2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ya cnm bizde dis çıktığında dis hedigi derler yani dis buğdayı yapılır komşulara dağıtılır onlarda gönlünden ne koparsa minnosu ziyaret edip getirirler bide dısı gören kisi bebise iyi bir hediye alır bizde ana baba olarak o kisiye aliriz

Herkese günaydın...
Bugün hava İstanbul'da çok güzel, güneşli.. İçim açıldı:)
Ben de bugün uzun bir aradan sonra duruşmaya girîyorum, adliyedeyim şimdi.. İyi geldi burada olmak:)
Umayın dişi hayırlı olsun
Didem çanta alabilirsin belki, kadınlara her zaman lazım..
Kahvaltıyı bulamaç yapmadan verenlere sorum var, ıslatıyor musunuz? Yumurtayı filan nasıl yiyiyor?

Ya kızlar su gecmis mevzusuna bı parmak atalım :))
dun misafirim vardı aralarda çaktırmadan okudum ama ben iki okudukça bes arttı sayfalar yetişemedim gece kızı emzirmeye kalktım çaktırmadan salona geçtim orda devam ettim bitirdim Sabah'ta baktım ama kızla uğraşınca yazmamıştım simdi bo baktım kac sayfa daha ( ne yapım bende daldım artık olacağı yok oluruna bıraktım :)) simdide yemek yapacam kızı emzirip uyutacam azda temizlik yapacam sonra görüşürüz...

Eli işte gozu oynasta buna derler. Aylar sonra durusmaya gırcem dıyo hala sohbet etmeye calışıyo Ne Yardan Ne Serden gecerım dıyosun. Hakımin karsısındada yazarmışın. Durun hakim bey kk ya cvp verıyım sizede cvp vercem.
Sut le ıslatmak lazım kuru kuru yutamaz bencw

merhaba fabor sanırım sende bursalıydın... bebeğinin kilosu çok iyi.. bnmkide 11 ağustos doğumlu 6.ay kontrolünde 7.150 gr. geldi.
seninkiyle arasında koskoca 3 kilo var....yaa sen neyle besliyosun nasıl kilo aldırıyosun yaa...bn emziriyorum ayrıca ek gıdada veriyorum ama kilo almıyo
çok üzülüyorum

Yok artıkkk
Benim kv sosyetedir arabası da var ama ona rağmen çatkapı gelemez ,duvarları baştan ördüm ben ,İmralıya gider bana gelemez

saat 10 da uyuttum uyandı bi daha uyuttum yine uyandı bi daha bi daha en son sızdı ama hiç böyle yapmamıştı biraz öksürüğü var ama gece pek keyifliydi ben sinirden ağlarken o g
ülüyodu
Diş miş huysuzluğudur belki de ,Umay da son bir haftadır falan gece daha sık mızırdıyodu ,ben gazdan diyodum hatta gaz ilacı da verdim yeniden ( deliksiz de uyudu hatta ),dişi çıkmış yavrumun hiç anlamadan :26:

Yerim ben onuuuu ,o kadar minyonsun ki şekerim ,bikaç seneye aynı kıyafetleri giyersiniz ecoşla

Primanın ıslak mendili di mi canım , normal ,ben de onu kullanıyorum.

Kiz umayim disindemi çıktı teyecim ahanda genc kiz oldun anana söyle çeyiz hazırlığına başlasın :)))
Çıktı valla teyzesi ,ben de şaşırdım
Çeyizimiz hazır ,ebebekten ucuza epey prima aldıydık

Sağol teyzesiiii...
Yumurtayı elle yediriyoruz ,peyniri labne yedi,geçen beyaz peynir verdim yemedi ,sütle ıslatmayı az önce burdan okudum deniycem,yarışmacı arkadaşlara başarılar...

Bence gayet sağlıklı ,takılma canım kiloya çok fazla...

