2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

alah ıyılıgını versın yaaa okuzum ne kız avatardan deşifre olacan

ELENDİL canım test yaptınmı yada regl oldun mu????:26::26:

merhaba kızlar bayadır girmiyorum benim minik aşırı yaramazzzzzzzzzzzzzzz

herkesi çok çok öpüyorum iyisiniz inşallah help helppppppppp

safakba, yoksa dün kötü mü geçti

Sagolun kizlar. Simdilik yok ates falan insallah olmaz sorunsuz atlatiriz. Bayaadir misafir agirlsmadim. Yarin aksam acikis yapiyorum ayaklarini surumezler insallah. )

aman canım ertesi gün huysuzluk yapabilir Emir aşıdan sonra :44:

:) ay ben de milupanın 7 mi 5 mi tahılını aldım meyveyi karıştırıp vereyim iyi fikir.

arkasını oku bi canım, benimkinde Hipp in kuru meyvelerinden atabilirsiniz diodu. ben exchange ettim canlı kanlı meyveyle.

Evet açık. O açmadan olanları bende okudum ama 24saate yakın bekleteceksin hiç açmadan .45-50 derecede 4-5 saat arası diye bircok tarif okudum. Ben 4bucuk saat beklettim. Fırın çalışır halde.

güzelim senin bi kap yooort 25tlye filan mal oluyodur

kızlarr
giremedim bugün hiç.eğitimdeydim.Sevgililer gününüz nasıl geçti bakalım ?

sonuç ???? gçemiş olsun

ben 1 hafta önce 3 tanesinden ameliyat oldum

güzelim senin bi kap yooort 25tlye filan mal oluyodur
Aman olsun
Canım eğer fırın çalışmıyor haldeyken içine koyup mayalamayı diyorsan ben genelde fırında bekletiyorum zaten. sen fırını biraz çalıştırıp içine mi koyuyorsun

Birde normalde yapıyorum ya sarıyorum peteğin üzerine koyuyorum. Aşırıda sarmıyorum bir ufak mutfak havlusuna sarıyorum. Petegin uzerinde de güzel tutuyor.Tadıda güzel oluyor. Akşamdan koyuyorum sabah dolaba alıyorum. Öyle fırına koyunca tutmaz cunku ufak kaplarda yapıyoruz hemen ısısı gidiyor.
Fırında kaymaklı oldu ama petek uzerinde kaymaksız oluyor.

ARALARDA VERİNCE BENİMKİ BİR SONRAKİ ÖĞÜNÜ AZ ALIR KESİN CANIM.AMA 2-3 KAŞIK TATTIRILABİLİR MESELA.SENİNKİ DE 15 AĞ DA DOĞDU DEĞİL Mİ_BİZ DE BUGÜN YARIM YAŞINDAYIZ..

ben bu yüzden devlete gidiyorum . ama 20 lik ameliyaTIMI özelde oldum. geçmiş olsun canım i,yice araştır

benim sonuç ileri sayfalardaydı henüz okumadın galiba

sen anlat asıl nasıl oldu sütün etkilendi mi:44:

hiç birşey olmadı canım benim kız herşweyi yiyor çünki sadece başımı eğip kaldıramadım 2 gün

ameliyatta bayıldım 2 gün tansiyon 8 6 gezdim çok şükür gören maaşallah dedi aynı anda 3 diş aldırmış gibi hiç deildim

Yarina miiii bugun yapmadi hatta uyku hali var cocukta ama uyumuyor. Banyo yaptirabilirmiyim sormayi unuttum siz bilirsinizz amaaa

Evlilik panomu yaptım Süper olmuşş

SEN DE BUDİSTSİN DEMEKKİ :) BENİMKİ DE ÖKÜZDÜR DE.BOĞUCAM YA.ELTİME GICIK OLUYORUM ISRARLA ONUN TWİTTERA EKLEDİĞİ SIPASININ RESMİNE YORUM YAPIYOR ÖKÜZ BEY.ELTİM BİZİM RESİMLERİ BEĞENİP GEÇİYOR YORUM FİLAN YOK.İNSAN İLK KEZ GÖRÜYORSUN ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN FİLAN DER YOK O DA ÖKÜZ.BUNLARIN SÜLALE HEPTEN ÖKÜZ.ELTİM EL ALTINDAN BENİ KISKANIR.AMA BELLİ ETMEZ.SURAtsızın teki.gıcık oluyorum öküzlereeeeeeeeeeeee bugün öküz eltimin doğum günü sosyal paylaşım sitesinde hatırlatma kısmında yazıyor.umarım d.günü mesajı atmaz benim öküzzzz.onların sülale benimkini 1 kez bile kutlamadı kaç yıldır

Son düzenleme:

ay şu dinazor teyzeler yok mu bebişleri korkuturlar hhep.uzun zamandır girmiyordum canım kesin hamilesin değil mi

heheeeeeeee ıce daisynın organik yoğurdu bakalım faturaya nasıl yansıyacak.

ben bir de polar battaniyeye sararım ısı kaybı olmuyor daha iyi tutuyor

geçmiş olsun bak kurtuldun ne güzel. bu bebekler bizi tüketti valla

yarın çekilecek benim de galiba. gelişmeleri yazarım

Yarina miiii bugun yapmadi hatta uyku hali var cocukta ama uyumuyor. Banyo yaptirabilirmiyim sormayi unuttum siz bilirsinizz amaaa

yaptırabilirsin ama ben yine de ertesi gün yıkıyorum. aşının ertesi günü patlak veriyor genelde buradan da okudugum belirtiler de ondan dedim canım huysuzlaşabilir diye. ayrıntıları yazarsın artık yarın. innnnnnnnşallah olmaz güzelim hiçbişeycikler

ay şu dinazor teyzeler yok mu bebişleri korkuturlar hhep.uzun zamandır girmiyordum canım kesin hamilesin değil mi

Ya normalde hiç gelmezmiş, üst katta gelininde kalıyor, korktu diyoruz, çocuk kendini paralıyo, montunu bile zar zor giydirdim, yola çıkıcam susmaz diye çekindim. Oğlum ağlaya ağlaya uyudu, kadından kalktı gitti, be mübarek zamanında gitsen ne olur sanki.

Neyse organikmi bilmem ama hazır yoğurttan farkı olmayan yoğurdum şöyle.
Sütün sıcaklığını serçe parmağımla kontrol ediyorum, parmağımı az yakıyorsa mayalıyorum ve üstünü sarıyorum.
2-3 saat durduktan sonra açıp serin bir yere koyuyorum, sabahta dolaba atıyorum.
Tabi bu evrede kapağını hiç açmıyorum, biraz buzdolabında bekledikten sonra açıyorum, kalıp gibi oluyor, biraz sulu oluyor işte, onuda peçete koyup suyunu alabilirsin dediler ama oğlum için suyundan koyduğum için sorun yok...

Oğlum cok öldürüyor ya bağlam var gibi saglık Ocağı'na götürdüm bugun ama bişeyi yok dedi ciğerleri temizdi o hirilti ne o zaman burnunda hapsurdugunda akıyor pekmez yediriyorum bol su içiriyorum ve daha sık emziriyorum insallah atlatiriz o oksurunca ben ondan kötü oluyorum napabilirim arkadaslar ateşi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…