2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Aynen cnm ya ne zaman donecek diye dört gözle bekledim ilk günden pişman oldum dun sen don ayağını mama kâsesine sok haliyada dökülsün bir guzel isim az ya is çıkarıyor benim tosba simdi emeklemesi ve yürümesini korkarak bekler oldum neyse yürüdüğü zamanlar yaza denk geliyor sitesinin bahçesine atarız kendimizi ev kesmez bizi bu gidişle :)) benimkinin kendi kucuk hareketleri buyuk sanırım bu sebeptende cok kilo almıyor fit bir kizim var :))

Oyyy kıyamam ,sabret o zaman annesi ,hepsi birden çıkınca kurtulursun inşallah [/QUOTE]

Saolun kızlar destekleriniz için ama demir eminim dişler çıktıktan sonrada bisi bulur uyumamak için merak ediyorum birgün yazmak nadip olcakmi burda oğlum gece hic uyanması demek eşim artık uykusuzluktan geceleri sayikliyor gözler acik saçma sapan konuşuyor bi gece ayta is yerindeki biri dandi beni nasıl bağırıyor bunu yaptinizmi diye saçmaliyosun diyincede sinirlenip salonda uyumus bütüngece gulmekten öldüm sabah anlattım o da koptu hatırlamıyor

Aynen valla iriscanim donüyor bide bize bakıyor sonra başlıyor eller ayaklar çırpınmaya sanırsın yüzüyor çığlıklar kahkahalar havalarda uçuyor

Oohhh afıyet olsun ne tatlısı geldiki :84:gerci benım için farketmez hepsini severım. olsa bende yerdım. :84: Neyse dur bende bugun alayımda marta baslarız

Aynen valla iriscanim donüyor bide bize bakıyor sonra başlıyor eller ayaklar çırpınmaya sanırsın yüzüyor çığlıklar kahkahalar havalarda uçuyor
Bizimkide ne oturur ne yuzustu doner biz koyuyoruz diye basıyo cıglıgı. Sevmiyo korkuyo zayıflucak diye. Ablası onun zamanda takla atıyodu (mecazen ). :)

teyzoslar biraz once bildigin taneli corba yedirdim sipalara
biraz da tirsarak ama olmayan ya da olan tek disleri ile nasil cignemeye calisip yediler masallah
tabii bayaa yavas yedirdim normal surenin 3 kati gibi ama olsunn
yasasin tel suzgec yasasin taneli alistirmaaa

Oohhh afıyet olsun ne tatlısı geldiki :84:gerci benım için farketmez hepsini severım. olsa bende yerdım. :84: Neyse dur bende bugun alayımda marta baslarız
Fıstıklı baklava ayıptır söylemesi ...Ben cevizli severim ama olsun hüpletiverdim hemen nasıl olsa daha başlamadık rejime

Afiyet olsun sensörlülere...
Biz ilkten pütürlü başlamıştık zaten ,dişsiz dişsiz çiğnemişti komikcan

valla geçmişe baktımda geldim , ama ben bunları yazarken ben yine geçmiş olmam inşallah
umay ın dişi çıkmışşşşşşşşşşşşşş

inşallah herkes ateşsiz hastasız atlatıveriri dişleri

ben rejim yapmıycam ama spor yapsak mı kine acaba :118:

ay bir sürüşey yazıcaktım unuttum bak

ohh afiyet bal seker olsunn iriscann
ya bu bildigin bugdaydi putur falan degildi sasirdim acikcasi
bir de dedigin gibi alisinca blenderda cekince yemiyorlar artik cok bulamaci sevmiyorlar
yaa ben de yuzmek istiyorum bu aradaaaa
hem yaza istanbula gelicez o zaman primayi da alip geliyoruz istemeye umayi haberiniz olsunn

Bazı cocukların reflekslerı daha kuvvetlı. Kızımın oyleydı. Ellerımize basa basa yuzumuze tırmanırdı. Bu tembel sanki.

o zaman benimki senin kız gibi, karnıma basarak omzuma çıkmaya çalışıyor, her kucağına alan bastırıyor ayağının üzerine doktor yasak dedi halbuki ama bizimki bayılıyor basmaya. bi de kucaktayken yerdeki oyuncakları gördüğünde direk yere doğru atılıyor. kucakta tutmak da zorlaştı artık

yaza artık huggies little swimmers alın yüzücez filan da diyosunuz prima kesmez umayımı

BEN GELDİM ÖNCE GİTTİM KIZMI GÖRDÜM SONRA ŞU HEDİYE İŞİNİ HALLEDEYİM dedim iş yerine bi yarım saat geç gelicem dişciye uğrayacağım dedim ama daha yeni geldim mesainin bitmesine 2.5 saat kaldı iş yerinin yanında lcw war arkadasın çocuğuna hediye alacam birazdan eczane die orayada kaçarsam işlerim bitmıs demektr ne yapim walla yalan da söylüyorum artık işyerindekilere Allahtan topikde bizim belediyede çalışan yok

bu arada hediye işini anlatmayı unuttum kadına alınan en güzel hgediye kıyafettir mantığıyla hareket edim dedim adil ış..k da inanılmaz güzel bir kaban buldum çok orjinal 300 liradan 100 liraya düşmüş onu aldım kendim adına.. mngo dan eşim adına çok şık tunik ve altına kadife tayt aldım lina adına dan yine mngo dan bir adet pantolon bluz aldım toplam 375 tl bayıldım geldim yani güya altın pahalı olur die almadım benimkide akıl işde bu arada annem benden zayıf 38 beden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…