2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bende kaynatmayim icseler bir

Tadi guzelde yemek bloglarindaki gibi goruntuyu yakalayamadim :26:acaba nerde hata yaptim. Simdi ben bunu allah rizasi icin cayin yaninda indiricem

Eki Görüntüle 638188 Tadi guzelde yemek bloglarindaki gibi goruntuyu yakalayamadim :26:acaba nerde hata yaptim. Simdi ben bunu allah rizasi icin cayin yaninda indiricem

yok kıız gayet güzel ve lezzetli görünüyo valla canım çekmedi dersem yalan olur avcumu yalıyaymda bi yanlarış şimesineline sağlık şekerim

Birde bizim doktorumuz havuc patates pirinc corbasi verdi 15 gun sonrada kiyma ekle dedi siz baska sebzelerde ekliyor musunuz ben o demedi diye eklemedim hic
Mevsim sebzelerini ekliyorum.

Bende de aynı şey sözkonusu, 10 seneden sonra bir çok şeyi unutmuşum. Sen yine iyisin arkadaşım ben oğlumun normal bebek hareketlerini epilepsi nöbetiyle karıştırıp çocuğu doktor doktor gezdirdim eeg'si filan çekildi. Bir şey çıkmadı şükür ama ben av ahalisini manyak ettim :) Çocuk ellerini keşfediyormuş, ya da meme aranıyormuş meğer :) Annen mutlaka çok güzel bakmıştır, ama en güzelini sen bilirsin canım. Varsın şimdilik oturmasın nasılsa oturacak.Hem kızlar daha çabuk gelişiyorlar erkek çocuklarına göre

Slm kızlaar nasılsınız, bugün oğluşumla sabahtan akşama kadar gezmelerdeydik, şimdide bitap düştü uyudu. İnş. sabaha kadar uyur.
Kızlar 2 gündür bulantılarım birden kesildi, e malum bi kaç gündür karnımda ağrı var, bugün doktoru aradım geç düşük olabilir dedi, ancak ultrasondan belli olurmuş. İçimde garip bir his var.
Eşim ancak pazar müsait o gün gidicez, hayırlısı bakalım, zaten rahatsız hissediyorum kendimi, belki kış yorgunluğudur diyorum.

Sizlerden naber?

Selamlar,
Muhabbetiniz ve ağız tadınız çok olsun :) Oku oku bitmedi geçmiş.
Biz de kuzucan olucaz izninizle. Hatta kuzucanlar... Ben oğullarımı kuzu ismiyle çağırırım hep.

Karatay Diyeti kitabını aldım bugün uzun süreden sonra ilk defa kitapçıma gittim uzuun uzuun dolaştım. Gözüme çarptı aldım. Çok mantıklı ve uygulanabilir şeyler yazmış, şöyle bir göz gezdirdim. Kafama yatarsa uygulayacağım. Sabah kahvaltısını zengin gibi, öğlen yemeğini normal ve akşamı daha az yemeyi öneriyor. 20:00'dan sonra hiç bir şey yok, meyve dahil, bir de içebilirseniz limonlu su tüketin diyor. Ayrıntı paylaşırım okudukça.

Yarın aşı günümüz ama sanırım götüremeyeceğim, okulda bütün öğleden sonra toplantılar var. Cuma günü yaptırırım, ateş yaparsa da başında olurum diye düşündüm ama ebemizi ikna etmem lazım :)

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun hakkınızda canım.

Hayirlisi olsun bende bazen cocuklarz kuzum diyorum da esim de dalga geciyo kuzulari löp löp indiriyosun nasil is diye

vay arkadaş bu ne uykusu yaa. dedim ki bi film seyredelim, çok sıkıldım bugün. ok dedi. simdi de saat gec oldu film seyredilmez diye yattı ya.
uyuzzzzz

hayırlısı olsun

vay arkadaş bu ne uykusu yaa. dedim ki bi film seyredelim, çok sıkıldım bugün. ok dedi. simdi de saat gec oldu film seyredilmez diye yattı ya.
uyuzzzzz

onu genelde ben yaparım

çok güzel olmuş cuk oturmuş kuzuya bu isim canım

çok güzeel kendiside atıda pek güzel maşallah

sağol teyzesi.

İkinci rsimdeki karizmaya bakılırsa jokey olabilir senin bıdık

güzel alternatif.

kızlar bu ara elanın ağız hep böle nie böle yapıyo bu çocuk ya

yerim onun ağzını.

resme gore ZEYNACAN
ama cok tatlı bu pamuk seker gıbı
sekercan kelebekcan :26::26:

şekercan güzelmiş du bakalım..

bulmuşsun canım benimde fikrim olacaktı.

süpersiniz

suyu kaynatarak veriyorum içmiyor ayrı kaşıkla tıkıyorum ağzına..

zambak umarım hakkınızda hayırlısı olur Allah gönlüne göre versin.

babasının önerisi ile ikoncan 'ız

İki utu yapim dedim yine kaynatmissiniz. Kizlar artik alinti yapmiyorum cunku ben yazana kadar 10 sayfa ilerliyor. Poff diyom. Gece gece canim mercimek koftesiyle mozaik istedi neden acabaaaa!!! Bende zayiflamak icin dikkat ediyorum guya ama emir beni bunalttikca tabaka tabaka cikolata yiyorum. Cok yoruldum ama bi rahatladim ki anlatamam cunkuuuuuuuuuu 2 pantolon 7 gomlek veeee emirim coooookkk kiyafetini utuledim.

Selam
Saat sekizden beri uyuyorum simdide uyuyamadim.
Bi haftadir benim tontonlara bisey oldu 7 aylik olacaz ondanmi bilmem buyuk degisiklikler var olumlu olumsuz .ek gida aliminda gariplestiler.
Gunduz azik vaziyetteler surekli oyun sesim kisiliyor konuss sarki soyle danset. Yanlari dan ayirtmiyorlar. Gece ise masallah uykudalar.gunduz cok azdirip yoruyom ondan mi bilmem.ama bende bitiyorum.

Vakiysiz uyanmalar distrn disten. ) babasi soruyor nezman duzene girecek uykusu mizmizligi. bende size soruyorum girermi duzene? Ben alistim artik aramiyorum duzen falan da gece kucakta uyutmaktan yoruldu sanirim babasi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…