Kesinlikle daha iyi yiyor ,acıkınca herşeyi yiyor valla .Sık sık verince hem sevmiyor alışamıyor hem de ziyan oluyor yaptığın şeyler...A 4 saat ac mi kaliyo nasil alistirdin ya ben surekli bisey yedirme cabasindayim belki senin gibi yspsam daha iyi yiyecek
Geçmiş olsun canım ,inşallah ateşi de çıkmaz...Asi olduk geldikkk. Cok agladi yavrummmm
ya maşallah bıdığa, yumurtayı bilemem de, benim kızım da ben ne yersem ondan istiyo. çorba mı içiyorum mesela ona da yoğurt vermişsem yıkıyo ortalığıı. illa biz ne yiyosak ondan yiyecek. kek falan yersem ondan da istiyo, ben de ufak ufak 1-2 kere veriyorum. ama doyurmuyorum abur cuburla tabi.
yok onu yapmıyo da 2 gündür püff diye tükürüp duruyo. inşallah muffin in kızı gibi yemek yerken de yapmaz yoksa yandık.
noldu ki, yeni bi bakıcı arıyodun dimi. öncekini göndermiştin. bulabildin mi birilerini
ay canım yemiyosa ne yapıcan, arada dene, belki yavaş yavaş alışır. daha kaşıkla yemeyi bilmiyo bi de pütürlü zorlarsan daha zor olur. önce sevsin yemeyi sonra pütürlü de ver.
öğünlerimiz şu şekilde KAHVALTI VERMEDİM HİÇ
07.00 aptamil 1 mama(içine azcık anne sütü)
11.00 aptamil 1 mama(azcık anne sütü)+40 dk sonra aptamilden yaptığım yarım çay bardağı(küçük olanlardan ajda bardak olanlar değil)yoğurt(içine 3-5 kaşık sek yoğurt karıştırıyorum)
15.00 sulu sebze püresi(havuç-az patates-kabak-kereviz-z.yağ)
19.00 aptamil 1 mama(geri kalan azcık anne sütü)
23.00 aptamil 1 mama
Kesinlikle daha iyi yiyor ,acıkınca herşeyi yiyor valla .Sık sık verince hem sevmiyor alışamıyor hem de ziyan oluyor yaptığın şeyler...
Geçmiş olsun canım ,inşallah ateşi de çıkmaz...
Bu arada az önce yeni bir bakıcı buldum
Geçen yıl burda yemekleri yapan biri vardı ,tanıyorum kendisini ,ablası bizim burda memur. Onunla anlaştık, 2-3 ay eve gelicek ,sonra ben getirip götürücem ,evi işyerime çok yakın zaten önünden geçiyorum ...Hayırlısı olur inşallah
Jokerde Jokjok un banyo oturagina baktim hiccc mi hic begenmedim kucucuk benim oglan i icine sokarkende 8 etmem lazim cikartirkende. Sabah sabah bi joker bi carref.our yaptim geldim. King in narenciye sikacagini aldim insallah memnun kalirim
hadi hayırlısı, işallah memnun kalırsınızKesinlikle daha iyi yiyor ,acıkınca herşeyi yiyor valla .Sık sık verince hem sevmiyor alışamıyor hem de ziyan oluyor yaptığın şeyler...
Geçen yıl burda yemekleri yapan biri vardı ,tanıyorum kendisini ,ablası bizim burda memur. Onunla anlaştık, 2-3 ay eve gelicek ,sonra ben getirip götürücem ,evi işyerime çok yakın zaten önünden geçiyorum ...Hayırlısı olur inşallah
holey, hayırlı olsun, kendi kızı gibi baksın inşallah Umay'a.
