2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

O dil hep dışarda bu aralar

Çoraplar annemin eseri ,orjinal hemşin çorabı ,anası da iyi horoncu ,Umay'ım da horoncu olacak inşallah

Karadenizli olduğumuzu herkes anladı yaw

Umay'dan çok saçı olduğu için olabilir mi acep

fenerli olmayan rizeli varmi acep. Ama olsun tek sevdigim fenerli
Varrrrrr ,ben Beşiktaşlıyım ,babamız fenerli hem de trbiüncü , Umay 1907 de doğunca -hem de normal doğumla- mübarek insan ilan edildi...Umay da kutsal bebek

gunaydin teyzoslar gecmise bakalim dedik de coook cene calmissiniz ayol
bizi bir guncelleseniz de bodoslama dalsak muhabbeteee
İkiz annelerini bodostan kabul ediyoruz canım ,tekizlere yasak geçmişe bakınıp öyle gelinecek

Anaammm ,bizim çıkmasın o zaman o dişler bi süre daha :26:

Merhaba kızlar, nasılsınız?
Okudum ama alıntı yapamadım. Tüm bebîşleri öpüyorum.
Biz de dün gezdik biraz hava aldık. Sonra da Ela'yı anneme bırakıp alışverişe gittik.
Annemler için haıck mama sandalyesi aldım. Jokerden 79 tl. Küçük, katlanıyor, içî de yumuşacık. Şimdilik sevdim.
Bir de baston puset aldık. Chiccp snopy. Almayı düşünen varsa real'de kampanya var. Joker ve e-bebekte 220 tl, realden 169a aldık. Küçük, hafif çok sevdim. Jokerde ayakjabılarda indirim var bir de, nike aldım Ela'ya 43 tl. Yaza giyer:)
Real de oro koltuğu vardı, koala marka. Onu bîraz araştıracağım.. Artık ana kucağına pek sığmıyor Ela.

Aldıklarınız hayırlı olsun canım , o mama sandalyesni ben de gördüm almayı düşündüm ama cesaret edememiştim,memnunsan hemen alayım ben de

yahu dün akşam ben bitirdim geçmişi ve henüz öğlenn ama aaaaaa bende laf yetiştirmek istiyorum , orda çok güzel bebekler gördüm onlarıda ısırmak istiyorumm ,

kızamık aşısı hakkında düşünceleriniz
birde dişler çıktı ya bazılarımızda diş bakımı nedir ne olcaktır bakınıyorum google amcadan ama
banane bendedirek dalcam topik eeee

Olmaz,tekizleri direk almıyoruz ,özet çıkar öyle gelllll

Eki Görüntüle 635778

bu adamı neden herkes kıza benzetiyo yaaaa

ahaha demek ki bütün olay saçlarda, saçı olmayan kızları erkek sanıyorlar saçı olan erkekleri de kız

gunaydin teyzoslar gecmise bakalim dedik de coook cene calmissiniz ayol
bizi bir guncelleseniz de bodoslama dalsak muhabbeteee

dal senaysencim dal, ben bir girdim o alemlere giren çıkamıyor valla

kızamık aşısını biz yaptırdık canım, 5.-10. gün arası ateş yapabilir dedi. şimdilik 3 gün oldu herhangi bir sıkıntımız yok. ben pek yaptırmak istemiyordum da eşim ısrar etti, aşının sıkıntısından korkuyorsun ama ya kızamık olursa dedi, yaptırdık..

Bende simdi ikeadan baktim. Sandalye 44 tl ama kargo 18 tl. Gider bende jokerden alirim. Tasima kapasitesi varmi ?

iriscann ciksin disler de tek tek ciksinlar cumleten gelince eglenceli oluyorlar
msoe cim dogru diyorsun walla bir de ben biraktiginda persembe gunu oglendi hesap et sen gerisini

yahu benım bu oğlan yoğurdu ve yoğurt corbasını falan yemiyo ben napıyım??

Alcaksin oglani yatircaksin bi guzel soyacaksin ondan sonracima sagdan soldan bide onden fotosunu cekeceksin ( neyin fotosu anladin sen) o fotoyu bu kizmi diyenlerin gozune gozune sokacaksin. Bu kadar basit. Bide cocugu tras ettir . Bu kadar kel kizin arasinda sacli dolasmasin. :) valla yolarlar oglusunu

yoldurmaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam

kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
su, meyve, çorba işi tamam, çorbada zeytinyağı anne sütü vs bi sürü sıvı alıyo:128: eee napcam ?

mrb kızlar
ben eylül annesiyim ama paylaşımlarınızın takipçisiyiz
size bi sorum olacak biz 1 aydır devam sütü kullanıyoduk o bitti acaba yenisini alsam mı yoksa açığı artık ek gıda veya muhallebi gibi mamalarla mı kapatsak :26::44:

kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
su, meyve, çorba işi tamam, çorbada zeytinyağı anne sütü vs bi sürü sıvı alıyo:128: eee napcam ?
Sabah bizde ayniydik bugun armut gunu dun elmaydi bakalim armut marifetini gostercekmi?

canim corbanin icine sebze ya da tam tahil katinca iyice yumusatiyor duzeliyor

yok yine gerekir devam sutu ek gida olsa bile

iriscann ciksin disler de tek tek ciksinlar cumleten gelince eglenceli oluyorlar
msoe cim dogru diyorsun walla bir de ben biraktiginda persembe gunu oglendi hesap et sen gerisini
Senaysencim tarif topiğimiz var artık ve senden tarifler bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/597572-agustos-annelerinden-tarifler.html
yahu benım bu oğlan yoğurdu ve yoğurt corbasını falan yemiyo ben napıyım??

Yese güzel olur tabi ama aslında emiyor/devam sütü alıyor bebekler ondan çok stres yapmamak gerek de iştesi var Bizimkide sevmedi hala bekliyorum dün azcık ayran yapayım içsin demiştim sonra unuttum bir ara biraz ayran verecem bakalım tepkisi ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…