazim. Allah yardim etsin sana. Olanida ver ama dokme

Zaten karnindaki alacagini depodan sliyo. Digeride 6 ay emdi dimi. Simdi emzireceksin diye daha beter halsiz dusup cocuga hic bakamicaksin. Sana enerjide lazim. Allah yardim etsin sana. Olanida ver ama dokme

Karar verdim emziricem.
Allah'tan oğlum çok düşkün değil, pek aramıyor.

Ay hadi hayirlisi. Varsa hamilelik rabbim istediyse onune kimse gecemez.
işte son durum
dün gece kırılıp bacagıma saplanan bardak sonucu dikiş atılan bacagım
Eki Görüntüle 632945

Cnm cok gecmis olsun. Varmi yaninda biri simdi ruzgarla ilgilenebiliyormusin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…