İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicak
İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicak
hadi bakalım hayırlısı, inşallah bişey çıkmaz canım. biz de geçen hafta gittik sonra da ben muayene oldum. bana gözlük verdi doktor :82:
Bugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?
Istedigin zaman gel. mutfagimin kapisi herdaim acik hic usenmem yaparim bilirsinben bigün gelecem sana zaten yeterr artıkkk
hipermetrop astigmat benimkinde de çıktı. ama hipermetrop bebeklerde olurmuş gözün yapısıdan ötürü, daha sonra geçermiş doktorun dediğine göre. yalnız astigmat genetik olabilir, geçmeyebilir dedi..:26:
senin kucakcanı (gerçi hala rütbene yazmamışsın) hiç görmedik di mi?
Astigmat bizde yok gitti babanneden aldi. Hipermetrop numaralari farkli canim oyuzden var dedi kayinpeder goz dr u. Asil sasilik canimi sıkıyor benim. Gecer hepsi insallah
Oyun oyna şekerimay bunlarda bana ne yapsa yaranamıyor bugün işim yok çookkk sıkıldım
Sütü benimki de içmiyor artık eskisi gibi ,kesmiyo heralde,katı gıda daha keyifli geliyo :125:İnsallah bisi cikmaz canin. 15 gun once emiri goturduk bizde sasilik astigmat hipermetrop cikti yavrumun. Bu gibi seyler cikmaz insallah. Gozluklu biri olarak hic istemem yavrulariniz gozluk tsksin ama benimki takicak
Ay benim esim iki erkek ikizler. Kv yillarca cocuk gormek istememis okadar azginlarmis kiiii. Allah yardimcin olsun
Benimkide icmiyordu su bu ara cok icmeye basladi.20 cc zor iciyordu simdi en az 100
Benim tosun biberon mamasi almiyor simdide kasikla yemek yicekmis. Bi gece uyku arasi memenin pesine veriyorum. Ana besin sut olcakmis guyaa ama bizimki icmiyor
Geliyom geliyommmmmmmmm ,her türlü günaha girilirBugun trabzon peynirlisi yada kiymalisi yapcam henuz karar vermedim. Bide bunlari beraber indirecek komsu bulmaliyim. Alttaki hemsoyu cagircam. Bu gunaha bir ortak olmali degilmi?
Evet yaaa görelim , hadi hadi hadisenin kucakcanı (gerçi hala rütbene yazmamışsın) hiç görmedik di mi?
Ben bi oda supurup siliyorum bir yaziyorum. Sende ole yap. Ipin ucunu bi kacirirsak yandik. Yoksa bunlarin gelmisini gecmisiniay size mi laf yetistiriyim is mi yapayim sasirdimmmm
Oyun oyna şekerim
Sütü benimki de içmiyor artık eskisi gibi ,kesmiyo heralde,katı gıda daha keyifli geliyo :125:
Geliyom geliyommmmmmmmm ,her türlü günaha girilir
Evet yaaa görelim , hadi hadi hadi
Istedigin zaman gel. mutfagimin kapisi herdaim acik hic usenmem yaparim bilirsin
svgptrcg ( bu arada bu sevgi pitirciği mi demek?) senin de kızının nickini beklioz.
iriscim, çekikcan Duru muydu? :44:
super_muh cum sen de onay veriyor musun direk listeye yazmıştık ama zombican diye. pipicanla ikisi doğal gelişen nickler diye onaysız yazdık ama senin için de OK mi?
Eki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
mersindeyim atla gelgelirim walla sen wer adresini bana ne tarafta oturuyosun sekerim
oy oy goktuga benzettim ayni onun gibi sari ve dombiliEki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?