Çok güzel olmuş canım, ayy bende oğluma yapıcam :)
Canım önerilerin neler, malum tecrübe kazandın...
Siz dis bugdayi degil bayagi parti yspmisinuz. O pastadan dansozde cıktımı barı. :)))
Sunnetınıde gormek nasıp olur ınsallah. Tuhh ya valla orda olmak isterdım. Gerıatrı33 de yapsa barı. Onunkını gorurduk burdaçıktı çıktı dermişim:) bizimki bayaa partiydi kutlamalarımız öğlen 1de başladı gece 12'ye kadar sürdü:) görmemişin dişi çıkmış hesabı oldu bizimki:)
sabır sabıır ya sabırrr, belki de ee akıllanııır.Biran önce adet olmazsam sinirden çatlıcam sanırım, bu günlerde eşimi öldürmezsem birdaha katil olma ihtimalim çok düşük
sabır sabıır ya sabırrr, belki de ee akıllanııır.
hem kocalara hem de bize gelsin bu şarkı
aaaa, Allah Allaaah nerden ki acaba :13:Ben bu teselliyi biryerden hatırlıyorum sanki :86:
:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:
Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...
Eki Görüntüle 636671
günaydın cümle alem
didem güne senle başlayayım, nasıl oldu kızın? durum nedir annem? :44:
Keske boyle olsa. Seninki gibi benimkininde uykusu 10 da uyudugu zaman cok seviniyoruz. Dun ole uyudu insallah bugunde uyuroy maşallah atlattınız ne güzel aşıları. bakalım 2 gün sonra biz napcaz
uyumasının düzeni böyleyse ne güzel. biz gündüz 3 kere uyuyoruz ama değişiyor, 10 dak yarım saat 1 saat, belli olmuyor.
aksamda 10 gibi uyuyor, 7 de de kalkıyo, gece zırt pırt uyanmasa çok güzel de, buna da şükür. oğlan beni mahvederdi, gündüz de uyumazdı.
Bayildimmm ne guzel olmusss bende istiyorum ama daha dis yok piyasada
Masallah umay a ne guzel oturuyor:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:
Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...
Eki Görüntüle 636671
Ne bileyim şekerim ,elimden geleni yaptığımdan içim rahat ,çalışıyoruz neticede,bu kadar oldu...aynen canım beni anlatmıssın o sağma işi artık iyice bunalttı bei iş yerinde arsivde sağıyordum müfettiş geldi geçen hafta ewrak çıkarmak için arsiv sürekli dolu artık iş yerinde sağma imkanım olmuyor aksamdan akama da bişe birikmiyor ne yapıcaz canm biz ya
İnşallah iyi birini bulursun canım yaao kadar çok kişiye haber verdik ki, hatta bu en son bakıcı gelmeden memlekete falan da haber salmıştık ama bu kadın başladı işe sonra ayrıldı falan hala haber yokkeşke olsa, sadece parasıdan değil de güvenip de bırakabilmek açısından da tanıdık vasıtasıyla bulmak çok iyi olurdu..
Evet evet ,gaza geleli ,topikçe zayıflayalım,yaza fit olalım ,bikini giyelim ....ok canım sağol ya. napıcan elden ne gelir. olmayınca olmuyo demekki. benim ilk oğlanda daha çoktu mesela bunda bariz daha az. mazeret arıyorum sanki diyet yapmamak için :44:
ama cydkns projemden de vazgeçmek istemiyorum. zayıflamalıyımmmm
çok canım sıkkın kızlar yaa kv aradım şimdi ne yapıyor die son 4 saattir hiç susmadan ağlıyormus gözlerinden boncuk boncuk akdı diyor ağladım walla burda al dr götür bişeyi war bunun dio.. atesi falanda yok ama götürmeme gerek warmı ki ayy ya kızımın yanına gitmek istiyorum artık ağlayacam hüngür hüngür ne oldu acaba
Tatlişkom a katılıyorum ,hem ilgilenmiyodur hem de bi daha bırakma diye yapıyodur...Lafa gelince de torunum torunum canım herşeyimYok yok uzulme. Oda yangina koruklu gidiyo desene. Boncuk boncukmus. Bence sen ona birskma diye yspiyodur. 4 saat cocukmu aglar yaa hicmibyorgun dusup uyuya kalmamis. Senimi üzüyo acaba
Günde 2 kere yapıyo bizim küçük hanım da...kızım son günlerde günde 1 2 kere kakasını yapmaya başladı.sizin bebklerinizde öyle mi ? ben hala dişe bağlıyorum ama ortada diş falan yokdün de yeni bişe farkettim hemen sizle paylaşıkm dedim bebek ne kadar erken uyursa o kadar fazla uyuyor bunu farkettim.dün baya erken uyuttum hiç rahatsızda etmedim sabaha kadar mışıl mışıl uyudu.geç uyuyuncada erkenden uyanıyorr
Maşallah Batu'ya ... Bayağı organizasyon yapmışınız şekerim ,benim düğün bile bu kadar janjanlı değildi sanki
Ben sabah geliyom işyerinde okuyom,öğlene anca geliyom günceleya böle oluyor işte geçmişi okuyun diye tutturursanız geçmişte kalıyorum , bu arada bu saate bir ben birde 5 ziyaretçi var
öyle uzaktan bakmayın hadi sizde gelinn
ben eğer doktora sözümü geçirtebilirsem (,kendisi sormadan yapıcağız ediceğiz şeklinde konuştuğu için ) tek doz kızamık aşısı yaptırmayacağım , zaten 9.ayda ve 12. ayda kkk aşıları olacaklar onların içinde var , fazla mikrop yüklenmesine gerek yok, ayrıca zaten bir kaç yerde okudum 9.aydan önce yapıldığında vücut kaldıramayabilip tepki verebilirmiş vs. vs .neyse sizinde kafanızı bulandırmıyayım ,bunlar benim nacizane düşüncelerim ,tabi illa öyle olacak diye de bir durum yok, birde zaten bizim eve okuldan vb. yerlerden gelen giden vs.yok öyle çoluk çoçuklu ortamlarada pek girmiyoruz ,
alt dişlerden sonra üst dişler ne zaman çıkıyor acaba ,yani ortalama :26:
ek gıda işimiz epey yavaş gidiyor ,bir aksilik olmaz ise şansım var iken ben 9 ay boyunca anne sütü ağırlıklı gitmesi taraftarıyım (inşallah) biraz tattırma seviyesindeyiz henüz,elma,armut ,yoğurt ,denedik şimdilik , hedeflerimiz arasında patates,havuç,kabak,muz,(muzu yalasın diye vermiştim dişledi hemen ) vb.ürünler yer almakta ,
Hah işte çözmüşsün şekerim.... Sinir hastası olmazsan iyi bu kv le...Hayır anlamıyorum yani ,zor geliyosa bakma ,niye çocuğu da zorluyosun psikolojisini bozuyosun...herkese günaydın tesekkür ederim herkese kızım ile ilgili düşünceleriniz için ewe gittim hiç bişeyi yok kızın gayet keyfi yerinde bende anlamadım neden öyle yaptı.. sanırım kv ile çok sıkılıyor oynamıyor çocukla artık günahını almayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?