Didoo gunaydin
Olur bugun hepinizin adina yerim. Sende benim adima zayiflarsinkızım senin bana kastın mı war yane bu böyle süper görünüyor kız benim yerimede ye 1 dilim yoksa hatrım kalır
Olur bugun hepinizin adina yerim. Sende benim adima zayiflarsin
Agriyomu ki ? Dr git
Yok cnm o 7 de kalkar simdi kizi okula goturcem gorusuruzgitmediğim dr kalmadı diyebilirm gasrit ülser başlancı warmıs bide srese dayalı ağrıymıs sekerim oburcanım ne yapıyor uyuyormu
Maşallahınız var kızlar, üç dört gündür girmemiştim geçmiş almış başını gitmiş okumaya ömür yetmez
Topiğe can gelmiş, gözüm gönlüm açıldı.Bebişlerin hepsi birbirinden şirin maşallah, tombul yanaklıları sıkasım geldi Özendim şimdi bende oğluşumun resmini koyayım.Eki Görüntüle 637934 Eki Görüntüle 637935
bende senınle aynı fıkırdeyım canım.sen kızcenn fotosunu yukledıgınde aa oglusuma ne kadar benzıyo dıycektım de belkı hosuna gıtmeez dıye vazgecmıstım.hakkaten cok benzıolar...yasasın kk benzerlıgıcan can kardeslıgı
Slm kızlaar nasılsınız, bugün oğluşumla sabahtan akşama kadar gezmelerdeydik, şimdide bitap düştü uyudu. İnş. sabaha kadar uyur.
Kızlar 2 gündür bulantılarım birden kesildi, e malum bi kaç gündür karnımda ağrı var, bugün doktoru aradım geç düşük olabilir dedi, ancak ultrasondan belli olurmuş. İçimde garip bir his var.
Eşim ancak pazar müsait o gün gidicez, hayırlısı bakalım, zaten rahatsız hissediyorum kendimi, belki kış yorgunluğudur diyorum.
Sizlerden naber?
vay arkadaş bu ne uykusu yaa. dedim ki bi film seyredelim, çok sıkıldım bugün. ok dedi. simdi de saat gec oldu film seyredilmez diye yattı ya.
uyuzzzzz
Yok cnm o 7 de kalkar simdi kizi okula goturcem gorusuruz
selam arkadaşlar ,
güzel bir gece geçirmişsinizdir umarım yavrularla
Gene bisürü konuşmuşunuz ben gittikten sonra , bi bakıp gelmece
gunaydin sekerler biz dun gece calpol aldik dis yuzunden mecburen
kendime de soylendim durdum asilarda vermedin vermedin de simdi veriyorsun diye ama hicc durmuyorlardi uyku da iyice sikistirmisti
gece masallahlari vardi tabii calpol u icince sabah baktim da disler iyice pitlamis bugun keyfimiz yerine geldi fink atiyorlar
kovalamaca oynuyorlar kendi aralarinda tabii bagirti samata girlaaa
Lakabı bulmuşsunuz zaten ,cuk diye oturmuşMaşallahınız var kızlar, üç dört gündür girmemiştim geçmiş almış başını gitmiş okumaya ömür yetmez
Topiğe can gelmiş, gözüm gönlüm açıldı.Bebişlerin hepsi birbirinden şirin maşallah, tombul yanaklıları sıkasım geldi Özendim şimdi bende oğluşumun resmini koyayım.Eki Görüntüle 637934 Eki Görüntüle 637935
3.ayda bitmişti bizim gaz problemleri canım ,gaz ilacı kullanıyo musun? Ben katı gıdaya başladıktan sonra tekrar başladım ilaca ,iyi geldi.merhaba arkadaşlar fırsatım olmadığı için yazamıyorum nasılsınız benim bebeiş 5,5 aylık oldu ama hala GAZMAN CAN :) öle olanınız varmı bide uyku düzeni hakkında beni bilgilendirirmisiniz
Ağladım kız sabah sabah ,doğurduğum an aklıma geldiYeni Doğdum, Yorgunum
Yeni doğdum, yorgunum. Beni hemen annenim kucağına verin, bu dünya soğuk, benim vücut ısımı en iyi annemin sıcaklığı dengeler.
Lütfen göbek kordonumu hemen kesme doktor, benim geldiğim dünyayla aramdaki tek bağ o, beni bu günlere getiren, büyümemi sağlayan... Bırakta bu dünyaya alışana, akciğerlerimi kendi kendime kullanana, geldiğim uzun yolda kanımın bir kısmını bıraktığım plasentamdan geri alana, kadar göbek kordonumu kesme!