oturak konusunda en iyi marka OKbaby (İtalyan). Aldım da kullanamıyorum daha, malum daha yeni yeni oturuyorlar. pahalı ama güvenli ve uzun ömürlü oldun diyorsan benimki bunun pembesi
OKBaby Flipper Evolution Soft Bebek Yıkama Koltuğu - e-bebek.com
artık normal küvet hem zor oluyor hem de daha büyüğünü alsan eve sığmaz. öbür halı gibi olan küvet matları da hiç hoşuma gitmedi. çocuk direk kirli suyla ve küvetin soğuk zeminiyle temasta olacak. sen bilirsin bebeklerimiz büyüyünce banyoda vakit geçirmek daha uzun zaman alıcak, hem daha keyifli hem de yaz geliyo malum. iyi birşey al derim tatlişkom canişkom
hadi hayırlısı, işallah memnun kalırsınız
öğünlerimiz şu şekilde KAHVALTI VERMEDİM HİÇ
07.00 aptamil 1 mama(içine azcık anne sütü)
11.00 aptamil 1 mama(azcık anne sütü)+40 dk sonra aptamilden yaptığım yarım çay bardağı(küçük olanlardan ajda bardak olanlar değil)yoğurt(içine 3-5 kaşık sek yoğurt karıştırıyorum)
15.00 sulu sebze püresi(havuç-az patates-kabak-kereviz-z.yağ)
19.00 aptamil 1 mama(geri kalan azcık anne sütü)
23.00 aptamil 1 mama
kıyamam ben onaaaaa geçmiş olsun canmAsi olduk geldikkk. Cok agladi yavrummmm
Kesinlikle daha iyi yiyor ,acıkınca herşeyi yiyor valla .Sık sık verince hem sevmiyor alışamıyor hem de ziyan oluyor yaptığın şeyler...
Siz oturun ,ben kaçarToplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 8 ziyaretçi)
wavybaby, safakba, mattika, Ice_daisy, iriss, elaayshe, keynes87, super_muh, derinnehir, cydkns, seval34, hatice1695, aysre, Pepik
haydi kızlar oturmaya mı geldik?
Buçukuncu yaşınız hayırlı olsunidil berayımın yarım yaşı bugün teyzeleri...kızım dün ilk kez yüzüstü döndü keşfetti ve sürekli dönüyor şimdi işim daha zor sırt üstüne geri dönemiyor saniyede yapıyor bunu...aşımız salı günü korkuyorum yine huysuz olacak diye daha öncekilerde hiç ateşi çıkmadı huysuzluğu çoktu...katı gıdalara alıştırma sürecimiz tam gaz devam ediyor...
benimki de böyle besleniyor saatler şaşabiliyor ama 4 saatte bir mama veriyorum aralarda pekmez,su,muhallebi,elma suyu,elma püresi değişik değişik alıştırmaya çalışıyorum...
iris hayırlı olsun yeni bakıcınız ...umarım çok iyi bakar...
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 8 ziyaretçi)
wavybaby, safakba, mattika, Ice_daisy, iriss, elaayshe, keynes87, super_muh, derinnehir, cydkns, seval34, hatice1695, aysre, Pepik
Toplam 22 kullanıcı konuyu okuyor. (14 üye ve 8 ziyaretçi)
kızlar bi bakın, bu konuda ne diyorsunuz?
hiç olmadı zor zamanlarda ya da dışarıdayken kullanılabilir gibi geldi bana.
ben pınarın organik sütünü severek içiyorum zaten ama gramı ve organik yoğurt olması sebebiyle çekici gelmedi desem yalan olur :44:
- Annelerin Hayatını Kolaylaştıran Pratik Ambalaj
Eki Görüntüle 634023
banada cazip geldi canım ne yalan söliyim dışarda falan bi yere gttğimzde yedirebilirz bence :44:kızlar bi bakın, bu konuda ne diyorsunuz?
ben pınarın organik sütünü severek içiyorum zaten ama gramı ve organik yoğurt olması sebebiyle çekici gelmedi desem yalan olur :44:
Eki Görüntüle 634023
Herkese selam,
LCW'de indirim var LCW sevenler için. Bebe kıyafetleri çoook ucuzdu. Ben bir kaç üst ve iki tane alt aldım oğlana. Bir bakın derim.
kızlar bi bakın, bu konuda ne diyorsunuz?
Eki Görüntüle 634023
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?