2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

wavybaby cim normal guzelim hatta oyun yapiyorlar bir sure sonra
ben kizima helal dedim cok hosuna gitti simdi hep bogazina kacmis gibi yapiyor sipa

walla ben kan falan vermiycem birsey olmaz
o sarilik asamasinda kan verirken icim gitmisti
kollari sismis morarmisti simdi de hic gozum kesmiyor

ay benimde canım istedi şimdi bak kahve ama açım öğleden sonra içeyim barim:) takı benimde içimden geçiyor ama kimbilir ne kadardır..

tatlişkom e-bebekte bugün senin günün söyliyim, HUGGIES...
bi de kampanya mı ne var huggiesde, kontor dk filan veriyo artı çekilişle hediye mediye... gerçi burdan alınanlarda geçerli mi bilmiom :44:
iyi pırt pırtlar

Günaydın kızlar,
Oğlumun dün 6 aylık kontrolü ve aşıları vardı.Artık süt ürünleri problemimiz ortadan kalktı çok şükür.Yoğurt denememiz olumlu.Artık yoğurt yiyoruz.Ben de sür ürünleri diyetinden kurtuldum artık.4 ay ağzıma sürmedim..Boyumuz 70,5 cm kilomuz 10100 gr olmuş.
Oğluşum bu sefer ağladı aşı olurken.Şimdiye kada rhiç ağlamamıştı aşılarda.ama çok şkür ateş falan olmadı.Biraz huzursuzluk oldu o kadar.Artık kahvaltı tarzında denemek amaçlı yumurta sarısı tattırabilirsin.Tuzu alınmış beyaz peynir verebilirsin dedi doktorumuz.ama bunları bulamaç mama şeklinde vermeyi önermiyorum.Tatları ayrı ayrı alsın öğrensin.yoksa ilerki zamanlarda bunları red eder.tadlarını algılayamadığı için dedi.Yani kahvaltı bulamaçlarını önermedi.Mantıklı geldi banada.Bizden haberler bu kadar.

bu arada diş partisi yapan arkadaşın partisine özendim bende.Bir an önce dişimiz çıksada biz de parti yapsak..

ayy bunlar güzelmiş bak ucuzda Ama bugün gelmez heralde hemen dur bi arastırayım

olsun heyecanı artar

pırlantası küçük ama fiyatı uygun geldi bana. öyle alelade bi marka da değil, sunumlarını beğeneceğini umuyorum. kafana ne takılırsa soru sor ara mail at ama en güzelini yapsınlar.

konsepti de güzel bence

Alahımmmm sana geliyorummm ,bu dangalaklar bizim herifleri nasıl büyüttü şaşırıp kalıyorum yaaa ...Benimki pek büyütmemiş gerçi ,atmış anasının evine ortalıkta kuzenlerle büymüş zavallım,teyzesinin daha çok emeği var...Hiç emek vermesinler sonra da torunlarım beni sevsin diye beklesinler , olllddduuuuuu...

Primanızı alın gelin şekerim ,haftasonu müsaitiz

kızlar bana fikir werin bugün annemin doğum günü güzel bir hediye almak istiyorum malum kızıma bakıyor birde bana fikir werirseniz ne alayım bütçem 200 tl kadar onuda söyleyeyim de
Hediye alma özürlüyüm ,hiç anlamam...İhtiyacı olan bişey daha mı mantıklı olur sanki :44:

Fotosu çekilecek gibi değil,alt dişi çıkmış bi tane çizgi şeklinde ,dili de sürekli orda zaten.Kaç gündür dili dışarda geziyodu ,bu yüzdenmiş yavrummmm...Bu arada dün işe başlayan bakıcı ablası görmüş ya dakka 1 gol 1.... Hah dedim ilk maaşşla hediye alcan o zaman

Geçmiş olsun aşınız....Kahvaltı önerisine katılıyorum,ayrı ayrı veriyoruz biz de ,gayet güzel hüpletiyo...

Ayy canım sorma gitsin bizimki güya sözde 8 tane de torun büyütmüş Ay bizimkininde büyüttüklerinin hepsinin piskolojik sorunları war Ayy yazık kız senin eşinde bunu bilsede ona göre dawransa barii

hadi hayırlı olsun, dili dışarda diyince aklıma gelmişti de emin olamamıştım, yoksa ben alacakmışım umayın hediyesini

Ayy canım sorma gitsin bizimki güya sözde 8 tane de torun büyütmüş Ay bizimkininde büyüttüklerinin hepsinin piskolojik sorunları war Ayy yazık kız senin eşinde bunu bilsede ona göre dawransa barii

Yok yok bacım ,seninki gibi anacı değil ,sıyırınca verir ayarını
Bizimki bi de şehir dışında allahtan ,bikaç sen oldu taşınalı.Burdayken de aramadan falan hayatta gelemezdi , iftar miftar davetine çağırırsam ancak,ya da çok sağlam bi bahanesi olması lazımdı ...
Bebek olduktan sonra biraz sıklaştırabilirdi ama işte şehir dışında çok şükür

maşallah ya, ne güzel büyümüş. bayıldım nazar değdirmeyeyim de yeğenime.

hadi hayırlı olsun, dili dışarda diyince aklıma gelmişti de emin olamamıştım, yoksa ben alacakmışım umayın hediyesini

Annem de onu diyo ,kaç gündür bakıyom göremedim,hediye alacaktım tüh...Dedim anacım ne üzülüyon,alıver sen de bir hediye
Hediyeler kabulümüz MSOE teyzesiii....

ay bizde gitsek şöyle uzaklara diycem ama ozaman da benim sansıma gelir 1 ay kalır bende ben bilirim onu su an diyarbakırda abisi war senede 1 kere ya gidiyor ya gitmiyor ama bizim sansımıza gelirdi bize.. Canım senin ki iyimiş ne güzel ya en iyi kv uzak olandır:) bizimkide habersiz gelmez canım arar güneş eşeği gider arabayla alır hem bize gelecek hemde otobüsemi binecek özel şöfr war yani

Yok ben molfıxcıyım. Ama jokerde ındırım vardı prıma premıumlarda 1 alana 2. %50 ındırımlıydı. 71tl ye. 4 tane aldım. Bez gorecek gözum yok :)
bude ıslak mendılını aldım elımde bu kayganlık yapıyo. Normalmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…