- 18 Haziran 2011
- 1.872
- 291
- 163
Uzun zamandır yazamıyordum. İlk biraz geçmişi okuyayım dedim. son iki sayfayı anca okudum. Pek bir tembelim bu ara
Pepik 6. ay aşınızı yaptırmışsın. inşaallah sıkıntısız atlatırsınız. ben ocak ın 24 ünde yaptırmıştım. Şükür ne ateş oldu ne de huzursuzluk . İnşaallah herkes bizim gibi rahat atlatır.
Sagolun kizlar. Simdilik yok ates falan insallah olmaz sorunsuz atlatiriz. Bayaadir misafir agirlsmadim. Yarin aksam acikis yapiyorum ayaklarini surumezler insallah.)
:) ay ben de milupanın 7 mi 5 mi tahılını aldım meyveyi karıştırıp vereyim iyi fikir.
Evet açık. O açmadan olanları bende okudum ama 24saate yakın bekleteceksin hiç açmadan .45-50 derecede 4-5 saat arası diye bircok tarif okudum. Ben 4bucuk saat beklettim. Fırın çalışır halde.
günaydın kızlar,
zor bir gecenin ardından ağzımdan bildiriyorum. bildiğiniz zonk zonk. öğleden sonra gidiyorum doktora...
artık gömülü 20liğimi mi çeker, kanal tedavisini mi yeniler bilmiyorum da ilk defa tırsarak gidicem. acıya dayanıklı sanırdım kendimi, hepinizin dediği gibi ne zormuş diş ağrısı...
aranızda bu sene çektiren var mı bilmiyorum ama sütüm kesilir diye korkuyorum beslenememekten. pipetle filan yerim herhalde 2-3 gün. bildiğiniz ameliyat sonuçta :18: internet zaten bi sürü faso fiso korkutucu senaryolarla dolu. videoları izlemeye zaten gönül el vermiyorneymiş çene kilitleniyormuş, kemik fırlıyormuş vs.
2 de gidiyorum, herkesten dua istiyorum kızlar. umarım kolay atlatırım, isyan etmicem ama canımdan bezdim inanın. kimse yaşamasın çok zormuş...
Aman olsungüzelim senin bi kap yooort 25tlye filan mal oluyodur
Canım eğer fırın çalışmıyor haldeyken içine koyup mayalamayı diyorsan ben genelde fırında bekletiyorum zaten. sen fırını biraz çalıştırıp içine mi koyuyorsun
alah ıyılıgını versın yaaa okuzum ne kız avatardan deşifre olacan
ELENDİL canım test yaptınmı yada regl oldun mu????:26::26:
sonuç ???? gçemiş olsun
ben 1 hafta önce 3 tanesinden ameliyat oldum
idil berayımın yarım yaşı bugün teyzeleri...kızım dün ilk kez yüzüstü döndü keşfetti ve sürekli dönüyor şimdi işim daha zor sırt üstüne geri dönemiyor saniyede yapıyor bunu...aşımız salı günü korkuyorum yine huysuz olacak diye daha öncekilerde hiç ateşi çıkmadı huysuzluğu çoktu...katı gıdalara alıştırma sürecimiz tam gaz devam ediyor...
benimki de böyle besleniyor saatler şaşabiliyor ama 4 saatte bir mama veriyorum aralarda pekmez,su,muhallebi,elma suyu,elma püresi değişik değişik alıştırmaya çalışıyorum...
iris hayırlı olsun yeni bakıcınız ...umarım çok iyi bakar...
günaydın herkese,
dün bildiğiniz gibi dr a giitim. ama gerçekten doktor mu orası şüpheli.
daha 2 ay önce bi sürü git gel yapıp bi ton para ödeyip kanal tedavisi yapmıştı dişimi. şimdi burdan adını verip rezil etcem de son onayı bekliyorum başka doktordan.
