2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elektrik faturası gelsin sana yazcam tutarı bakalım ne olmuş

aynen canım beni anlatmıssın o sağma işi artık iyice bunalttı bei iş yerinde arsivde sağıyordum müfettiş geldi geçen hafta ewrak çıkarmak için arsiv sürekli dolu artık iş yerinde sağma imkanım olmuyor aksamdan akama da bişe birikmiyor ne yapıcaz canm biz ya

Ama sen diyet yapiyodun dimi. Yani kisir felan yemiyosundur. Kiz birak diyeti bu kadar sisgonun arasinda seni barindirmayiz. Ya sisgo ol ta terket :)))

kızım ben manken olacak merak sardımm tekerimi yastık olarak kullanıyor kızım o kadarki.. yok canım ya benim ksıırda süt yapmadı hiçbir zamn hatta kısır yediğim gün kızda çok gaz olur uyutmaz geceleri kaçkere denediysem kilolarca baklava yedim süt olsun die sadece toto büyüdü baskada bişe olmadı

Kızlar size metrobüsten sesleniyorum:)
Ofiste toplantı var, akşam trafiğe kalmamak için arabayı almadım. 7,5 aydır binmemiştim, onu bile özlemîşim. Bakalım dönüşte nasıl maceralar yaşayacağım.
Aşı konusunda sağlık ocağındaki aşılar daha taze oluyormuş. Kızamığı doktora soruo ona göre karar vereceğim.
Diş temizliği de şimdilik elimizle veya tülbentle silmek gerekli ve yeterliymîş. Biraz dişler çoğalıp, daha çok yemek yiyince bebekler için fırça var biz elimize takıp fırçalıyoruz, ondan kullanmak gerekecek.

canım ben diyet yapalı çok olmadı ve çok güzel yiyorum benim oldum olalı sütüm azdı zaten işe baslayınca iyice azaldı şimdide bitti

o kadar çok kişiye haber verdik ki, hatta bu en son bakıcı gelmeden memlekete falan da haber salmıştık ama bu kadın başladı işe sonra ayrıldı falan hala haber yok keşke olsa, sadece parasıdan değil de güvenip de bırakabilmek açısından da tanıdık vasıtasıyla bulmak çok iyi olurdu..

kız 1500 liraysa ben gelirim kızımıda alırım beraber oynarlar maaşım burdakinin yarısını alırım ama kızım yanımda olur ben razıyım hemen yarında başlarım işe

canım ben diyet yapalı çok olmadı ve çok güzel yiyorum benim oldum olalı sütüm azdı zaten işe baslayınca iyice azaldı şimdide bitti
ok canım sağol ya. napıcan elden ne gelir. olmayınca olmuyo demekki. benim ilk oğlanda daha çoktu mesela bunda bariz daha az. mazeret arıyorum sanki diyet yapmamak için :44:
ama cydkns projemden de vazgeçmek istemiyorum. zayıflamalıyımmmm

Canım forumda bir bölüm gördüm
http://www.kadinlarkulubu.com/bakici-kres-f583/
Belki bakmak, konu açmak istersin. Böyle şeylerde neyin nerden çıkacağı belli olmuyor kısmet işi sonucta.

1 parça birşeye mi ihtiyacınız var?

süzgeçiniz mi delindi, eldiven mi kalmadı, kahve fincanı mı istiyorsunuz, ya da kocişe bi t-shirt.
2. çocuğa birşeyler...

kargo bedava, kalitelidir de, tercih de ederim.

OUTLET Mudo Online Alışveriş

hemen gönderirler, işlerinin ustasıdırlar.

öptüm

(reklam gibi algılanmasın , umarım ihtiyacı olan birinin işine yarar)

çok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba

canım seni özlemiş olabilir bence

güzelim endişe panik yaptırmak istemem ama 4 saat az bi süre değil. geçen hafta da öyle olmuştu.

kayınvalideye isinamamış ya da o gerçekten iyi ilgilenemiyor olabilir mi? haftasonu nasıl senleyken?
bence doktora da bi gidin :44:

hafta sonu misafirim wardı yatılı ama çok problem yaratmadı öyle ewet aynen öyle banada ilgilenmiyor gibi geliyor istiyorki çocuk btn gün uyusun mümkünmü of off ne yapıcam ben böyle ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…