bak mutlaka bi al dene, olmadı getirt. çok övdüler, uzanamıyorum ya, yakında pis dicem o süte. miyavvv
bak ne dicem sen al sabah o sütten bana, ben de aoç alem
hemen uçak kargoya verelim.
hımmm bi hesapladım, senin fırındaki yoğurttan daha ucuza gelir be bebişim
Emmedikçe/sağmadıkça azalıyor evet ama hakkaten artık sağmak çok zorlamaya başladı beni de , süt azaldığı için emmiyor artık gündüzleri,sadece gece uykulu uykulu emiyor o kadar ,ben de akşam uyuduktan sonra sağıyorum,sabah sağıyorum,işyerinde sağıyorum...Süt de az geliyor artık,bütün vaktim sağmakla geçiyor ve çok sıkıldım artık...Emdiği sürece veririm ama bu şekilde çok da gitmiycek gibi görünüyor ,en azından geceleri verebilirim inşallah ...Ama şu sağma işinden fenalık geldi....
Biz rota haricinde hiçbirine para ödemedik ,niye hastanede yaptırdınız canım,biz hep sağlık ocağında yaptırdık.:44:
Başta aşk evliliği yaptım ama işte demek hatayı orda yapmışım
Eskisiyle aynı fiyat canım ,700...Bu bakıcımızı ben tanıyodum ama daha önce bizim burda yemekhanede çalışmıştı 1-2 yıl , ablası da bizim burda memur ,diğer bakıcımıza verdiğimiz rakamı bildiği için herhangi bir fiyat sorunu olmadı...Ev işi yapmıycak ,ben bakıcıların evişi yapmalarını doğru bulmuyorum zaten ,sadece bebeğime baksın yeter...
Ama sen diyet yapiyodun dimi. Yani kisir felan yemiyosundur. Kiz birak diyeti bu kadar sisgonun arasinda seni barindirmayiz. Ya sisgo ol ta terket :)))
ya di mi. ama doktora yap çocuk büyüt koştur koştur alışınca da evde olmak sıkıcı oluyo ya bazen. acil bişeyler yapmak lazım. şimdiki procem kendim olucam diyodum, zayıflıcaktım vs vs. ama didem sütüm bitti diyo, diyetten olabilir mi ki? ben emzirmek istiyorum 10-12 ay. sonra kendim ettim kendim buldum olmıyım.
Ben de işe başlayana kadar sadece geceleri sağdım ama işe başlayınca mecburen sağdım ,şimdi sabah ve akşam da emmediği için sağıyorum ,makine organım oldu artık ....
Ajansdan bulduğun için fiyatlar yüksek tabi,etrafından sorarak bulamaz mısın ki acaba yaa ,akraba ,komşu v.s.
o kadar çok kişiye haber verdik ki, hatta bu en son bakıcı gelmeden memlekete falan da haber salmıştık ama bu kadın başladı işe sonra ayrıldı falan hala haber yokkeşke olsa, sadece parasıdan değil de güvenip de bırakabilmek açısından da tanıdık vasıtasıyla bulmak çok iyi olurdu..
ok canım sağol ya. napıcan elden ne gelir. olmayınca olmuyo demekki. benim ilk oğlanda daha çoktu mesela bunda bariz daha az. mazeret arıyorum sanki diyet yapmamak için :44:canım ben diyet yapalı çok olmadı ve çok güzel yiyorum benim oldum olalı sütüm azdı zaten işe baslayınca iyice azaldı şimdide bitti
kız 1500 liraysa ben gelirim kızımıda alırım beraber oynarlar maaşım burdakinin yarısını alırım ama kızım yanımda olur ben razıyım hemen yarında başlarım işe
gel didemcim ben de gözüm arkada kalmadan bırakırım kızımı
o kadar çok kişiye haber verdik ki, hatta bu en son bakıcı gelmeden memlekete falan da haber salmıştık ama bu kadın başladı işe sonra ayrıldı falan hala haber yokkeşke olsa, sadece parasıdan değil de güvenip de bırakabilmek açısından da tanıdık vasıtasıyla bulmak çok iyi olurdu..
beni de alın, size yemekler yaparım geçinir gideriz.
gel canım gel kırışırız maaşı da
çok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba
çok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba
canım seni özlemiş olabilir bence
güzelim endişe panik yaptırmak istemem ama 4 saat az bi süre değil. geçen hafta da öyle olmuştu.
kayınvalideye isinamamış ya da o gerçekten iyi ilgilenemiyor olabilir mi? haftasonu nasıl senleyken?
bence doktora da bi gidin :44:
dün aksam kv görüncede kıyameti kopardı zaten ayy inş sadece odur biryeri ağrımasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?