2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok güzel olmuş canım, ayy bende oğluma yapıcam :)
Canım önerilerin neler, malum tecrübe kazandın...

tekönerim mutlaka yanında yardımcın olmalı anne gbi mesela:) benim annemle kardeşim yaptı herşeyi saolsunlar:) fotoğraflarda çıkmamış, kardeşim batunun resmi olan diş şeklinde magnetler hediyelik hazırlamıştı:) diş şeklinde şekerler vardı tek tek poşetlenmiş ve içlerine batunun dişi çıktı yazıyodu çocuklara kramlıktı onlar, ayrıca peçetelere sargı yaptık batunun dişi çıktı yazan:)

çıktı çıktı dermişim:) bizimki bayaa partiydi kutlamalarımız öğlen 1de başladı gece 12'ye kadar sürdü:) görmemişin dişi çıkmış hesabı oldu bizimki:)
Sunnetınıde gormek nasıp olur ınsallah. Tuhh ya valla orda olmak isterdım. Gerıatrı33 de yapsa barı. Onunkını gorurduk burda

Ay okurken yatma saati geldi :)
Yine dokturmussunuz.
Pancari cok sevdik. Hafif tatmik yapti corbayi ve de kirmizi :))
Annemin.gunu vardi bugun. Altmisin ustunde yaklasik 12 kisi. Kimi sekerli yemez ki az kahvali icer kimi cok kahveli sever, kimi sogansizkimi oyle kimi boyle derken hasat oldum. Yarina siki bir uyku lazim.
Herkesi optuk. Bu gece iyilik ve sifa melekleri bizlerle ve sevdiklerimizle olsun.

Ya bu diş olayı ne zormus bugün canımıza okudu ne ekmek istiyo ne uyumak resmen akşam sızdı jel sürmek zorunda kaldık azilar çok zor cikiyormus

ya böle oluyor işte geçmişi okuyun diye tutturursanız geçmişte kalıyorum , bu arada bu saate bir ben birde 5 ziyaretçi var
öyle uzaktan bakmayın hadi sizde gelinn
ben eğer doktora sözümü geçirtebilirsem (,kendisi sormadan yapıcağız ediceğiz şeklinde konuştuğu için ) tek doz kızamık aşısı yaptırmayacağım , zaten 9.ayda ve 12. ayda kkk aşıları olacaklar onların içinde var , fazla mikrop yüklenmesine gerek yok, ayrıca zaten bir kaç yerde okudum 9.aydan önce yapıldığında vücut kaldıramayabilip tepki verebilirmiş vs. vs .neyse sizinde kafanızı bulandırmıyayım ,bunlar benim nacizane düşüncelerim ,tabi illa öyle olacak diye de bir durum yok, birde zaten bizim eve okuldan vb. yerlerden gelen giden vs.yok öyle çoluk çoçuklu ortamlarada pek girmiyoruz ,
alt dişlerden sonra üst dişler ne zaman çıkıyor acaba ,yani ortalama :26:
ek gıda işimiz epey yavaş gidiyor ,bir aksilik olmaz ise şansım var iken ben 9 ay boyunca anne sütü ağırlıklı gitmesi taraftarıyım (inşallah ) biraz tattırma seviyesindeyiz henüz,elma,armut ,yoğurt ,denedik şimdilik , hedeflerimiz arasında patates,havuç,kabak,muz,(muzu yalasın diye vermiştim dişledi hemen ) vb.ürünler yer almakta ,

Uykuuuuu uykuuuuu diyorum başkada bisi demiyorum bu oğlan ancak askere giderken ogrencek ozamanda ben uyku hastalagina yakalanmış olcam

herkese günaydın tesekkür ederim herkese kızım ile ilgili düşünceleriniz için ewe gittim hiç bişeyi yok kızın gayet keyfi yerinde bende anlamadım neden öyle yaptı.. sanırım kv ile çok sıkılıyor oynamıyor çocukla artık günahını almayayım

:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:

Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...

Son düzenleme:
günaydın cümle alem

didem güne senle başlayayım, nasıl oldu kızın? durum nedir annem? :44:

günaydın canım yeni gördüm şöyle bir girip işe gömülmüşdüm ara wereyim dedim çok çalısdım ya walla canım ewe gittim hiç bişeyi yok sasırtıcı anlamadım sanırım kv sendromu yasamıs

Keske boyle olsa. Seninki gibi benimkininde uykusu 10 da uyudugu zaman cok seviniyoruz. Dun ole uyudu insallah bugunde uyur
Bayildimmm ne guzel olmusss bende istiyorum ama daha dis yok piyasada
:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:

Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...

Eki Görüntüle 636671
Masallah umay a ne guzel oturuyor

Ne bileyim şekerim ,elimden geleni yaptığımdan içim rahat ,çalışıyoruz neticede,bu kadar oldu...

İnşallah iyi birini bulursun canım yaa Şu halam çalışmıyor olsaydı ne iyi olurdu ,çok memnun kalırdın ,kısmet artık...

Evet evet ,gaza geleli ,topikçe zayıflayalım,yaza fit olalım ,bikini giyelim ....

Yok yok uzulme. Oda yangina koruklu gidiyo desene. Boncuk boncukmus. Bence sen ona birskma diye yspiyodur. 4 saat cocukmu aglar yaa hicmibyorgun dusup uyuya kalmamis. Senimi üzüyo acaba
Tatlişkom a katılıyorum ,hem ilgilenmiyodur hem de bi daha bırakma diye yapıyodur...Lafa gelince de torunum torunum canım herşeyim

Günde 2 kere yapıyo bizim küçük hanım da...

Maşallah Batu'ya ... Bayağı organizasyon yapmışınız şekerim ,benim düğün bile bu kadar janjanlı değildi sanki
Ben sabah geliyom işyerinde okuyom,öğlene anca geliyom güncele
Ben de kızamık yaptırmayacak annelerdenim şekerim , bizim ebe de aynısını söyledi ,ağır geliyo bebelere...
Evde olsaydım ben de sürekli emzirerek anne sütü ağırlıklı beslerdim gittiği yere kadar ,inşallah sütün azalmaz uzuuunnnnnnnnnnnn uzuuuuuuuuuuuuunnnn emzirirsin canım.

Hah işte çözmüşsün şekerim.... Sinir hastası olmazsan iyi bu kv le...Hayır anlamıyorum yani ,zor geliyosa bakma ,niye çocuğu da zorluyosun psikolojisini bozuyosun...
İşine karışmak gibi olmasın şekerim ama ,daha önce de söylemiştim ,bununla uğraşacağına bi bakıcı bul bence ,ne yap et...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…