Bu arada demir dsmlasinin fazlasi zaralimis anlamadim bakmadan etmeden neden veriyorlar.hamileyken ve emzirirken demir eksikligi olmsyan anneden sut ve mama alan bebeklerde demir takviyesine gerek olmuyomus.offf tahlil sart oldu da nasil ksn vercez ciyak ciyak
[/b]
baba-kız t-shirtlerinden... Yaza giyerler. Istersen adres de veririm bastırırsın dicem ama dur yaaa bugünmüş. Tüh
Takı da alabilirsin, kalıcı ve özel olur. Gerçi çeyrek altın bile uçtu gitti yaaaa.
Türk kahvesi içmeyi seviyorsa arçelik telve al, yüzyılın icadı, en büyük yardımcım. 160 tl civarı sanırsam
ay dur kahvesedim, hemen basayım düğmeye
kiyamam ben kizceme..
Evet canim o konuda masallahi vardir
Seninki de alisir be guzelim o da bilir annesini sonucta
evet evet didoo spa muhtesemmm fikirrr
ayy bunlar güzelmiş bak ucuzdaAma bugün gelmez heralde hemen dur bi arastırayım
Alahımmmm sana geliyorummm ,bu dangalaklar bizim herifleri nasıl büyüttü şaşırıp kalıyorum yaaacanım eşimle konusuyorum bakıcı işine hiççç sıcak bakmıyor anası ya laf söyletirmi ömrümden ömür gitti kadın ii niyetli günahını almayayım ama bilmiyorum işde.. annemle konusdum çok üzüldüm çünkü dünkü duruma haftada 2 gün bakıyordu kv.. annem haftada 1 gün baksın geri kalan zamanda ben bakayım yazık çocuğa diyor o bir gündede malum ew işi pazar market falan.. bakalım bakalım nasıl olacak
gunaydin teyzoslar ve kankilerr
kiyamam ben prensese ya
bize 6. ayda agizdan asi yaptilar canim ama ne asisiydi hatirlamiyorum
aman masallah pasaya daha da duzene girer insallah
bu arada 13 kisi de ne ayolll
ayy yerim ben batuyuu
biz de yapicaz oneri ve tecrubelerini bekliyoruz canim
off bilirim benim ilkinde boyle degil ikinci oldugumda oldu
adama sardirip durdumm
gunaydin sekerim talya prenses nasill
didemcim gecmis olsun neyi vardi kizcemin ?
bir de benim kv 3 hafta uzerine yine aramadan geldi
kadin kapidan iceri girdi bizimkiler salondan cigligi basti oyle boyle degill
kizcemi kucagina bile alamadi kizanimi da 45 dk sonra anca bir 10 dk alabildi
sonra da esim dedi ki biz disari cikiyoruz aramadan geldiniz ya isterseniz siz de gelin yoksa biz gidiyoruzz (ben de ayip olur evde oturalim dediydim) birazcik bozulduuu
koccaman masallah umaya koskaca kiz olmus ayol talibizz
Hediye alma özürlüyüm ,hiç anlamam...İhtiyacı olan bişey daha mı mantıklı olur sanki :44:kızlar bana fikir werin bugün annemin doğum günü güzel bir hediye almak istiyorum malum kızıma bakıyor birde bana fikir werirseniz ne alayım bütçem 200 tl kadar onuda söyleyeyim de
Fotosu çekilecek gibi değil,alt dişi çıkmış bi tane çizgi şeklinde ,dili de sürekli orda zaten.Kaç gündür dili dışarda geziyodu ,bu yüzdenmiş yavrummmm...Bu arada dün işe başlayan bakıcı ablası görmüş ya dakka 1 gol 1.... Hah dedim ilk maaşşla hediye alcan o zamandişi mi çıktııııtebrik ederiiizz, fotoğrafını da isteriz pirinçlerin
şimdi kadına sen haftada 1 gel senin yerine bir gün daha annem bakacak da denmez ki sıkıntı olur... valla kendin bakmıyorsan her türlü sıkıntı bu çocuk bakımı işi
canım sürekli aynı fikri veriyorum ama bulabiliyorsan bir spa masajı hediye et, bütçene uygun. şimdi kızına da bakıyor ya iyi gelir hembizim de eşimle yıldönümümüz bugün, 13 sene önce küçücükken çıkmaya başlamıştık bende de artık hediye fikirleri tükendi. bende sizden bekliyorum yaratıcı bişeyler
Geçmiş olsun aşınız....Kahvaltı önerisine katılıyorum,ayrı ayrı veriyoruz biz de ,gayet güzel hüpletiyo...Günaydın kızlar,
Oğlumun dün 6 aylık kontrolü ve aşıları vardı.Artık süt ürünleri problemimiz ortadan kalktı çok şükür.Yoğurt denememiz olumlu.Artık yoğurt yiyoruz.Ben de sür ürünleri diyetinden kurtuldum artık.4 ay ağzıma sürmedim..Boyumuz 70,5 cm kilomuz 10100 gr olmuş.
