biraz rezeneydi, bulgurdu falan arttırmayı denesen mi canım? çok az gelse bile yemene içmene dikkat ettiğinde artıyor diyorlar, gerçi sen güzel besleniyorsun bu aralar ama :44:
Emmedikçe/sağmadıkça azalıyor evet ama hakkaten artık sağmak çok zorlamaya başladı beni de , süt azaldığı için emmiyor artık gündüzleri,sadece gece uykulu uykulu emiyor o kadar ,ben de akşam uyuduktan sonra sağıyorum,sabah sağıyorum,işyerinde sağıyorum...Süt de az geliyor artık,bütün vaktim sağmakla geçiyor ve çok sıkıldım artık...Emdiği sürece veririm ama bu şekilde çok da gitmiycek gibi görünüyor ,en azından geceleri verebilirim inşallah ...Ama şu sağma işinden fenalık geldi....kızlar size bişe sorucam ya bana akıl werin sütüm iyice bitti.. cuma aksam sağdım geri kalan zamanda kız zaten emmiyor zorluyorum ama tık yok sonra misafirden pazara kadar sağamadım bir sağdım 20 cc çıkdı yani artık ne sütüm war ne de kızım beni emmek istiyor meme işini bitirsemmi artık
Biz rota haricinde hiçbirine para ödemedik ,niye hastanede yaptırdınız canım,biz hep sağlık ocağında yaptırdık.:44:sağlık bakanlığı 6 ayını geçmiş tüm bebeklere yapılabilir demiş. hatta biz normalde hastanede aşı yaptırdığımızda para ödüyorduk, bu sefer sağlık bakanlığı yapılsın diye talimat verdiği için ödeme de yapmadık.
Başta aşk evliliği yaptım ama işte demek hatayı orda yapmışımherifin zengin olmasını bekleme canım, baştan zengin herifle evlenmediysen iş piyangoya sayısala falan kalmış demektir
bakıcınız inşallah uzun süreli olur, ne güzel hemen buldun. ne kadara anlaştınız ayıptır sorması? bi de ev işi yapacak mı?
Olar sende bulmuşsun ama Ankarada, senden ne kaçaralınca buradan bi görüş bildir güzelim olar mı?
sağlık bakanlığı 6 ayını geçmiş tüm bebeklere yapılabilir demiş. hatta biz normalde hastanede aşı yaptırdığımızda para ödüyorduk, bu sefer sağlık bakanlığı yapılsın diye talimat verdiği için ödeme de yapmadık.
Emmedikçe/sağmadıkça azalıyor evet ama hakkaten artık sağmak çok zorlamaya başladı beni de , süt azaldığı için emmiyor artık gündüzleri,sadece gece uykulu uykulu emiyor o kadar ,ben de akşam uyuduktan sonra sağıyorum,sabah sağıyorum,işyerinde sağıyorum...Süt de az geliyor artık,bütün vaktim sağmakla geçiyor ve çok sıkıldım artık...Emdiği sürece veririm ama bu şekilde çok da gitmiycek gibi görünüyor ,en azından geceleri verebilirim inşallah ...Ama şu sağma işinden fenalık geldi....
Biz rota haricinde hiçbirine para ödemedik ,niye hastanede yaptırdınız canım,biz hep sağlık ocağında yaptırdık.:44:
Başta aşk evliliği yaptım ama işte demek hatayı orda yapmışım
Eskisiyle aynı fiyat canım ,700...Bu bakıcımızı ben tanıyodum ama daha önce bizim burda yemekhanede çalışmıştı 1-2 yıl , ablası da bizim burda memur ,diğer bakıcımıza verdiğimiz rakamı bildiği için herhangi bir fiyat sorunu olmadı...Ev işi yapmıycak ,ben bakıcıların evişi yapmalarını doğru bulmuyorum zaten ,sadece bebeğime baksın yeter...
kızlar size bişe sorucam ya bana akıl werin sütüm iyice bitti.. cuma aksam sağdım geri kalan zamanda kız zaten emmiyor zorluyorum ama tık yok sonra misafirden pazara kadar sağamadım bir sağdım 20 cc çıkdı yani artık ne sütüm war ne de kızım beni emmek istiyor meme işini bitirsemmi artık
CANIM NELER YAPTIM SU 5 aydır ama yok ewet güya güzel besleniyorum ama bişe yok gncden süt artırıcı bitkisel ilaçda aldım süt hormonlarını uyarıyormus dr son çare dedi ama yok yok canım sanırım bünyesel bişe
________ Hanım merhabalar, sütlerimizi sizinle paylaştığımız noktalardan temin edebilirsiniz. Teşekkür ederiz.
5M ANKARA
5M ERYAMAN ANKARA
ANKARA 100.YIL MM MIGROS
ANSERA SATIŞ MAĞAZASI
ARCADIUM MİGROS SATIŞ MAĞAZASI
BALGAT ANKARA MAĞAZASI
BATIKENT ANKARA MM MİGROS
BESA KARİNA MM MİGROS
BEYSUPARK MİGROS
ERYAMAN SATIŞ MAĞAZASI
GÖKSUPARK MİGROS
KORU SİTESİ ANKARA MAĞAZASI
YENİMAHALLE ANKARA
ÇAYYOLU ANKARA MMM MİGROS
DİKMEN CADDE MM MİGROS
sağmak bana da hep zor geldi, mümkün oldukça sağmadım baştan beri. hatta makinem de yepyeni duruyor, satmayı düşünüyorum bir iki ay sonra.
