Yok yok uzulme. Oda yangina koruklu gidiyo desene. Boncuk boncukmus. Bence sen ona birskma diye yspiyodur. 4 saat cocukmu aglar yaa hicmibyorgun dusup uyuya kalmamis. Senimi üzüyo acabaçok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba
çok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba
çok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba
kızım son günlerde günde 1 2 kere kakasını yapmaya başladı.sizin bebklerinizde öyle mi ? ben hala dişe bağlıyorum ama ortada diş falan yokdün de yeni bişe farkettim hemen sizle paylaşıkm dedim bebek ne kadar erken uyursa o kadar fazla uyuyor bunu farkettim.dün baya erken uyuttum hiç rahatsızda etmedim sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.geç uyuyuncada erkenden uyanıyorr
benimde öyle canım günde ya 2 kere yada 1kere yapıyo bizim dişimizde kabardı iyce onu bende farkettim bugün erken uyudu kesin sabaha karşı erken uyanır dedim aksine çok güzel uyudu ya
akşam misafir gelince benimkide hiç uyumuyor cnm ya da ben akşam gezemlerine gidince...dün ev baya sakindi erkenden ışıkları kapatıp emzirdim yatağına aldım sonra ben uyandığımda baktım sabah olmuş özlemiş derin uyumayı
kızım son günlerde günde 1 2 kere kakasını yapmaya başladı.sizin bebklerinizde öyle mi ? ben hala dişe bağlıyorum ama ortada diş falan yokdün de yeni bişe farkettim hemen sizle paylaşıkm dedim bebek ne kadar erken uyursa o kadar fazla uyuyor bunu farkettim.dün baya erken uyuttum hiç rahatsızda etmedim sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.geç uyuyuncada erkenden uyanıyorr
Benimki. 1 kere yapsin 2. De gozum yokkızım son günlerde günde 1 2 kere kakasını yapmaya başladı.sizin bebklerinizde öyle mi ? ben hala dişe bağlıyorum ama ortada diş falan yokdün de yeni bişe farkettim hemen sizle paylaşıkm dedim bebek ne kadar erken uyursa o kadar fazla uyuyor bunu farkettim.dün baya erken uyuttum hiç rahatsızda etmedim sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.geç uyuyuncada erkenden uyanıyorr
Benimki. 1 kere yapsin 2. De gozum yok
ay sorma ondan neler çektm misafir olunca bütün düzen değişiyodu alıştı artık sorun olmuyo oh maşallah analı kızlı ii bi uyku çekmişsiniz sevindim
Kaka konusu ek gıda olayıyla değişiyor ondan daha çok değişir düzenleri.kızım son günlerde günde 1 2 kere kakasını yapmaya başladı.sizin bebklerinizde öyle mi ? ben hala dişe bağlıyorum ama ortada diş falan yokdün de yeni bişe farkettim hemen sizle paylaşıkm dedim bebek ne kadar erken uyursa o kadar fazla uyuyor bunu farkettim.dün baya erken uyuttum hiç rahatsızda etmedim sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.geç uyuyuncada erkenden uyanıyorr
Maşallah cok sukur atlattınız. Bence günde 2 defa uyutmayı dene birsure belli olur. Normalde bu aylarda istegimize gore ayarlamamız gerek uykularını oyunla, oyalamayla gerekirse uyutmamalıyız. Gece yatıs saatlerinide durumuna gore one yada daha gec saate cekmeliyiz de işte ben uygulamaya gelince hiç beceremiyorum kendimi ona teslim ediyorumMerhsbalar kissslarrrr
Nasilsiniz. Bizim asii hic etkilemedi yavrumu. Sadece biraz usuyordu asidan degildir artik sanirim. Tostosum bugun birkez uyudu 2 saat simdi bikez daha uyuyor 1 saati gecti. Acaba sadece 2 kez uyutsam bole uyurmuki. Zaten 3 kez uyuyordu yarim saat ti hepsi. Bazen 10 dk. Beni cok zorluyordu uyku konusu. Bugun masallah diyin az ama uzun uyuyor.dun cok yorduk ondan mi acabaaa. Oglen uyuyor die bi ara annemi aradim acaba hastamidir cocuk diye. )
Aşı kızamık aşısı canım. Saglık ocagı belki anlatır.Genelde bahsetmişler. Bazılarının doktoru önerdi bazılarınınki önermedi. Kendi doktorunuza sorarsınız sanırım durumu.msoe bu ücretsiz aşı olayı nedir hangi aşı özel hast.yapıyor demişsin kaçırmışım yarın sağlık ocağına gitcem bilgim olsun...
yeni fotolara maaşallah
kızım yüzüstüne dönmeyi öğrendiğinden beri huysuz ağlar modda hep ne güzel yatardı yerde varmı böyle olan ?yarın aşımızda var bakalım napıcaz...
Merhsbalar kissslarrrr
Nasilsiniz. Bizim asii hic etkilemedi yavrumu. Sadece biraz usuyordu asidan degildir artik sanirim. Tostosum bugun birkez uyudu 2 saat simdi bikez daha uyuyor 1 saati gecti. Acaba sadece 2 kez uyutsam bole uyurmuki. Zaten 3 kez uyuyordu yarim saat ti hepsi. Bazen 10 dk. Beni cok zorluyordu uyku konusu. Bugun masallah diyin az ama uzun uyuyor.dun cok yorduk ondan mi acabaaa. Oglen uyuyor die bi ara annemi aradim acaba hastamidir cocuk diye. )
herkese merhaba, çalışan anneler bol kazançlı kolay bir haftanız olsun size özeniyorum valla ben yıllarca çalışan biriydim şimdi eve kapandım patlıyorum yaza doğru inşallah bende başlarım şimdilik ben bakıcam kızıma kimseye vermememinim sizde evde olan annelere özeniyorsunuzdur bademleri özlüyorsunuzdur
bizimki genelde günde 1 kez yapıyor bu arada sabaha kadar uyuyan bebelere hayranım maaşallah diyeyimbizimki hala geceleri uyanıyor mama içip tekrar uyuyor keyfindeyse...
msoe bu ücretsiz aşı olayı nedir hangi aşı özel hast.yapıyor demişsin kaçırmışım yarın sağlık ocağına gitcem bilgim olsun...
yeni fotolara maaşallah
kızım yüzüstüne dönmeyi öğrendiğinden beri huysuz ağlar modda hep ne güzel yatardı yerde varmı böyle olan ?yarın aşımızda var bakalım napıcaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?