2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kız bi naptığını anlatsana, topicte atraksiyon olsun

eylemcb avatarının yanına "kızım yeter gerisi hikaye" yazmıştı. geçenlerde aklıma geldi, sorguladım.
gızııııım yavrııım

Bence de pozitif bakalım ,yoksa benimki hala lohusa depresyonunda ,ilelebete yollamama az kaldı ... Bir cinnet herşeyi çözüyodu değil mi

ne yaptı herifin kıııııız?:44:

yaaa allah askına lutfeeen allah rızası ıcın please herkes bı 30 dakıka dursun bırsey yazmasın yaaaa

Herbokolog ne yapıcak Herşeye karışıyo bebek konusunda ,altını öyle silme acır (sanki tırnağımı batırıyorum ) , yok kremi az sürdün çok sür , yok gece mama vermeyelim çorba verelim (çocuk gazdan uyuyamadığı için doktor söyledi oysa ki) ,labne verme doğal peynir ver ,kolları üşür battaniye örtelim (ben uyuduktan sonra örter ,sabaha vıcık vıcık terler çocuk) , biraz mızıklanınca meme ver sakinleşsin ,su ver susamıştır.......................................................................
Her boku biliyo ,ben hiç düşünemiyorum ,hiçbişeye karışmaz normalde ,çocuk doğdu böyle oldu yaaa ,kaynana eksikliği hissetmiyorum sağolsun
Ben hamileykenki versiyonlarını anlatmıyorum bile ; kusmaktan boğazım yara olmuş ,su bile içemiyorum kivi getiriyodu ye de çocuk beslensin diye ,8 haftalık bebeğe

yaaa allah askına lutfeeen allah rızası ıcın please herkes bı 30 dakıka dursun bırsey yazmasın yaaaa
Olmaz yaaa ,şurda mesainin bitmesine kalmış 1 saat ,evde işim oluyo giremiyom ben ,ne konuşsam yanıma kar kalır

yok ben istemeye geliyom haberin olsun demisti
haa bir de eklemisti bunlar boyle sunlar soyle olacak diyee aklinca ultimatom veriyor
ben de ben seni de ogluna da istemiyom nereye geliyon demistimm
İyi yapmışsın şekerim ağzına sağlık Biz gelip isteyelim deseydin madem

Yoollk olmaz duramayıkk ama nıye allahı karıstırdın valla 10 dk oda allah rızası dedın dıye. Cabuk ol
Bekliyoz mu lan ,nooluyo ben hala konuşuyom

annaaaammm bu yaştan sonra şirretlik öğrenecem valla
Geç kaldın geççççç ,ama olsun az dozdan başlayarak gittikçe artırırsın

bari herkes beklerken çoçuğun altını değiştireyim , dışarı çıkcas bizzz, foto eklicektim sizee, pcde fotoları bulamıyom hangi klasör ün altında acaba
neyse gitces gelces iriscan sen çıkmış olursun herhaldeee , öp umayı benim için , oda dişlesin

koptumm Allahtan benimki karismaz arada karisirsa da kucagina veri veriyorum pisman olup geri getiriyor sen en iyisini bilirsin diye
bu arada gece corbaya bayildim ben bile vermiyom len aksamm 4 - 5 ten sonra kati gida sadece biberonn

Kız gulsun okudunmu nerde kaldın söle ben gerısını anlatıcam. Ben geldım valla. O aradada yemek yedım. Fırsat kolluyomusum meger. cok fena aklıma baklava dustu. IRIS essegın aklına karpuz kabugunu Soktun ne edecuk şimdi. Allahım benı aclıkla terbiye etme

karışıyorlar güzelim, anaları manaları hikaye - ilk aşkları kızları onların.
1 günümü sen yaşasan pes edersin hayattan diyorum da- sen annesin diyor

ben gün boyu daha sabırlıyım ama akşam beyefendi teşrif edince kız da şımarıyor, bi de üstümde müfettiş gözleri... banyoya zor atıyorum kendimi spa etkisi yapsın diye

Sen bahane arıyon bacım beni bahane etme ,hadi hadi marta kadar süremiz var ,hüplet gitsin :125::125::125:

hıh al bitane daha benimkinden, töbe yareppim yaa bırakacan bebeleri 3 gün bunlara dönünce gör bak bi kelime yorum yapabiliyorlar mı

şirretliğe giriş diyorsun yok be canım ben becerecek olsam o işi, iş yerimdeki salak insanlara verirdim ağızlarının payını çok üşeniyom tartışmaya girmeye ben yaaa

koptumm Allahtan benimki karismaz arada karisirsa da kucagina veri veriyorum pisman olup geri getiriyor sen en iyisini bilirsin diye
bu arada gece corbaya bayildim ben bile vermiyom len aksamm 4 - 5 ten sonra kati gida sadece biberonn

anam seninki nasıl karışsın bir değil iki tane kalır başına mazallah huniyi de devralır

Yau dediklerini yapmıyom ki ben de veriyom cevabını oturuyo ama pes etmiyo dırdırdırdırdırdır peşimde sinir oluyorum ,ben bildiğimi yapıyom gene ...

3 gün mü , markete gitsem ne yapacağını şaşırır benimki , panik olur heyecandan
Tartışmaya üşenmek mi , o ne kızzz ,en sevdiğim şey

ben senin yerine yaparim canim sirrettligi
bak bu iki taneden tirsma olabilir elinde patlar wallahi

evet ya cevabini versen de bir de cevap yetistirmek yoruyor insani
Yau dediklerini yapmıyom ki ben de veriyom cevabını oturuyo ama pes etmiyo dırdırdırdırdırdır peşimde sinir oluyorum ,ben bildiğimi yapıyom gene ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…