3 gün mü , markete gitsem ne yapacağını şaşırır benimki , panik olur heyecandan
Tartışmaya üşenmek mi , o ne kızzz ,en sevdiğim şey
bakalım benimki yarın 2 saat kadar başbaşa kalacak kızıyla. annemin dişçiye gitmesi gerekiyor ben de izin alamıyorum. döndüğümde evde beni ne bekliyor olacak merak ediyorum
bakalım benimki yarın 2 saat kadar başbaşa kalacak kızıyla. annemin dişçiye gitmesi gerekiyor ben de izin alamıyorum. döndüğümde evde beni ne bekliyor olacak merak ediyorum
Bandanan olayım Linammmmm
Benım 2. Evım zaten lcw. Burda eve yakın bı o var. Arada esınce gıdıyorum hal hatır sormaya dido. Ama yıne gıdıyım. Seneyeyı alırım
Evet cnm Bursalıyım. Benimki hep kiloluydu.anne sütüyle beslendi sadece 5.ayına kadar.Mama yasaktı.5.Ayda ek gıdaya başladık.ama az az meyve suyu meyve püresi.6.ayda çorbalara başladık.Birkaç gündür yoğurda başladık.Bu kadar özel farklı bişey yok yaptığım.Sanırım sütüm yaradı.ama son günlerde sütüm azalmaya başladı sanki.Çalışıyorum onunda etkisi var günün her saatinde ememiyo.Süt emdikçe çoğalıyor biliyosun.Öğlenleri gidip emziriyorum ama.Yinede azalmaya başladı.
hmm anladım demekki yedirmekle alakası yok....çocuğun bünyesinden kaynaklanıyo...bnde 5.ayına kadar sadece emzirdim heralde sütüm yaramıyo....sonra ek gıdalara geçtim ama senden daha fazlasını veriyorum....kahvaltılarında 2 doz mamaya bi kaşık pekmez 1 kaşık tereyağı yarım yumurta yada labne peyniri koyuyorum bide kıvamı için bebelac çavdarlı mısırlı kahvaltı öğünü var ondan karıştırıyorum öle yediriyorum...aralarda meyve yada yoğurt öğleden sonra sebze çorbası patates,havuç,kabak,pirinç hatta kıyma bile eklemeye başladım...akşamlarıda arı mama yada goggly pirinç unu yada aptamilin kaşık mamalarından veriyorum
veee ona rağmen kilosu düşük
hatunlar dışarıda idim ya , BİM in önünde geçerken gördüm bu cuma yürüteç geliyor 37,50 tl , güzelde görünüyordu açıkçası ,bilenler bilmeyenlere söylesin ben yetişebilirsem alırım diye düşündüm ,kaybetcek bişi yok
senle benim kampanyacı ruhumuz taaa doğum öncesine dayanıyor tabii, kimse bilmiyo
Omonun nerde varkı ben gormedım persıl aldım yumusatıcı hedıyelıkampanyalara yetişemiyorum yaa :2: çok alklımda kalan var ama hele omo omo ah omo
ha burdan o zaman birde evy baby yarışması var diyelim,
huggies paketlerinin içindeki şifreleri facebook sayfasındaki uygulamasında paylaşınca da çeşitli hediyeler kazanma şanslarınız var deyip susalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?