2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

A 4 saat ac mi kaliyo nasil alistirdin ya ben surekli bisey yedirme cabasindayim belki senin gibi yspsam daha iyi yiyecek
Kesinlikle daha iyi yiyor ,acıkınca herşeyi yiyor valla .Sık sık verince hem sevmiyor alışamıyor hem de ziyan oluyor yaptığın şeyler...

Asi olduk geldikkk. Cok agladi yavrummmm
Geçmiş olsun canım ,inşallah ateşi de çıkmaz...

Bu arada az önce yeni bir bakıcı buldum
Geçen yıl burda yemekleri yapan biri vardı ,tanıyorum kendisini ,ablası bizim burda memur. Onunla anlaştık, 2-3 ay eve gelicek ,sonra ben getirip götürücem ,evi işyerime çok yakın zaten önünden geçiyorum ...Hayırlısı olur inşallah

Jokerde Jokjok un banyo oturagina baktim hiccc mi hic begenmedim kucucuk benim oglan i icine sokarkende 8 etmem lazim cikartirkende. Sabah sabah bi joker bi carref.our yaptim geldim. King in narenciye sikacagini aldim insallah memnun kalirim

canım yanlış yapıyorsun diyemem de, bence sütle mamayı karıştırma. verebiliyorsan ayrı ayrı vermeyi dene.
bi de öğün saatleri çok değil mi? 4 saat hiçbirşey yemiyor mu Adacık? :44:

ben günde 2 öğün veriyorum bi meyve bi de çorba.
6. ayımızın 3. haftasında yoğurda, son hafta da kahvaltıya başlıcam.

bi de ben kabak aldırmıyorum, malum mevsim sebzesi değil. doktor sebzeleri sayarken kabağı da saymıştı ama ben kullanmıcam. gerçi hoş karnıbahar mevsimi ama geçenlerde çorbasına bi koyayım dedim minik bi tutam, o bile bi geceme mal oldu. bu ay bence en ideali patates, pirinç, havuç, kereviz (daha bugün denedim sonuç ne olur bilmem) belki azıcık brokoli, ay sonuna doğru 1-2 yaprak ıspanak vs.

meyveleri de ben şöyle verdim birkaç gün, daha doyurucu ve sindirimi kolay oldu.

HİPPin organik yulaflı bi kutusu var, 100 ml ılık suya 2 yemek kaşığı onu koyup eritip üzerine meyve püresini koyarak verdim. hem daha rahat yedi hem de meyvenin direk şekerli tadını almadı. ama ben kafama göre takılıyorum, mesela bugün direk muzu püre yapıp verdim, tekten de yedi. önemli olan öğününün geldiğini anlaması, ayına göre beslenmesi ve günlük 2 çay bardağını geçmemesi toplamda.

sçs kib öpt bye

Son düzenleme:

holey, hayırlı olsun, kendi kızı gibi baksın inşallah Umay'a.

Jokerde Jokjok un banyo oturagina baktim hiccc mi hic begenmedim kucucuk benim oglan i icine sokarkende 8 etmem lazim cikartirkende. Sabah sabah bi joker bi carref.our yaptim geldim. King in narenciye sikacagini aldim insallah memnun kalirim

oturak konusunda en iyi marka OKbaby (İtalyan). Aldım da kullanamıyorum daha, malum daha yeni yeni oturuyorlar. pahalı ama güvenli ve uzun ömürlü oldun diyorsan benimki bunun pembesi

OKBaby Flipper Evolution Soft Bebek Yıkama Koltuğu - e-bebek.com

artık normal küvet hem zor oluyor hem de daha büyüğünü alsan eve sığmaz. öbür halı gibi olan küvet matları da hiç hoşuma gitmedi. çocuk direk kirli suyla ve küvetin soğuk zeminiyle temasta olacak. sen bilirsin bebeklerimiz büyüyünce banyoda vakit geçirmek daha uzun zaman alıcak, hem daha keyifli hem de yaz geliyo malum. iyi birşey al derim tatlişkom canişkom

hadi hayırlısı, işallah memnun kalırsınız

hadi hayırlısı, işallah memnun kalırsınız

İnşallah canlarım , dua edin bi de güzel ev bulayım ,sonra benden iyisi yok haaaa

Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 8 ziyaretçi)
wavybaby, safakba, mattika, Ice_daisy, iriss, elaayshe, keynes87, super_muh, derinnehir, cydkns, seval34, hatice1695, aysre, Pepik

haydi kızlar oturmaya mı geldik?

idil berayımın yarım yaşı bugün teyzeleri...kızım dün ilk kez yüzüstü döndü keşfetti ve sürekli dönüyor şimdi işim daha zor sırt üstüne geri dönemiyor saniyede yapıyor bunu...aşımız salı günü korkuyorum yine huysuz olacak diye daha öncekilerde hiç ateşi çıkmadı huysuzluğu çoktu...katı gıdalara alıştırma sürecimiz tam gaz devam ediyor...

benimki de böyle besleniyor saatler şaşabiliyor ama 4 saatte bir mama veriyorum aralarda pekmez,su,muhallebi,elma suyu,elma püresi değişik değişik alıştırmaya çalışıyorum...

iris hayırlı olsun yeni bakıcınız ...umarım çok iyi bakar...

