2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Yok yok uzulme. Oda yangina koruklu gidiyo desene. Boncuk boncukmus. Bence sen ona birskma diye yspiyodur. 4 saat cocukmu aglar yaa hicmibyorgun dusup uyuya kalmamis. Senimi üzüyo acaba

Banada biraz kayınvalidenle anlaşamadı gibi geldi. Birazdan gidince anlarsın zaten.Sen ilgilenincede öyle yaparsa doktora gidersin

endişelenme cnm muhtemelen seni özlemiştir.. bende az önce kuaföre gittim kızımı anneme bıraktım içim pırpır etti..bende dayanamıyorum ya ağlamalarına.

kızım son günlerde günde 1 2 kere kakasını yapmaya başladı.sizin bebklerinizde öyle mi ? ben hala dişe bağlıyorum ama ortada diş falan yok dün de yeni bişe farkettim hemen sizle paylaşıkm dedim bebek ne kadar erken uyursa o kadar fazla uyuyor bunu farkettim.dün baya erken uyuttum hiç rahatsızda etmedim sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.geç uyuyuncada erkenden uyanıyorr

benimde öyle canım günde ya 2 kere yada 1kere yapıyo bizim dişimizde kabardı iyce onu bende farkettim bugün erken uyudu kesin sabaha karşı erken uyanır dedim aksine çok güzel uyudu ya

benimde öyle canım günde ya 2 kere yada 1kere yapıyo bizim dişimizde kabardı iyce onu bende farkettim bugün erken uyudu kesin sabaha karşı erken uyanır dedim aksine çok güzel uyudu ya

akşam misafir gelince benimkide hiç uyumuyor cnm ya da ben akşam gezemlerine gidince...dün ev baya sakindi erkenden ışıkları kapatıp emzirdim yatağına aldım sonra ben uyandığımda baktım sabah olmuş özlemiş derin uyumayı

ay sorma ondan neler çektm misafir olunca bütün düzen değişiyodu alıştı artık sorun olmuyo oh maşallah analı kızlı ii bi uyku çekmişsiniz sevindim

herkese merhaba, çalışan anneler bol kazançlı kolay bir haftanız olsun size özeniyorum valla ben yıllarca çalışan biriydim şimdi eve kapandım patlıyorum yaza doğru inşallah bende başlarım şimdilik ben bakıcam kızıma kimseye vermem eminim sizde evde olan annelere özeniyorsunuzdur bademleri özlüyorsunuzdur

bizimki genelde günde 1 kez yapıyor bu arada sabaha kadar uyuyan bebelere hayranım maaşallah diyeyimbizimki hala geceleri uyanıyor mama içip tekrar uyuyor keyfindeyse...

msoe bu ücretsiz aşı olayı nedir hangi aşı özel hast.yapıyor demişsin kaçırmışım yarın sağlık ocağına gitcem bilgim olsun...

yeni fotolara maaşallah

kızım yüzüstüne dönmeyi öğrendiğinden beri huysuz ağlar modda hep ne güzel yatardı yerde varmı böyle olan ?yarın aşımızda var bakalım napıcaz...

Son düzenleme:
Benimki. 1 kere yapsin 2. De gozum yok

Merhsbalar kissslarrrr
Nasilsiniz. Bizim asii hic etkilemedi yavrumu. Sadece biraz usuyordu asidan degildir artik sanirim. Tostosum bugun birkez uyudu 2 saat simdi bikez daha uyuyor 1 saati gecti. Acaba sadece 2 kez uyutsam bole uyurmuki. Zaten 3 kez uyuyordu yarim saat ti hepsi. Bazen 10 dk. Beni cok zorluyordu uyku konusu. Bugun masallah diyin az ama uzun uyuyor. dun cok yorduk ondan mi acabaaa. Oglen uyuyor die bi ara annemi aradim acaba hastamidir cocuk diye.)

Kaka konusu ek gıda olayıyla değişiyor ondan daha çok değişir düzenleri.
Erken uyuma konusunda daha geç kalkmıyor ama yine aynı saatinde kalkıyor erkende yatsa gecte yatsa. Erken dediğim genelde 10 çok çok nadirde 9bucuk oldu. Yoksa 11-12-1 uyku saati. Oda eşim yüzünden etkileniyor Tam uyuturken gelir sever bebe uyumaz sonra emerek uyudugundan hadi bekle acıksında uyusun.Sallamaya kanmıyor.
Uyku ile ilgili yazılarda da hep erken uyursa daha cok uyur yazıyorda bu bebelerin sağı solu belli olmuyor yinede :)
Maşallah cok sukur atlattınız. Bence günde 2 defa uyutmayı dene birsure belli olur. Normalde bu aylarda istegimize gore ayarlamamız gerek uykularını oyunla, oyalamayla gerekirse uyutmamalıyız. Gece yatıs saatlerinide durumuna gore one yada daha gec saate cekmeliyiz de işte ben uygulamaya gelince hiç beceremiyorum kendimi ona teslim ediyorum
Aşı kızamık aşısı canım. Saglık ocagı belki anlatır.Genelde bahsetmişler. Bazılarının doktoru önerdi bazılarınınki önermedi. Kendi doktorunuza sorarsınız sanırım durumu.
Yeni bir beceri kazanınca öyle oluyor canım büyüme atağı. Gece uykularıda çok bozulabilir o olayı sindirene kadar malesef

oy maşallah atlattınız ne güzel aşıları. bakalım 2 gün sonra biz napcaz
uyumasının düzeni böyleyse ne güzel. biz gündüz 3 kere uyuyoruz ama değişiyor, 10 dak yarım saat 1 saat, belli olmuyor.
aksamda 10 gibi uyuyor, 7 de de kalkıyo, gece zırt pırt uyanmasa çok güzel de, buna da şükür. oğlan beni mahvederdi, gündüz de uyumazdı.

Aynen dedigin gibi canim cok ozluyorum kizimi isteyken. Isin kotusu artik o da ozluyor ve ariyir beni. Bugun annemi epey zorlamis. Haftasonu alisti tabi bize. Goremeyince mutsuz oldu

ucretsiz asi kizamikti. Bu arada beni de saglik ocagindan aradilar asilarini kontrol etmek icin. Agzindan asi yaptilar mi dedi ama bize yapmadilar agizdan asi. Sizlerdde yapildi mi?:44:
bizimki de yuzustu donmeye baslayali mizirdiyor cunku henuz geri donmeyu beceremiyor yuzustu dondugune pisman oluyor 30sn sonra

slm kızlar nasılsınız, içeride eşimn 13 kişilik misafiri var, bizde odada tıkıldık kaldık.
oğlumunda uykusu var ama uyutmak istemiyorum, gece uyumazsa kötü olur.
Dün gece ilkkez 5 saat kesintisiz uyudu, ama 5-7 arası uyutana kadar canım çıktı, bunada şükür diyorum.
Sanki düzene giriyoruz, oturmaya başlaması çok iyi oldu, oyuncakları önüne koyuyorum oynuyor, yürüteçtede şuan iyiyiz şükür, sanki ben,im oğlum büyüyor yaaa :)

Artık bebeler yaramazlık yapıyor galiba, gelen kaçıyo be yaa, oğluşumu uyandırsammı ne yapsa, gece uyumayacak şimdi

Çok güzel olmuş canım, ayy bende oğluma yapıcam :)
Canım önerilerin neler, malum tecrübe kazandın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…