Çook yakın arkadaşlarımın bebekleride var ama bu konuda herkesin kendi görüşleri var.Hepimizin fikirleri farklı. Normalde çok iyi anlaştığım kişilerdir. Ben arkadaşlarıma fikrimi sormadıkları sürece birsey söylemiyorum. Gerçekten zararlı olduğuna eminsem söylerim ama tattırma gibi ufak konularada aaa ne yapıyorsun bebeği zehirliyorsun gibi tepkiler vermem. Ben şöyle yapıyorum derim lafı acılırsa o yol aklına gelmediyse fikir edinmiş olur.Benim bildiğimi onlarda bilir zaten. Hep diyorum annemizle, eşimizle bile ters düşüyoruz bu konularda. Herkes kendi bildiği yoldan gider.Doktorların bile hemfikir olamadığı ve 10yıl sonra tamamen farklı açıklamalar yaptığı konular var sonuctaaynen canım ya keki kurabiyeyide geçtm rafadan yumurta tuhaf geldi bana boşunamı haşlanmış öneriyo doktorlar tabi işine karışmak istemedim ama ben rafadan falan vermezdm valla
Nasil ucuzmu kuzlar ben atladi 4 paket aldim. Uüçü 4 biri 5 numara. Hepsini 4mu alsaydim soleyin fikrinizi. Olmazsa degistiririm
9 kg simdi. Ama zaten cabuk bitiyo yacanım oğluşun kilosuna göre karar ver işte
Çook yakın arkadaşlarımın bebekleride var ama bu konuda herkesin kendi görüşleri var.Hepimizin fikirleri farklı. Normalde çok iyi anlaştığım kişilerdir. Ben arkadaşlarıma fikrimi sormadıkları sürece birsey söylemiyorum. Gerçekten zararlı olduğuna eminsem söylerim ama tattırma gibi ufak konularada aaa ne yapıyorsun bebeği zehirliyorsun gibi tepkiler vermem. Ben şöyle yapıyorum derim lafı acılırsa o yol aklına gelmediyse fikir edinmiş olur.Benim bildiğimi onlarda bilir zaten. Hep diyorum annemizle, eşimizle bile ters düşüyoruz bu konularda. Herkes kendi bildiği yoldan gider.Doktorların bile hemfikir olamadığı ve 10yıl sonra tamamen farklı açıklamalar yaptığı konular var sonucta
Bence büyükten zarar gelmez, uğraşma.Dursun bir köşede ne olacak ki.
9 kg simdi. Ama zaten cabuk bitiyo ya
Suan 4 kullaniyorum zaten.
3 tane daha 4 no kullaniriz herhalde. Neyse yya onami kafa yorcam. Eeee ne var ne yok.e tamam o zaman canımn zaten bi sonraki geçcen 5miş sorun yok bence
3 tane daha 4 no kullaniriz herhalde. Neyse yya onami kafa yorcam. Eeee ne var ne yok.
Yok canim istemiyo ama bi komsu getirse yok yemiyorum demembenim bugün aş eriyo gibi kısır canım istedi ekşili ya kısır senden sorulur seninde canın istedimi
Yok canim istemiyo ama bi komsu getirse yok yemiyorum demembende mytfagi inan git gel yaz lad yetistir 1 saatte topladim. Nolcak bizim bu halimiz
Vereyim gazı da gidin bence , deli misiniz bu memlekette zaten yaşanmaz bi de şimdi çocuklar var,arkanıza bile bakmadan gidinaptamilin kaşık mamasını kullandım armutlu tahıllı, kızım çok beğendi. şimdi de hipp in organik meyveli tahıllısını kullanıyorum. bu daha tahıllı ama, diğeri daha tatlıydı sanki. armutu daha çok vardı galiba. ikisini de sevdi. baya da tok tutuyo. öğlen veya akşam veriyorum yarım kase.
maşallah valla ben de takdir ediyorum ikiz annelerini. ben daha birine zor bakıyorum, öbürü de büyük, ona rağmen deli olcam. size maşallah
kız irisss verme gazı. zaten benim kocam da sürekli söylenip duruyo. bi gideyim bi daa dönmicem diyo. ben istemiyorum ama ya çok uzak.
bu arada biz büyük bir ihtimalle yaza abd deyiz. iş dolayısıyla 1 seneliğine gitcez. onunki nerdeyse tamam, bi aksilik çıkmazsa. Onunla beraber gitcez zaten de, bi de ben de gitmişken bişeyler yapıyım diyorum, dananın kuyruğu bu akşam saat 10 da yapacağım tlf görüşmesinden sonra kopacak.
çok heyecanlıyım. dua edin nolur. hakkımızda hayırlısı olsun.
ay gene heyecanlandım bak
Hepiniz gidinnn , bizi de alın ,çocuklarınıza bakarım ben,siz çalışın ,benim herife de buluruz bi iş ,pompacılık falan ,oohhh misss...abd çok uzak evet ama tek kötü yanı bu, onun dışında yaşam çok güzel.. ben de dua ediyorum eşime yurtdışı görev teklif etseler diye..
hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur, dualarım seninle
hangi şehire/eyalete gidiyorsunuz bu arada?
