o ney kııızzz:44:
senayseen istanbulda oley :119::119:
maşallah bu arada senin topikcanlarataneli taneli yemişlerrr,
ya elendil dideğilmi bebiş ihtimali olan ,hani hemde en güvenli şekilde korunan sonucu merak ettim haberi olan varmı ?
didem benin doğumgünüm geçti amabeni de abla edinsenizee
yahu iki dunur arasi copcatan kilikli birseydi yanlis hatirlamiyorsam (cok iyi bilirim ya - 40 gun icinde evlenmis biri olarak)
kisacasi copcatan ve arabulucu
didoo bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullansin annen
Benıde benıdeeesenayseen istanbulda oley :119::119:
ya elendil dideğilmi bebiş ihtimali olan ,hani hemde en güvenli şekilde korunan sonucu merak ettim haberi olan varmı ?
Buyuk ıhtımalle yorgunluktan baygın dustucipskolam nerdee acaba görünmüyor :26:
Yok yok yanlış alarm :18: Negatıftesekkur ederiz teyzossdarisi pasaya olsun insallah
walla bir gelsem hepiciginizi gormek istiyorumm
hem gercekten elendill naptinn ? ikinci bebis geliyor mu topike ???
senayseen istanbulda oley :119::119:
Benıde benıdeeeEn buyuk didem baska buyuk yok
Buyuk ıhtımalle yorgunluktan baygın dustu
Yok yok yanlış alarm :18: Negatıf
senaysenim 40 gün içinde mi evlendin kız?
ne büyük aşkmış
ben 4 yıl tanıdım da ne oldu derseniz, neyse çocuk oldu diyelim pozitif açıdan bakalım olaya
ha 40ınız çıkaydı da öyle evleneydin tatlım ya, o arada kv yi de tanırdın
Hee çıkmış valla ,Poraz oğlanı getir de ısıralımvalla geçmişe baktımda geldim , ama ben bunları yazarken ben yine geçmiş olmam inşallah
umay ın dişi çıkmışşşşşşşşşşşşşş
inşallah herkes ateşsiz hastasız atlatıveriri dişleri
ben rejim yapmıycam ama spor yapsak mı kine acaba :118:
ay bir sürüşey yazıcaktım unuttum bak
Anammmmmmmmmmmmmmmmmm gel tabi gelllll ,başımızla beraberohh afiyet bal seker olsunn iriscann
ya bu bildigin bugdaydi putur falan degildi sasirdim acikcasi
bir de dedigin gibi alisinca blenderda cekince yemiyorlar artik cok bulamaci sevmiyorlar
yaa ben de yuzmek istiyorum bu aradaaaa
hem yaza istanbula gelicez o zaman primayi da alip geliyoruz istemeye umayi haberiniz olsunn
Bizimki artık altını değiştirene kadar bile zorla yatıyor ,gözü açıldı lan bunların :111::111::111:o zaman benimki senin kız gibi, karnıma basarak omzuma çıkmaya çalışıyor, her kucağına alan bastırıyor ayağının üzerine doktor yasak dedi halbuki ama bizimki bayılıyor basmaya. bi de kucaktayken yerdeki oyuncakları gördüğünde direk yere doğru atılıyor. kucakta tutmak da zorlaştı artık
Hee doğru lan,ne priması ,kocaman olucaz yaza biz...yaza artık huggies little swimmers alın yüzücez filan da diyosunuz prima kesmez umayımı
BEN GELDİM ÖNCE GİTTİM KIZMI GÖRDÜM SONRA ŞU HEDİYE İŞİNİ HALLEDEYİM dedim iş yerine bi yarım saat geç gelicem dişciye uğrayacağım dedim ama daha yeni geldimmesainin bitmesine 2.5 saat kaldı iş yerinin yanında lcw war arkadasın çocuğuna hediye alacam birazdan eczane die orayada kaçarsam işlerim bitmıs demektr ne yapim walla yalan da söylüyorum artık işyerindekilere Allahtan topikde bizim belediyede çalışan yok
O kadar şeyi kaç saatte aldın kız bravo vallabu arada hediye işini anlatmayı unuttum kadına alınan en güzel hgediye kıyafettir mantığıyla hareket edim dedim adil ış..k da inanılmaz güzel bir kaban buldum çok orjinal 300 liradan 100 liraya düşmüş onu aldım kendim adına.. mngo dan eşim adına çok şık tunik ve altına kadife tayt aldım lina adına dan yine mngo dan bir adet pantolon bluz aldım toplam 375 tl bayıldım geldim yani güya altın pahalı olur die almadım benimkide akıl işde bu arada annem benden zayıf 38 beden
40 gün müüüüyahu iki dunur arasi copcatan kilikli birseydi yanlis hatirlamiyorsam (cok iyi bilirim ya - 40 gun icinde evlenmis biri olarak)
kisacasi copcatan ve arabulucu
didoo bu arada hayirli olsun iyi gunlerde kullansin annen
Onun ikizleri nerdeyse yürüyodu ,peşinden koşuyodur kesincipskolam nerdee acaba görünmüyor :26:
Oldu oldu ... Kirve miydi sağdıç mıydı düğündeki yandaş :44:hmm tamam o zaman oldu bu iş :13: oldu mu irisscan??
senaysenim 40 gün içinde mi evlendin kız?
ne büyük aşkmış
ben 4 yıl tanıdım da ne oldu derseniz, neyse çocuk oldu diyelim pozitif açıdan bakalım olaya
ha 40ınız çıkaydı da öyle evleneydin tatlım ya, o arada kv yi de tanırdın
sekerim biz 1 yildir beraberdik de kv deyi tanidigim icin isteme ve dugun ev tutma aklina ne gelirse vs vs 40 gun icinde oldu da bitti yoksa olmazdi wallahi
hem kv bundan da gicik bana bir de evlenmeden once canina okuduydumm
hem Talyaya herseye deger be canimmm
yerimmm
40 gün müüüü
Hızınızı alamayıp bi de ikiz yaptınız ,tekiz yakışmazdı zaten size
Bence de pozitif bakalım ,yoksa benimki hala lohusa depresyonunda ,ilelebete yollamama az kaldı ... Bir cinnet herşeyi çözüyodu değil mi
hee evlendikten sonra 6 sene bekledik amaaa
benimki benim evden iki gun gitmemden sonra lohusalik depresyonunu atlatti hani tavsiye etmem de haberiniz olsunn
Ben de nişandan sonra bir ya da iki kere görmüşümdür , düğün günü de fabrika ayarlarına döndürdüm...YAŞASIN ŞİRRETLİK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?