ay size mi laf yetistiriyim is mi yapayim sasirdimmmm
mersindeyim atla gel
oy oy goktuga benzettim ayni onun gibi sari ve dombili
gunaydin sekerler biz dun gece calpol aldik dis yuzunden mecburen
kendime de soylendim durdum asilarda vermedin vermedin de simdi veriyorsun diye ama hicc durmuyorlardi uyku da iyice sikistirmisti
gece masallahlari vardi tabii calpol u icince sabah baktim da disler iyice pitlamis bugun keyfimiz yerine geldi fink atiyorlar
kovalamaca oynuyorlar kendi aralarinda tabii bagirti samata girlaaa
Mezitli deyim gs meydaninin ordamersinde olduğunu biliyorum canım ne tarafta oturuyosun die o yüzden sordumm hangi semtte
Eki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
Eki Görüntüle 638490
oyyyy ellerin yumukluğuna bakkk
mersindeyim atla gel
oy oy goktuga benzettim ayni onun gibi sari ve dombili
Eki Görüntüle 638490
Tünaydın kızlar,
Az önce kıkırcanım aşı oldu, uyuyor şimdi. Kafamı kurcalayan bişey oldu. Biz daha önceki aşılarını hastanede vurdurmuştuk ilk defa sağlık ocağında gittik. Hastanenin vurduklarıyla sağlık ocağınkilerinin markası tutmuyor.Bu ayki aşılarda öncekilerin 2. yada 3. dozu yani aynı aşı farklı markalarla vurulmuş oldu. Acaba bir problem olur mu ki.
Rotavirusde fark ediyomus ama karmalarda huc fikrim yok.
Sen sensörcanları böyle anlattıkça bi tane de kardeş yapasım geliyorBide ouzi oğullarımla tek kale maç yapıcam demişti o da çok hoşuma gitmişti. Bi oğlan daha yapsam fena olmaz hani.
Masallahh de valla sen nazar edecenSari biraz yesil gozlu tombik cok yakisiklidir oglum ama burda tam performansini gosterememis.) agustos bebelerinin en irilerinden kendisi elleride benim kadar nerdeyse. )
Sanki elinde sopa var birinin kafasina indirecek gibi bakmisEki Görüntüle 638490
oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr
Ewet benziyor ben ozellikle gidilarini cok benzetiyorumanammmmm çok tatlı tatlışkomun oğlana banziyo valla yaa
Bizde gorumce yok sekerimm tatli kiza talip oluruz daa tatliskomun ogluyla benimki kapismasin simdi.:-((demek anasına kök söktüren canavar sensin haaaaa,
esmerler sarışın severmiş, bizim kız uyumasa bi gösterirdim de bu beceriklilikle tatlişkomun oğluna mu sulansak bilemedim. gerçi onun büyük kızı var, kızıma görümcelik yaparlar
bu arada bişey itiraf etcem tatlişkom, komik bi kadınsın sen ya. nickini de iyi bulmuşsun kkya girerken
Anam anammm ,tam yaramaz belliii...Maşşallah kuzuma
Topiğimizin oğlanları epeyce sarı haa ,bana mı öyle geldi ?
senayseninki kara biraz ,cincan da çok olmasa da esmer gibi ama gerisi sarışın yavrular...
Sanki elinde sopa var birinin kafasina indirecek gibi bakmis
Masallahh de valla sen nazar edecen
wavybaby avatar çok güzel olmuş kız pek cilveli görünüyo nede olsa kokoş
Markası farklı olsa da içerik aynıdır heralde ,öyle olmasa sormaları gerekmez mi ilkini nerde vurludunuz diye ?Tünaydın kızlar,
Az önce kıkırcanım aşı oldu, uyuyor şimdi. Kafamı kurcalayan bişey oldu. Biz daha önceki aşılarını hastanede vurdurmuştuk ilk defa sağlık ocağında gittik. Hastanenin vurduklarıyla sağlık ocağınkilerinin markası tutmuyor.Bu ayki aşılarda öncekilerin 2. yada 3. dozu yani aynı aşı farklı markalarla vurulmuş oldu. Acaba bir problem olur mu ki.
Sen sensörcanları böyle anlattıkça bi tane de kardeş yapasım geliyorBide ouzi oğullarımla tek kale maç yapıcam demişti o da çok hoşuma gitmişti. Bi oğlan daha yapsam fena olmaz hani.
Ewet benziyor ben ozellikle gidilarini cok benzetiyorum
Bizde gorumce yok sekerimm tatli kiza talip oluruz daa tatliskomun ogluyla benimki kapismasin simdi.:-((
Ewett yaramazz cok. Cogu sari bencede.kizlar erkekler cogu kel bide.nezmn saclar uzicak neye benzicekler cok merak ediyorum
Dün akşam da benim herif diyo ,neye benziycek saçları falan uzayınca merak ediyom diye .:44:yanakcanımla elele tutuşsalar, şortları babetleri giyseler yaza, bi de afilli bi toka... o zaman millet gider "Mersin'e" biz gideriz tersineeee
yanakcanımla elele tutuşsalar, şortları babetleri giyseler yaza, bi de afilli bi toka... o zaman millet gider "Mersin'e" biz gideriz tersineeee
demek anasına kök söktüren canavar sensin haaaaa,
esmerler sarışın severmiş, bizim kız uyumasa bi gösterirdim de bu beceriklilikle tatlişkomun oğluna mu sulansak bilemedim. gerçi onun büyük kızı var, kızıma görümcelik yaparlar
bu arada bişey itiraf etcem tatlişkom, komik bi kadınsın sen ya. nickini de iyi bulmuşsun kkya girerken
Yok yok millet gitsin tersine siz gelin mersine. Tesekkur ederim sekerimyanakcanımla elele tutuşsalar, şortları babetleri giyseler yaza, bi de afilli bi toka... o zaman millet gider "Mersin'e" biz gideriz tersineeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?