Ya arkadaş değişiklik gibisi var mı yaaa ,ne güzel işteailen ve sen adına hayırlısı olsun canım, umarım öyle mutlu olursunuz ki korkularını bastırır yaşamın...
eşimin işi nedeniyle çok iyi olacak aslında yurtdışına gitmemiz de, benim korkum ev yer düzeni full kurulu- 40 yıllık aile evi gibi. bunları sar sarmala depoya koy bilmem kaç yıl, belki de hiç, dönme. nasıl zor geliyo
bana da çok iyi olacak aslında. çakar bi mastır doğurur 2. bebeyi, kızımı da vatandaş yapar 5 sene sonra (senaysen bilir) çakarız çukurambarın orta göbeğinden bir ev ve x6 hayallerim yok değilama işte ah o korkular...
İlk defa mı yapıyonuz kız kerevizicanım internetten buldum dışını soy içinin yumuşak süngerimsi kısmını da at.sonra buhar sepetinde haşla.ben öyle yaptım ince doğradım 0,3 mm kadar çok hoş oldu.tadı fena değil
Henüz bişey yapmadım ,bu akşam evsahibiyle konuşucaz ,büyük ihtimalle isteklerimizi kabul etmiycek ve ev arıycaz...Bakıcı işine de sonra bakıcamsabah hazırlanırken aklıma geldinaptın bakıcı olayını? biriyle görüşücem diyordun??
Yumurtanın tamamını mı :44: Arkadaşların da dediği gibi herkesin bi bildiği var karışmamakta fayda var tabi ...kızlar nasılsınız dün misafr geldi halamın gelininin de 7 aylık bebeği var rafadan yumurta veriomuş kahvaltıda az pişmiş zararlı değilmidir ya bide keklerden kurabiyelerden ılık suda ezip ezip yedirdi çocuk her şeyi yiyo maşallah
Ben 4 e daha geçmedim ,elimdeki 3 bitince geçicem ,ama 18 kg a kadar kullanılıyomuş ,bayağı bir 4 kullanırız gibime geliyor,artık çok yavaş kilo alıyolar.Nasil ucuzmu kuzlar ben atladi 4 paket aldim. Uüçü 4 biri 5 numara. Hepsini 4mu alsaydim soleyin fikrinizi. Olmazsa degistiririm
Süt işi bitsin ,kısır da helva da yemiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...benim bugün aş eriyo gibi kısır canım istedi ekşili ya kısır senden sorulur seninde canın istedimi
banada şimdi komşudan helva geldi keşke kısır gelseydikız nebilyim ya burası çok bağlıyo beni fırsatm olunca size koşuyorm grmesem sayfalar ilerliyo çatlıyorrum konuşamadım diye göremedm neler konuşuldu diye
evet gız tamamını benim asıl kafamı kurcalayan çok az pişmesi olduVereyim gazı da gidin bence , deli misiniz bu memlekette zaten yaşanmaz bi de şimdi çocuklar var,arkanıza bile bakmadan gidin
Hepiniz gidinnn , bizi de alın ,çocuklarınıza bakarım ben,siz çalışın ,benim herife de buluruz bi iş ,pompacılık falan ,oohhh misss...
Ya arkadaş değişiklik gibisi var mı yaaa ,ne güzel işteBen mecburen taşınıcam daha ev arıycam ,bulucam,temizliycem ,bi sürü angarya ,ona bile heyecanlanıyom salak gibi
Hiçbir artısı olmasa çocuklar ingilizce öğrenecek sırf bunun için bile gidilir bee ...
İlk defa mı yapıyonuz kız kereviziÇok severim ben yaa ,portakallı portakallı ,mmmmmmmmmm..
Henüz bişey yapmadım ,bu akşam evsahibiyle konuşucaz ,büyük ihtimalle isteklerimizi kabul etmiycek ve ev arıycaz...Bakıcı işine de sonra bakıcam
Yumurtanın tamamını mı :44: Arkadaşların da dediği gibi herkesin bi bildiği var karışmamakta fayda var tabi ...
Ben 4 e daha geçmedim ,elimdeki 3 bitince geçicem ,ama 18 kg a kadar kullanılıyomuş ,bayağı bir 4 kullanırız gibime geliyor,artık çok yavaş kilo alıyolar.
Süt işi bitsin ,kısır da helva da yemiycemmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm...
Ben de işe zaten geç geliyom ,gelip bi de konuşulanlara bakana kadar öğlen oluyo
Martta başlıycam canım,didemin gazına geliyom,vermiş 2 kiloyu hatunevet gız tamamını benim asıl kafamı kurcalayan çok az pişmesi olduama bak ne zaman diyete başlasan aksi gibi önüne çok güzel şeyler gelir haksızmıyım inşallah dayanırsın irisscm
Kıııııızzzzzz ,başka ne eğlencemiz var kiiiiii ( Atarlı gülistananam hepimiz çeneliyiz çenelilir bi araya toplanınca bırakamıyoruz
Martta başlıycam canım,didemin gazına geliyom,vermiş 2 kiloyu hatun
Kıııııızzzzzz ,başka ne eğlencemiz var kiiiiii ( Atarlı gülistan)
Bişey sorucam ya bu arada ; Umay kız kaç gündür dilini çıkarıyo sürekli ,sizinkiler de yapıyo mu ? Gülerken falan ,kıkırdarken dil yandan dışarda ,pek de sevimli ama niye yapıyo ki acaba ,konuşacak mı lan yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?