Bize dokunmayın, acele etmeyin. Sadece üzerimi örtün, annemin çıplak tenindeyken bırakın onun gözlerine bakayım, babamla tanışayım. Işıkları kısıp, bizi biraz yalnız bırakabilir misiniz ?
Çok uzun yoldan geldim dedim ya hemen yemek yiyemem, memeyi ağzıma tıkıştırmanıza gerek yok, ben zaten nasıl emeceğimi biliyorum, memenin kokusunu uzaklardan alıyorum.
Belki anneme bana nasıl destek olacağını birazcık gösterebilirsiniz ama unutmayın anneler bebekleri için en iyisini bilirler.
Şunu da unutmayın, dünyaya geleli çok az oldu ve ben sizin düzeninize alışana kadar annemin sütünden ve sevgisinden başa bir ihtiyacım yok. Beni annemden ayırmayın, benim sizin gibi kurallarım da yok. İstediğim zaman sütümü emerim!
İnanın şu anda çok hassasım, yeni dünyama alışmaya çalışıyorum.
Bana saygıyla hoş geldin demeniz yeterli... ben bu yazıyı çok beğendimmmmm
Nooluyo yaaa , ayrıca bunlara nasıl vakit buluyosunuz ,ben evde anamın pişirdiğini zor yiyom siz parfeler mozaiklerbende parfe yaptım muz parcacıklı portakal lımon kabuklu rendelı hımmm
Kaynatıp veriyorum bazen kaynatmadan veriyorum ,pek kasmıyorumKiZlar gerkese merhabalar, ne guzel sohbet ediyorsunuz. Ben okumakla yetinebiliyorum sadece.. Hepinize sevgiler.:) biz bugun ek gidalara baslayacagiz,su veren arkadaslar bebeklere icme suyu nasil veriyorsunuz? Damacanadan suyu Kaynatip sogutarak mi? Sevgiler
Yaaa arkadaş ,yapın yiyin evinizde ,biz rejim için gaza gelelim diyoruz sizin yaptığınıza bak...Adresimi özelden yolluyorum ,her koyduğunuz resimden adresime yollayın yaaa bananeEki Görüntüle 638188 Tadi guzelde yemek bloglarindaki gibi goruntuyu yakalayamadim :26:acaba nerde hata yaptim. Simdi ben bunu allah rizasi icin cayin yaninda indiricem
Hayırlısı olsun canım ,ama bulantıların çok değildi zaten geçmiştir belki...Slm kızlaar nasılsınız, bugün oğluşumla sabahtan akşama kadar gezmelerdeydik, şimdide bitap düştü uyudu. İnş. sabaha kadar uyur.
Kızlar 2 gündür bulantılarım birden kesildi, e malum bi kaç gündür karnımda ağrı var, bugün doktoru aradım geç düşük olabilir dedi, ancak ultrasondan belli olurmuş. İçimde garip bir his var.
Eşim ancak pazar müsait o gün gidicez, hayırlısı bakalım, zaten rahatsız hissediyorum kendimi, belki kış yorgunluğudur diyorum.
Sizlerden naber?
Hamileyken miden mi düzeldi :18:tmm öyle yapalım artıkdiyet değilde mide ağrısı yüzünden 25 kilo kalacm dün mide ağrısından bir lokma yemek yiyemedim midem kendimi bildim bileli problemlidir bitek hamileyken geçdi gecede bizim çıtırcan uyumadı deli etti bizi bir sıkıntısı war ama ne bilmiyorum
Bizim de öyle son zamanlarda ama şu gaz ilacı biraz iyi geldi , bi de ben iki gecedir uyurken mızıklanınca su içiriyorum uykulu uykulu ,lık lık içiyo valla ...günaydın canm walla bizim hiçç güzel geçmedi uykusuzluk we husursuzluk iyice arttı
Bizim de öyle son zamanlarda ama şu gaz ilacı biraz iyi geldi , bi de ben iki gecedir uyurken mızıklanınca su içiriyorum uykulu uykulu ,lık lık içiyo valla ...
günaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm
gunaydin sekerler biz dun gece calpol aldik dis yuzunden mecburen
kendime de soylendim durdum asilarda vermedin vermedin de simdi veriyorsun diye ama hicc durmuyorlardi uyku da iyice sikistirmisti
gece masallahlari vardi tabii calpol u icince sabah baktim da disler iyice pitlamis bugun keyfimiz yerine geldi fink atiyorlar
kovalamaca oynuyorlar kendi aralarinda tabii bagirti samata girlaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?