bizde özel sağlık sigortası olduğu için eşimin işyerinden,aşıları hastanede yaptırmak sorun olmadı bizim için. ödeme yapıyorduk ama toplam tutarın %20si yani.
bence de ideali bakıcının ev işi yapmaması ama benim bakıcılar o kadar pahalıya geldi ki onun dışında temizlikçi bile alamaz hale geliyorum maddi açıdan. 700 liraya bulsam keşke, benimkilere verdiğim parayla iki bakıcı tutulabiliyor demek ki
sağmak bana da hep zor geldi, mümkün oldukça sağmadım baştan beri. hatta makinem de yepyeni duruyor, satmayı düşünüyorum bir iki ay sonra.
bizde özel sağlık sigortası olduğu için eşimin işyerinden,aşıları hastanede yaptırmak sorun olmadı bizim için. ödeme yapıyorduk ama toplam tutarın %20si yani.
bence de ideali bakıcının ev işi yapmaması ama benim bakıcılar o kadar pahalıya geldi ki onun dışında temizlikçi bile alamaz hale geliyorum maddi açıdan. 700 liraya bulsam keşke, benimkilere verdiğim parayla iki bakıcı tutulabiliyor demek ki
yeni gelen mesaj:
____________ hanım merhaba,
Sütlerimiz yalnızca İstanbul'da satılmaktadır. Ankara için paylaşmış olduğumuz noktalar dondurma satışımızın bulunduğu noktalardır. Karışıklık için özür dileriz. Günlük süt oldugundan kargoya uygun degildir. Tesekkurler
bende doktor kontrolünde unutmayıp sorayım.madem hastanelerde ücretsizse bu aşı 9.aya kadar beklemeye gerek yok.teşkkürler bilgi içinsağlık bakanlığı 6 ayını geçmiş tüm bebeklere yapılabilir demiş. hatta biz normalde hastanede aşı yaptırdığımızda para ödüyorduk, bu sefer sağlık bakanlığı yapılsın diye talimat verdiği için ödeme de yapmadık.
kızlar size bişe sorucam ya bana akıl werin sütüm iyice bitti.. cuma aksam sağdım geri kalan zamanda kız zaten emmiyor zorluyorum ama tık yok sonra misafirden pazara kadar sağamadım bir sağdım 20 cc çıkdı yani artık ne sütüm war ne de kızım beni emmek istiyor meme işini bitirsemmi artık
Bizdede ozel sag. Sig var ama saglik ocaginda diger ozelleridehastanede yaptiriyorum. Hastanelerin yaptigi dahami iyi icerikli?
Arkadasimin vardi bakici 700 e isguc yemek alayini yapardi. Ama kendi cocuguyla grlirdi. Bigun aksam cocuk babasinin yaninda kufur edince bakiciyi emekli ettiler. Diger cocuktan kufur ogrenmis.
ya di mi. ama doktora yap çocuk büyüt koştur koştur alışınca da evde olmak sıkıcı oluyo ya bazen. acil bişeyler yapmak lazım. şimdiki procem kendim olucam diyodum, zayıflıcaktım vs vs. ama didem sütüm bitti diyo, diyetten olabilir mi ki? ben emzirmek istiyorum 10-12 ay. sonra kendim ettim kendim buldum olmıyım.oohh sefan olsunben de bakıcı bulamamaktan muzdaripim malum, işyerinde de ortam tatsız, eşime bi yurtdışı ya da olmadı şehir dışı bir iş çıksın da bahaneyle kızıma ben bakıyım istiyorum
yeni gelen mesaj:
____________ hanım merhaba,
Sütlerimiz yalnızca İstanbul'da satılmaktadır. Ankara için paylaşmış olduğumuz noktalar dondurma satışımızın bulunduğu noktalardır. Karışıklık için özür dileriz. Günlük süt oldugundan kargoya uygun degildir. Tesekkurler
Keşke etmeselermiş,nasıl olsa küfür etmeyi öğrenecekti yavrucak
Keşke etmeselermiş,nasıl olsa küfür etmeyi öğrenecekti yavrucak
Bizdede ozel sag. Sig var ama saglik ocaginda diger ozelleridehastanede yaptiriyorum. Hastanelerin yaptigi dahami iyi icerikli?
Arkadasimin vardi bakici 700 e isguc yemek alayini yapardi. Ama kendi cocuguyla grlirdi. Bigun aksam cocuk babasinin yaninda kufur edince bakiciyi emekli ettiler. Diger cocuktan kufur ogrenmis.
Aman sizde de AOÇnin sütleri var ya boşver :) Bende o sütü çok merak ediyorum.Eşim Ankarada büyüdü, burda duydum sordum, ben o sütün üstüne süt tanımam diyor
Biz yoğurt yapıp yollayalım bari sana ...
Aman sizde de AOÇnin sütleri var ya boşver :) Bende o sütü çok merak ediyorum.Eşim Ankarada büyüdü, burda duydum sordum, ben o sütün üstüne süt tanımam diyor
Meraba esin dogru soylemis csnim biz sut yogurt tereyag herseyi ordan aliyoz.keci sutu peyniri ve yogurdu ozellikle bebek icin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?