2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Olur bugun hepinizin adina yerim. Sende benim adima zayiflarsin

tmm öyle yapalım artık diyet değilde mide ağrısı yüzünden 25 kilo kalacm dün mide ağrısından bir lokma yemek yiyemedim midem kendimi bildim bileli problemlidir bitek hamileyken geçdi gecede bizim çıtırcan uyumadı deli etti bizi bir sıkıntısı war ama ne bilmiyorum

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan

hadi diğerleriiiiiiiiiiiiiiiiiiii, aklınıza gelen varsa wavy benimki bu deyin ben hemen yazarım canım nolcak

ayyy yerim ben onun gülüşünü ne kadr tatlı allah nazardan saklasın

kelaynak kızımı erkeğe benzetmelerine alıştım gülsüncüm bozulmam o yüzden merak etme

zambakcım allah hakkınızda hayırlısı neyse onu versin canım ama acaba pazara kadar beklemese miydin? :44:

vay arkadaş bu ne uykusu yaa. dedim ki bi film seyredelim, çok sıkıldım bugün. ok dedi. simdi de saat gec oldu film seyredilmez diye yattı ya.
uyuzzzzz

ayy sorma sorma, bende de var bi tane böyle. ne zaman ben oturacak olsam uyuklar, ben erken yatarım oturur film izler

Selam arkadaşlar ,
güzel bir gece geçirmişsinizdir umarım yavrularla
Gene bisürü konuşmuşunuz ben gittikten sonra , bi bakıp gelmece

gunaydin sekerler biz dun gece calpol aldik dis yuzunden mecburen
kendime de soylendim durdum asilarda vermedin vermedin de simdi veriyorsun diye ama hicc durmuyorlardi uyku da iyice sikistirmisti
gece masallahlari vardi tabii calpol u icince sabah baktim da disler iyice pitlamis bugun keyfimiz yerine geldi fink atiyorlar
kovalamaca oynuyorlar kendi aralarinda tabii bagirti samata girlaaa

senaysen bebelerin yürüteçte fotolarını çekip koysana çok merak ediyorum onları o halde

Lakabı bulmuşsunuz zaten ,cuk diye oturmuş
Maşallah yavruya ,hayat boyu gülsün inşallah

merhaba arkadaşlar fırsatım olmadığı için yazamıyorum nasılsınız benim bebeiş 5,5 aylık oldu ama hala GAZMAN CAN :) öle olanınız varmı bide uyku düzeni hakkında beni bilgilendirirmisiniz
3.ayda bitmişti bizim gaz problemleri canım ,gaz ilacı kullanıyo musun? Ben katı gıdaya başladıktan sonra tekrar başladım ilaca ,iyi geldi.
Uykularımız da 20 günlükten beri neredeyse aynı ,gündüz toplam 1,5 saati geçmez ( 3 x yarım saat şeklinde ) gece 9-10 gibi uyur,sabaha kadar 1 kez emziririm o kadar.Ama bu uyku düzenini kendisi oluşturuyo bebekler ,ben hiçbişey yapmadım,denemedim ama çeşitli yöntemler var ;ferber ,tracy hogg gibi ...

Ağladım kız sabah sabah ,doğurduğum an aklıma geldi

bende parfe yaptım muz parcacıklı portakal lımon kabuklu rendelı hımmm
Nooluyo yaaa , ayrıca bunlara nasıl vakit buluyosunuz ,ben evde anamın pişirdiğini zor yiyom siz parfeler mozaikler

Kaynatıp veriyorum bazen kaynatmadan veriyorum ,pek kasmıyorum

Eki Görüntüle 638188 Tadi guzelde yemek bloglarindaki gibi goruntuyu yakalayamadim :26:acaba nerde hata yaptim. Simdi ben bunu allah rizasi icin cayin yaninda indiricem
Yaaa arkadaş ,yapın yiyin evinizde ,biz rejim için gaza gelelim diyoruz sizin yaptığınıza bak...Adresimi özelden yolluyorum ,her koyduğunuz resimden adresime yollayın yaaa banane

Hayırlısı olsun canım ,ama bulantıların çok değildi zaten geçmiştir belki...

Hamileyken miden mi düzeldi :18:
Şu hamileliği güzel geçenleri nasıl kıskanıyorummmm ,bi de yiyip yiyip kilo almayanları ,dövesim geliyo yani ,o derece

günaydın canm walla bizim hiçç güzel geçmedi uykusuzluk we husursuzluk iyice arttı
Bizim de öyle son zamanlarda ama şu gaz ilacı biraz iyi geldi , bi de ben iki gecedir uyurken mızıklanınca su içiriyorum uykulu uykulu ,lık lık içiyo valla ...

günaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm

Bizim de öyle son zamanlarda ama şu gaz ilacı biraz iyi geldi , bi de ben iki gecedir uyurken mızıklanınca su içiriyorum uykulu uykulu ,lık lık içiyo valla ...

aaa du bakıyım ben de deneyeyim şu su olayını.. hem gündüz içmiyor diye üzülüyodum belki gece kaktırırım bahaneyle de ya sinirlendirip uykusunu açarsam :18:

Anammm kıyamam ben onlara , pırtlasın dişleri de rahatlasınlar yaaa .

Bunlar gene emmiyor ya bu kadar dengesiz olmayi nasil bas a riyolar ki
Bu arada sagiyorum sut te hak getire

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…