2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaaaaa umaya kocaman öpücükkk ay dönümünüz kutlu olsun cancağızım
Darısı başınıza şekerimm ,bizi takip edinnn

Keske boyle olsa. Seninki gibi benimkininde uykusu 10 da uyudugu zaman cok seviniyoruz. Dun ole uyudu insallah bugunde uyur

Bayildimmm ne guzel olmusss bende istiyorum ama daha dis yok piyasada

Masallah umay a ne guzel oturuyor

Kalorifere dayalı aslında henüz tam oturamıyor ,sağa sola düşüyor

canım eşimle konusuyorum bakıcı işine hiççç sıcak bakmıyor anası ya laf söyletirmi ömrümden ömür gitti kadın ii niyetli günahını almayayım ama bilmiyorum işde.. annemle konusdum çok üzüldüm çünkü dünkü duruma haftada 2 gün bakıyordu kv.. annem haftada 1 gün baksın geri kalan zamanda ben bakayım yazık çocuğa diyor o bir gündede malum ew işi pazar market falan.. bakalım bakalım nasıl olacak

gunaydin teyzoslar ve kankilerr

kiyamam ben prensese ya
bize 6. ayda agizdan asi yaptilar canim ama ne asisiydi hatirlamiyorum

aman masallah pasaya daha da duzene girer insallah
bu arada 13 kisi de ne ayolll

ayy yerim ben batuyuu
biz de yapicaz oneri ve tecrubelerini bekliyoruz canim

off bilirim benim ilkinde boyle degil ikinci oldugumda oldu
adama sardirip durdumm
Biran önce adet olmazsam sinirden çatlıcam sanırım, bu günlerde eşimi öldürmezsem birdaha katil olma ihtimalim çok düşük

gunaydin sekerim talya prenses nasill
günaydın cümle alem

didem güne senle başlayayım, nasıl oldu kızın? durum nedir annem? :44:

didemcim gecmis olsun neyi vardi kizcemin ?
bir de benim kv 3 hafta uzerine yine aramadan geldi
kadin kapidan iceri girdi bizimkiler salondan cigligi basti oyle boyle degill
kizcemi kucagina bile alamadi kizanimi da 45 dk sonra anca bir 10 dk alabildi
sonra da esim dedi ki biz disari cikiyoruz aramadan geldiniz ya isterseniz siz de gelin yoksa biz gidiyoruzz (ben de ayip olur evde oturalim dediydim) birazcik bozulduuu

koccaman masallah umaya koskaca kiz olmus ayol talibizz
:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:

Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...

Eki Görüntüle 636671

kızlar bana fikir werin bugün annemin doğum günü güzel bir hediye almak istiyorum malum kızıma bakıyor birde bana fikir werirseniz ne alayım bütçem 200 tl kadar onuda söyleyeyim de

ben genelde kiyafet alirim canim
ev esyasi falan pek seker gelmiyor bana ona degil de daha cok yemek yap demek icin almisim gibi geliyor hediyeyi
bu arada hep beraber torunuyla sizlerle mutlu yillar olsun
kızlar bana fikir werin bugün annemin doğum günü güzel bir hediye almak istiyorum malum kızıma bakıyor birde bana fikir werirseniz ne alayım bütçem 200 tl kadar onuda söyleyeyim de

çok saol canım dün kv iken bütün öğleden sonra ağlamıs boncuk boncuk hemde susturamamıs ne yaptıysa al bunu doktora götür biryeri ağrıyor dedi ewe gittim beni görünce hayatımız normale bindi artık aralarında ne yasadılar bilmiyorum.. seninkilerde sorsan torun sewmeye gittim derler yarabbi.. ayy ne güzel eşin warmıs ayy bizimki anasına tapıyor resmen o gelince ewde hayat durur bizim

ben anneme anneler gününde kendi şarjlı süpürgemden alıcam. elektrol.x marka. ayakta duran model, kullanması çok rahat, başlığı da çok güzel hareket ediyo köşe bucağa giriyo, diğerlerine göre daha kullanışlı. fiyatını şimdi bilemiyorum ama geçen sene 180 e almıştım. tavsiye ederim, annem eğilemediği için rahatça kullanabilir

:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:

Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...

Eki Görüntüle 636671

dişi mi çıktıııı tebrik ederiiizz, fotoğrafını da isteriz pirinçlerin

şimdi kadına sen haftada 1 gel senin yerine bir gün daha annem bakacak da denmez ki sıkıntı olur... valla kendin bakmıyorsan her türlü sıkıntı bu çocuk bakımı işi

canım sürekli aynı fikri veriyorum ama bulabiliyorsan bir spa masajı hediye et, bütçene uygun. şimdi kızına da bakıyor ya iyi gelir hem bizim de eşimle yıldönümümüz bugün, 13 sene önce küçücükken çıkmaya başlamıştık bende de artık hediye fikirleri tükendi. bende sizden bekliyorum yaratıcı bişeyler

ben genelde kiyafet alirim canim
ev esyasi falan pek seker gelmiyor bana ona degil de daha cok yemek yap demek icin almisim gibi geliyor hediyeyi
bu arada hep beraber torunuyla sizlerle mutlu yillar olsun

canım bende kıyafet düşündüm de bişeye ihtiyacı yok gibi ne alacam ki.. ew esyası da dedğin gibi şahsi değilde genel bir hediye gibi oluyor çok saol canım inşallah.. Allahım sağlık wersin benim en büyük yardımcım

canım aynısını babam 9 subatta ewlilik yıldönümleriydi almış dediğin gibi çok güzel ve kullanışlı.. çok tesekkür ederim ama o war

derim ben kusura bakmasın kızmdan değerli değil hiç bişe direk öyle demem de bugün annem bakacak anne gelmenize gerek yok derim öyle öyle alışır zaten onunda canına minnet gibi.. ewet en güzeli kendimizin bakması ama olmuyor işde yaa

baba-kız t-shirtlerinden... yaza giyerler. istersen adres de veririm bastırırsın dicem ama dur yaaa bugünmüş. tüh

takı da alabilirsin, kalıcı ve özel olur. gerçi çeyrek altın bile uçtu gitti yaaaa.
türk kahvesi içmeyi seviyorsa ARÇELİK TELVE al, yüzyılın icadı, en büyük yardımcım. 160 tl civarı sanırsam
ay dur kahvesedim, hemen basayım düğmeye

Son düzenleme:
Canlar meraba
Benim sipalar azdi iyice cok oyun istyler hic giremiyorym.surekli oyun istiyorlar gozumun icine bakiyorlar birakamiyorum.
Valla calisan anneler nasil ayriliyorsunuz allah sabir versin.

Bu arada demir dsmlasinin fazlasi zaralimis anlamadim bakmadan etmeden neden veriyorlar.hamileyken ve emzirirken demir eksikligi olmsyan anneden sut ve mama alan bebeklerde demir takviyesine gerek olmuyomus.offf tahlil sart oldu da nasil ksn vercez ciyak ciyak

baba-kız t-shirtlerinden... yaza giyerler. istersen adres de veririm bastırırsın dicem ama dur yaaa bugünmüş. tüh

baba kız t-shirtlerinden babalar gününde almayı düşünüyorum hatta anne kız tshirtlerinden de anneler gününde alıcam sen yine de adresini ver wavycim.

kiyamam ben kizceme..
evet canim o konuda masallahi vardir
seninki de alisir be guzelim o da bilir annesini sonucta

evet evet didoo spa muhtesemmm fikirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…