Son düzenleme:

Canim bebeginin kilosu cok iyi bence takilma yapidan kaynaklaniyor.ayni seyi yiyorlar benimkilerin arasinda 2 kilo var.hatta tombalak olandan korkuyorum
Cok kiklolu olmasida iyi degil

Ya sut inek sutu degıl devam maması olur, kahvaltı mamaları olur,anne sutu olurmu bılmem ama neden olmasın. Bu arAda ben sabah tartıda 70.5 gordum hemde ac karnına. Tok olarak cıkmayı hıç dusunemiyorum

Ya benim zombican bütün dişleri birarada çıkarıyor dün canımıza okudu resmen bütün gece beşik salladim köpek disleride kabarmış doktoru 1haftaya ön dişleride çıkar dedi azılar zaten göründü ALLAHim sen yardım et bu kulunaaaa

Ya sut inek sutu degıl devam maması olur, kahvaltı mamaları olur,anne sutu olurmu bılmem ama neden olmasın. Bu arAda ben sabah tartıda 70.5 gordum hemde ac karnına. Tok olarak cıkmayı hıç dusunemiyorum
Ben o işi çözdüm ,hiç tartıya çıkmıyorum

Oyyy kıyamam ,sabret o zaman annesi ,hepsi birden çıkınca kurtulursun inşallah

zombican geceleri de uyumadığı için herkesin iki katı yaşıyor, dişleri de o yüzden bol bol çıkarıyor şaka bi yana allah kolaylık versin canım, biz 10 gündür bekliyoruz patlasınlar diye ve gece gündüz mız mız.. seni düşünemiyorum... iyi tarafından bak ama, bir huysuzlukla kaç diş birden çıkarıyorsunuz

Allah yardımcın olsun cnm..
bizdede köpek dişlerini cok kasıyor parmaklarını koparacak diye korkuyorum on dişlerde tık yok bakalım ne zaman çıkar yeğenim 9 aylıkken çıkarmıştı ben ve esim 6 ay civarı çıkarmısız bakalım beklemedeyiz bu arada benim minik tosba pazar gunu dönmeyi öğrendi ve iki gündür durduramiyorum zaten cok hareketli bide üstüne dönmesi eklendi yuruyunce halımı düşünmek bile istemiyorum
zaten prematurelerde hiperaktif oluyormuş benim minyatürde hakkını fazlasıyla veriyor ve sadece uykudayken pasif uyanikken birfiil aktif yanardağ modunda

ayy benimki prematüre de değil ama bi sn durmuyor yav. emerken bile ayaklar bisiklet çevirir halde. uyurken de kafa bi sağa dönüyor bir sola, eller el sallıyor bazen bir aydır dönüyor benimki de, ama ne hız gözümü çevirmemle dönmesi bir oluyor, sadece geri sırt üstü dönemiyor emeklemeye de başlamak üzere toto havada oyuncağa atılıyor. çok hevesleniyordum dönsün emeklesin diye ama galiba pişman olucam

Yerim ben o minik tosbağayı ...Dönüp dönüp gülüyodur bi de

martı nıye beklıyoruz onuda anlamadım.
Pazartesiyi niye bekliyo millet rejim için ,biz de o sebepten ,doğurduk ettik anca konsantre olyoruz şekerim...Kilo almışken biraz yayalım ,sonra başlarız
Daha cümlem bitmeden tatlı getirdiler ayol ,müdüre gelen misafirler getirmiş

Evet cnm Bursalıyım. Benimki hep kiloluydu.anne sütüyle beslendi sadece 5.ayına kadar.Mama yasaktı.5.Ayda ek gıdaya başladık.ama az az meyve suyu meyve püresi.6.ayda çorbalara başladık.Birkaç gündür yoğurda başladık.Bu kadar özel farklı bişey yok yaptığım.Sanırım sütüm yaradı.ama son günlerde sütüm azalmaya başladı sanki.Çalışıyorum onunda etkisi var günün her saatinde ememiyo.Süt emdikçe çoğalıyor biliyosun.Öğlenleri gidip emziriyorum ama.Yinede azalmaya başladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…