2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aynen canım ya keki kurabiyeyide geçtm rafadan yumurta tuhaf geldi bana boşunamı haşlanmış öneriyo doktorlar tabi işine karışmak istemedim ama ben rafadan falan vermezdm valla
Çook yakın arkadaşlarımın bebekleride var ama bu konuda herkesin kendi görüşleri var.Hepimizin fikirleri farklı. Normalde çok iyi anlaştığım kişilerdir. Ben arkadaşlarıma fikrimi sormadıkları sürece birsey söylemiyorum. Gerçekten zararlı olduğuna eminsem söylerim ama tattırma gibi ufak konularada aaa ne yapıyorsun bebeği zehirliyorsun gibi tepkiler vermem. Ben şöyle yapıyorum derim lafı acılırsa o yol aklına gelmediyse fikir edinmiş olur.Benim bildiğimi onlarda bilir zaten. Hep diyorum annemizle, eşimizle bile ters düşüyoruz bu konularda. Herkes kendi bildiği yoldan gider.Doktorların bile hemfikir olamadığı ve 10yıl sonra tamamen farklı açıklamalar yaptığı konular var sonucta
Nasil ucuzmu kuzlar ben atladi 4 paket aldim. Uüçü 4 biri 5 numara. Hepsini 4mu alsaydim soleyin fikrinizi. Olmazsa degistiririm

Bence büyükten zarar gelmez, uğraşma.Dursun bir köşede ne olacak ki.

sonuna kadar haklısın canım bende karışmam kimseye herkez çocuğuna nasıl bakcanı bilir ben özellikle lohusayken katlanamıodum karışılmasına hatta alt değiştrcm zaman yardm etmeye çalışrlrdı içimden kızardm herşeyni kendm yapmak isterdm bebek konusunda hassa oluo anneler herkez istediğini yapsın hç bi anne zararlı bişi vermek istemez zaten

benim bugün aş eriyo gibi kısır canım istedi ekşili ya kısır senden sorulur seninde canın istedimi

Yok canim istemiyo ama bi komsu getirse yok yemiyorum demem bende mytfagi inan git gel yaz lad yetistir 1 saatte topladim. Nolcak bizim bu halimiz

banada şimdi komşudan helva geldi keşke kısır gelseydikız nebilyim ya burası çok bağlıyo beni fırsatm olunca size koşuyorm grmesem sayfalar ilerliyo çatlıyorrum konuşamadım diye göremedm neler konuşuldu diye

Vereyim gazı da gidin bence , deli misiniz bu memlekette zaten yaşanmaz bi de şimdi çocuklar var,arkanıza bile bakmadan gidin

Hepiniz gidinnn , bizi de alın ,çocuklarınıza bakarım ben,siz çalışın ,benim herife de buluruz bi iş ,pompacılık falan ,oohhh misss...

Ya arkadaş değişiklik gibisi var mı yaaa ,ne güzel işte Ben mecburen taşınıcam daha ev arıycam ,bulucam,temizliycem ,bi sürü angarya ,ona bile heyecanlanıyom salak gibi
Hiçbir artısı olmasa çocuklar ingilizce öğrenecek sırf bunun için bile gidilir bee ...

canım internetten buldum dışını soy içinin yumuşak süngerimsi kısmını da at.sonra buhar sepetinde haşla.ben öyle yaptım ince doğradım 0,3 mm kadar çok hoş oldu.tadı fena değil
İlk defa mı yapıyonuz kız kerevizi Çok severim ben yaa ,portakallı portakallı ,mmmmmmmmmm...

sabah hazırlanırken aklıma geldi naptın bakıcı olayını? biriyle görüşücem diyordun??
Henüz bişey yapmadım ,bu akşam evsahibiyle konuşucaz ,büyük ihtimalle isteklerimizi kabul etmiycek ve ev arıycaz...Bakıcı işine de sonra bakıcam

Yumurtanın tamamını mı :44: Arkadaşların da dediği gibi herkesin bi bildiği var karışmamakta fayda var tabi ...

Nasil ucuzmu kuzlar ben atladi 4 paket aldim. Uüçü 4 biri 5 numara. Hepsini 4mu alsaydim soleyin fikrinizi. Olmazsa degistiririm
Ben 4 e daha geçmedim ,elimdeki 3 bitince geçicem ,ama 18 kg a kadar kullanılıyomuş ,bayağı bir 4 kullanırız gibime geliyor,artık çok yavaş kilo alıyolar.

benim bugün aş eriyo gibi kısır canım istedi ekşili ya kısır senden sorulur seninde canın istedimi
Süt işi bitsin ,kısır da helva da yemiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...

Ben de işe zaten geç geliyom ,gelip bi de konuşulanlara bakana kadar öğlen oluyo

evet gız tamamını benim asıl kafamı kurcalayan çok az pişmesi olduama bak ne zaman diyete başlasan aksi gibi önüne çok güzel şeyler gelir haksızmıyım inşallah dayanırsın irisscm

evet gız tamamını benim asıl kafamı kurcalayan çok az pişmesi olduama bak ne zaman diyete başlasan aksi gibi önüne çok güzel şeyler gelir haksızmıyım inşallah dayanırsın irisscm
Martta başlıycam canım,didemin gazına geliyom,vermiş 2 kiloyu hatun

anam hepimiz çeneliyiz çenelilir bi araya toplanınca bırakamıyoruz
Kıııııızzzzzz ,başka ne eğlencemiz var kiiiiii ( Atarlı gülistan )

Bişey sorucam ya bu arada ; Umay kız kaç gündür dilini çıkarıyo sürekli ,sizinkiler de yapıyo mu ? Gülerken falan ,kıkırdarken dil yandan dışarda ,pek de sevimli ama niye yapıyo ki acaba ,konuşacak mı lan yoksa

Martta başlıycam canım,didemin gazına geliyom,vermiş 2 kiloyu hatun

Kıııııızzzzzz ,başka ne eğlencemiz var kiiiiii ( Atarlı gülistan )

ben emzirmediğim halde yapmıorum ya bana ne demeli didem koydu kafaya valla vercek sahi yok bugün o nerdeki dimiya burasıda olmasa başka eğlencem yok sen yine çalışıosun dışarı çıkıyosun biz dışarıda çıkmıoruzatarlı gülistan seniii

elada bugünlerde fazla kahkaha atıo ağzınıda sonuna kadar açıodiliyle oyunlar yapıomuş bak seen erken konuşcak heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…