Darısı başınıza şekerimm ,bizi takip edinnnaaaaaaaaa umaya kocaman öpücükkk ay dönümünüz kutlu olsun cancağızım
Keske boyle olsa. Seninki gibi benimkininde uykusu 10 da uyudugu zaman cok seviniyoruz. Dun ole uyudu insallah bugunde uyur
Bayildimmm ne guzel olmusss bende istiyorum ama daha dis yok piyasada
Masallah umay a ne guzel oturuyor
:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:
Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...
Eki Görüntüle 636671
Ne bileyim şekerim ,elimden geleni yaptığımdan içim rahat ,çalışıyoruz neticede,bu kadar oldu...
İnşallah iyi birini bulursun canım yaaŞu halam çalışmıyor olsaydı ne iyi olurdu ,çok memnun kalırdın ,kısmet artık...
Evet evet ,gaza geleli ,topikçe zayıflayalım,yaza fit olalım ,bikini giyelim ....
Tatlişkom a katılıyorum ,hem ilgilenmiyodur hem de bi daha bırakma diye yapıyodur...Lafa gelince de torunum torunum canım herşeyim
Günde 2 kere yapıyo bizim küçük hanım da...
Maşallah Batu'ya ... Bayağı organizasyon yapmışınız şekerim ,benim düğün bile bu kadar janjanlı değildi sanki
Ben sabah geliyom işyerinde okuyom,öğlene anca geliyom güncele
Ben de kızamık yaptırmayacak annelerdenim şekerim , bizim ebe de aynısını söyledi ,ağır geliyo bebelere...
Evde olsaydım ben de sürekli emzirerek anne sütü ağırlıklı beslerdim gittiği yere kadar ,inşallah sütün azalmaz uzuuunnnnnnnnnnnn uzuuuuuuuuuuuuunnnn emzirirsin canım.
Hah işte çözmüşsün şekerim.... Sinir hastası olmazsan iyi bu kv le...Hayır anlamıyorum yani ,zor geliyosa bakma ,niye çocuğu da zorluyosun psikolojisini bozuyosun...
İşine karışmak gibi olmasın şekerim ama ,daha önce de söylemiştim ,bununla uğraşacağına bi bakıcı bul bence ,ne yap et...:44:
Aynen dedigin gibi canim cok ozluyorum kizimi isteyken. Isin kotusu artik o da ozluyor ve ariyir beni. Bugun annemi epey zorlamis. Haftasonu alisti tabi bize. Goremeyince mutsuz oldu
ucretsiz asi kizamikti. Bu arada beni de saglik ocagindan aradilar asilarini kontrol etmek icin. Agzindan asi yaptilar mi dedi ama bize yapmadilar agizdan asi. Sizlerdde yapildi mi?:44:
bizimki de yuzustu donmeye baslayali mizirdiyor cunku henuz geri donmeyu beceremiyor yuzustu dondugune pisman oluyor 30sn sonra
slm kızlar nasılsınız, içeride eşimn 13 kişilik misafiri var, bizde odada tıkıldık kaldık.
oğlumunda uykusu var ama uyutmak istemiyorum, gece uyumazsa kötü olur.
Dün gece ilkkez 5 saat kesintisiz uyudu, ama 5-7 arası uyutana kadar canım çıktı, bunada şükür diyorum.
