Bencede al. Hemen kabul etmeyebilir. Sut hep icecek sonucta onlar adi ustunde ek gida. Ana sutu aliyomumrb kızlar
ben eylül annesiyim ama paylaşımlarınızın takipçisiyiz
size bi sorum olacak biz 1 aydır devam sütü kullanıyoduk o bitti acaba yenisini alsam mı yoksa açığı artık ek gıda veya muhallebi gibi mamalarla mı kapatsak :26::44:
Senaysencim tarif topiğimiz var artık ve senden tarifler bekliyoruz
http://www.kadinlarkulubu.com/agustos-anneleri/597572-agustos-annelerinden-tarifler.html
Bencede al. Hemen kabul etmeyebilir. Sut hep icecek sonucta onlar adi ustunde ek gida. Ana sutu aliyomu
Hislerime tercüman oldun...Alcaksin oglani yatircaksin bi guzel soyacaksin ondan sonracima sagdan soldan bide onden fotosunu cekeceksin ( neyin fotosu anladin sen) o fotoyu bu kizmi diyenlerin gozune gozune sokacaksin. Bu kadar basit. Bide cocugu tras ettir . Bu kadar kel kizin arasinda sacli dolasmasin. :) valla yolarlar oglusunu
Armut dene canım bir de ,bizde bayağı etkili...kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
su, meyve, çorba işi tamam, çorbada zeytinyağı anne sütü vs bi sürü sıvı alıyo:128: eee napcam ?
Laannnn ,burda da kaynanasavar var ,ezdirmem kızımıYoldurmaaa biz bu oglanlar gelsin kizlar yolsun uzsun diyemi dogurdukahh ahh bakalim hangi kizin kapisinda direk olacaklar.
Uvvvv demek erkek analarinin icine bise giriyo cok kaynana gordum kendimi
Arkadaşlar cevaplamış ,bence de süte/devam sütüne devam.mrb kızlar
size bi sorum olacak biz 1 aydır devam sütü kullanıyoduk o bitti acaba yenisini alsam mı yoksa açığı artık ek gıda veya muhallebi gibi mamalarla mı kapatsak :26::44:
e tabii, uht olmayan sütlerle yani -pastörize- oldukça başarılı olabilirsinkızlar bi kaç sorum olcak ev yapımı yogurt için hazır süt kullansam olur mu ve geceleri bebegim karnı tam doysun ve rahat etsin diye ne verebilirim hazır mama haric
nesi faydalıymış, bende var, sebze çorbası için küp küp doğrayıp buzluğa atmıştım, hemen kullanıma geçiyim ozmanbi yerlerden tatlı patates bulabilsek... :100: çok faydalıymış bebeklerimize... hele hele tam da bu ay...
bulabilen alan gören var mı?
sağol canım ya, ben de unutmuşum. ya konuştuk ama kadın bi tuhaftı ya. korkuttum mu kadını ne. benim yerim ufak da bilmem ne deyip durdu. lan sana ne ben talipsem sana mı kaldı? neyse bi problem var dedi idari olarak onu bi sorayım size geri döncem dedi. ben de bu arada kararımı verdim, gitmicem. şuursuz. oraya gitsem delirtir beni bu. hiç çekemem bi de gurbette. ok sorun yok dese bile kusura bakmayın da ben sizin neden böyle davrandığınız anlayamadım, çalışma etiğinizden şüphe duyuyorum diye yazacam. düzgün hareket etsin benimki gibi başkalrının da sinirlerini yıpratmasın.Canım senin o görüşme ne oldu?
saçından bence de
valla bişi kaçıyo bence de. benim oğlumda da ben de öyle kıskanç oluyorum bazen ya, delimiyim ne diye sorguluyorum ama kendimi. bu da bişiYoldurmaaa biz bu oglanlar gelsin kizlar yolsun uzsun diyemi dogurdukahh ahh bakalim hangi kizin kapisinda direk olacaklar.
Uvvvv demek erkek analarinin icine bise giriyo cok kaynana gordum kendimi
al canım, sütün yetmiyorsa 1 yaşına kadar devam sütü kullanman gerek diye biliyorum benmrb kızlar
Hakkınızda hayırlısı ama bana kalırsada şuanda gurbet zor olur. Hani minik 3yaşında falan olsaydı daha kolay olabilirdi.sağol canım ya, ben de unutmuşum. ya konuştuk ama kadın bi tuhaftı ya. korkuttum mu kadını ne. benim yerim ufak da bilmem ne deyip durdu. lan sana ne ben talipsem sana mı kaldı? neyse bi problem var dedi idari olarak onu bi sorayım size geri döncem dedi. ben de bu arada kararımı verdim, gitmicem. şuursuz. oraya gitsem delirtir beni bu. hiç çekemem bi de gurbette. ok sorun yok dese bile kusura bakmayın da ben sizin neden böyle davrandığınız anlayamadım, çalışma etiğinizden şüphe duyuyorum diye yazacam. düzgün hareket etsin benimki gibi başkalrının da sinirlerini yıpratmasın.
zaten oraya gidince çocukları kime baktıracağım deyip duruyordum. dedim evde bakarım. eşim başta ikna olmadı sen yapamazsın bak sonra üzülürsün vs dedi. dedim bu şuursuzlarla uğraşacağıma çocuklarımla uğraşırım, yetti bu kadar insanüstü çaba sarfettiğim. artık evin yükünü kocama postalamış durumdayım, 1.5 sene daha evdeyim
Anaa geçen gün migrosta gördüm markayı hiç bilmediğimden almadımMSOEcim lakabıma uygun davranayım azıcık, ama herşey bebeklerimiz için.
