ayy benimki prematüre de değil ama bi sn durmuyor yav. emerken bile ayaklar bisiklet çevirir halde. uyurken de kafa bi sağa dönüyor bir sola, eller el sallıyor bazenbir aydır dönüyor benimki de, ama ne hız gözümü çevirmemle dönmesi bir oluyor, sadece geri sırt üstü dönemiyor emeklemeye de başlamak üzere toto havada oyuncağa atılıyor. çok hevesleniyordum dönsün emeklesin diye ama galiba pişman olucam
zombican geceleri de uyumadığı için herkesin iki katı yaşıyor, dişleri de o yüzden bol bol çıkarıyorşaka bi yana allah kolaylık versin canım, biz 10 gündür bekliyoruz patlasınlar diye ve gece gündüz mız mız.. seni düşünemiyorum... iyi tarafından bak ama, bir huysuzlukla kaç diş birden çıkarıyorsunuz
Aynen valla iriscanim donüyor bide bize bakıyor sonra başlıyor eller ayaklar çırpınmaya sanırsın yüzüyor çığlıklar kahkahalar havalarda uçuyorYerim ben o minik tosbağayı ...Dönüp dönüp gülüyodur bi de
Pazartesiyi niye bekliyo millet rejim için ,biz de o sebepten ,doğurduk ettik anca konsantre olyoruz şekerim...Kilo almışken biraz yayalım ,sonra başlarız
Daha cümlem bitmeden tatlı getirdiler ayol ,müdüre gelen misafirler getirmiş
Oohhh afıyet olsun ne tatlısı geldiki :84:gerci benım için farketmez hepsini severım. olsa bende yerdım. :84: Neyse dur bende bugun alayımda marta baslarızYerim ben o minik tosbağayı ...Dönüp dönüp gülüyodur bi de
Pazartesiyi niye bekliyo millet rejim için ,biz de o sebepten ,doğurduk ettik anca konsantre olyoruz şekerim...Kilo almışken biraz yayalım ,sonra başlarız
Daha cümlem bitmeden tatlı getirdiler ayol ,müdüre gelen misafirler getirmiş
Bizimkide ne oturur ne yuzustu doner biz koyuyoruz diye basıyo cıglıgı. Sevmiyo korkuyo zayıflucak diye. Ablası onun zamanda takla atıyodu (mecazen ). :)Aynen valla iriscanim donüyor bide bize bakıyor sonra başlıyor eller ayaklar çırpınmaya sanırsın yüzüyor çığlıklar kahkahalar havalarda uçuyor
Kız iris sen bapcan martta sporamı yazılcan.
Fıstıklı baklava ayıptır söylemesi ...Ben cevizli severim ama olsun hüpletiverdim hemen nasıl olsa daha başlamadık rejimeOohhh afıyet olsun ne tatlısı geldiki :84:gerci benım için farketmez hepsini severım. olsa bende yerdım. :84: Neyse dur bende bugun alayımda marta baslarız
Afiyet olsun sensörlülere...teyzoslar biraz once bildigin taneli corba yedirdim sipalara
biraz da tirsarak ama olmayan ya da olan tek disleri ile nasil cignemeye calisip yediler masallah
tabii bayaa yavas yedirdim normal surenin 3 kati gibi ama olsunn
yasasin tel suzgec yasasin taneli alistirmaaa
Bizimkide ne oturur ne yuzustu doner biz koyuyoruz diye basıyo cıglıgı. Sevmiyo korkuyo zayıflucak diye. Ablası onun zamanda takla atıyodu (mecazen ). :)
Hadi inşallah :13:Yüzücem inşallah :111:
Bazı cocukların reflekslerı daha kuvvetlı. Kızımın oyleydı. Ellerımize basa basa yuzumuze tırmanırdı. Bu tembel sanki.mecazen dediğin iyi olmuş biz heyecanlı anneler bizimkiler niye takla atmıyor diye meraklanırdık
Fıstıklı baklava ayıptır söylemesi ...Ben cevizli severim ama olsun hüpletiverdim hemen nasıl olsa daha başlamadık rejime
Afiyet olsun sensörlülere...
Biz ilkten pütürlü başlamıştık zaten ,dişsiz dişsiz çiğnemişti komikcan
Bazı cocukların reflekslerı daha kuvvetlı. Kızımın oyleydı. Ellerımize basa basa yuzumuze tırmanırdı. Bu tembel sanki.
Bazı cocukların reflekslerı daha kuvvetlı. Kızımın oyleydı. Ellerımize basa basa yuzumuze tırmanırdı. Bu tembel sanki.
ohh afiyet bal seker olsunn iriscann
ya bu bildigin bugdaydi putur falan degildi sasirdim acikcasi
bir de dedigin gibi alisinca blenderda cekince yemiyorlar artik cok bulamaci sevmiyorlar
yaa ben de yuzmek istiyorum bu aradaaaa
hem yaza istanbula gelicez o zaman primayi da alip geliyoruz istemeye umayi haberiniz olsunn
walla dogru diyorsun canim sen de dunurbasimiz olsanaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?