Sanki düzene giriyoruz, oturmaya başlaması çok iyi oldu, oyuncakları önüne koyuyorum oynuyor, yürüteçtede şuan iyiyiz şükür, sanki ben,im oğlum büyüyor yaaa :)
Biran önce adet olmazsam sinirden çatlıcam sanırım, bu günlerde eşimi öldürmezsem birdaha katil olma ihtimalim çok düşük
günaydın cümle alem
didem güne senle başlayayım, nasıl oldu kızın? durum nedir annem? :44:
herkese günaydın tesekkür ederim herkese kızım ile ilgili düşünceleriniz için ewe gittim hiç bişeyi yok kızın gayet keyfi yerinde bende anlamadım neden öyle yaptı.. sanırım kv ile çok sıkılıyor oynamıyor çocukla artık günahını almayayım
Eki Görüntüle 636671
kızlar bana fikir werin bugün annemin doğum günü güzel bir hediye almak istiyorum malum kızıma bakıyor birde bana fikir werirseniz ne alayım bütçem 200 tl kadar onuda söyleyeyim de
kızlar bana fikir werin bugün annemin doğum günü güzel bir hediye almak istiyorum malum kızıma bakıyor birde bana fikir werirseniz ne alayım bütçem 200 tl kadar onuda söyleyeyim de
Eki Görüntüle 636671
canım eşimle konusuyorum bakıcı işine hiççç sıcak bakmıyor anası ya laf söyletirmi ömrümden ömür gitti kadın ii niyetli günahını almayayım ama bilmiyorum işde.. annemle konusdum çok üzüldüm çünkü dünkü duruma haftada 2 gün bakıyordu kv.. annem haftada 1 gün baksın geri kalan zamanda ben bakayım yazık çocuğa diyor o bir gündede malum ew işi pazar market falan.. bakalım bakalım nasıl olacak
ben genelde kiyafet alirim canim
ev esyasi falan pek seker gelmiyor bana ona degil de daha cok yemek yap demek icin almisim gibi geliyor hediyeyi
bu arada hep beraber torunuyla sizlerle mutlu yillar olsun
ben anneme anneler gününde kendi şarjlı süpürgemden alıcam. elektrol.x marka. ayakta duran model, kullanması çok rahat, başlığı da çok güzel hareket ediyo köşe bucağa giriyo, diğerlerine göre daha kullanışlı. fiyatını şimdi bilemiyorum ama geçen sene 180 e almıştım. tavsiye ederim, annem eğilemediği için rahatça kullanabilir
dişi mi çıktııııtebrik ederiiizz, fotoğrafını da isteriz pirinçlerin
şimdi kadına sen haftada 1 gel senin yerine bir gün daha annem bakacak da denmez ki sıkıntı olur... valla kendin bakmıyorsan her türlü sıkıntı bu çocuk bakımı işi
canım sürekli aynı fikri veriyorum ama bulabiliyorsan bir spa masajı hediye et, bütçene uygun. şimdi kızına da bakıyor ya iyi gelir hembizim de eşimle yıldönümümüz bugün, 13 sene önce küçücükken çıkmaya başlamıştık bende de artık hediye fikirleri tükendi. bende sizden bekliyorum yaratıcı bişeyler
gunaydin teyzoslar ve kankilerr
kiyamam ben prensese ya
bize 6. ayda agizdan asi yaptilar canim ama ne asisiydi hatirlamiyorum
çocuk felci aşısı canım o.
gunaydin sekerim talya prenses nasill
iyi çok şükür ama aklıma bişi takılıyo senaysencim
bu kıza ben ne versem o öğünde mutlaka 1 kere de olsa boğazına kaçıyor. su içerken de.
ben mi aceleci davranıyorum bilmiyorum da, korkuyorum ya boğulacak gibi oluyo. normal dersen azıcık içim rahatlıcak:18:
bir de benim kv 3 hafta uzerine yine aramadan geldi
kadin kapidan iceri girdi bizimkiler salondan cigligi basti oyle boyle degill
kizcemi kucagina bile alamadi kizanimi da 45 dk sonra anca bir 10 dk alabildi
sonra da esim dedi ki biz disari cikiyoruz aramadan geldiniz ya isterseniz siz de gelin yoksa biz gidiyoruzz (ben de ayip olur evde oturalim dediydim) birazcik bozulduuu
:
ben yorum yapamıyorum bu zihniyete artık ya. aferin ama kocişine, bak bi cinnet herşeyi çözer lafı onaylandı
canım sürekli aynı fikri veriyorum ama bulabiliyorsan bir spa masajı hediye et, bütçene uygun. şimdi kızına da bakıyor ya iyi gelir hembizim de eşimle yıldönümümüz bugün, 13 sene önce küçücükken çıkmaya başlamıştık bende de artık hediye fikirleri tükendi. bende sizden bekliyorum yaratıcı bişeyler
canım bende kıyafet düşündüm de bişeye ihtiyacı yok gibi ne alacam ki.. ew esyası da dedğin gibi şahsi değilde genel bir hediye gibi oluyor çok saol canım inşallah.. Allahım sağlık wersin benim en büyük yardımcım
baba-kız t-shirtlerinden... yaza giyerler. istersen adres de veririm bastırırsın dicem ama dur yaaa bugünmüş. tüh
çok saol canım dün kv iken bütün öğleden sonra ağlamıs boncuk boncuk hemde susturamamıs ne yaptıysa al bunu doktora götür biryeri ağrıyor dedi ewe gittim beni görünce hayatımız normale bindi artık aralarında ne yasadılar bilmiyorum.. seninkilerde sorsan torun sewmeye gittim derler yarabbi.. ayy ne güzel eşin warmıs ayy bizimki anasına tapıyor resmen o gelince ewde hayat durur bizim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?