L'era Fresca..
Günlük süt, şişede...
İçenler ben böyle birşey görmedim diyor. Dondurmaları Ankara'da Migroslarda var ama sütü sadece İstanbulda.
Eve de servis yapıyorlarmış.
eve servis | L’era Fresca
bi şişe alın da bi bakın yahu, çok öven var. :44:
Anaa geçen gün migrosta gördüm markayı hiç bilmediğimden almadımBirdahaki sefere alayım deneyim
MSOEcim lakabıma uygun davranayım azıcık, ama herşey bebeklerimiz için.
L'era Fresca..
Günlük süt, şişede...
İçenler ben böyle birşey görmedim diyor. Dondurmaları Ankara'da Migroslarda var ama sütü sadece İstanbulda.
Eve de servis yapıyorlarmış.
eve servis | L’era Fresca
bi şişe alın da bi bakın yahu, çok öven var. :44:
sağol canım ya, ben de unutmuşum. ya konuştuk ama kadın bi tuhaftı ya. korkuttum mu kadını ne. benim yerim ufak da bilmem ne deyip durdu. lan sana ne ben talipsem sana mı kaldı? neyse bi problem var dedi idari olarak onu bi sorayım size geri döncem dedi. ben de bu arada kararımı verdim, gitmicem. şuursuz. oraya gitsem delirtir beni bu. hiç çekemem bi de gurbette. ok sorun yok dese bile kusura bakmayın da ben sizin neden böyle davrandığınız anlayamadım, çalışma etiğinizden şüphe duyuyorum diye yazacam. düzgün hareket etsin benimki gibi başkalrının da sinirlerini yıpratmasın.
zaten oraya gidince çocukları kime baktıracağım deyip duruyordum. dedim evde bakarım. eşim başta ikna olmadı sen yapamazsın bak sonra üzülürsün vs dedi. dedim bu şuursuzlarla uğraşacağıma çocuklarımla uğraşırım, yetti bu kadar insanüstü çaba sarfettiğim. artık evin yükünü kocama postalamış durumdayım, 1.5 sene daha evdeyim
Aldıklarınız hayırlı olsun canım , o mama sandalyesni ben de gördüm almayı düşündüm ama cesaret edememiştim,memnunsan hemen alayım ben de
oohh sefan olsunben de bakıcı bulamamaktan muzdaripim malum, işyerinde de ortam tatsız, eşime bi yurtdışı ya da olmadı şehir dışı bir iş çıksın da bahaneyle kızıma ben bakıyım istiyorum
Tamam,bu akşam kullan yarın raporu alırım sendenTeşekkürler. Şîmdilik memnunum. Biraz kullanınca yazarım yine.
Başladı canım bu sabah , ilk elektrik iyiydi , benim şaşkınım herkesi seviyo sanırsam ,yüzüne gülen herkese gülücük ,bi de dil çıkarıyo tabihayırlı olsun bu arada? başladı mı bakıcın?
ahaha demek ki bütün olay saçlarda, saçı olmayan kızları erkek sanıyorlar saçı olan erkekleri de kız
dal senaysencim dal, ben bir girdim o alemlere giren çıkamıyor valla
kızamık aşısını biz yaptırdık canım, 5.-10. gün arası ateş yapabilir dedi. şimdilik 3 gün oldu herhangi bir sıkıntımız yok. ben pek yaptırmak istemiyordum da eşim ısrar etti, aşının sıkıntısından korkuyorsun ama ya kızamık olursa dedi, yaptırdık..
allallah kızamık aşısını saglık ocagı 9. ayda oluyor şimdi degil dedi.sen nasıl yaptırdınki.bu aydada olabiliyomuymuş yani
Ben de herifin zengin olmasını bekliyorummmmm
Tamam,bu akşam kullan yarın raporu alırım senden
Başladı canım bu sabah , ilk elektrik iyiydi , benim şaşkınım herkesi seviyo sanırsam ,yüzüne gülen herkese gülücük ,bi de dil çıkarıyo tabiAkşama annemden alıcam raporu bakalım durum nedir ...
kızlar size bişe sorucam ya bana akıl werin sütüm iyice bitti.. cuma aksam sağdım geri kalan zamanda kız zaten emmiyor zorluyorum ama tık yok sonra misafirden pazara kadar sağamadım bir sağdım 20 cc çıkdı yani artık ne sütüm war ne de kızım beni emmek istiyor meme işini bitirsemmi artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?