Maşallah kuzucuga darısı sünnetligine damatligina insallah
:119::119::119: UMAY'IM 7 AYLIKKKKKKKKKK :119::119::119:
Büyüyoruz kankalar yaaa ,dişim de çıkmış zaten ...
Eki Görüntüle 636671
Eli işte gozu oynasta buna derler. Aylar sonra durusmaya gırcem dıyo hala sohbet etmeye calışıyo Ne Yardan Ne Serden gecerım dıyosun. Hakımin karsısındada yazarmışın. Durun hakim bey kk ya cvp verıyım sizede cvp vercem.Herkese günaydın...
Bugün hava İstanbul'da çok güzel, güneşli.. İçim açıldı:)
Ben de bugün uzun bir aradan sonra duruşmaya girîyorum, adliyedeyim şimdi.. İyi geldi burada olmak:)
Umayın dişi hayırlı olsun
Didem çanta alabilirsin belki, kadınlara her zaman lazım..
Kahvaltıyı bulamaç yapmadan verenlere sorum var, ıslatıyor musunuz? Yumurtayı filan nasıl yiyiyor?
Günaydın kızlar,
Oğlumun dün 6 aylık kontrolü ve aşıları vardı.Artık süt ürünleri problemimiz ortadan kalktı çok şükür.Yoğurt denememiz olumlu.Artık yoğurt yiyoruz.Ben de sür ürünleri diyetinden kurtuldum artık.4 ay ağzıma sürmedim..Boyumuz 70,5 cm kilomuz 10100 gr olmuş.
Oğluşum bu sefer ağladı aşı olurken.Şimdiye kada rhiç ağlamamıştı aşılarda.ama çok şkür ateş falan olmadı.Biraz huzursuzluk oldu o kadar.Artık kahvaltı tarzında denemek amaçlı yumurta sarısı tattırabilirsin.Tuzu alınmış beyaz peynir verebilirsin dedi doktorumuz.ama bunları bulamaç mama şeklinde vermeyi önermiyorum.Tatları ayrı ayrı alsın öğrensin.yoksa ilerki zamanlarda bunları red eder.tadlarını algılayamadığı için dedi.Yani kahvaltı bulamaçlarını önermedi.Mantıklı geldi banada.Bizden haberler bu kadar.
bu arada diş partisi yapan arkadaşın partisine özendim bende.Bir an önce dişimiz çıksada biz de parti yapsak..
Yok artıkkkay bizde gitsek şöyle uzaklara diycem ama ozaman da benim sansıma gelir 1 ay kalır bende ben bilirim onu su an diyarbakırda abisi war senede 1 kere ya gidiyor ya gitmiyor ama bizim sansımıza gelirdi bize.. Canım senin ki iyimiş ne güzel ya en iyi kv uzak olandır:) bizimkide habersiz gelmez canım arar güneş eşeği gider arabayla alır hem bize gelecek hemde otobüsemi binecek özel şöfr war yani
Diş miş huysuzluğudur belki de ,Umay da son bir haftadır falan gece daha sık mızırdıyodu ,ben gazdan diyodum hatta gaz ilacı da verdim yeniden ( deliksiz de uyudu hatta ),dişi çıkmış yavrumun hiç anlamadan :26:saat 10 da uyuttum uyandı bi daha uyuttum yine uyandı bi daha bi daha en son sızdı ama hiç böyle yapmamıştı biraz öksürüğü var ama gece pek keyifliydi ben sinirden ağlarken o g
ülüyodu
Eki Görüntüle 636802
Eki Görüntüle 636803
Eki Görüntüle 636804
bide siz görün teyzeleri adda gittik biz
Primanın ıslak mendili di mi canım , normal ,ben de onu kullanıyorum.Yok ben molfıxcıyım. Ama jokerde ındırım vardı prıma premıumlarda 1 alana 2. %50 ındırımlıydı. 71tl ye. 4 tane aldım. Bez gorecek gözum yok :)
bude ıslak mendılını aldım elımde bu kayganlık yapıyo. Normalmi?
Çıktı valla teyzesi ,ben de şaşırdımKiz umayim disindemi çıktı teyecim ahanda genc kiz oldun anana söyle çeyiz hazırlığına başlasın :)))
Sağol teyzesiiii...Herkese günaydın...
Bugün hava İstanbul'da çok güzel, güneşli.. İçim açıldı:)
Ben de bugün uzun bir aradan sonra duruşmaya girîyorum, adliyedeyim şimdi.. İyi geldi burada olmak:)
Umayın dişi hayırlı olsun
Didem çanta alabilirsin belki, kadınlara her zaman lazım..
