obaaaaaaaaaa nabıorsunuz amaaa yasık dimi bize
yemekteyiz topiğine hoşgeldiniz :)
ben normal veriyorum, içindeki bilmem ne değeri olması gerekli imiş amapiyasadaki sularda bu yokmuş hatta bebe sularında da o nedenle norma sudan verin hatta özellikle kaynatmayın dedi bie doktorr
Eki Görüntüle 638188 Tadi guzelde yemek bloglarindaki gibi goruntuyu yakalayamadim :26:acaba nerde hata yaptim. Simdi ben bunu allah rizasi icin cayin yaninda indiricem
Mevsim sebzelerini ekliyorum.Birde bizim doktorumuz havuc patates pirinc corbasi verdi 15 gun sonrada kiyma ekle dedi siz baska sebzelerde ekliyor musunuz ben o demedi diye eklemedim hic
Çok sagol cevabın icin . Aslında ilk cocuğumda degil. İkinci ama arada 10 yıl olunca hicbirsey akılda kalmıyor. Birde kızıma çalıştığım icin annem bakmıştı . Şimdi ister istemez kıyaslama yapıyorum . Ece daha erken dış çıkartmıştı . Ece daha erken emeklemisti . Acaba annem ona iyi baktı da ben Yusuf Ege ye bakamiyormuyum diye düşünüyorum .
Slm kızlaar nasılsınız, bugün oğluşumla sabahtan akşama kadar gezmelerdeydik, şimdide bitap düştü uyudu. İnş. sabaha kadar uyur.
Kızlar 2 gündür bulantılarım birden kesildi, e malum bi kaç gündür karnımda ağrı var, bugün doktoru aradım geç düşük olabilir dedi, ancak ultrasondan belli olurmuş. İçimde garip bir his var.
Eşim ancak pazar müsait o gün gidicez, hayırlısı bakalım, zaten rahatsız hissediyorum kendimi, belki kış yorgunluğudur diyorum.
Sizlerden naber?
Hayirlisi olsun bende bazen cocuklarz kuzum diyorum da esim de dalga geciyo kuzulari löp löp indiriyosun nasil is diyeSlm kızlaar nasılsınız, bugün oğluşumla sabahtan akşama kadar gezmelerdeydik, şimdide bitap düştü uyudu. İnş. sabaha kadar uyur.
Kızlar 2 gündür bulantılarım birden kesildi, e malum bi kaç gündür karnımda ağrı var, bugün doktoru aradım geç düşük olabilir dedi, ancak ultrasondan belli olurmuş. İçimde garip bir his var.
Eşim ancak pazar müsait o gün gidicez, hayırlısı bakalım, zaten rahatsız hissediyorum kendimi, belki kış yorgunluğudur diyorum.
Sizlerden naber?
vay arkadaş bu ne uykusu yaa. dedim ki bi film seyredelim, çok sıkıldım bugün. ok dedi. simdi de saat gec oldu film seyredilmez diye yattı ya.
uyuzzzzz
Slm kızlaar nasılsınız, bugün oğluşumla sabahtan akşama kadar gezmelerdeydik, şimdide bitap düştü uyudu. İnş. sabaha kadar uyur.
Sizlerden naber?
vay arkadaş bu ne uykusu yaa. dedim ki bi film seyredelim, çok sıkıldım bugün. ok dedi. simdi de saat gec oldu film seyredilmez diye yattı ya.
uyuzzzzz
bildim bildiiiim, kış uykusu
:95::95::95:
çok güzel olmuş cuk oturmuş kuzuya bu isim canım
çok güzeel kendiside atıda pek güzel maşallah
İkinci rsimdeki karizmaya bakılırsa jokey olabilir senin bıdık
kızlar bu ara elanın ağız hep böle nie böle yapıyo bu çocuk ya
resme gore ZEYNACAN
ama cok tatlı bu pamuk seker gıbı
sekercan kelebekcan :26::26:
bızede beyın fırtınası yapın
oglusumn ozellıklerınde bahsedım.zabahın korunde kalkar erken gec yatsada farketmez.fenerbahceli:))
sarısın beyaz tenlı orjinal arnavut oglu arnavut....ınatcı...gulec kıkırdek
KiZlar gerkese merhabalar, ne guzel sohbet ediyorsunuz. Ben okumakla yetinebiliyorum sadece.. Hepinize sevgiler.:) biz bugun ek gidalara baslayacagiz,su veren arkadaslar bebeklere icme suyu nasil veriyorsunuz? Damacanadan suyu Kaynatip sogutarak mi? Sevgiler
iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
kişisel rütbeyi güncellemeyi unutmayınnnn
Eki Görüntüle 638188 Tadi guzelde yemek bloglarindaki gibi goruntuyu yakalayamadim :26:acaba nerde hata yaptim. Simdi ben bunu allah rizasi icin cayin yaninda indiricem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?