2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

sağol canım, inşallah hayırlısı olur. ben korkarım düzen değiştirmekten zaten
ama şimdilik asıl korkum akşamki görüşme. ne konuşcak benle ya. boşa strese gircem. mailleşseydik daha iyi olurdu :44:

siz de geçici olarak gitcekseniz ne güzel, çocukalr da ing öğrenir en azından. ama çukurambarın göbeğine ev olayını anlamadım, para mı biriktirceğiniz anlamına geliyo bu:44:

canım internetten buldum dışını soy içinin yumuşak süngerimsi kısmını da at.sonra buhar sepetinde haşla.ben öyle yaptım ince doğradım 0,3 mm kadar çok hoş oldu.tadı fena değil

evet galiba fena diil, en azından baya türk varmış. ama işte 2 ççocuk, bi de ben de çalışınca sıyırabilirim. gidince dönmem de diyebilir kocam. of ya. gidelim ama dönelim de bence. annemi özlerim ben

çalışırsan biraz daha zor tabi, çocuklara kim bakacak? orda bakıcı olayı burdan da zor çünkü. ben de en çok ailemi özlediğim için zorlanmıştım zaten, bir de ordayken çok sevdiğim dedemi kaybetmiştim ve cenazesine bile gelememiştim hala hatırladıkça iiçm acır.. hakkınızda hayırlısı neyse o olsun..

kızlar ben oglusa puturlu seyler verınce yanı -cam rendeden gecırdıgım elma rendesi gıbı-boyle kusacak gıbı oluyo.ılk basladıgınız da sızınılerde yapıyormuydu boyle normalmı alısırmı acaba??:44:

evet o da var işte. bakıcı çok pahalıymış, benim maaş oraya gider heralde. ama işte karışık işler. gitmişken ben de cv me eklemek için bişiyler yapıyım diyodum. tam evde oturup çocuk bakarım derrken bana da bi cevap geldi, hem de çok istediğim bir yerden. onunla konuşcam işte akşama.
neyse nolcaksa olsun artık ya.

evet canım, maalesef evler Ankara'da çok pahalı. türkiyede iş gücüne karşılık aldığın paraya bakılırsa ne yazık ki ev almak hayal gibi birşey. en eski evler bile 300 bin liradan başlıyo, sinir oluyorum

Son düzenleme:
meraba
oluslarim mama icmiyor
biberondan gecebilen mamaya atabilecegim sekersiz tahilli kasik mamasi tsvsiyesine ihtiyacim var.ben milupanin aldim 2 tane.biberondan gecen sekerli .sekersiz olanda biberondan gecmiyor

canım bende de aventin akış ayarlısı var tek delik ama deliği geniş.sıvının yoğunluğuna göre çevirince farklı akıtıyor.benim kız sevmedi ama.milupanın 7 tahıllısını aldım erimiyor mu denemedim daha canım?

ben onu kullanıyordum diğerleri gibi paraben var.multitabs da yok ona geçtim hem ekstradan a ve c vitamini de var

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yaptı, hala pütür gelince yapıyor, alışmasını bekliyorum. Alışırlar bence normaldir. Lıkır lıkır süt içtiler bugüne kadar tek

yapıyor canım arkasından meyve suyu veriyorum kaşıkla geçiyor.

kızlar nasılsınız dün misafr geldi halamın gelininin de 7 aylık bebeği var rafadan yumurta veriomuş kahvaltıda az pişmiş zararlı değilmidir ya bide keklerden kurabiyelerden ılık suda ezip ezip yedirdi çocuk her şeyi yiyo maşallah

bu arada duygucum çok geçmiş olsun çok üzüldm dkkat et kendine wavybabycm sanada geçmş olsun diyim doktoruda allah bildği gbi yapsın

Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

Yaptı, hala pütür gelince yapıyor, alışmasını bekliyorum. Alışırlar bence normaldir. Lıkır lıkır süt içtiler bugüne kadar tek

ya ne bılıyım cokm mu acele ettım dıye kendıme kızdım bende.neyse umarım hemen alısırlar

[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]Jokerde indirim var premiumcular. Bende aldim kokulu ama olsun ucuzdu. 1 alana 2. %50 indirimli yani ozetle 2 tanesi 36yl[/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Cocugunn birini besikte salliyom birine mama iciriyom bide laf yetistiriyorum.aman bunuda yapmasam hic cekilmiyor
Masallah nazar edicen kendini

Az pişmiş vermemesi gerek tabiki. Kek, kurabiyede vermemesi gerek ama birşey diyemeyiz tabi :) Kendi bildiği yoldan ilerleyecektir. Herşeyi yemesi önemli değil bu şekilde olduktan sonra yedikleri...
ya ne bılıyım cokm mu acele ettım dıye kendıme kızdım bende.neyse umarım hemen alısırlar

Biz bekleyip bekleyip yeni başladık ya ondan oluyor bence :) Birden herşeyi kabul edip yemesini bekliyoruz. Uğraş uğraş 2çay kaşığı zor yiyor çoğunda. Sabırla beklicez

Nasil ucuzmu kuzlar ben atladi 4 paket aldim. Uüçü 4 biri 5 numara. Hepsini 4mu alsaydim soleyin fikrinizi. Olmazsa degistiririm

aynen canım ya keki kurabiyeyide geçtm rafadan yumurta tuhaf geldi bana boşunamı haşlanmış öneriyo doktorlar tabi işine karışmak istemedim ama ben rafadan falan vermezdm valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…