2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

biraz rezeneydi, bulgurdu falan arttırmayı denesen mi canım? çok az gelse bile yemene içmene dikkat ettiğinde artıyor diyorlar, gerçi sen güzel besleniyorsun bu aralar ama :44:

CANIM NELER YAPTIM SU 5 aydır ama yok ewet güya güzel besleniyorum ama bişe yok gncden süt artırıcı bitkisel ilaçda aldım süt hormonlarını uyarıyormus dr son çare dedi ama yok yok canım sanırım bünyesel bişe

Emmedikçe/sağmadıkça azalıyor evet ama hakkaten artık sağmak çok zorlamaya başladı beni de , süt azaldığı için emmiyor artık gündüzleri,sadece gece uykulu uykulu emiyor o kadar ,ben de akşam uyuduktan sonra sağıyorum,sabah sağıyorum,işyerinde sağıyorum...Süt de az geliyor artık,bütün vaktim sağmakla geçiyor ve çok sıkıldım artık...Emdiği sürece veririm ama bu şekilde çok da gitmiycek gibi görünüyor ,en azından geceleri verebilirim inşallah ...Ama şu sağma işinden fenalık geldi....

Biz rota haricinde hiçbirine para ödemedik ,niye hastanede yaptırdınız canım,biz hep sağlık ocağında yaptırdık.:44:

Başta aşk evliliği yaptım ama işte demek hatayı orda yapmışım
Eskisiyle aynı fiyat canım ,700...Bu bakıcımızı ben tanıyodum ama daha önce bizim burda yemekhanede çalışmıştı 1-2 yıl , ablası da bizim burda memur ,diğer bakıcımıza verdiğimiz rakamı bildiği için herhangi bir fiyat sorunu olmadı...Ev işi yapmıycak ,ben bakıcıların evişi yapmalarını doğru bulmuyorum zaten ,sadece bebeğime baksın yeter...

alınca buradan bi görüş bildir güzelim olar mı?
Olar sende bulmuşsun ama Ankarada, senden ne kaçar

Hastanede ücretsiz yapılmıyor mu aşılarınız?
Doğum yaptıgım hastane ücretsiz demişti. Normalde gittiğimiz hastanede ücretsiz dedi.
Bizde bu ay denk geldide hastanede normal kontrolunde yaptırdık artı bir ücret ödemedik:44:Normalde sağlık ocağında yaptırıyorduk.

sağmak bana da hep zor geldi, mümkün oldukça sağmadım baştan beri. hatta makinem de yepyeni duruyor, satmayı düşünüyorum bir iki ay sonra.

bizde özel sağlık sigortası olduğu için eşimin işyerinden,aşıları hastanede yaptırmak sorun olmadı bizim için. ödeme yapıyorduk ama toplam tutarın %20si yani.

bence de ideali bakıcının ev işi yapmaması ama benim bakıcılar o kadar pahalıya geldi ki onun dışında temizlikçi bile alamaz hale geliyorum maddi açıdan. 700 liraya bulsam keşke, benimkilere verdiğim parayla iki bakıcı tutulabiliyor demek ki

Ama sen diyet yapiyodun dimi. Yani kisir felan yemiyosundur. Kiz birak diyeti bu kadar sisgonun arasinda seni barindirmayiz. Ya sisgo ol ta terket :)))

Aynen canım ,bünye meselesi...Annelerimiz zamanında bu kadar uğraşıyo muydu sanki,yok...Olunca oluyor ,zorlayarak biraz artırıyosun o kadar...Şİmdi benim annem burda rahatım,o gidince o kadar vaktimi süt sağmaya ayırabileceğimi hiç sanmıyorum ,ev işi,yemek,çocuk...

yeni gelen mesaj:

____________ hanım merhaba,
Sütlerimiz yalnızca İstanbul'da satılmaktadır. Ankara için paylaşmış olduğumuz noktalar dondurma satışımızın bulunduğu noktalardır. Karışıklık için özür dileriz. Günlük süt oldugundan kargoya uygun degildir. Tesekkurler

Bizdede ozel sag. Sig var ama saglik ocaginda diger ozelleridehastanede yaptiriyorum. Hastanelerin yaptigi dahami iyi icerikli?
Arkadasimin vardi bakici 700 e isguc yemek alayini yapardi. Ama kendi cocuguyla grlirdi. Bigun aksam cocuk babasinin yaninda kufur edince bakiciyi emekli ettiler. Diger cocuktan kufur ogrenmis.

