2012 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Tünaydın kızlar,
Az önce kıkırcanım aşı oldu, uyuyor şimdi. Kafamı kurcalayan bişey oldu. Biz daha önceki aşılarını hastanede vurdurmuştuk ilk defa sağlık ocağında gittik. Hastanenin vurduklarıyla sağlık ocağınkilerinin markası tutmuyor.Bu ayki aşılarda öncekilerin 2. yada 3. dozu yani aynı aşı farklı markalarla vurulmuş oldu. Acaba bir problem olur mu ki.

Sen sensörcanları böyle anlattıkça bi tane de kardeş yapasım geliyor Bide ouzi oğullarımla tek kale maç yapıcam demişti o da çok hoşuma gitmişti. Bi oğlan daha yapsam fena olmaz hani.

Eki Görüntüle 638490
Bakalim oldumu. Kucakcan kucakta yaramazlik yapiyorrr

demek anasına kök söktüren canavar sensin haaaaa,

esmerler sarışın severmiş, bizim kız uyumasa bi gösterirdim de bu beceriklilikle tatlişkomun oğluna mu sulansak bilemedim. gerçi onun büyük kızı var, kızıma görümcelik yaparlar

bu arada bişey itiraf etcem tatlişkom, komik bi kadınsın sen ya. nickini de iyi bulmuşsun kkya girerken

iriss- kıpırcan
senaysen- sensörcan
elaayse- yanakcan
cydkns- dönercan
wavybaby- kokoşcan
demmircan- pipican
MSOE- kolikcan
super_muh- zombican
tatlişkom- oburcan
didem- çıtırcan
geriatri- minikcan
aysre- cincan
hatice - kıkırcan
pepik- kucakcan
gulsunoğuz- civcivcan
elendil- kuzucanlar
seval- ikoncan
ouzi- azgıncanlar

Sari biraz yesil gozlu tombik cok yakisiklidir oglum ama burda tam performansini gosterememis.) agustos bebelerinin en irilerinden kendisi elleride benim kadar nerdeyse.)
Masallahh de valla sen nazar edecen

anammmmm çok tatlı tatlışkomun oğlana banziyo valla yaa
Ewet benziyor ben ozellikle gidilarini cok benzetiyorum
Bizde gorumce yok sekerimm tatli kiza talip oluruz daa tatliskomun ogluyla benimki kapismasin simdi.:-((
Anam anammm ,tam yaramaz belliii...Maşşallah kuzuma
Topiğimizin oğlanları epeyce sarı haa ,bana mı öyle geldi ?
senayseninki kara biraz ,cincan da çok olmasa da esmer gibi ama gerisi sarışın yavrular...

Ewett yaramazz cok. Cogu sari bencede.kizlar erkekler cogu kel bide. nezmn saclar uzicak neye benzicekler cok merak ediyorum

Markası farklı olsa da içerik aynıdır heralde ,öyle olmasa sormaları gerekmez mi ilkini nerde vurludunuz diye ?
Geçmiş olsun bu arada ,ateşsiz bir gece dilerim

yanakcanımla elele tutuşsalar, şortları babetleri giyseler yaza, bi de afilli bi toka... o zaman millet gider "Mersin'e" biz gideriz tersineeee
Dün akşam da benim herif diyo ,neye benziycek saçları falan uzayınca merak ediyom diye .:44:

yanakcanımla elele tutuşsalar, şortları babetleri giyseler yaza, bi de afilli bi toka... o zaman millet gider "Mersin'e" biz gideriz tersineeee

ayyy o nasıl bi anlatıştır öyle bi an canlandırdımda süper olurdu ya tatlım keşke aynı şehirlerde olbilsydk hepimiz

Yok yok millet gitsin tersine siz gelin mersine. Tesekkur ederim sekerim

yemek zamanıııı , tatlişkom senden haıyr yok ,yemekhaneye gideyim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…