Canım senin o görüşme ne oldu?
Günaydın şeker kız candy
Bende diyorum sonra aman bebene baktında inek tavuk kaldı diyorum
Günaydın fanatik şeker
Yine sen yine o dil
Bende döndüm dolaştım yine ona karar verdimBugun sipariş vereyim artık ya yoğurt makinesi ve onu.Üşenip duruyorum
kız boncuk yerim senin o dilini
veee topiğin habercisi, kampanyacısı wavyden bir öneri daha.. akşama alıcam
aaa ben de diyorum 6 aydır nazlana nazlana emen kız kucağıma gelince neden kafasını göğsüme sokuyor.. deme diş çıkarırken ihtiyaç duyuyor hakkaten..
ağzın bal yesin didemcim
yaaa ama bu pıtırcığın fotosunu koyup durma annesi dişlerim gıcırdıyor gelip ısırmak için, maşallah yaa şirinliğe bak
canım devam sütünü 2 numara alabilirsin. bizde de bebek reflüsü var ama katı gıdaya geçişle birlikte kusmalarımız yutkunmalarımız çok azaldı. biz de kafasının altını biraz yüksek tutuyoruz yatarken doğduğundan beri. ilaç 10-15 gün kullanılan bir toz. tabi çok gerekmedikçe kullanma ama zorda kalınca da rahatlatıyor ben de kısa bir süre verdim. bir de gece uyanmaları falan da reflüden olabilir. yedikleri ağzına gelince uyanır zombican.. bunları deneyince gece uykuları da düzelir inşallah.
yerim ben bu fanatik umayı. çoraplar ve kollarla da horon teper bi halde çıkmış uşağum
Karadenizli olduğumuzu herkes anladı yawsagol canım.doktor bronsıt salgını demıstı.oksuruk aksırık burun akıntısı tıkanıklık kusma ateş....allah bırdaha gostermesın dıycem ama hastalanmadan da olmuyo.umarım bagısıklıkları coook guclu bebişler olurlar
canım senın aldıgın kırmızı pancar.ben marketten tursusunu alıp garnıturlerde salatalarda falan kullanıyorum.bıde beyazı var seker pancarı.onunda kozlenmısı harıka olur ama bebişlere verılırmı bılmıyorum
sana kırmızı cok yakısıyor
uyy usagummmm
derule del derule derule del derule...
Umay'dan çok saçı olduğu için olabilir mi acep
Varrrrrr ,ben Beşiktaşlıyım ,babamız fenerli hem de trbiüncü , Umay 1907 de doğunca -hem de normal doğumla- mübarek insan ilan edildi...Umay da kutsal bebekfenerli olmayan rizeli varmi acep. Ama olsun tek sevdigim fenerli
İkiz annelerini bodostan kabul ediyoruz canım ,tekizlere yasak geçmişe bakınıp öyle gelinecekgunaydin teyzoslar gecmise bakalim dedik de coook cene calmissiniz ayol
bizi bir guncelleseniz de bodoslama dalsak muhabbeteee
Anaammm ,bizim çıkmasın o zaman o dişler bi süre daha :26:muhtesemmbizden son havadisleri verelim o zamann
fildir fildiriz yurutecte ustune bir de muzuruz evde karistiricak birsey yine de bulup cikariyoruz olmadi copu karistiyoruz
butun cekmeceler vs itinayla baglanmis durumda
bunlarla beraber yemek yapmak da cok keyifli oluyor bacaklarima yapisiyorlar sonra bir catal almak icin emniyet kilitlerini cozuyuyorum sonra tekrar bagliyorum oluyor 5 dk lik yemek 35 dk lik
bizim kizce sonunda dis patlatiyor ama bu kadar bekleyince birden fazlasi ayni anda patliyor
oglumun da ust disleri patliyor
tabii hepsi de bana patliyor gece yarim saatte bir mesaim var
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Okudum ama alıntı yapamadım. Tüm bebîşleri öpüyorum.
Biz de dün gezdik biraz hava aldık. Sonra da Ela'yı anneme bırakıp alışverişe gittik.
Annemler için haıck mama sandalyesi aldım. Jokerden 79 tl. Küçük, katlanıyor, içî de yumuşacık. Şimdilik sevdim.