Oğluşum bu sefer ağladı aşı olurken.Şimdiye kada rhiç ağlamamıştı aşılarda.ama çok şkür ateş falan olmadı.Biraz huzursuzluk oldu o kadar.Artık kahvaltı tarzında denemek amaçlı yumurta sarısı tattırabilirsin.Tuzu alınmış beyaz peynir verebilirsin dedi doktorumuz.ama bunları bulamaç mama şeklinde vermeyi önermiyorum.Tatları ayrı ayrı alsın öğrensin.yoksa ilerki zamanlarda bunları red eder.tadlarını algılayamadığı için dedi.Yani kahvaltı bulamaçlarını önermedi.Mantıklı geldi banada.Bizden haberler bu kadar.
bu arada diş partisi yapan arkadaşın partisine özendim bende.Bir an önce dişimiz çıksada biz de parti yapsak..
alahımmmm sana geliyorummm ,bu dangalaklar bizim herifleri nasıl büyüttü şaşırıp kalıyorum yaaa...benimki pek büyütmemiş gerçi ,atmış anasının evine ortalıkta kuzenlerle büymüş zavallım,teyzesinin daha çok emeği var...hiç emek vermesinler sonra da torunlarım beni sevsin diye beklesinler , olllddduuuuuu...
Primanızı alın gelin şekerim ,haftasonu müsaitiz
Hediye alma özürlüyüm ,hiç anlamam...ihtiyacı olan bişey daha mı mantıklı olur sanki :44:
Fotosu çekilecek gibi değil,alt dişi çıkmış bi tane çizgi şeklinde ,dili de sürekli orda zaten.kaç gündür dili dışarda geziyodu ,bu yüzdenmiş yavrummmm...bu arada dün işe başlayan bakıcı ablası görmüş ya dakka 1 gol 1.... Hah dedim ilk maaşşla hediye alcan o zaman
Geçmiş olsun aşınız....kahvaltı önerisine katılıyorum,ayrı ayrı veriyoruz biz de ,gayet güzel hüpletiyo...
Fotosu çekilecek gibi değil,alt dişi çıkmış bi tane çizgi şeklinde ,dili de sürekli orda zaten.Kaç gündür dili dışarda geziyodu ,bu yüzdenmiş yavrummmm...Bu arada dün işe başlayan bakıcı ablası görmüş ya dakka 1 gol 1.... Hah dedim ilk maaşşla hediye alcan o zaman
Ayy canım sorma gitsin bizimki güya sözde 8 tane de torun büyütmüşAy bizimkininde büyüttüklerinin hepsinin piskolojik sorunları war Ayy yazık kız senin eşinde bunu bilsede ona göre dawransa barii
Günaydın kızlar,
Oğlumun dün 6 aylık kontrolü ve aşıları vardı.Artık süt ürünleri problemimiz ortadan kalktı çok şükür.Yoğurt denememiz olumlu.Artık yoğurt yiyoruz.Ben de sür ürünleri diyetinden kurtuldum artık.4 ay ağzıma sürmedim..Boyumuz 70,5 cm kilomuz 10100 gr olmuş.
Oğluşum bu sefer ağladı aşı olurken.Şimdiye kada rhiç ağlamamıştı aşılarda.ama çok şkür ateş falan olmadı.Biraz huzursuzluk oldu o kadar.Artık kahvaltı tarzında denemek amaçlı yumurta sarısı tattırabilirsin.Tuzu alınmış beyaz peynir verebilirsin dedi doktorumuz.ama bunları bulamaç mama şeklinde vermeyi önermiyorum.Tatları ayrı ayrı alsın öğrensin.yoksa ilerki zamanlarda bunları red eder.tadlarını algılayamadığı için dedi.Yani kahvaltı bulamaçlarını önermedi.Mantıklı geldi banada.Bizden haberler bu kadar.
bu arada diş partisi yapan arkadaşın partisine özendim bende.Bir an önce dişimiz çıksada biz de parti yapsak..
hadi hayırlı olsun, dili dışarda diyince aklıma gelmişti de emin olamamıştım, yoksa ben alacakmışım umayın hediyesini
selam hatunlar dün gece 5.30 da yattık 7.30 da uyandık zaten hastayım uyumak istiyorum yaaaaaa
yok yok bacım ,seninki gibi anacı değil ,sıyırınca verir ayarını
Bizimki bi de şehir dışında allahtan ,bikaç sen oldu taşınalı.burdayken de aramadan falan hayatta gelemezdi , iftar miftar davetine çağırırsam ancak,ya da çok sağlam bi bahanesi olması lazımdı ...
Bebek olduktan sonra biraz sıklaştırabilirdi ama işte şehir dışında çok şükür
Neden o kadar geç yaaa ,hasta falan değil inşallah
Yok ben molfıxcıyım. Ama jokerde ındırım vardı prıma premıumlarda 1 alana 2. %50 ındırımlıydı. 71tl ye. 4 tane aldım. Bez gorecek gözum yok :)tatlişkom e-bebekte bugün senin günün söyliyim, HUGGIES...
bi de kampanya mı ne var huggiesde, kontor dk filan veriyo artı çekilişle hediye mediye... gerçi burdan alınanlarda geçerli mi bilmiom :44:
iyi pırt pırtlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?