2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicak

hipermetrop astigmat benimkinde de çıktı. ama hipermetrop bebeklerde olurmuş gözün yapısıdan ötürü, daha sonra geçermiş doktorun dediğine göre. yalnız astigmat genetik olabilir, geçmeyebilir dedi..:26:

İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicak

cnm inş ama ben genel muayne amacıyla gitmiyorum aynada gorunen beyaz bi leke var gozbebeklerinde onun için gidecem..dun eşimle annemde gordu bakalım doktor ne dicek

hadi bakalım hayırlısı, inşallah bişey çıkmaz canım. biz de geçen hafta gittik sonra da ben muayene oldum. bana gözlük verdi doktor :82:

inşallah canım inşallah..

Son düzenleme:

Astigmat bizde yok gitti babanneden aldi. Hipermetrop numaralari farkli canim oyuzden var dedi kayinpeder goz dr u. Asil sasilik canimi sıkıyor benim. Gecer hepsi insallah

svgptrcg ( bu arada bu sevgi pitirciği mi demek?) senin de kızının nickini beklioz.
iriscim, çekikcan Duru muydu? :44:

super_muh cum sen de onay veriyor musun direk listeye yazmıştık ama zombican diye. pipicanla ikisi doğal gelişen nickler diye onaysız yazdık ama senin için de OK mi?

ay bunlarda bana ne yapsa yaranamıyor bugün işim yok çookkk sıkıldım
Oyun oyna şekerim

Sütü benimki de içmiyor artık eskisi gibi ,kesmiyo heralde,katı gıda daha keyifli geliyo :125:

Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?
Geliyom geliyommmmmmmmm ,her türlü günaha girilir

senin kucakcanı (gerçi hala rütbene yazmamışsın) hiç görmedik di mi?
Evet yaaa görelim , hadi hadi hadi

oynayamıyorum canım o da engelli sanki her dakika oyun oynuyorz da

Oyun oyna şekerim

Sütü benimki de içmiyor artık eskisi gibi ,kesmiyo heralde,katı gıda daha keyifli geliyo :125:

Geliyom geliyommmmmmmmm ,her türlü günaha girilir

Evet yaaa görelim , hadi hadi hadi

Ta kendisi wavybaby cimm , çin prensesimiz Duru ,çekikcanımız

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…