sekerim biz 1 yildir beraberdik de kv deyi tanidigim icin isteme ve dugun ev tutma aklina ne gelirse vs vs 40 gun icinde oldu da bitti yoksa olmazdi wallahi
hem kv bundan da gicik bana bir de evlenmeden once canina okuduydumm
hem Talyaya herseye deger be canimmm
Bence de pozitif bakalım ,yoksa benimki hala lohusa depresyonunda ,ilelebete yollamama az kaldı ... Bir cinnet herşeyi çözüyodu değil mi
YASASIN SIRRETLIKBen de isteme gununde dondurmustum fabrika ayarlarina
Niye kız istemiyom mu demişti
yaaa allah askına lutfeeen allah rızası ıcın please herkes bı 30 dakıka dursun bırsey yazmasın yaaaa
Yoollk olmaz duramayıkk ama nıye allahı karıstırdın valla 10 dk oda allah rızası dedın dıye. Cabuk olyaaa allah askına lutfeeen allah rızası ıcın please herkes bı 30 dakıka dursun bırsey yazmasın yaaaa
yaaa allah askına lutfeeen allah rızası ıcın please herkes bı 30 dakıka dursun bırsey yazmasın yaaaa
yok ben istemeye geliyom haberin olsun demisti
haa bir de eklemisti bunlar boyle sunlar soyle olacak diyee aklinca ultimatom veriyor
ben de ben seni de ogluna da istemiyom nereye geliyon demistimm
kız bi naptığını anlatsana, topicte atraksiyon olsun
eylemcb avatarının yanına "kızım yeter gerisi hikaye" yazmıştı. geçenlerde aklıma geldi, sorguladım.
gızııııım yavrııım
ne yaptı herifin kıııııız?:44:
Olmaz yaaa ,şurda mesainin bitmesine kalmış 1 saat ,evde işim oluyo giremiyom ben ,ne konuşsam yanıma kar kalıryaaa allah askına lutfeeen allah rızası ıcın please herkes bı 30 dakıka dursun bırsey yazmasın yaaaa
İyi yapmışsın şekerim ağzına sağlıkyok ben istemeye geliyom haberin olsun demisti
haa bir de eklemisti bunlar boyle sunlar soyle olacak diyee aklinca ultimatom veriyor
ben de ben seni de ogluna da istemiyom nereye geliyon demistimm
Bekliyoz mu lan ,nooluyo ben hala konuşuyomYoollk olmaz duramayıkk ama nıye allahı karıstırdın valla 10 dk oda allah rızası dedın dıye. Cabuk ol
Geç kaldın geççççç ,ama olsun az dozdan başlayarak gittikçe artırırsınannaaaammm bu yaştan sonra şirretlik öğrenecem valla
Herbokolog ne yapıcakHerşeye karışıyo bebek konusunda ,altını öyle silme acır (sanki tırnağımı batırıyorum ) , yok kremi az sürdün çok sür , yok gece mama vermeyelim çorba verelim (çocuk gazdan uyuyamadığı için doktor söyledi oysa ki) ,labne verme doğal peynir ver ,kolları üşür battaniye örtelim (ben uyuduktan sonra örter ,sabaha vıcık vıcık terler çocuk) , biraz mızıklanınca meme ver sakinleşsin ,su ver susamıştır.......................................................................
Her boku biliyo ,ben hiç düşünemiyorum ,hiçbişeye karışmaz normalde ,çocuk doğdu böyle oldu yaaa ,kaynana eksikliği hissetmiyorum sağolsun
Ben hamileykenki versiyonlarını anlatmıyorum bile ; kusmaktan boğazım yara olmuş ,su bile içemiyorum kivi getiriyodu ye de çocuk beslensin diye ,8 haftalık bebeğe
Herbokolog ne yapıcakHerşeye karışıyo bebek konusunda ,altını öyle silme acır (sanki tırnağımı batırıyorum ) , yok kremi az sürdün çok sür , yok gece mama vermeyelim çorba verelim (çocuk gazdan uyuyamadığı için doktor söyledi oysa ki) ,labne verme doğal peynir ver ,kolları üşür battaniye örtelim (ben uyuduktan sonra örter ,sabaha vıcık vıcık terler çocuk) , biraz mızıklanınca meme ver sakinleşsin ,su ver susamıştır.......................................................................
Her boku biliyo ,ben hiç düşünemiyorum ,hiçbişeye karışmaz normalde ,çocuk doğdu böyle oldu yaaa ,kaynana eksikliği hissetmiyorum sağolsun
Ben hamileykenki versiyonlarını anlatmıyorum bile ; kusmaktan boğazım yara olmuş ,su bile içemiyorum kivi getiriyodu ye de çocuk beslensin diye ,8 haftalık bebeğe
Kız gulsun okudunmu nerde kaldın söle ben gerısını anlatıcam. Ben geldım valla. O aradada yemek yedım. Fırsat kolluyomusum meger. cok fena aklıma baklava dustu. IRIS essegın aklına karpuz kabugunu Soktun ne edecuk şimdi. Allahım benı aclıkla terbiye etme
Olmaz yaaa ,şurda mesainin bitmesine kalmış 1 saat ,evde işim oluyo giremiyom ben ,ne konuşsam yanıma kar kalır
İyi yapmışsın şekerim ağzına sağlıkBiz gelip isteyelim deseydin madem
Bekliyoz mu lan ,nooluyo ben hala konuşuyom
Geç kaldın geççççç ,ama olsun az dozdan başlayarak gittikçe artırırsın
koptummAllahtan benimki karismaz arada karisirsa da kucagina veri veriyorum pisman olup geri getiriyor sen en iyisini bilirsin diye
bu arada gece corbaya bayildim ben bile vermiyom len aksamm 4 - 5 ten sonra kati gida sadece biberonn
koptummAllahtan benimki karismaz arada karisirsa da kucagina veri veriyorum pisman olup geri getiriyor sen en iyisini bilirsin diye
bu arada gece corbaya bayildim ben bile vermiyom len aksamm 4 - 5 ten sonra kati gida sadece biberonn
karışıyorlar güzelim, anaları manaları hikaye - ilk aşkları kızları onların.
1 günümü sen yaşasan pes edersin hayattan diyorum da- sen annesin diyor
ben gün boyu daha sabırlıyım ama akşam beyefendi teşrif edince kız da şımarıyor, bi de üstümde müfettiş gözleri... banyoya zor atıyorum kendimi spa etkisi yapsın diye
hıh al bitane daha benimkinden, töbe yareppim yaa bırakacan bebeleri 3 gün bunlara dönünce gör bak bi kelime yorum yapabiliyorlar mı
şirretliğe giriş diyorsunyok be canım ben becerecek olsam o işi, iş yerimdeki salak insanlara verirdim ağızlarının payını çok üşeniyom tartışmaya girmeye ben yaaa
anam seninki nasıl karışsın bir değil iki tane kalır başına mazallahhuniyi de devralır
Bulsam affetmıcem hüpletıcem de yok yok yokSen bahane arıyon bacım beni bahane etme ,hadi hadi marta kadar süremiz var ,hüplet gitsin :125::125::125:
şirretliğe giriş diyorsunyok be canım ben becerecek olsam o işi, iş yerimdeki salak insanlara verirdim ağızlarının payını çok üşeniyom tartışmaya girmeye ben yaaa
anam seninki nasıl karışsın bir değil iki tane kalır başına mazallahhuniyi de devralır
Yau dediklerini yapmıyom ki ben de veriyom cevabını oturuyo ama pes etmiyo dırdırdırdırdırdır peşimde sinir oluyorum ,ben bildiğimi yapıyom gene ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?