Cnm cok gecmis olsun. Varmi yaninda biri simdi ruzgarla ilgilenebiliyormusin
işallah şapadanak geçer gider.süt artırmak için dut kaynat iç canım pipetle.
sırta bişey batırıp(acımıyor ama bebeler ağlıyor) kalemle nokta koyup o maddeleri damlatıyorlar ve 15 dk bekliyorlar.bizim babası tuttu.sırta ellememiz yasak kımıldamadı şükür.direnmedi.giderken ilgi çekici oyuncak vb götür ilgisini dağıt canım kolay oluyo.
Karar verdim emziricem.
Allah'tan oğlum çok düşkün değil, pek aramıyor.
günaydın herkese,
dün bildiğiniz gibi dr a giitim. ama gerçekten doktor mu orası şüpheli.
daha 2 ay önce bi sürü git gel yapıp bi ton para ödeyip kanal tedavisi yapmıştı dişimi. şimdi burdan adını verip rezil etcem de son onayı bekliyorum başka doktordan.
dünkü kontrolde ağrımın yirmilikten değil bu tedavi yapılan dişten kaynaklandığını söyledi. tekrar film aldı ve demesin mi "" aaa burada boşluk var, bu dişi çekicez, ya da kurtarmak istiyorsanız tekrar kanal yapalım ama bu benim için de sizin için de zor vs vs..." (çekince de implant yapacak tabi) :44:
dedim ben burdan giderken dişin son halinin de röntgenini çekmiştiniz, onu da görebilir miyim? onu da gösterdi ve ne göreyim,diş aynı bugünkü halde. neyse baktım elleri ayakları dolaştı, klinikteki diğer doktorlar filan geldi desteğe, ben çektirmek istemediğimi vs söyledim ve döndüm.
para tuzağının üstüne beni üzen kaç kere emziren halimle gittim geldim ilaç kullandım vs sırf dişi kaybetmeyelim diye. işlem yapılan diş aynı ilk günkü gibi. önce 450 tl al sonra çek bi de implant yap 2 ay içinde bi dişeeee? yürü git kızım dedim.
çok detay verdim farkındayım da çok doldum kusura bakmayın. şimdi ilk işim hastaneden bi doktor ayarlamak olacak. her meslekte olduğu gibi işin bozuğu bana çattı.
Simay istemiyoruz , Aren yapıcazaynen sülük gibi yapışıolar.benim gibi yapın yoldayım vb deyin akşam arayın deyin açmayın
2. Ler için o kitap umay a kardeş gelcek ya.simay
Ben okuduğum heryerde ve de doktorumun söylediğine göre ; kesinlikle emzirebilirsin ,lütfen ve sakın dökme ...Tadı değişirse içmez zaten yavru...Slm kızlar nasılsınız, geçmişe çok fazla bakamadım, oğluşum uyudu inş. sabaha kadar uyur.
Ya bişey sorucam, ben şimdi oğlumu emzirmiyorum, günde bir kere falan ama onuda bırakmayı düşünüyorum. Normalde sütüm çok azdı, emse bile bi işe yaramıyodu zaten, ama bugün ne olduysa sol göğsüm süt dolmuş :) Acaba oğlumu emzirsemmi, yoksa sağıp döksemmi?
Bu havada mı kız PepikoGunaydinn. Bizim uykumuz varrr hava cok kapali uyumak istiyorum emirde istesinde uyuyalimmmm.) oglen asiya gitcezzz
Ben olsam röntgenlerle beraber direk mahkemeye giderdim ,manyak mı lan onlargünaydın herkese,
dün bildiğiniz gibi dr a giitim. ama gerçekten doktor mu orası şüpheli.
daha 2 ay önce bi sürü git gel yapıp bi ton para ödeyip kanal tedavisi yapmıştı dişimi. şimdi burdan adını verip rezil etcem de son onayı bekliyorum başka doktordan.
