aventin 3 numaralı bi biberon ucu var, daha kıvamlı sıvılar için. çevirerek akış ayarını da yapabilirsin. belki o işe yarar.
Günaydın guzel anneler ve minnoslarikızlar, şu milyon dolarlık sorularımdan bi tane daha sorayım, boşverin dişi mişi
çorbaya bugün kereviz koymak istiyorum, ki kendime daha önce hiç pişirmedim ilk defa eve giriyor. ama az çok bildiğim kadarıyla kenarından köşesinden kesilirse kararır bozulur bu hüsnü mübarek. şimdi 2 sorum var:
hepsini doğrayıp 2-3 günlük çorba mı yapayım yoksa bir günlük yapıp gerisini mi atayım?
bi de gaz yapıyor mu? az çok patatesgillerden diye korkmadan vericem kendimce de, bilemedim. :44:
Yay burcuyum ,polyannanın önde gideniyimevvettt bugün güzel bir günseni de pek bi polyanna gördüm haftasonu çalışıyorum ama uyuycam, uyuyamayabilirdim de diyorsun
Öyle bir şansım olsaydı 1 saniye bile düşünmeden kaçardım bu lanet olası ülkeden ,sistemi , adaleti , düzeni ...... neyi tutsan elinde kalıyoşansın varsa arkana bile bakma canım.. biz 2 sene yaşadık sonra döndük, orda olmak da zordu ama şimdi düşünüyorum da katlansaymışım gurbet sıkıntısına da kalsaymışım keşke
Annem elma dilimi şeklinde kesiyor bütünden ,4-5 kerede tüketiyor....kızlar, şu milyon dolarlık sorularımdan bi tane daha sorayım, boşverin dişi mişi
çorbaya bugün kereviz koymak istiyorum, ki kendime daha önce hiç pişirmedim ilk defa eve giriyor. ama az çok bildiğim kadarıyla kenarından köşesinden kesilirse kararır bozulur bu hüsnü mübarek. şimdi 2 sorum var:
hepsini doğrayıp 2-3 günlük çorba mı yapayım yoksa bir günlük yapıp gerisini mi atayım?
bi de gaz yapıyor mu? az çok patatesgillerden diye korkmadan vericem kendimce de, bilemedim. :44:
Kullanmadım ama içeriği aynıdır heralde canım :44:günaydınnn sabah kızımın d vitamini bitmişti saglık ocagına ugradım devit diye bir damla kullanıyordum o bitmiş monovit d3 verdiler off birine alışıyorum başka bişe veriyorlar varmı bu monoviti kullanan:44:
Kesinlikle iyidir canım ...Günaydın guzel anneler ve minnoslari
canim bende dun aldım pazardan 3 tane bende senin gibi ilk defa aldım çorbaya kullanacağın kalanlarına doğrayip buzluga atacam balkabagida ve bezelyede almıştım onlarida temizledim doğradim ayikladim attım buzluga hatta düşünüyorum patates havuç karnabahar ve brokoliyidemi yapıp atsam hem hazır oluyor hemde fazlası çöpe gitmiyor istediğim kadarını alıp yapıyorum dondurulmuş oluyor ama konservelerden bin kat iyidir herhalde dimi...
Bravo sana vallaCocugunn birini besikte salliyom birine mama iciriyom bide laf yetistiriyorum.aman bunuda yapmasam hic cekilmiyor
günaydınnn sabah kızımın d vitamini bitmişti saglık ocagına ugradım devit diye bir damla kullanıyordum o bitmiş monovit d3 verdiler off birine alışıyorum başka bişe veriyorlar varmı bu monoviti kullanan:44:
aynen valla bravo ikiz annelerine bide bizim ikiz anneleri yanlız bakıyorlar ya iki bebeye birden helal onlara elleri opulmelikler...Kesinlikle iyidir canım ...
