2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bir gece nöbetçisi de benim. Ela kalktı, emzîrip yatırdım, benî uyku tutmadı.. Çok sıkıldım bu ara herşeyden, çabuk havalar ısınsın..
Uyuyamamışken akşam yazılanları okudum..
Duygu çok geçmiş olsun.
Elendi senin için de hayırlısı neyse olur inşallah.
Süt pompasına halka takmamı öneren herkese teşekkürler, hallettim dün. İşe başlamama 2 hafta kaldı, artık bîberon vb. Hazırlıklara başlıyorum.

Gunaydinn. Bizim uykumuz varrr hava cok kapali uyumak istiyorum emirde istesinde uyuyalimmmm.) oglen asiya gitcezzz

Son düzenleme:
günaydın herkese,

dün bildiğiniz gibi dr a giitim. ama gerçekten doktor mu orası şüpheli.

daha 2 ay önce bi sürü git gel yapıp bi ton para ödeyip kanal tedavisi yapmıştı dişimi. şimdi burdan adını verip rezil etcem de son onayı bekliyorum başka doktordan.
dünkü kontrolde ağrımın yirmilikten değil bu tedavi yapılan dişten kaynaklandığını söyledi. tekrar film aldı ve demesin mi "" aaa burada boşluk var, bu dişi çekicez, ya da kurtarmak istiyorsanız tekrar kanal yapalım ama bu benim için de sizin için de zor vs vs..." (çekince de implant yapacak tabi) :44:

dedim ben burdan giderken dişin son halinin de röntgenini çekmiştiniz, onu da görebilir miyim? onu da gösterdi ve ne göreyim,diş aynı bugünkü halde. neyse baktım elleri ayakları dolaştı, klinikteki diğer doktorlar filan geldi desteğe, ben çektirmek istemediğimi vs söyledim ve döndüm.

para tuzağının üstüne beni üzen kaç kere emziren halimle gittim geldim ilaç kullandım vs sırf dişi kaybetmeyelim diye. işlem yapılan diş aynı ilk günkü gibi. önce 450 tl al sonra çek bi de implant yap 2 ay içinde bi dişeeee? yürü git kızım dedim.

çok detay verdim farkındayım da çok doldum kusura bakmayın. şimdi ilk işim hastaneden bi doktor ayarlamak olacak. her meslekte olduğu gibi işin bozuğu bana çattı.

sağol muffincim, bir dahaki kontrolde sorayım bakalım..

Karar verdim emziricem.
Allah'tan oğlum çok düşkün değil, pek aramıyor.

zambakcım geç gördüm mesajları ama bence de en doğru kararı vermişsin. insan vücudu neyi ne zaman yapacağını biliyor zaten, emzirmemen gerekse süt üretmezdi bence de..

günaydın canım, valla diş işi zaten sıkıntılı bir durum bir de böyle güvenemediğin biri olunca daha da zor. inşallah seni rahatlatacak ve kısa zamanda çözüm bulacak birini bulabilirsin.

Öncelikle herkeslere günaydınnnn , yine bugün de ; YAŞASIN CUMA :119::119::119: Ama haftasonu nöbetçiyim ,krizi fırsata çeviricem ;gelip uyuycam burda

aynen sülük gibi yapışıolar.benim gibi yapın yoldayım vb deyin akşam arayın deyin açmayın

2. Ler için o kitap umay a kardeş gelcek ya.simay
Simay istemiyoruz , Aren yapıcaz Hayırlısı diyelim tabi

Ben okuduğum heryerde ve de doktorumun söylediğine göre ; kesinlikle emzirebilirsin ,lütfen ve sakın dökme ...Tadı değişirse içmez zaten yavru...

Gunaydinn. Bizim uykumuz varrr hava cok kapali uyumak istiyorum emirde istesinde uyuyalimmmm.) oglen asiya gitcezzz
Bu havada mı kız Pepiko 6. ay aşıları mı ,sorunsuz geçer inşallah canım

Ben olsam röntgenlerle beraber direk mahkemeye giderdim ,manyak mı lan onlar Ben implant yaptırdım hiç hissetmeden ,sen onca acıyı çek hiçbir işlem yapmasınlar ...Gücüm yetse döverdim valla ama yetmez ,yüce türk adaleti ( !!! ) sağolsun.

günaydınn...

saol canım benim çokşükür ayaga kalkıp işiimi görebiliyorum bi tek rüzgarı sallarken zor oluyo ama onuda hallediyorum bi şekilde
Nasıl son durum canım ,yanında kimsecikler yok mu az bişey yardım etseler ?

yok yok yanlış anlaşılmasın, işlem yapmışlar kanal tedavisi tamamdır, ama şuanki sorunu tekrar işlem yapmakla çözmek istiyorlar. ama iyileşitiğim haliyle aynı diş.

sistemi hatırlatma bana, tümden isyaaaaaaaaaaaaaaaaaan modundayım zaten. son zamanlarda bizim evde bi yurtdışı muhabbeti geçiyordu, akşam yine mi hatırlatsam ne

şansın varsa arkana bile bakma canım.. biz 2 sene yaşadık sonra döndük, orda olmak da zordu ama şimdi düşünüyorum da katlansaymışım gurbet sıkıntısına da kalsaymışım keşke

günaydınnn sabah kızımın d vitamini bitmişti saglık ocagına ugradım devit diye bir damla kullanıyordum o bitmiş monovit d3 verdiler off birine alışıyorum başka bişe veriyorlar varmı bu monoviti kullanan:44:

kızlar, şu milyon dolarlık sorularımdan bi tane daha sorayım, boşverin dişi mişi

çorbaya bugün kereviz koymak istiyorum, ki kendime daha önce hiç pişirmedim ilk defa eve giriyor. ama az çok bildiğim kadarıyla kenarından köşesinden kesilirse kararır bozulur bu hüsnü mübarek. şimdi 2 sorum var:

hepsini doğrayıp 2-3 günlük çorba mı yapayım yoksa bir günlük yapıp gerisini mi atayım?
bi de gaz yapıyor mu? az çok patatesgillerden diye korkmadan vericem kendimce de, bilemedim. :44:

Gaz yapmiyor canim. Yarisini yapip gerisini bidahaki sefere sakliyorum ben buyuk oldugu zmn. Kararan yerini atiyorum bidahaki sefere

Ben kullaniyirum ne zaman azina versem yuzu burusuyo ama bise olmuyo buzimkine kusma vs.

Meraba
Oluslarim mama icmiyor
Biberondan gecebilen mamaya atabilecegim sekersiz tahilli kasik mamasi tsvsiyesine ihtiyacim var.ben milupanin aldim 2 tane.biberondan gecen sekerli .sekersiz olanda biberondan gecmiyor

Meraba
Oluslarim mama icmiyor
Biberondan gecebilen mamaya atabilecegim sekersiz tahilli kasik mamasi tsvsiyesine ihtiyacim var.ben milupanin aldim 2 tane.biberondan gecen sekerli .sekersiz olanda biberondan gecmiyor

aventin 3 numaralı bi biberon ucu var, daha kıvamlı sıvılar için. çevirerek akış ayarını da yapabilirsin. belki o işe yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…