dünkü kontrolde ağrımın yirmilikten değil bu tedavi yapılan dişten kaynaklandığını söyledi. tekrar film aldı ve demesin mi "" aaa burada boşluk var, bu dişi çekicez, ya da kurtarmak istiyorsanız tekrar kanal yapalım ama bu benim için de sizin için de zor vs vs..." (çekince de implant yapacak tabi) :44:
dedim ben burdan giderken dişin son halinin de röntgenini çekmiştiniz, onu da görebilir miyim? onu da gösterdi ve ne göreyim,diş aynı bugünkü halde. neyse baktım elleri ayakları dolaştı, klinikteki diğer doktorlar filan geldi desteğe, ben çektirmek istemediğimi vs söyledim ve döndüm.
para tuzağının üstüne beni üzen kaç kere emziren halimle gittim geldim ilaç kullandım vs sırf dişi kaybetmeyelim diye. işlem yapılan diş aynı ilk günkü gibi. önce 450 tl al sonra çek bi de implant yap 2 ay içinde bi dişeeee? yürü git kızım dedim.
çok detay verdim farkındayım da çok doldum kusura bakmayın. şimdi ilk işim hastaneden bi doktor ayarlamak olacak. her meslekte olduğu gibi işin bozuğu bana çattı.
benim sonuç ileri sayfalardaydı henüz okumadın galiba
sen anlat asıl nasıl oldu sütün etkilendi mi:44:
safakba, yoksa dün kötü mü geçti
aman canım ertesi gün huysuzluk yapabilir Emir aşıdan sonra :44:
arkasını oku bi canım, benimkinde Hipp in kuru meyvelerinden atabilirsiniz diodu. ben exchange ettim canlı kanlı meyveyle.
güzelim senin bi kap yooort 25tlye filan mal oluyodur
Yarina miiii bugun yapmadi hatta uyku hali var cocukta ama uyumuyor. Banyo yaptirabilirmiyim sormayi unuttum siz bilirsinizz amaaa
Evlilik panomu yaptım Süper olmuşş
Slm arkadaşlar nasılsınız, bugün gezmeye gittik ve oğlum resmen ağlamaktan bitti.
Bitane yaşlı teyze vardı, ona bakıp bakıp ağladı, çok yordu beni, gerginikten bende ağlayacaktım, herkes huzursuz oldu, şimdide gayet rahat, ama ben çok yorgunum
heheeeeeeee ıce daisynın organik yoğurdu bakalım faturaya nasıl yansıyacak.safakba, yoksa dün kötü mü geçti
aman canım ertesi gün huysuzluk yapabilir Emir aşıdan sonra :44:
arkasını oku bi canım, benimkinde Hipp in kuru meyvelerinden atabilirsiniz diodu. ben exchange ettim canlı kanlı meyveyle.
güzelim senin bi kap yooort 25tlye filan mal oluyodur
Aman olsun
Birde normalde yapıyorum ya sarıyorum peteğin üzerine koyuyorum. Aşırıda sarmıyorum bir ufak mutfak havlusuna sarıyorum. Petegin uzerinde de güzel tutuyor.Tadıda güzel oluyor. Akşamdan koyuyorum sabah dolaba alıyorum. Öyle fırına koyunca tutmaz cunku ufak kaplarda yapıyoruz hemen ısısı gidiyor.
Fırında kaymaklı oldu ama petek uzerinde kaymaksız oluyor.
hiç birşey olmadı canım benim kız herşweyi yiyor çünki sadece başımı eğip kaldıramadım 2 gün
ameliyatta bayıldım 2 gün tansiyon 8 6 gezdim çok şükür gören maaşallah dedi aynı anda 3 diş aldırmış gibi hiç deildim
Yarina miiii bugun yapmadi hatta uyku hali var cocukta ama uyumuyor. Banyo yaptirabilirmiyim sormayi unuttum siz bilirsinizz amaaa
ay şu dinazor teyzeler yok mu bebişleri korkuturlar hhep.uzun zamandır girmiyordum canım kesin hamilesin değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?