günaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm
Lakabı bulmuşsunuz zaten ,cuk diye oturmuş
Maşallah yavruya ,hayat boyu gülsün inşallah
3.ayda bitmişti bizim gaz problemleri canım ,gaz ilacı kullanıyo musun? Ben katı gıdaya başladıktan sonra tekrar başladım ilaca ,iyi geldi.
Uykularımız da 20 günlükten beri neredeyse aynı ,gündüz toplam 1,5 saati geçmez ( 3 x yarım saat şeklinde ) gece 9-10 gibi uyur,sabaha kadar 1 kez emziririm o kadar.Ama bu uyku düzenini kendisi oluşturuyo bebekler ,ben hiçbişey yapmadım,denemedim ama çeşitli yöntemler var ;ferber ,tracy hogg gibi ...
Ağladım kız sabah sabah ,doğurduğum an aklıma geldi
Nooluyo yaaa , ayrıca bunlara nasıl vakit buluyosunuz ,ben evde anamın pişirdiğini zor yiyom siz parfeler mozaikler
Kaynatıp veriyorum bazen kaynatmadan veriyorum ,pek kasmıyorum
Yaaa arkadaş ,yapın yiyin evinizde ,biz rejim için gaza gelelim diyoruz sizin yaptığınıza bak...Adresimi özelden yolluyorum ,her koyduğunuz resimden adresime yollayın yaaa banane
Hayırlısı olsun canım ,ama bulantıların çok değildi zaten geçmiştir belki...
Hamileyken miden mi düzeldi :18:
Şu hamileliği güzel geçenleri nasıl kıskanıyorummmm ,bi de yiyip yiyip kilo almayanları ,dövesim geliyo yani ,o derece
Bizim de öyle son zamanlarda ama şu gaz ilacı biraz iyi geldi , bi de ben iki gecedir uyurken mızıklanınca su içiriyorum uykulu uykulu ,lık lık içiyo valla ...
walla düzeldi hamileyken ben çok rahattım çok şükür 8.5 aylıkken hala yazlıkta fink atıyordum yüzüyordum kosuyordum ama midem yine eski haline döndü.. bu arada o kilo almayanlara bende imrenmişimdir ayıptır söylemesi 26 kilo alan biri olaraktan
aaa du bakıyım ben de deneyeyim şu su olayını.. hem gündüz içmiyor diye üzülüyodum belki gece kaktırırım bahaneylede ya sinirlendirip uykusunu açarsam :18:
Ben 12 kilo almistim dogumda 14 gitmisti
sanslı annelerdenmiş sen canım bnce
Benimki gündüz de çok içiyo aslında ,resmen uzanıyo suya...Ben hala biberonla veriyorum ama yaa sulukla içmiyo ,bi de suluk damlıyo ben mi beceremiyorum takmayı anlamadım :44:
Ben herşeyi beklerim bunlardan , ne şenlikler bekliyo bizi allah bilir canımBenimkilerde disten mi boyle dengesizler acaba azdilar bende calpol versem azginliklari gecermi. Saka saka.
Babalari diyorki bunlar bu azginlikla yarin sokakta donumu indirirler korkarim diyor
Sus kıs sus hatırlatma bana hamileliğiwalla düzeldi hamileyken ben çok rahattım çok şükür 8.5 aylıkken hala yazlıkta fink atıyordum yüzüyordum kosuyordum ama midem yine eski haline döndü.. bu arada o kilo almayanlara bende imrenmişimdir ayıptır söylemesi 26 kilo alan biri olaraktan
Benim de gitmişti de süt olsun diye yedim içtim şiştim :125::125::125:Ben 12 kilo almistim dogumda 14 gitmisti
Heee aynen ta kendisi ,avent amcanın suluğu damlatıyo ,ya da ben takamıyom :44:damlatmayan suluk mu damlatıyo
İş mi yapıyon yemek mi yapıyon açık konuşSuanda is yapiyorum cok cene calmayin beni gecmisinizi okumakla ugrastirmsyin.
ouzi nicke karar verdin mi?
Ben herşeyi beklerim bunlardan , ne şenlikler bekliyo bizi allah bilir canım
Dün merak ettiydik şekerim ama normal tabi azgıncan larla uğraşıyodun
Sus kıs sus hatırlatma bana hamileliği
Benim de gitmişti de süt olsun diye yedim içtim şiştim :125::125::125:
Heee aynen ta kendisi ,avent amcanın suluğu damlatıyo ,ya da ben takamıyom :44:
İş mi yapıyon yemek mi yapıyon açık konuş
Koyarsın birazdan bi yemek fotosu
azgıncan olmadı mı ? geçmişte öyle okudum sanki :44:ouzi nicke karar verdin mi?
Canim ayri ayri isim versem biri cok ellesken herseyi elliyor o ellekcan olsun digeri de hebire zipliyo zipzipcan yada zipcan olsun yada ne bileyim siz bulun biseyler uyarim ben size
İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicakgünaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm
Ay benim esim iki erkek ikizler. Kv yillarca cocuk gormek istememis okadar azginlarmis kiiii. Allah yardimcin olsunBenimkilerde disten mi boyle dengesizler acaba azdilar bende calpol versem azginliklari gecermi. Saka saka.
Babalari diyorki bunlar bu azginlikla yarin sokakta donumu indirirler korkarim diyor
Benimki gündüz de çok içiyo aslında ,resmen uzanıyo suya...Ben hala biberonla veriyorum ama yaa sulukla içmiyo ,bi de suluk damlıyo ben mi beceremiyorum takmayı anlamadım :44:
Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?İş mi yapıyon yemek mi yapıyon açık konuş
Koyarsın birazdan bi yemek fotosu
Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?