Bir de baston puset aldık. Chiccp snopy. Almayı düşünen varsa real'de kampanya var. Joker ve e-bebekte 220 tl, realden 169a aldık. Küçük, hafif çok sevdim. Jokerde ayakjabılarda indirim var bir de, nike aldım Ela'ya 43 tl. Yaza giyer:)
Real de oro koltuğu vardı, koala marka. Onu bîraz araştıracağım.. Artık ana kucağına pek sığmıyor Ela.
yahu dün akşam ben bitirdim geçmişi ve henüz öğlenn amaaaaaaa bende laf yetiştirmek istiyorum , orda çok güzel bebekler gördüm onlarıda ısırmak istiyorumm ,
kızamık aşısı hakkında düşünceleriniz
birde dişler çıktı ya bazılarımızda diş bakımı nedir ne olcaktır bakınıyorum google amcadan ama
banane bendedirek dalcam topik eeee
gunaydin teyzoslar gecmise bakalim dedik de coook cene calmissiniz ayol
bizi bir guncelleseniz de bodoslama dalsak muhabbeteee
yahu dün akşam ben bitirdim geçmişi ve henüz öğlenn amaaaaaaa bende laf yetiştirmek istiyorum , orda çok güzel bebekler gördüm onlarıda ısırmak istiyorumm ,
kızamık aşısı hakkında düşünceleriniz
birde dişler çıktı ya bazılarımızda diş bakımı nedir ne olcaktır bakınıyorum google amcadan ama
banane bendedirek dalcam topik eeee
Merhaba kızlar, nasılsınız?
Okudum ama alıntı yapamadım. Tüm bebîşleri öpüyorum.
Biz de dün gezdik biraz hava aldık. Sonra da Ela'yı anneme bırakıp alışverişe gittik.
Annemler için haıck mama sandalyesi aldım. Jokerden 79 tl. Küçük, katlanıyor, içî de yumuşacık. Şimdilik sevdim.
Bir de baston puset aldık. Chiccp snopy. Almayı düşünen varsa real'de kampanya var. Joker ve e-bebekte 220 tl, realden 169a aldık. Küçük, hafif çok sevdim. Jokerde ayakjabılarda indirim var bir de, nike aldım Ela'ya 43 tl. Yaza giyer:)
Real de oro koltuğu vardı, koala marka. Onu bîraz araştıracağım.. Artık ana kucağına pek sığmıyor Ela.
yahu benım bu oğlan yoğurdu ve yoğurt corbasını falan yemiyo ben napıyım??
Alcaksin oglani yatircaksin bi guzel soyacaksin ondan sonracima sagdan soldan bide onden fotosunu cekeceksin ( neyin fotosu anladin sen) o fotoyu bu kizmi diyenlerin gozune gozune sokacaksin. Bu kadar basit. Bide cocugu tras ettir . Bu kadar kel kizin arasinda sacli dolasmasin. :) valla yolarlar oglusunu
yoldurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam
kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
su, meyve, çorba işi tamam, çorbada zeytinyağı anne sütü vs bi sürü sıvı alıyo:128: eee napcam ?
Sabah bizde ayniydik bugun armut gunu dun elmaydi bakalim armut marifetini gostercekmi?kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
su, meyve, çorba işi tamam, çorbada zeytinyağı anne sütü vs bi sürü sıvı alıyo:128: eee napcam ?
kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
mrb kızlar
ben eylül annesiyim ama paylaşımlarınızın takipçisiyiz
size bi sorum olacak biz 1 aydır devam sütü kullanıyoduk o bitti acaba yenisini alsam mı yoksa açığı artık ek gıda veya muhallebi gibi mamalarla mı kapatsak :26::44:
Senaysencim tarif topiğimiz var artık ve senden tarifler bekliyoruziriscann ciksin disler de tek tek ciksinlar cumleten gelince eglenceli oluyorlar
msoe cim dogru diyorsun walla bir de ben biraktiginda persembe gunu oglendi hesap et sen gerisini
yahu benım bu oğlan yoğurdu ve yoğurt corbasını falan yemiyo ben napıyım??
canim corbanin icine sebze ya da tam tahil katinca iyice yumusatiyor duzeliyor
yok yine gerekir devam sutu ek gida olsa bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?