Bravo sana vallaBen evdeyken bilgisayarı bile açamıyodum be,işe başladım da kendime geldim
Canlarim bakiyom bakmasina iyide bakiyorum pisliklere herkezde cok iyi bakmisin diyor da bende insanlik kalmadi
aptamilin kaşık mamasını kullandım armutlu tahıllı, kızım çok beğendi. şimdi de hipp in organik meyveli tahıllısını kullanıyorum. bu daha tahıllı ama, diğeri daha tatlıydı sanki. armutu daha çok vardı galiba. ikisini de sevdi. baya da tok tutuyo. öğlen veya akşam veriyorum yarım kase.Meraba
Oluslarim mama icmiyor
Biberondan gecebilen mamaya atabilecegim sekersiz tahilli kasik mamasi tsvsiyesine ihtiyacim var.ben milupanin aldim 2 tane.biberondan gecen sekerli .sekersiz olanda biberondan gecmiyor
maşallah valla ben de takdir ediyorum ikiz annelerini. ben daha birine zor bakıyorum, öbürü de büyük, ona rağmen deli olcam. size maşallahaynen valla bravo ikiz annelerine bide bizim ikiz anneleri yanlız bakıyorlar ya iki bebeye birden helal onlara elleri opulmelikler...
şansın varsa arkana bile bakma canım.. biz 2 sene yaşadık sonra döndük, orda olmak da zordu ama şimdi düşünüyorum da katlansaymışım gurbet sıkıntısına da kalsaymışım keşke
yok yok yanlış anlaşılmasın, işlem yapmışlar kanal tedavisi tamamdır, ama şuanki sorunu tekrar işlem yapmakla çözmek istiyorlar. ama iyileşitiğim haliyle aynı diş.
sistemi hatırlatma bana, tümden isyaaaaaaaaaaaaaaaaaan modundayım zaten. son zamanlarda bizim evde bi yurtdışı muhabbeti geçiyordu, akşam yine mi hatırlatsam ne
Macera dolu Amerikaa
kız irisss verme gazı. zaten benim kocam da sürekli söylenip duruyo. bi gideyim bi daa dönmicem diyo. ben istemiyorum ama ya çok uzak.Öyle bir şansım olsaydı 1 saniye bile düşünmeden kaçardım bu lanet olası ülkeden ,sistemi , adaleti , düzeni ...... neyi tutsan elinde kalıyoVarsa öyle bi şansı olan,durmasın gitsin ,daha insanca yaşayacağı kesin ...
kız irisss verme gazı. zaten benim kocam da sürekli söylenip duruyo. bi gideyim bi daa dönmicem diyo. ben istemiyorum ama ya çok uzak.
bu arada biz büyük bir ihtimalle yaza abd deyiz. iş dolayısıyla 1 seneliğine gitcez. onunki nerdeyse tamam, bi aksilik çıkmazsa. Onunla beraber gitcez zaten de, bi de ben de gitmişken bişeyler yapıyım diyorum, dananın kuyruğu bu akşam saat 10 da yapacağım tlf görüşmesinden sonra kopacak.
çok heyecanlıyım. dua edin nolur. hakkımızda hayırlısı olsun.
ay gene heyecanlandım bak
abd çok uzak evet ama tek kötü yanı bu, onun dışında yaşam çok güzel.. ben de dua ediyorum eşime yurtdışı görev teklif etseler diye..
hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur, dualarım seninle
hangi şehire/eyalete gidiyorsunuz bu arada?
sağol canım, çok teşekkür ederimboston bu arada
kız irisss verme gazı. zaten benim kocam da sürekli söylenip duruyo. bi gideyim bi daa dönmicem diyo. ben istemiyorum ama ya çok uzak.
bu arada biz büyük bir ihtimalle yaza abd deyiz. iş dolayısıyla 1 seneliğine gitcez. onunki nerdeyse tamam, bi aksilik çıkmazsa. Onunla beraber gitcez zaten de, bi de ben de gitmişken bişeyler yapıyım diyorum, dananın kuyruğu bu akşam saat 10 da yapacağım tlf görüşmesinden sonra kopacak.
çok heyecanlıyım. dua edin nolur. hakkımızda hayırlısı olsun.
ay gene heyecanlandım bak
boston yakın sayılır, direk uçuş var en azından, hem orda çok türk de var, bunalınca görüşebilirsin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?