2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benimkilerde disten mi boyle dengesizler acaba azdilar bende calpol versem azginliklari gecermi. Saka saka.
Babalari diyorki bunlar bu azginlikla yarin sokakta donumu indirirler korkarim diyor

walla düzeldi hamileyken ben çok rahattım çok şükür 8.5 aylıkken hala yazlıkta fink atıyordum yüzüyordum kosuyordum ama midem yine eski haline döndü.. bu arada o kilo almayanlara bende imrenmişimdir ayıptır söylemesi 26 kilo alan biri olaraktan

Ben 12 kilo almistim dogumda 14 gitmisti

aaa du bakıyım ben de deneyeyim şu su olayını.. hem gündüz içmiyor diye üzülüyodum belki gece kaktırırım bahaneyle de ya sinirlendirip uykusunu açarsam :18:

Benimki gündüz de çok içiyo aslında ,resmen uzanıyo suya...Ben hala biberonla veriyorum ama yaa sulukla içmiyo ,bi de suluk damlıyo ben mi beceremiyorum takmayı anlamadım :44:

sanslı annelerdenmiş sen canım bnce

Aslinda gayet kilo almaya musaittim herkez sen hamile kalinca dana gibi olursun dedi.ama ikiz olunca o kadar duzenli beslendim ki hic kilo alamadim hergun et sut yumurta ceviz findik dayiyordum 4 5 litre su.tosbalarim hortumlariylan cekiveriyordu

Benimkilerde disten mi boyle dengesizler acaba azdilar bende calpol versem azginliklari gecermi. Saka saka.
Babalari diyorki bunlar bu azginlikla yarin sokakta donumu indirirler korkarim diyor
Ben herşeyi beklerim bunlardan , ne şenlikler bekliyo bizi allah bilir canım
Dün merak ettiydik şekerim ama normal tabi azgıncan larla uğraşıyodun

Sus kıs sus hatırlatma bana hamileliği

Ben 12 kilo almistim dogumda 14 gitmisti
Benim de gitmişti de süt olsun diye yedim içtim şiştim :125::125::125:

damlatmayan suluk mu damlatıyo
Heee aynen ta kendisi ,avent amcanın suluğu damlatıyo ,ya da ben takamıyom :44:

Suanda is yapiyorum cok cene calmayin beni gecmisinizi okumakla ugrastirmsyin.
İş mi yapıyon yemek mi yapıyon açık konuş
Koyarsın birazdan bi yemek fotosu

Sagolasin canim benim
Bak azgincanda olur

günaydıınlarr bugun goz doktorunda randevumuz var bakalım nolacak :18:ayrıcaa resimleredee bayıldmm
İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicak
Ay benim esim iki erkek ikizler. Kv yillarca cocuk gormek istememis okadar azginlarmis kiiii. Allah yardimcin olsun
Benimki gündüz de çok içiyo aslında ,resmen uzanıyo suya...Ben hala biberonla veriyorum ama yaa sulukla içmiyo ,bi de suluk damlıyo ben mi beceremiyorum takmayı anlamadım :44:

Benimkide icmiyordu su bu ara cok icmeye basladi.20 cc zor iciyordu simdi en az 100

Benim tosun biberon mamasi almiyor simdide kasikla yemek yicekmis. Bi gece uyku arasi memenin pesine veriyorum. Ana besin sut olcakmis guyaa ama bizimki icmiyor

İş mi yapıyon yemek mi yapıyon açık konuş
Koyarsın birazdan bi yemek fotosu
Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…