2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın guzel anneler ve minnoslari
canim bende dun aldım pazardan 3 tane bende senin gibi ilk defa aldım çorbaya kullanacağın kalanlarına doğrayip buzluga atacam balkabagida ve bezelyede almıştım onlarida temizledim doğradim ayikladim attım buzluga hatta düşünüyorum patates havuç karnabahar ve brokoliyidemi yapıp atsam hem hazır oluyor hemde fazlası çöpe gitmiyor istediğim kadarını alıp yapıyorum dondurulmuş oluyor ama konservelerden bin kat iyidir herhalde dimi...

Son düzenleme:
Cocugunn birini besikte salliyom birine mama iciriyom bide laf yetistiriyorum.aman bunuda yapmasam hic cekilmiyor

evvettt bugün güzel bir gün seni de pek bi polyanna gördüm haftasonu çalışıyorum ama uyuycam, uyuyamayabilirdim de diyorsun
Yay burcuyum ,polyannanın önde gideniyim Pek kimse olmaz müdürlükte ,hava da yağışlı ,vurur kafayı yatarım valla

şansın varsa arkana bile bakma canım.. biz 2 sene yaşadık sonra döndük, orda olmak da zordu ama şimdi düşünüyorum da katlansaymışım gurbet sıkıntısına da kalsaymışım keşke
Öyle bir şansım olsaydı 1 saniye bile düşünmeden kaçardım bu lanet olası ülkeden ,sistemi , adaleti , düzeni ...... neyi tutsan elinde kalıyo Varsa öyle bi şansı olan,durmasın gitsin ,daha insanca yaşayacağı kesin ...

Annem elma dilimi şeklinde kesiyor bütünden ,4-5 kerede tüketiyor....

Kullanmadım ama içeriği aynıdır heralde canım :44:

Duygu cok gecmis olsun tez zamanda iyileşir İns
bu arada su dişçiyi bogasim geldi noluyor bana dun sabahda Msj atan arkadasa dellendiydim simdide dişçiye neyse ben hanimefendiligimi koruyacam bugun :))

Kesinlikle iyidir canım ...

Cocugunn birini besikte salliyom birine mama iciriyom bide laf yetistiriyorum.aman bunuda yapmasam hic cekilmiyor
Bravo sana valla Ben evdeyken bilgisayarı bile açamıyodum be,işe başladım da kendime geldim

Günaydın
Son ayda yine bize monovit verdiler canım. Birde 2.ayda mı ne vermişlerdi. Ellerinde ne varsa onu veriyorlar. Hemşireler aynı özellikte yine aynı miktarda kullanın demişti.
wavybaby tekrar geçmiş olsun. Allah bildiği gibi yapsın bu haketmeden para kazananları

şimdi aradım multivitamin kullanıyorsan d vitamine gerek yok dedi hemşire.devit ten kurtulduk bakalımmm

Canlarim bakiyom bakmasina iyide bakiyorum pisliklere herkezde cok iyi bakmisin diyor da bende insanlik kalmadi

Meraba
Oluslarim mama icmiyor
Biberondan gecebilen mamaya atabilecegim sekersiz tahilli kasik mamasi tsvsiyesine ihtiyacim var.ben milupanin aldim 2 tane.biberondan gecen sekerli .sekersiz olanda biberondan gecmiyor
aptamilin kaşık mamasını kullandım armutlu tahıllı, kızım çok beğendi. şimdi de hipp in organik meyveli tahıllısını kullanıyorum. bu daha tahıllı ama, diğeri daha tatlıydı sanki. armutu daha çok vardı galiba. ikisini de sevdi. baya da tok tutuyo. öğlen veya akşam veriyorum yarım kase.
aynen valla bravo ikiz annelerine bide bizim ikiz anneleri yanlız bakıyorlar ya iki bebeye birden helal onlara elleri opulmelikler...
maşallah valla ben de takdir ediyorum ikiz annelerini. ben daha birine zor bakıyorum, öbürü de büyük, ona rağmen deli olcam. size maşallah
şansın varsa arkana bile bakma canım.. biz 2 sene yaşadık sonra döndük, orda olmak da zordu ama şimdi düşünüyorum da katlansaymışım gurbet sıkıntısına da kalsaymışım keşke

Macera dolu Amerikaa

kız irisss verme gazı. zaten benim kocam da sürekli söylenip duruyo. bi gideyim bi daa dönmicem diyo. ben istemiyorum ama ya çok uzak.
bu arada biz büyük bir ihtimalle yaza abd deyiz. iş dolayısıyla 1 seneliğine gitcez. onunki nerdeyse tamam, bi aksilik çıkmazsa. Onunla beraber gitcez zaten de, bi de ben de gitmişken bişeyler yapıyım diyorum, dananın kuyruğu bu akşam saat 10 da yapacağım tlf görüşmesinden sonra kopacak.
çok heyecanlıyım. dua edin nolur. hakkımızda hayırlısı olsun.
ay gene heyecanlandım bak

abd çok uzak evet ama tek kötü yanı bu, onun dışında yaşam çok güzel.. ben de dua ediyorum eşime yurtdışı görev teklif etseler diye..
hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur, dualarım seninle
hangi şehire/eyalete gidiyorsunuz bu arada?

sağol canım, çok teşekkür ederim boston bu arada

ailen ve sen adına hayırlısı olsun canım, umarım öyle mutlu olursunuz ki korkularını bastırır yaşamın...

eşimin işi nedeniyle çok iyi olacak aslında yurtdışına gitmemiz de, benim korkum ev yer düzeni full kurulu- 40 yıllık aile evi gibi. bunları sar sarmala depoya koy bilmem kaç yıl, belki de hiç, dönme. nasıl zor geliyo

bana da çok iyi olacak aslında. çakar bi mastır doğurur 2. bebeyi, kızımı da vatandaş yapar 5 sene sonra (senaysen bilir) çakarız çukurambarın orta göbeğinden bir ev ve x6 hayallerim yok değil ama işte ah o korkular...

boston yakın sayılır, direk uçuş var en azından, hem orda çok türk de var, bunalınca görüşebilirsin..

evet galiba fena diil, en azından baya türk varmış. ama işte 2 ççocuk, bi de ben de çalışınca sıyırabilirim. gidince dönmem de diyebilir kocam. of ya. gidelim ama dönelim de bence. annemi özlerim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…