Kahvaltıyı bulamaç yapmadan verenlere sorum var, ıslatıyor musunuz? Yumurtayı filan nasıl yiyiyor?
Bence gayet sağlıklı ,takılma canım kiloya çok fazla...merhaba fabor sanırım sende bursalıydın... bebeğinin kilosu çok iyi.. bnmkide 11 ağustos doğumlu 6.ay kontrolünde 7.150 gr. geldi.
seninkiyle arasında koskoca 3 kilo var....yaa sen neyle besliyosun nasıl kilo aldırıyosun yaa...bn emziriyorum ayrıca ek gıdada veriyorum ama kilo almıyo
çok üzülüyorum
merhaba fabor sanırım sende bursalıydın... bebeğinin kilosu çok iyi.. bnmkide 11 ağustos doğumlu 6.ay kontrolünde 7.150 gr. geldi.
seninkiyle arasında koskoca 3 kilo var....yaa sen neyle besliyosun nasıl kilo aldırıyosun yaa...bn emziriyorum ayrıca ek gıdada veriyorum ama kilo almıyo
çok üzülüyorum
Ben o işi çözdüm ,hiç tartıya çıkmıyorumYa sut inek sutu degıl devam maması olur, kahvaltı mamaları olur,anne sutu olurmu bılmem ama neden olmasın. Bu arAda ben sabah tartıda 70.5 gordum hemde ac karnına. Tok olarak cıkmayı hıç dusunemiyorum
Ya benim zombican bütün dişleri birarada çıkarıyor dün canımıza okudu resmen bütün gece beşik salladim köpek disleride kabarmış doktoru 1haftaya ön dişleride çıkar dedi azılar zaten göründü ALLAHim sen yardım et bu kulunaaaa
Ya benim zombican bütün dişleri birarada çıkarıyor dün canımıza okudu resmen bütün gece beşik salladim köpek disleride kabarmış doktoru 1haftaya ön dişleride çıkar dedi azılar zaten göründü ALLAHim sen yardım et bu kulunaaaa
Allah yardımcın olsun cnm..Ya benim zombican bütün dişleri birarada çıkarıyor dün canımıza okudu resmen bütün gece beşik salladim köpek disleride kabarmış doktoru 1haftaya ön dişleride çıkar dedi azılar zaten göründü ALLAHim sen yardım et bu kulunaaaa
martı nıye beklıyoruz onuda anlamadım.Kız iris sen bapcan martta sporamı yazılcan.
Allah yardımcın olsun cnm..
bizdede köpek dişlerini cok kasıyor parmaklarını koparacak diye korkuyorum on dişlerde tık yok bakalım ne zaman çıkar yeğenim 9 aylıkken çıkarmıştı ben ve esim 6 ay civarı çıkarmısız bakalım beklemedeyiz bu arada benim minik tosba pazar gunu dönmeyi öğrendi ve iki gündür durduramiyorum zaten cok hareketli bide üstüne dönmesi eklendi yuruyunce halımı düşünmek bile istemiyorum
zaten prematurelerde hiperaktif oluyormuş benim minyatürde hakkını fazlasıyla veriyor ve sadece uykudayken pasif uyanikken birfiil aktif yanardağ modunda
Yerim ben o minik tosbağayı ...Dönüp dönüp gülüyodur bi deAllah yardımcın olsun cnm..
bizdede köpek dişlerini cok kasıyor parmaklarını koparacak diye korkuyorum on dişlerde tık yok bakalım ne zaman çıkar yeğenim 9 aylıkken çıkarmıştı ben ve esim 6 ay civarı çıkarmısız bakalım beklemedeyiz bu arada benim minik tosba pazar gunu dönmeyi öğrendi ve iki gündür durduramiyorum zaten cok hareketli bide üstüne dönmesi eklendi yuruyunce halımı düşünmek bile istemiyorum
zaten prematurelerde hiperaktif oluyormuş benim minyatürde hakkını fazlasıyla veriyor ve sadece uykudayken pasif uyanikken birfiil aktif yanardağ modunda
Pazartesiyi niye bekliyo millet rejim için ,biz de o sebepten ,doğurduk ettik anca konsantre olyoruz şekerim...Kilo almışken biraz yayalım ,sonra başlarızmartı nıye beklıyoruz onuda anlamadım.
merhaba fabor sanırım sende bursalıydın... bebeğinin kilosu çok iyi.. bnmkide 11 ağustos doğumlu 6.ay kontrolünde 7.150 gr. geldi.
çok üzülüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?