Asi olduk geldikkk. Cok agladi yavrummmm
kıyamam ben onaaaaa geçmiş olsun canm

ayyyyy kuşum çok sevndim inşallah sende umayda çok seversiniz memnun kalırsınız ay bide biz ev bulsak bzde alcaz ama bi çıkmadı istediğimiz gibi

Siz oturun ,ben kaçar
Kendinize ve yavrulara iyi bakınnn , ben haftasonu da buralardayım, nöbetçiyim

Buçukuncu yaşınız hayırlı olsun
Bakıcı dileklerine de teşekkür ederimmmm

hey maşallah bi ordu olmuşuzaynen oturmayamı geldik hadi eller havaya ohh oh

Uzun zamandır yazamıyordum. İlk biraz geçmişi okuyayım dedim. son iki sayfayı anca okudum. Pek bir tembelim bu ara
Pepik 6. ay aşınızı yaptırmışsın. inşaallah sıkıntısız atlatırsınız. ben ocak ın 24 ünde yaptırmıştım. Şükür ne ateş oldu ne de huzursuzluk . İnşaallah herkes bizim gibi rahat atlatır.

Türkiye yeni bir yağışlı havanın etkisi altına girdi. Hafta sonu hava tüm yurtta yağışlı geçececek. Bu arada İstanbul Metrosu Haliç Metro Geçiş Köprüsü çalışmaları nedeniyle Ragıp Gümüşpala Caddesi (Unkapanı-Eminönü)'nin 30 saat trafiğe kapatılacağı açıklandı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, bugün Adana, Hatay, Osmaniye’de sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğini ve Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağmur, yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde yağışın beklendiğini açıkladı.

ADANA ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden itibaren Adana çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, hortum, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

OSMANİYE VE HATAY ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ YAĞIŞ BEKLENİYOR

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün öğle saatlerinden itibaren Osmaniye ve Hatay çevrelerinde kuvvetli (20-50mm) sağanak ve gökgürültülü sağanak yağış beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, taşkın, heyelan, yıldırım, hortum, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir

TUNCELİ VE BİNGÖL ÇEVRELERİNDE KUVVETLİ YAĞIŞ

Yapılan son değerlendirmelere göre bugün sabah saatlerinden itibaren Tunceli ve Bingöl çevrelerinde yağmur, yükseklerinde karlakarışık yağmur ve kar şeklinde beklenen yağışların kuvvetli (20-50mm) olması beklendiğinden meydana gelebilecek olumsuzluklara ( sel, su baskını, taşkın, heyelan, ulaşımda aksamalar vb.) karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

30 SAAT TRAFİĞE KAPATILACAK

İstanbul Metrosu Haliç Metro Geçiş Köprüsü çalışmaları nedeniyle Ragıp Gümüşpala Caddesi (Unkapanı-Eminönü)'nin 30 saat trafiğe kapatılacağı açıklandı.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "İstanbul Metrosu Haliç Metro Geçiş Köprüsü çalışmaları nedeniyle Ragıp Gümüşpala Caddesi (Unkapanı- Eminönü) üzerinden geçecek viyadük inşaatında kullanılacak olan çelik iskelelerin montajı yapılacak" denildi.

Caddenin cumartesini pazara sağlayan gece 00.00'dan itibaren 30 saat trafiğe kapatılı kalacağı belirtilirken sürücülerin şu güzergahları kullanmaları istendi:
- Eminönü'den Karaköy, Beşiktaş' istikametine gidecek sürücüler Unkapanı köprüsü - Beyoğlu Talimhane caddesi,
- Eminönü'den Unkapanı, Şişhane yönüne gidecek sürücülerin Galata Köprüsü-Necatibey Cad.-Maliye cad.-Tersane caddeleri

Bu arada bizden haberleride yazayım.6 buçuk aylık olduk ama ;
Diş yok .
emekleme yok.
eeee ve bazı garip sesler dışında sesler çıkartma yok. Yokta yok yani. Bu bebe kime çekti anlamadım ya.
Ayrıca evdeki yardımcımı işten çıkarttım. Kadın o kadar psikolojimi etkilemiş ki omuzlarımdan büyük bir yük kalktı sanki. Artık ev işleri benim ellerimden öpüyor ama en azından kafam rahat.

kızlar bi bakın, bu konuda ne diyorsunuz?
hiç olmadı zor zamanlarda ya da dışarıdayken kullanılabilir gibi geldi bana.
ben pınarın organik sütünü severek içiyorum zaten ama gramı ve organik yoğurt olması sebebiyle çekici gelmedi desem yalan olur :44:

- Annelerin Hayatını Kolaylaştıran Pratik Ambalaj

Son düzenleme:

baya iyiymiş bu. Danone ninde böyle küçük ambalajda olanı vardı ama organik değildi. Dediğin gibi dışarıdayken iyi olur. Hemen aç yedir. Ben hala evde yoğurtu tutturamıyorum. İşin ilginç yanı daha önceden de evde yoğurt yapardım. Ama şişe süt değilde açık satılan sütlerden yapardım çok güzel olurdu. ama şişe sütte bir türlü istediğim gibi olmuyor

Herkese selam,
LCW'de indirim var LCW sevenler için. Bebe kıyafetleri çoook ucuzdu. Ben bir kaç üst ve iki tane alt aldım oğlana. Bir bakın derim.

Ben Pınarın organik sütünden yapıyorum artık yoğurdu, bir kaç gündür bayağı alıştık. Mamadan yapmayı kestik. Biraz büyüdükten sonra her gün de verilebilir. Eninde sonunda eğer her daim evde mayalamıyorsak zaten hazır yoğurt da yiyecekler. Bilmem ne dersiniz bu konuda?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…