2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

3 gün mü , markete gitsem ne yapacağını şaşırır benimki , panik olur heyecandan
Tartışmaya üşenmek mi , o ne kızzz ,en sevdiğim şey

bakalım benimki yarın 2 saat kadar başbaşa kalacak kızıyla. annemin dişçiye gitmesi gerekiyor ben de izin alamıyorum. döndüğümde evde beni ne bekliyor olacak merak ediyorum

bakalım benimki yarın 2 saat kadar başbaşa kalacak kızıyla. annemin dişçiye gitmesi gerekiyor ben de izin alamıyorum. döndüğümde evde beni ne bekliyor olacak merak ediyorum

Heee ,görsün bakalım kaç bucakmış
Her işte bir hayır vardır şekerim ,bi daha karışmaz işine belli mi olur

Bandanan olayım Linammmmm

hepsi bizim işe yakın saat 1 den 2,30 a kadar hepsini alıvermişdim sanırım kız olunca acele yasamaya alısdım düşününce aslında baya uzun saatler uğrasmam gerekmeliydi ama alısdım sanırım depar atmaya: diğerinde alıntı yapmadıda ayy kızıma ilk laf atan oldun bak

Ben çıkıyorum ,fazla konuşmayın ,gidin yemek yapın yaa.... gülsün de okuyamadı hem daha ...
Saçlarımı kestiricem bu arada ,çekebilirsem foto çekerim sabah koyarım,hep danalar mı yaa biraz da analarının resimlerini koyalım

ben geldim erkek anaları size sesleniyorum arkadasın bebeğine hediye almak için lcw gittim o ne kız reyonunu süpürmüşler arkadasın bebeği de bizimki gibi 6 aylık.. seneye kışın giysin die o da ne uzun kollu bluzler 5.90 şaka gibi 18 24 aylık altınada eşofman altı 8.90 a düşmüş altınadsa onu hediye tamam zaten samimi değilim ewine bile ilk defa gidecem.. neyse güzellerde bir bakın derimm

Benım 2. Evım zaten lcw. Burda eve yakın bı o var. Arada esınce gıdıyorum hal hatır sormaya dido. Ama yıne gıdıyım. Seneyeyı alırım

Benım 2. Evım zaten lcw. Burda eve yakın bı o var. Arada esınce gıdıyorum hal hatır sormaya dido. Ama yıne gıdıyım. Seneyeyı alırım

ayy güldürdün beni git sekerim git baya ucuz şeyler war ya ben kızıma doğdu doğalı en fazla 10 tane kıyafet almısımdır çok üzülüyorum hep içimnde kalıyo walla

hmm anladım demekki yedirmekle alakası yok....çocuğun bünyesinden kaynaklanıyo...bnde 5.ayına kadar sadece emzirdim heralde sütüm yaramıyo....sonra ek gıdalara geçtim ama senden daha fazlasını veriyorum....kahvaltılarında 2 doz mamaya bi kaşık pekmez 1 kaşık tereyağı yarım yumurta yada labne peyniri koyuyorum bide kıvamı için bebelac çavdarlı mısırlı kahvaltı öğünü var ondan karıştırıyorum öle yediriyorum...aralarda meyve yada yoğurt öğleden sonra sebze çorbası patates,havuç,kabak,pirinç hatta kıyma bile eklemeye başladım...akşamlarıda arı mama yada goggly pirinç unu yada aptamilin kaşık mamalarından veriyorum
veee ona rağmen kilosu düşük

Her cıcugun bunyesı farklı. Sen iyi yedırdıgınden emınsen meyvesı sebzesı daha kurcalama bencw. Bende kızımı yedırıyorum ama hep zayıf hep zayıf. 5.5 yasında 19.5 kg kuzenı bundan 3 kg fazla ama ac gezen bi cocuk

Genleriyle de alakalı bence.Babası 5 aylıkken 10 kiloymuş.Bende 6 aylıkken 10 kiloymuşum.Bizim yavru da ne olcak tabi bizim gibi o da 10 kilo

hatunlar dışarıda idim ya , BİM in önünde geçerken gördüm bu cuma yürüteç geliyor 37,50 tl , güzelde görünüyordu açıkçası ,bilenler bilmeyenlere söylesin ben yetişebilirsem alırım diye düşündüm ,kaybetcek bişi yok

senle benim kampanyacı ruhumuz taaa doğum öncesine dayanıyor tabii, kimse bilmiyo

senle benim kampanyacı ruhumuz taaa doğum öncesine dayanıyor tabii, kimse bilmiyo

kampanyalara yetişemiyorum yaa :2: çok alklımda kalan var ama hele omo omo ah omo
ha burdan o zaman birde evy baby yarışması var diyelim,
huggies paketlerinin içindeki şifreleri facebook sayfasındaki uygulamasında paylaşınca da çeşitli hediyeler kazanma şanslarınız var deyip susalım

Omonun nerde varkı ben gormedım persıl aldım yumusatıcı hedıyelı

OKU OKU OKU ancak gelebildim sona:) biz de bugün 6. ay aşılarımızı olduk çok fala ağlamadı Allaha şükr. ama ilk defa kaka sorunu yaşıyoruz, en son pazar akşamı yapmıştı, o günden beri de ıkınıyo ama tık yok maalesef ve çok huzursuz bu yüzden ben de 1 çay kaşığı zeytinyağı verdim ama daa işe yaramadı, başka ne yapılabilirki? bi de hiç bişey sewmeyen oğlum zeytinyağını içtikten sonra yalandı durdu:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…