2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bencede al. Hemen kabul etmeyebilir. Sut hep icecek sonucta onlar adi ustunde ek gida. Ana sutu aliyomu

Hislerime tercüman oldun...
İmza: Kel Umay'ın annesi

kaka bezin üstünde top gibi, ya da afedersiniz yaparken yarıda kalmış gibi orda duruyor:121:
su, meyve, çorba işi tamam, çorbada zeytinyağı anne sütü vs bi sürü sıvı alıyo:128: eee napcam ?
Armut dene canım bir de ,bizde bayağı etkili...

Yoldurmaaa biz bu oglanlar gelsin kizlar yolsun uzsun diyemi dogurduk ahh ahh bakalim hangi kizin kapisinda direk olacaklar.
Uvvvv demek erkek analarinin icine bise giriyo cok kaynana gordum kendimi
Laannnn ,burda da kaynanasavar var ,ezdirmem kızımı

Arkadaşlar cevaplamış ,bence de süte/devam sütüne devam.

kızlar bi kaç sorum olcak ev yapımı yogurt için hazır süt kullansam olur mu ve geceleri bebegim karnı tam doysun ve rahat etsin diye ne verebilirim hazır mama haric
e tabii, uht olmayan sütlerle yani -pastörize- oldukça başarılı olabilirsin

bi yerlerden tatlı patates bulabilsek... :100: çok faydalıymış bebeklerimize... hele hele tam da bu ay...

bulabilen alan gören var mı?
nesi faydalıymış, bende var, sebze çorbası için küp küp doğrayıp buzluğa atmıştım, hemen kullanıma geçiyim ozman
Canım senin o görüşme ne oldu?
sağol canım ya, ben de unutmuşum. ya konuştuk ama kadın bi tuhaftı ya. korkuttum mu kadını ne. benim yerim ufak da bilmem ne deyip durdu. lan sana ne ben talipsem sana mı kaldı? neyse bi problem var dedi idari olarak onu bi sorayım size geri döncem dedi. ben de bu arada kararımı verdim, gitmicem. şuursuz. oraya gitsem delirtir beni bu. hiç çekemem bi de gurbette. ok sorun yok dese bile kusura bakmayın da ben sizin neden böyle davrandığınız anlayamadım, çalışma etiğinizden şüphe duyuyorum diye yazacam. düzgün hareket etsin benimki gibi başkalrının da sinirlerini yıpratmasın.
zaten oraya gidince çocukları kime baktıracağım deyip duruyordum. dedim evde bakarım. eşim başta ikna olmadı sen yapamazsın bak sonra üzülürsün vs dedi. dedim bu şuursuzlarla uğraşacağıma çocuklarımla uğraşırım, yetti bu kadar insanüstü çaba sarfettiğim. artık evin yükünü kocama postalamış durumdayım, 1.5 sene daha evdeyim
saçından bence de

Yoldurmaaa biz bu oglanlar gelsin kizlar yolsun uzsun diyemi dogurduk ahh ahh bakalim hangi kizin kapisinda direk olacaklar.
Uvvvv demek erkek analarinin icine bise giriyo cok kaynana gordum kendimi
valla bişi kaçıyo bence de. benim oğlumda da ben de öyle kıskanç oluyorum bazen ya, delimiyim ne diye sorguluyorum ama kendimi. bu da bişi
al canım, sütün yetmiyorsa 1 yaşına kadar devam sütü kullanman gerek diye biliyorum ben

MSOEcim lakabıma uygun davranayım azıcık, ama herşey bebeklerimiz için.

L'era Fresca..

Günlük süt, şişede...
İçenler ben böyle birşey görmedim diyor. Dondurmaları Ankara'da Migroslarda var ama sütü sadece İstanbulda.
Eve de servis yapıyorlarmış.
eve servis | L’era Fresca

bi şişe alın da bi bakın yahu, çok öven var. :44:

Hakkınızda hayırlısı ama bana kalırsada şuanda gurbet zor olur. Hani minik 3yaşında falan olsaydı daha kolay olabilirdi.
İmkan varsa bencede evde dur biraz eşin çalışsın
Anaa geçen gün migrosta gördüm markayı hiç bilmediğimden almadım Birdahaki sefere alayım deneyim

ben hamileyken içiyordum bu günlük sütten ve çok da seviyordum. bi gurme market vardı annemlerin orda, gıda mühendisiydi sahibi, ben sek'in günlük sütünü ararken bir de bunu deneyin diye o tanıştırmıştı beni bu sütle..

oohh sefan olsun ben de bakıcı bulamamaktan muzdaripim malum, işyerinde de ortam tatsız, eşime bi yurtdışı ya da olmadı şehir dışı bir iş çıksın da bahaneyle kızıma ben bakıyım istiyorum

________ Hanım merhabalar, sütlerimizi sizinle paylaştığımız noktalardan temin edebilirsiniz. Teşekkür ederiz.

5M ANKARA
5M ERYAMAN ANKARA
ANKARA 100.YIL MM MIGROS
ANSERA SATIŞ MAĞAZASI
ARCADIUM MİGROS SATIŞ MAĞAZASI
BALGAT ANKARA MAĞAZASI
BATIKENT ANKARA MM MİGROS
BESA KARİNA MM MİGROS
BEYSUPARK MİGROS
ERYAMAN SATIŞ MAĞAZASI
GÖKSUPARK MİGROS
KORU SİTESİ ANKARA MAĞAZASI
YENİMAHALLE ANKARA
ÇAYYOLU ANKARA MMM MİGROS
DİKMEN CADDE MM MİGROS

Ben de herifin zengin olmasını bekliyorummmmm

Teşekkürler. Şîmdilik memnunum. Biraz kullanınca yazarım yine.
Tamam,bu akşam kullan yarın raporu alırım senden

hayırlı olsun bu arada? başladı mı bakıcın?
Başladı canım bu sabah , ilk elektrik iyiydi , benim şaşkınım herkesi seviyo sanırsam ,yüzüne gülen herkese gülücük ,bi de dil çıkarıyo tabi Akşama annemden alıcam raporu bakalım durum nedir ...

allallah kızamık aşısını saglık ocagı 9. ayda oluyor şimdi degil dedi.sen nasıl yaptırdınki.bu aydada olabiliyomuymuş yani

kızlar size bişe sorucam ya bana akıl werin sütüm iyice bitti.. cuma aksam sağdım geri kalan zamanda kız zaten emmiyor zorluyorum ama tık yok sonra misafirden pazara kadar sağamadım bir sağdım 20 cc çıkdı yani artık ne sütüm war ne de kızım beni emmek istiyor meme işini bitirsemmi artık

allallah kızamık aşısını saglık ocagı 9. ayda oluyor şimdi degil dedi.sen nasıl yaptırdınki.bu aydada olabiliyomuymuş yani

sağlık bakanlığı 6 ayını geçmiş tüm bebeklere yapılabilir demiş. hatta biz normalde hastanede aşı yaptırdığımızda para ödüyorduk, bu sefer sağlık bakanlığı yapılsın diye talimat verdiği için ödeme de yapmadık.

herifin zengin olmasını bekleme canım, baştan zengin herifle evlenmediysen iş piyangoya sayısala falan kalmış demektir

bakıcınız inşallah uzun süreli olur, ne güzel hemen buldun. ne kadara anlaştınız ayıptır sorması? bi de ev işi yapacak mı?

biraz rezeneydi, bulgurdu falan arttırmayı denesen mi canım? çok az gelse bile yemene içmene dikkat ettiğinde artıyor diyorlar, gerçi sen güzel besleniyorsun bu aralar ama :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…