dünkü kontrolde ağrımın yirmilikten değil bu tedavi yapılan dişten kaynaklandığını söyledi. tekrar film aldı ve demesin mi "" aaa burada boşluk var, bu dişi çekicez, ya da kurtarmak istiyorsanız tekrar kanal yapalım ama bu benim için de sizin için de zor vs vs..." (çekince de implant yapacak tabi) :44:
dedim ben burdan giderken dişin son halinin de röntgenini çekmiştiniz, onu da görebilir miyim? onu da gösterdi ve ne göreyim,diş aynı bugünkü halde. neyse baktım elleri ayakları dolaştı, klinikteki diğer doktorlar filan geldi desteğe, ben çektirmek istemediğimi vs söyledim ve döndüm.
para tuzağının üstüne beni üzen kaç kere emziren halimle gittim geldim ilaç kullandım vs sırf dişi kaybetmeyelim diye. işlem yapılan diş aynı ilk günkü gibi. önce 450 tl al sonra çek bi de implant yap 2 ay içinde bi dişeeee? yürü git kızım dedim.
çok detay verdim farkındayım da çok doldum kusura bakmayın. şimdi ilk işim hastaneden bi doktor ayarlamak olacak. her meslekte olduğu gibi işin bozuğu bana çattı.
Nasıl son durum canım ,yanında kimsecikler yok mu az bişey yardım etseler ?günaydınn...
saol canım benim çokşükür ayaga kalkıp işiimi görebiliyorum bi tek rüzgarı sallarken zor oluyo ama onuda hallediyorum bi şekilde
bu arada bugün cuma ve dahası ben öğleden sonra izinliyim :118::124::124: :124:
ooohhhh hayat sana güzel be MSOE hatun , ben nöbetçiyim lannnnn haftasonu
Ben olsam röntgenlerle beraber direk mahkemeye giderdim ,manyak mı lan onlarBen implant yaptırdım hiç hissetmeden ,sen onca acıyı çek hiçbir işlem yapmasınlar ...Gücüm yetse döverdim valla ama yetmez ,yüce türk adaleti ( !!! ) sağolsun.
yok yok yanlış anlaşılmasın, işlem yapmışlar kanal tedavisi tamamdır, ama şuanki sorunu tekrar işlem yapmakla çözmek istiyorlar. ama iyileşitiğim haliyle aynı diş.
sistemi hatırlatma bana, tümden isyaaaaaaaaaaaaaaaaaan modundayım zaten. son zamanlarda bizim evde bi yurtdışı muhabbeti geçiyordu, akşam yine mi hatırlatsam ne
şansın varsa arkana bile bakma canım.. biz 2 sene yaşadık sonra döndük, orda olmak da zordu ama şimdi düşünüyorum da katlansaymışım gurbet sıkıntısına da kalsaymışım keşke
kızlar, şu milyon dolarlık sorularımdan bi tane daha sorayım, boşverin dişi mişi
çorbaya bugün kereviz koymak istiyorum, ki kendime daha önce hiç pişirmedim ilk defa eve giriyor. ama az çok bildiğim kadarıyla kenarından köşesinden kesilirse kararır bozulur bu hüsnü mübarek. şimdi 2 sorum var:
hepsini doğrayıp 2-3 günlük çorba mı yapayım yoksa bir günlük yapıp gerisini mi atayım?
bi de gaz yapıyor mu? az çok patatesgillerden diye korkmadan vericem kendimce de, bilemedim. :44:
Ben kullaniyirum ne zaman azina versem yuzu burusuyo ama bise olmuyo buzimkine kusma vs.günaydınnn sabah kızımın d vitamini bitmişti saglık ocagına ugradım devit diye bir damla kullanıyordum o bitmiş monovit d3 verdiler off birine alışıyorum başka bişe veriyorlar varmı bu monoviti kullanan:44:
Meraba
Oluslarim mama icmiyor
Biberondan gecebilen mamaya atabilecegim sekersiz tahilli kasik mamasi tsvsiyesine ihtiyacim var.ben milupanin aldim 2 tane.biberondan gecen sekerli .sekersiz olanda biberondan gecmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?