Ben de işe başlayana kadar sadece geceleri sağdım ama işe başlayınca mecburen sağdım ,şimdi sabah ve akşam da emmediği için sağıyorum ,makine organım oldu artık ....
Ajansdan bulduğun için fiyatlar yüksek tabi,etrafından sorarak bulamaz mısın ki acaba yaa ,akraba ,komşu v.s.

Biz yoğurt yapıp yollayalım bari sana ...

bende doktor kontrolünde unutmayıp sorayım.madem hastanelerde ücretsizse bu aşı 9.aya kadar beklemeye gerek yok.teşkkürler bilgi için

canım benimkide bitti bitiyor.gün boyunca aklıma geldikçe kalkıp sagıyorum 40 cc anca çıkıyo.gece emiyor uyurken ama gelmeyince kızıyo aglıyo.gündüz hiç emmiyo.neyi emsinki yavrum süt gelmiyo.biyerde okudum günde bebekler en az 100 cc anne sütü alırsa hastalıklardan korunabilirmiş.nekadar dogru bilmiyorum tabi.artık bana süt arttırıcı şeyler hiç fayda etmiyor.ben kabullendim artık sütümün bittigini o yüzden kestim 2 gündür sagmayı.emerken bi yandan gözlerimin içine bakmasını özleyecegimmm

Keşke etmeselermiş,nasıl olsa küfür etmeyi öğrenecekti yavrucak

ya di mi. ama doktora yap çocuk büyüt koştur koştur alışınca da evde olmak sıkıcı oluyo ya bazen. acil bişeyler yapmak lazım. şimdiki procem kendim olucam diyodum, zayıflıcaktım vs vs. ama didem sütüm bitti diyo, diyetten olabilir mi ki? ben emzirmek istiyorum 10-12 ay. sonra kendim ettim kendim buldum olmıyım.

Aman sizde de AOÇnin sütleri var ya boşver :) Bende o sütü çok merak ediyorum.Eşim Ankarada büyüdü, burda duydum sordum, ben o sütün üstüne süt tanımam diyor

yok be canım aşı aynı aşı da işte sağlık ocağına hafta içi gitmek lazım izin falan zor iş..

al işte en iyi bakıcının bile böyle yan etkileri olabiliyor gel de çıldırma, hayır yani çocuk küfür de öğrenecekse benden öğrensin

Aman sizde de AOÇnin sütleri var ya boşver :) Bende o sütü çok merak ediyorum.Eşim Ankarada büyüdü, burda duydum sordum, ben o sütün üstüne süt tanımam diyor

Meraba esin dogru soylemis csnim biz sut yogurt tereyag herseyi ordan aliyoz.keci sutu peyniri ve yogurdu ozellikle bebek icin.

Biz yoğurt yapıp yollayalım bari sana ...

bak mutlaka bi al dene, olmadı getirt. çok övdüler, uzanamıyorum ya, yakında pis dicem o süte. miyavvv

bak ne dicem sen al sabah o sütten bana, ben de aoç alem
hemen uçak kargoya verelim.
hımmm bi hesapladım, senin fırındaki yoğurttan daha ucuza gelir be bebişim

Meraba esin dogru soylemis csnim biz sut yogurt tereyag herseyi ordan aliyoz.keci sutu peyniri ve yogurdu ozellikle bebek icin.

Ankaraya gelirsem illa dur biryerden alalım diyecem zaten çok güzel diye anlatıp durdu

İstanbuldaki arkadaşlar keçi sütü arayan varsa Mado şubeleri haftanın belli günleri keçi sütü getirtiyormuş isteyenlere aklınızda olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…